- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.621
5 şubattı canım ya 13 gün gecikti
eşim izmirli dikiliden,,,
evrimmm 13 gün mü geçtiiii delimisin sen tabi hamilesin allahın izniyle canımmmmmevrimmm 13 gün mü geçtiiii delimisin sen tabi hamilesin allahın izniyle canımmmmm git devlet hastanesine ne bilim özel hastannenin aciline hemen git...aaaa ben 5 gün gecikince test yapmıştım "nasıl sabrettin" deddiler.. sana bravo vallaa aaaaaaaa
sahol canım yaaa mümkünde ben sahlıklı akıllı tatlımı tatlı bi bebiş ala bilirmiyimmm varmı elinde ha sana kolaylık yapayım cinsiyet hiç önemli deyil
canım kanı bile bekleme git nöbötçi eczaneye al bitane tes kaliteli tesler var yüzde 90 doru çıkıyo onlar ben olsam hayatta beklemem akıntım var arım var dyon ona göre tedbir alısın kuzum
canım ne güzel söyledin sen öyle ya ağzından bal damlıyo inşallah şoomağızlısındır :) şaka bi yana bilmiyorum canım hiç sitres yapmıyorum ama ister ismemez merak içindeyim.
şöyle bi tüm açılan konuları dolaştımmm ve en güzel yer bu rası karra verdim içten ve sammimi ya arkadaşlar ben herkeze more veriyomda benimde çok ihtiyacımm var moreleeeee
doktor konusunu açma hiç arkadaşım.2 ayrı özel doktor hayata küstürdü beni.bende bayan doktora gitmicem artık.başları çok kalabalık oluyor ilgilenmiyolar pek
iyi akşamlar kızlar hastahaneden randevü aldım ayın 28 nde anca varmış sıra o zamana kadar nasıl dayancam ben yagelen giden yok daha adetimde
diğer söyledikleri unut hemen.yaaafff sen deli misin bebişim.13 gün geçmiş zaten.git bi sağlık ocağına yarın,kanda çıkar.sen de rahat et biz de.ayrıca o doktorunu da değiştir.nesi erken ya bunun?sendeki hızla bebiş 3 aylık olunca öğrenirsek iyi yani.
canım kanı bile bekleme git nöbötçi eczaneye al bitane tes kaliteli tesler var yüzde 90 doru çıkıyo onlar ben olsam hayatta beklemem akıntım var arım var dyon ona göre tedbir alısın kuzum
ahh öyle bi mucize varsa banada bitane lütfennn
hatırladım canım.ama gene de 10 gün daha beklemene gerek yok.ben olsam töbe beklemem,başka bir doktora git.sanki dünyadaki son hastane mi orası?sonucu kesinleştir,sonra gene kendi doktoruna gidersin.10 gün az mı?sabır taşı olsam çatlarım.
tatlım birazdan eşimle dışarı çıkcaz eve gelirken alırım artık peki sabah mı yapim yoksa gece mi yapim testi
amin canım inş bizi bizden başkası anlamıyo okadar çok baskı alıyorum ki bigün çok fena patlıcam bu allahın elinde anlımızda varsa olcak ama bazen insanlar anlamıyo bunu
hala sabah mı yapiiim diyo yaf!sen merak etmiyorsan biz ediyoruz.13 gün geçmiş.şimdi yapsan bile çıkacak zaten.en iyisi 2 tane al.birini bizim için şimdi yap,diğerini de kendin sabah mı 2-3 ay sonra mı yaparsın artık bilemem..
tatlım birazdan eşimle dışarı çıkcaz eve gelirken alırım artık peki sabah mı yapim yoksa gece mi yapim testi
hala sabah mı yapiiim diyo yaf!sen merak etmiyorsan biz ediyoruz.13 gün geçmiş.şimdi yapsan bile çıkacak zaten.en iyisi 2 tane al.birini bizim için şimdi yap,diğerini de kendin sabah mı 2-3 ay sonra mı yaparsın artık bilemem..
diğer söyledikleri unut hemen.yaaafff sen deli misin bebişim.13 gün geçmiş zaten.git bi sağlık ocağına yarın,kanda çıkar.sen de rahat et biz de.ayrıca o doktorunu da değiştir.nesi erken ya bunun?sendeki hızla bebiş 3 aylık olunca öğrenirsek iyi yani.
ben sana veriyim canım anlat bana derdin nedirrr
benim daha istediğimden kimsenin haberi bile yok olursada plansızdı dicem zaten çok erken diyo herkes kimene sanki :|
Türünün son örneğisin arkadaşım sen herhaldeYaa millet adetine 1 hafta kala bile test yapıyor sen 2 hafta geçmiş hala yapmamışsın Açık adres ver en yakınında olanımız gelsin yapsın baari
çok saol canım ya gercekten sizlerle konusunca cok rahatlıyorum sadece gebelik konusu olmassa bile cok iyi geliyosunuz bana :) tam canım sırf sizler için yapçam testi haber veririm sizlere :) canım az önce dediğim gibi adetlerim düzenliydi 2 aydan beri boleyim daha doğrusu kasım ayından aralığa kadar olmamıştım hap kullandım 1 hafta demeden oldum adetimi bu ayda gelmedi iştevalla meraktan çatlıcam ben yarın bi test yap bizim içimn lütfeeeennnn yoksa ben getiririm sana bu mutluluhu yaşamak için niye bekliyesin ki bide adetin hiç bukar geç oluyomuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?