HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım ne güzel söyledin sen öyle ya ağzından bal damlıyo inşallah şoomağızlısındır :) şaka bi yana bilmiyorum canım hiç sitres yapmıyorum ama ister ismemez merak içindeyim.

canım kanı bile bekleme git nöbötçi eczaneye al bitane tes kaliteli tesler var yüzde 90 doru çıkıyo onlar ben olsam hayatta beklemem akıntım var arım var dyon ona göre tedbir alısın kuzum

tatlım birazdan eşimle dışarı çıkcaz eve gelirken alırım artık peki sabah mı yapim yoksa gece mi yapim testi

canım ne güzel söyledin sen öyle ya ağzından bal damlıyo inşallah şoomağızlısındır :) şaka bi yana bilmiyorum canım hiç sitres yapmıyorum ama ister ismemez merak içindeyim.

valla meraktan çatlıcam ben yarın bi test yap bizim içimn lütfeeeennnn yoksa ben getiririm sana bu mutluluhu yaşamak için niye bekliyesin ki bide adetin hiç bukar geç oluyomuydu

şöyle bi tüm açılan konuları dolaştımmm ve en güzel yer bu rası karra verdim içten ve sammimi ya arkadaşlar ben herkeze more veriyomda benimde çok ihtiyacımm var moreleeeee

hoşgeldin aramıza...

doktor konusunu açma hiç arkadaşım.2 ayrı özel doktor hayata küstürdü beni.bende bayan doktora gitmicem artık.başları çok kalabalık oluyor ilgilenmiyolar pek

bayanlar kaprisli oluyorr şekerim

iyi akşamlar kızlar hastahaneden randevü aldım ayın 28 nde anca varmış sıra o zamana kadar nasıl dayancam ben ya gelen giden yok daha adetimde

kızzz aile hekimliği yokmu anacım orada yapıyorlar bu kan testini niye bekliyorsun 10 gün beklenirmi ne manyakçaaa...

yahu ebdacım sen beni öldüreceksin.. çook gülüyorum mesajlarına ....

günün insanı evrimmmmmmmmm kendi çatlamadı ama bizi çatlattıııı :)

Son düzenleme:

canım benim doktorum antalyada merkezde özel 9 ay sonra hamile kalmassan teekrar gel dedi şuanlık bir sorun yok falan filan. benim kasım ayındada gebelik şüpem vardı düzenliydi adetlerim ozaman 10 gün gecikmişti test yaptım var gibi demişlerdi sonra sonucum bi anda 0.00 düştü kimyasal gebelikten şüpelendiler ama 1 ay daha adet olmadım burdaki doktora gittim tarlusal verdi adetin 3. günü gel dedi malesef gidemedim randevüler doluydu bu ayda gecikti işte 2 aydan beri böyleyim anlıcağın kafanı karıştırdım k.bakma canım bende dert cok.ben bide cok sakin bir insanımdır kafayı hiç birşey için yormam genelde çevremde bana nofrost dolabı gibisin derler ama giderek heycanlndım ya :)

tatlım birazdan eşimle dışarı çıkcaz eve gelirken alırım artık peki sabah mı yapim yoksa gece mi yapim testi

hala sabah mı yapiiim diyo yaf!sen merak etmiyorsan biz ediyoruz.13 gün geçmiş.şimdi yapsan bile çıkacak zaten.en iyisi 2 tane al.birini bizim için şimdi yap,diğerini de kendin sabah mı 2-3 ay sonra mı yaparsın artık bilemem..

Son düzenleme:
amin canım inş bizi bizden başkası anlamıyo okadar çok baskı alıyorum ki bigün çok fena patlıcam bu allahın elinde anlımızda varsa olcak ama bazen insanlar anlamıyo bunu

benim daha istediğimden kimsenin haberi bile yok olursada plansızdı dicem zaten çok erken diyo herkes kimene sanki :|

ay valla güldürme ya boğazlarım şiş arkadaşım gülemiyorum içimde kalıyo

Türünün son örneğisin arkadaşım sen herhalde Yaa millet adetine 1 hafta kala bile test yapıyor sen 2 hafta geçmiş hala yapmamışsınAçık adres ver en yakınında olanımız gelsin yapsın baari

sabah daha doru çıkıyo canım şurda sabaha ne kaldı bu arada bence çok ayakta kalma bende ilk hamile oldumu örendim daha çok yeniydi kanda çıkmıştı hiç bişey yokmuş gibi gezdim oyanadım mutluluhumu payşatım hep ayakta durdum ne olcak canım bişey olmaz dedim 7 gün sonra kese oluşurken tutunamadı onun üstüne bir yıl geçti hala yok hala yok

evrim aynen en az 2 tane ayrı markalardan test al yarında sağlık ocağına ggit. vardır herhalde sağlık ocağı..

Son düzenleme:

canım zaten il kan testini sağlık ocağında yaptırdım bi arkadaşım var ablam sayılır suan hamile sağlık ocagında test yaptıgımı solediğimde sakın gitme dedi kendisi 6 haftalık hamileyken çıkmamış kan testinde hastaneye git dedi dinlemedim sağlık ocagında yaptırdım. bekliyorum suan

benim daha istediğimden kimsenin haberi bile yok olursada plansızdı dicem zaten çok erken diyo herkes kimene sanki :|

ay zaten o boş insanları anlamıyorum.. onların mesleği bu herhalde kim nerede napıyo onu araştırıyorlar utanmasalar mikmik yapıyonuzmu dicekler...

Türünün son örneğisin arkadaşım sen herhalde Yaa millet adetine 1 hafta kala bile test yapıyor sen 2 hafta geçmiş hala yapmamışsınAçık adres ver en yakınında olanımız gelsin yapsın baari

.60: herkes biz gibim meraklı değil şekerim...

valla meraktan çatlıcam ben yarın bi test yap bizim içimn lütfeeeennnn yoksa ben getiririm sana bu mutluluhu yaşamak için niye bekliyesin ki bide adetin hiç bukar geç oluyomuydu
çok saol canım ya gercekten sizlerle konusunca cok rahatlıyorum sadece gebelik konusu olmassa bile cok iyi geliyosunuz bana :) tam canım sırf sizler için yapçam testi haber veririm sizlere :) canım az önce dediğim gibi adetlerim düzenliydi 2 aydan beri boleyim daha doğrusu kasım ayından aralığa kadar olmamıştım hap kullandım 1 hafta demeden oldum adetimi bu ayda gelmedi işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…