HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ne cektikk be kızlarr bebegimiz olucak da öpüp kokluycaz diye ne cektik adamlara kendilerini kıvanc tatlıtug zannettirdik popolarını kaldırdık hergün hergün tepelerinden inmedik ama napacaz bebegimiz olsun istiyosak kan ter içinde kalacaz yorulacaz napacazallahım ölüyorum bu kadına yaa pztesi yalan dünyayı iple cekiyorum

ortaya karışık canım memişleride elliyoruz
bu arada hoş geldin evet görünmüyorsun bayağıdır

Ahahahaha ay memişlere ne yapıoruz banada diin hele D ah zeynep yaz gelioya bahçe işlerine başladık çiçeğiydi çimiydi masasıydı sandalyesiydi koşuşturuorum bu ay çocuk çalışması yokya onlarla uğraşıorum ama 1 hafta içinde inşallah adet olup çalışmalara başlıcam :)

Bu arada p . Tesi kanal dye gidiorum evim şahaneye başvurmuştum ön görüşmeye çağırdılar inşallah iyi geçerde gelirler evime

slm kızlar yeni doktordan geldim 2 buçuk santim kistim varmış. yasmin verdi hormonlara da baktı yumurta tembelliği var dedi üüüfff moralım bozuldu geldim işte :2::2:

kontrol ediyoruz canikom hamilelik belirtisiya sertleştimi diye sen nerde oturuyordun bahçe mi ayyy ne keyifli ...

slm kızlar yeni doktordan geldim 2 buçuk santim kistim varmış. yasmin verdi hormonlara da baktı yumurta tembelliği var dedi üüüfff moralım bozuldu geldim işte :2::2:

Hiç üzülmeee bendede geçen ay klomenden dolayı 4 cm kist oluştu d. Kontrol hapım dün bitti adet olunca 3 gün gidicem bakıcak gitti mi die ama üzülme yapma geçici bişi o ve tembellikte varsa oda dert değil klomen ovitrella hepsi yoluna giricek Allahın izniyle canım benim

sen bebek düsünüyoruz diye söyledinmi canım kistin bebegin olmasına engelmiymis bende dra gittigimde kistler var dedi yasmin veriyodu söyledim ben bebek düsünüyorum diye o zaman en güzel tedavi bebek olur demişti korkmustum hatta olmaz o kistlerle diye ama oldu allah nasip etmedi o ayrı ama bebege engel olmayabiliyo tüm kistler yumurta tembelligi dedigi de hiçbisey degil takma kafana insanlar nasıl hamile kalıyo tembellik de neymis birsürü kürler var onlardan yaparsın üzülme hiç stres asıl en kötüsü

beebeek ve hsst sizlere mail attım bi kontrol atın geldimi burdan 10 dk geçmeden msj atamıyorum of

kızlarbi iki gün yokum denizliye eşimin memlekete gitçez....bu arada facede arkadaş olduğum arkadaşlarım hepiniz cok güzel ve tatlısınız..tabi göeremediklermde öyledir.. .kendnze cok iyi bakın öpüyorum hepinizi.... mucuksss

inşallah canım ya ne ben hsg çektirmek içim gittim doktor ilk başta kisti temizleyelim dedi..

Facebook arkadaşlıklarıda mı başladıı :))) benle arkadaş olmak isteyen yokkkkk muuuuu DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…