HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

tamam canım inşallah şifa olur ama ben bu kist için soğan suyu kullandım ama geçmedi ama yinede tekrar içerim ben gitmeden bçt kürüne başlamıştım onu bırakayım değil mi o zaman .

herkes faceden ekleşiyo çok sinir oldummmmmmm ( çok kıskandım ayrıca ) benim facem niye yok

aynen doktor soruyor hafta da kaç gün giriyorsunuz ilişkiye bende ovulasyona kadar gün aşırı sonra haftada dedim ona da kızdı o testleri bırak dedi zaten sizi bunlar stres yapıyor yaptığınız şeyden heyacan alınki olsun diyo tecavüze uğrayanları söylüyor neymiş korku ve heycandan dolayı bir salgı salgılanıyormuş ve hamile kalıyormuş bide çocuk istiyorsan cahil olacan dedi bildikçe kafan karışır stres olursun olmaz dedi..

Gerçekten doğru bak ! Ben daha ovulasyon testi falan almadım belkide yaşı en çok olan benim aranızda 33 maşşallah ne test ne kür hiçbişi yapmıorum o kadar takılmaya başlamadım daha elbet bir günü vardır alahım nasip ettiyse hayırlısı dielim dua edelim ama kızlar kızmasın yapan herkese sonsuz saygım varr

canlarımm ben cıkıyorum kociş 6 da gelicek dısarı cıkıcaz ama ben hiç hazır degilim sacım tepede topuzhepinizi cok öpüyorum vee seviyorum

aslında evet dr cok haklı istatistiklere göre tecavüze uğrayan her kadın hamile kalıyormuş.yada farkında değilmisiniz kondom delik çıkıyor yine kadın hamile kalıyor.oyüzden en güzeli kafaya takmayıp olayı akışına bırakmak ve ......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…