- 13 Nisan 2012
- 1.870
- 146
- 363
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.181
hergün bir tane okuyorum canım aslında her gün başka birine okutun diyede yazıyor biyerde ama kendimizde okuyabiliyormuşuz 41 gün boyunca
alınganlığı yokmu,küsmezmi allahalla benim eşimde akrep erkeği benim kadar küser ,hemen alınır .sabah kahvaltıda taze iphone hevesiyle oyun açtı bende kahvaltıda oyun yok dedim oyun değil güncelleme yapıyorum diye bi bağırdı bende küstüm yüzüne bakmadım bir kaç şirinlik yaptı sonrası yok, insan bi özür diler ne biliyim istemeden oldu der değilmi erkek milleti işte incelik ne arar eeee bide akrep burcu tam oldu...
hımmm güzel sen adet olmuştun değilmi adetliyken bana söyle ben okurum senin için...
bana gelmedi amacanlar ekledim sizi
ayy bilmiyorum artıkk
oldu olucak herkes resmini çekip koysun yorumlayalımAllahım aklımıza mukayyet ol yarebiimmmm
meryem suresimi okuyosun canım
öyle canımm saglıklı olsun da ne olursa olsunhayırlısı canım ya bende oyleyım aslında kendı burcumu degıl yukselenımı tasıyorum saglıklı olsunlarda o ısın sakası :)
ay canım ya güldürdün yine beki eskisini getir hamile belirtisi veren yeni formattaki yenisini götür kampanyası vardır eşin sen uyurken değiştirmiştir sana sürpriz yapmak için
kızlar bide ellettirin tam olsun gizem iyice sapığa bağlıcak kocası korkup kaçarmış gizemden
zaten bütün özelimiz ortada yapmadığımız bi o kaldı onuda yapalım tam olsun
benimkide tamamen odun romantikligin rsi bile yok ama söyleye söyleye cicek aldırdım güzel mesajlar atmaya basladı cok degişti asla küsmez kalbimi kırsa nasıl üzülür özür diler hemen öyle demek istemedim diye kii kalbimi de cok nadirdir kırdıgı onun yüzünden 1 kere bile aglamadım mesela anca işte ilgilenmedin falan diye sımarıklıktan aglamısımdır valla bende sasırıyorum sizden okuyunca annesi dogurdugu tarihi yanlıs mı biliyo acaba
canlar ekledim sizi
evet canım inş Allah kabul eder
kızlar göğüsün etrafındaki kahverengi yerin genişlemesi belirtimi büyüdü resmen açıp açıp bakıyorum sapık gibi
gizem can az kaldı ayın 11ine cok cabaladın bu ay inşallah hamilesindir.
valla ne biliyim tatlım yaa sizinkilerden sonra süphelendim bende acaba akrep degilmi diye ama anneside ögretmen yanii köyde de dogmamıs hani gec yazdırdı erken yazdırdı olsunbencede doğum tarihini sen k.validene bi sorromantikliği
fena değil sevgiliyken hergün çiçek alan evlendikten sonra 1 sefer aldı o ayrıda.geçen evlilk yıldönümümüzde çok romantikti haftalar önceden planlar yapmış ama bazı odunluklarıda var tabi.....
Selaaammm kızlarrr ay bayadır giremiorum bee resmen eksiklik hissediorummmiyi misinizz keyifler nasıll kocaları mı çekiştirioruz
hemde ne çaba valla inş canımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?