- 29 Kasım 2012
- 752
- 0
- 46
- 33
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.221
İstanbul dışına çıkmıolarmışama belki bir dahaki sezon yenilik olsun die şehir şehir gezerler belli mi olur
slm kızlar yeni doktordan geldim 2 buçuk santim kistim varmış. yasmin verdi hormonlara da baktı yumurta tembelliği var dedi üüüfff moralım bozuldu geldim işte :2::2:
Facebook arkadaşlıklarıda mı başladıı :))) benle arkadaş olmak isteyen yokkkkk muuuuuDD
inşallah canım ya ne ben hsg çektirmek içim gittim doktor ilk başta kisti temizleyelim dedi..
bugün doktorumu değiştirdim artık ona gidecem zaten çocuk için geldiğimi söyledim kan verdim sol yumurtalıkta eğer engel olmasaydı ilaç vermezdi ilk doktorumda vardı kist o zaman daha küçüktü o bir şey dememişti 4 aydır var ama geçmiyor belki o yüzden verdi ilacısen bebek düsünüyoruz diye söyledinmi canım kistin bebegin olmasına engelmiymis bende dra gittigimde kistler var dedi yasmin veriyodu söyledim ben bebek düsünüyorum diye o zaman en güzel tedavi bebek olur demişti korkmustum hatta olmaz o kistlerle diye ama oldu allah nasip etmedi o ayrı ama bebege engel olmayabiliyo tüm kistler yumurta tembelligi dedigi de hiçbisey degil takma kafana insanlar nasıl hamile kalıyo tembellik de neymis birsürü kürler var onlardan yaparsın üzülme hiç stres asıl en kötüsü
aa dün sohbeti kaçırdın tatlımm.. varmı facenn
beni bekle pzt birlikte yaparız olmazsannn
Ben balattayım rum patrikhanesinin hemen arkası sen nerdesin ? Walla yazın bi mangal partisi yapsam kızlar size ne güzel olur walla :)
ben ist.anadolu yakasındayım pendik
Evet ama burdan mı yazıcam
Evet ama burdan mı yazıcam
az önce kalktım hazır çişim varkene evdede testlerim varkene bi karşılaştırayım dedim bi ovulasyon bide gebelik testi açtım ikisinede damlaları akıttım sonuç gebelik testi yumurtanın ipanayla fırçalanan tarafı gibi bembeyaz yumurta testi start ve finiş çizgileri gibi 2 kırmızı çizgi
Ayol ben anlamadım bu işi 10 gündür yumurta testi yapıyorum hep çift çizgi bu kadar çok yumurtlayan varmı yaaa bu işte bi gariplik var :44:
anladım tatlım o zaman hayırlısı ilacını kullan iyi gelir kisti temizlersin sonra calısmalara devam edersin ama dedigin gibi baska doktorada git bakalım sen yinede o da aynı seyleri söylerse o zaman tedavini olur öyle devam edersin yolabugün doktorumu değiştirdim artık ona gidecem zaten çocuk için geldiğimi söyledim kan verdim sol yumurtalıkta eğer engel olmasaydı ilaç vermezdi ilk doktorumda vardı kist o zaman daha küçüktü o bir şey dememişti 4 aydır var ama geçmiyor belki o yüzden verdi ilacı
Dün bizim gercek kmlikler cıkı ortaya
benimse senin gibiydi aynı hep çift kırmızı çizgi cıkardı oyüzden yapmaktan vazgectim.hatta adet günümde bilem pozitif cıktı ovu.testi bende kızdım bidaha yapmadım ogünden sonra
O halde bende kimliğimi ortaya döküorummmfacede Arife aydoğan çelik olarak yer almaktayım kızlaarrr
bende ekliyorum tatlım kabul ettO halde bende kimliğimi ortaya döküorummmfacede Arife aydoğan çelik olarak yer almaktayım kızlaarrr
tatlım btane köpek var kapak resmi omu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?