- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.241
oolur tamm pazartesiye olmassam ki inş.olmam birlikde yapalım.beraber halay çekeriz umarım.
O halde bende kimliğimi ortaya döküorummmfacede Arife aydoğan çelik olarak yer almaktayım kızlaarrr
tamam canım inşallah şifa olur ama ben bu kist için soğan suyu kullandım ama geçmedi ama yinede tekrar içerim ben gitmeden bçt kürüne başlamıştım onu bırakayım değil mi o zaman .ya biz bu doktorlara hiç gitmesekmi bilemedim ben yaa moralimizi bozup bozup gönderiyolar canım moralini bozma demicem çünkü desemde demesemde bozcan ama bak banada yumurta tembelliği yani polikistik dedi sabah araştırdım biraz sağolsun cimcimede yazmış soğan suyu için diyolar saraçoğlunun sitesinede bikaç soru yazdım inş cevap gelirse sana atarım adetin bittikten en geç 7gün sonra başlamak gerekiyomuş canım beraber içelim şifa olsun inş beebklerimize kavuşalım
bi taNE arife aydoğan buldum ama çeliksizmemleket denizlimi ?
Arife aydoğan çelik köpek resmi var zeynebim
sen testi pazar günü yaparsan ben geç öğrenirim pazar günüde aklım sizde kalır gel sen bu testi pazartesi sabah ilk idrarla yap daha kesin sonuç olur ?
aynen doktor soruyor hafta da kaç gün giriyorsunuz ilişkiye bende ovulasyona kadar gün aşırı sonra haftada dedim ona da kızdı o testleri bırak dedi zaten sizi bunlar stres yapıyor yaptığınız şeyden heyacan alınki olsun diyo tecavüze uğrayanları söylüyor neymiş korku ve heycandan dolayı bir salgı salgılanıyormuş ve hamile kalıyormuş bide çocuk istiyorsan cahil olacan dedi bildikçe kafan karışır stres olursun olmaz dedi..Hapla bir ayda gider merak etme canım benim içini ferah tut en önemlisi ! Bak en yakın arkadaşımda polistik over vardı doktor tedaviyle hamile kalırsın dedi zaten oda çocuk falan istemiorum ben ev alıcam bilmem ne diodu ve hiç düşünmedi çocuğu şu anda 11 haftalık hamile karıbiz titizlenioruz bebek olsun die kürler bilmem neler , hiç düşünmeyenler cart die hamile kalıo bu ne demek yanii kafaya takmamak stres yapmamak lazım ama olmuyorrr iştee napiim yaa :) takıorum işte
Evet köpekli olannn o benim tontişimmm
aynen doktor soruyor hafta da kaç gün giriyorsunuz ilişkiye bende ovulasyona kadar gün aşırı sonra haftada dedim ona da kızdı o testleri bırak dedi zaten sizi bunlar stres yapıyor yaptığınız şeyden heyacan alınki olsun diyo tecavüze uğrayanları söylüyor neymiş korku ve heycandan dolayı bir salgı salgılanıyormuş ve hamile kalıyormuş bide çocuk istiyorsan cahil olacan dedi bildikçe kafan karışır stres olursun olmaz dedi..
zaten gizem ile anlaştık pazartesi yapıcam.inş.vardırda pazartesi sabah yayınlarım burda
aynen doktor soruyor hafta da kaç gün giriyorsunuz ilişkiye bende ovulasyona kadar gün aşırı sonra haftada dedim ona da kızdı o testleri bırak dedi zaten sizi bunlar stres yapıyor yaptığınız şeyden heyacan alınki olsun diyo tecavüze uğrayanları söylüyor neymiş korku ve heycandan dolayı bir salgı salgılanıyormuş ve hamile kalıyormuş bide çocuk istiyorsan cahil olacan dedi bildikçe kafan karışır stres olursun olmaz dedi..
2 kişi ekledi hanginiz hanginizsiniz kızlarrrr
benimde bitne kızım var cok tatlı ve şımarık sbirya kurdu olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?