- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.201
ortaya karışık canım memişleride elliyoruz
bu arada hoş geldin evet görünmüyorsun bayağıdır
aaa ne güzell insallah olur da bizde izleriz su an izliyorum ben meselaBu arada p . Tesi kanal dye gidiorum evim şahaneye başvurmuştum ön görüşmeye çağırdılar inşallah iyi geçerde gelirler evime
Ahahahaha ay memişlere ne yapıoruz banada diin heleD ah zeynep yaz gelioya bahçe işlerine başladık çiçeğiydi çimiydi masasıydı sandalyesiydi koşuşturuorum bu ay çocuk çalışması yokya onlarla uğraşıorum ama 1 hafta içinde inşallah adet olup çalışmalara başlıcam :)
slm kızlar yeni doktordan geldim 2 buçuk santim kistim varmış. yasmin verdi hormonlara da baktı yumurta tembelliği var dedi üüüfff moralım bozuldu geldim işte :2::2:
ay şekerim ya bende umutluyum bu ay cok pazar test yapıcam.ama korkuyorum yine negatif çıkacak diye ::::::((((
kontrol ediyoruz canikom hamilelik belirtisiya sertleştimi diyesen nerde oturuyordun bahçe mi ayyy ne keyifli ...
sen bebek düsünüyoruz diye söyledinmi canım kistin bebegin olmasına engelmiymis bende dra gittigimde kistler var dedi yasmin veriyodu söyledim ben bebek düsünüyorum diye o zaman en güzel tedavi bebek olur demişti korkmustum hatta olmaz o kistlerle diye ama oldu allah nasip etmedi o ayrı ama bebege engel olmayabiliyo tüm kistler yumurta tembelligi dedigi de hiçbisey degil takma kafana insanlar nasıl hamile kalıyo tembellik de neymis birsürü kürler var onlardan yaparsın üzülme hiç stres asıl en kötüsüslm kızlar yeni doktordan geldim 2 buçuk santim kistim varmış. yasmin verdi hormonlara da baktı yumurta tembelliği var dedi üüüfff moralım bozuldu geldim işte :2::2:
aaa ne güzell insallah olur da bizde izleriz su an izliyorum ben mesela
Bu arada p . Tesi kanal dye gidiorum evim şahaneye başvurmuştum ön görüşmeye çağırdılar inşallah iyi geçerde gelirler evime
ben başvurdumda ama antalyadan belki şehr dışı çıkarlar dye kaldı öylece
Ozserr senin muhtemel doğum 30.10.2013 eğer ogüne nasip olursa benim evlilik yıldönümüm ogün
ne zaman bat canımm ?
inşallah canım ya ne ben hsg çektirmek içim gittim doktor ilk başta kisti temizleyelim dedi..Hiç üzülmeee bendede geçen ay klomenden dolayı 4 cm kist oluştu d. Kontrol hapım dün bitti adet olunca 3 gün gidicem bakıcak gitti mi die ama üzülme yapma geçici bişi o ve tembellikte varsa oda dert değil klomen ovitrella hepsi yoluna giricek Allahın izniyle canım benim
kızlarbi iki gün yokum denizliye eşimin memlekete gitçez....bu arada facede arkadaş olduğum arkadaşlarım hepiniz cok güzel ve tatlısınız..tabi göeremediklermde öyledir.. .kendnze cok iyi bakın öpüyorum hepinizi.... mucuksss
benim sat 7 mart idi.şimdide 6sında olmam lazım ama ben pazara kadar olmassam pazar yapıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?