- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.261
kız hamişmisin yoksaaaa
Köpeğinin resimleri yok ama dimi baktım baktım göremedim
Gizem senin face yok mu ?? Walla senide merak ediorum
Zeyneppp kız sen gümüşhaneli miisinnn bendeeee ayyy şaka gibiii hahahha
Ben face daldım kızların resimlerine bakıorum tek tek hepiniz harikasınız kuzularrr
Ben face daldım kızların resimlerine bakıorum tek tek hepiniz harikasınız kuzularrr
evet canım gümüşhaneliyim 2 senedirde eşden kastamonu ordada özlemle hemşeri çıktık..özder yani
sende harikasın bebeğim biz hep güzeliz ama bütün güzeller bizim topikte ama gizemle cimcimemi bilemiycem
zeynooo bende pendıkteyım :):) ve bende kastamonuluyum kız akraba cıkıcaz :)
senin pendikli olduğu konuşmuştuk hatta şifaya gidiyosun ben eşden kastamonuluyum sen neresinden ?
sende harikasın bebeğim biz hep güzeliz ama bütün güzeller bizim topikte ama gizemle cimcimemi bilemiycem
çirkin betiyi bildinmi anacım. hah işte onu gör beni görmegüzellik iddiam yok ama beğenen beğenmiş
saol tatlım sende olesin bu arada sen wipeouta mı katıldın yarsmacı olarak muhtesem ya
bisdee güzeliiizzz
Gizemde çok güzel kızlar maşallahhhevet wipwouta katıldım son düzlük arife olarak Allam yaaa ama güzeldi hahaha bu aralar yayınlanıo show tv de wipeout 2 die mutlaka bizimkide çıkar tekrar :))) tarkanın sahnesine bile atladım orda resimler var görürsünüz hahaha ben biraz sıyrık bi tipim kızlar gitmediğim program kalmadı :))))) sıra evim şahanede inşallahhhhh
Face olmayanlar için bir wipeout resmi koyıyım gizem walla video belki wipeout sitesinde vardır bilmiorum bende özel çekim varda nette var mı bilmiorumEki Görüntüle 677422
ayy siz bakmayıın buna ben onun yerine iddialıyımm fıstık gibi kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?