- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.161
şöyle elinle avuçla memişlerini her zamankinden daha sert gelicek eline o şekilde
tamda demek istediğim bunlar bebeğimeğer varsa inşallah Rabbimde gönlüne göre versin.. hadi bakalım dualarımdasın
elde değil ama üzülmemek en iyisi. benim regl bitti bakalım çalışmalar yapıceezz..her ay yeni umut yeşertiyorum.. Rabbim bu ay mutlu sona kavuşturur inşallah..
gece degıstırmıs olmasınlar sne uyurken :)))
tas gıbı oluyorlar uclar da dımdık :)
evet benim
Allah kabul etsin canım ne mutlu sana. İnşallah duaların kabul görür. Meryem Suresini okuyup hemen o ay gebe kalan çok. sende onlardan ol inşallah...
aminnn canımmm Allah razı olsunn :)
olabiliirrhep taş gibi benim memişlerim ahah
tatlım elinle bastırınca acıyomu koltuk altından gelen bi acı??ay bilemedimmm içi su dolu gibi
amin canım inş amin bugün 10. günüm meryem suresinde sizlerde başlarsanız adet olduğunuzda felan elimden geldiğince yardım ederim
evet ya burda tecrübeli varken seninde belirtilerinde varmıydı gögüste değişiklikler.? özlem bebiş akrep burcu olucak görünüyor zeynep teyzesi gibi
göğüsteki değişiklikler hamile kalındıktan 3 gün sonra belli oluyomuş canım ayrıca kaç yıllık memişkolarımı tanımicakmiyim benim memelerim gbi değil bunlar değişmişşş
şöyle elinle avuçla memişlerini her zamankinden daha sert gelicek eline o şekilde
canım goguslerım sıstı ama ole damarlanmalar bende battan on gun sonra falan oldu ole hemen olmadı
ama sıslıkten anlayamazdım ben regl olucakkende sıser
belım agrıdı en buyuk belırtım bu ıkı kere saglma bır bıcak batması oldu kı hala gunde 3 4 kere oluyor o bıcak batması
bu rada kız olursa akrep olsunda erkegın akrebıde hıc cekılmez ya bakalım kısmet
anneme dondu bu ıs kadın 3 cocuk buyutmus yas gelmıs 40 a ben derdım regl ıken goguslerım dıklesıor dıe ayy 20 ınde senın kıler dusuk mu benım hep dık derdı
sende o hesap hep dıkmıs
tatlım elinle bastırınca acıyomu koltuk altından gelen bi acı??
canım goguslerım sıstı ama ole damarlanmalar bende battan on gun sonra falan oldu ole hemen olmadı
ama sıslıkten anlayamazdım ben regl olucakkende sıser
belım agrıdı en buyuk belırtım bu ıkı kere saglma bır bıcak batması oldu kı hala gunde 3 4 kere oluyor o bıcak batması
bu rada kız olursa akrep olsunda erkegın akrebıde hıc cekılmez ya bakalım kısmet
eveeeettt benim göğüslerim çok küçük büyüdü o yüzden farketmemem mümkün değill
O yok valla
nasıl okuyosun arkadaşım hergün 1 tanemi ?
aynen özlem ya bende inş. kız olur ,akrep erkeği zor diye aklımdan geçirdim
akrep erkegi hakkında birsürü sey okudum kızlar dert yanmıs ama benim esimde akrep ama hiç bi özelligini tasımıyo sanırım tamamen yükselenini tasıyo cok uyumludur kırmaktan üzmekten cok korkar hayatta kapris yapmaz küsmez sucluysa hemen özür diler asla inatlasmaz belki senin de oglusun olur ama benim esim gibi hiç tasımaz
akrep erkegi hakkında birsürü sey okudum kızlar dert yanmıs ama benim esimde akrep ama hiç bi özelligini tasımıyo sanırım tamamen yükselenini tasıyo cok uyumludur kırmaktan üzmekten cok korkar hayatta kapris yapmaz küsmez sucluysa hemen özür diler asla inatlasmaz belki senin de oglusun olur ama benim esim gibi hiç tasımaz
:)) aynı kafadayız erkekse ıcımde tutucam
sonra cıkarcam
hergün bir tane okuyorum canım aslında her gün başka birine okutun diyede yazıyor biyerde ama kendimizde okuyabiliyormuşuz 41 gün boyunca
ay canım ya güldürdün yine beki eskisini getir hamile belirtisi veren yeni formattaki yenisini götür kampanyası vardır eşin sen uyurken değiştirmiştir sana sürpriz yapmak için
kızlar bide ellettirin tam olsun gizem iyice sapığa bağlıcak kocası korkup kaçarmış gizemden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?