HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

benimkide tamamen odun romantikligin rsi bile yok ama söyleye söyleye cicek aldırdım güzel mesajlar atmaya basladı cok degişti asla küsmez kalbimi kırsa nasıl üzülür özür diler hemen öyle demek istemedim diye kii kalbimi de cok nadirdir kırdıgı onun yüzünden 1 kere bile aglamadım mesela anca işte ilgilenmedin falan diye sımarıklıktan aglamısımdır valla bende sasırıyorum sizden okuyunca annesi dogurdugu tarihi yanlıs mı biliyo acaba

hımmm güzel sen adet olmuştun değilmi adetliyken bana söyle ben okurum senin için...

sağolasın canım adetliyken arkadaşlara sordum burdan sağolsunlar 3 gün okudular 2 günde başka bi arkadaşıma okuttum eğer diğer adetim geldiğinde okumam bitmiş olmazsa senden de rica ederim canım

zaten bütün özelimiz ortada yapmadığımız bi o kaldı onuda yapalım tam olsun

kesinlikleeee amaaan hamileliğin özelimi olurmuş biyerimizi yırtıyoruz olsun diye keyfimizdenmi anlatıyoruz sanki

bencede doğum tarihini sen k.validene bi sor romantikliği
fena değil sevgiliyken hergün çiçek alan evlendikten sonra 1 sefer aldı o ayrıda.geçen evlilk yıldönümümüzde çok romantikti haftalar önceden planlar yapmış ama bazı odunluklarıda var tabi.....

Selaaammm kızlarrr ay bayadır giremiorum bee resmen eksiklik hissediorummm iyi misinizz keyifler nasıll kocaları mı çekiştirioruz

kızlar hani derlerya nasipse gelir çinden yemenden nasip değilse ne gelir elden diye hakikaten bu sabah sela ile ezan arasında cuma suresini okumayı öğrendim ve okumaya niyetlendim ama sela ile cuma arasında iim çıktı aklımdan uçtu gitti okuyamadım :/

bu ay çocuk olmaması için başıma gelmeyen kalmadı artık sanırım mayıs ayını düşünmeye başlıcam

valla ne biliyim tatlım yaa sizinkilerden sonra süphelendim bende acaba akrep degilmi diye ama anneside ögretmen yanii köyde de dogmamıs hani gec yazdırdı erken yazdırdı olsun ahh ahh bide azcık daha romantik olsa tam olucak benim bebegim özledim bak simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…