HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

İstanbul dışına çıkmıolarmış ama belki bir dahaki sezon yenilik olsun die şehir şehir gezerler belli mi olur

inşallahh yok bacım şansım yok kim milyoner olmak ister ben bilmem herifim bilir yarışmlarnada başvurdum arayan soran yok.inşallah senin görüşme güzel gecer. haber ver canım sonucuu

slm kızlar yeni doktordan geldim 2 buçuk santim kistim varmış. yasmin verdi hormonlara da baktı yumurta tembelliği var dedi üüüfff moralım bozuldu geldim işte :2::2:

ya biz bu doktorlara hiç gitmesekmi bilemedim ben yaa moralimizi bozup bozup gönderiyolar canım moralini bozma demicem çünkü desemde demesemde bozcan ama bak banada yumurta tembelliği yani polikistik dedi sabah araştırdım biraz sağolsun cimcimede yazmış soğan suyu için diyolar saraçoğlunun sitesinede bikaç soru yazdım inş cevap gelirse sana atarım adetin bittikten en geç 7gün sonra başlamak gerekiyomuş canım beraber içelim şifa olsun inş beebklerimize kavuşalım

inşallah canım ya ne ben hsg çektirmek içim gittim doktor ilk başta kisti temizleyelim dedi..

Hapla bir ayda gider merak etme canım benim içini ferah tut en önemlisi ! Bak en yakın arkadaşımda polistik over vardı doktor tedaviyle hamile kalırsın dedi zaten oda çocuk falan istemiorum ben ev alıcam bilmem ne diodu ve hiç düşünmedi çocuğu şu anda 11 haftalık hamile karı biz titizlenioruz bebek olsun die kürler bilmem neler , hiç düşünmeyenler cart die hamile kalıo bu ne demek yanii kafaya takmamak stres yapmamak lazım ama olmuyorrr iştee napiim yaa :) takıorum işte

bugün doktorumu değiştirdim artık ona gidecem zaten çocuk için geldiğimi söyledim kan verdim sol yumurtalıkta eğer engel olmasaydı ilaç vermezdi ilk doktorumda vardı kist o zaman daha küçüktü o bir şey dememişti 4 aydır var ama geçmiyor belki o yüzden verdi ilacı

az önce kalktım hazır çişim varkene evdede testlerim varkene bi karşılaştırayım dedim bi ovulasyon bide gebelik testi açtım ikisinede damlaları akıttım sonuç gebelik testi yumurtanın ipanayla fırçalanan tarafı gibi bembeyaz yumurta testi start ve finiş çizgileri gibi 2 kırmızı çizgi

ayol ben anlamadım bu işi 10 gündür yumurta testi yapıyorum hep çift çizgi bu kadar çok yumurtlayan varmı yaaa bu işte bi gariplik var :44:

benimse senin gibiydi aynı hep çift kırmızı çizgi cıkardı oyüzden yapmaktan vazgectim.hatta adet günümde bilem pozitif cıktı ovu.testi bende kızdım bidaha yapmadım ogünden sonra

anladım tatlım o zaman hayırlısı ilacını kullan iyi gelir kisti temizlersin sonra calısmalara devam edersin ama dedigin gibi baska doktorada git bakalım sen yinede o da aynı seyleri söylerse o zaman tedavini olur öyle devam edersin yola

benimse senin gibiydi aynı hep çift kırmızı çizgi cıkardı oyüzden yapmaktan vazgectim.hatta adet günümde bilem pozitif cıktı ovu.testi bende kızdım bidaha yapmadım ogünden sonra

ay geçen ay 32 gün hep pozitif çıkmıştı hadi dedim gebelik sonlandı ama vücut kendini toparlayamadı e şimdi ne derdi var çarşamba doktora gitcem ve dediğin gibi bende bırakıyorum yaaa uğraşamam hergün test yap pozitif çıksın banane

Sen testi pazar günü yaparsan ben geç öğrenirim pazar günüde aklım sizde kalır gel sen bu testi pazartesi sabah ilk idrarla yap dAha kesin sonuç olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…