- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.281
baktım ama bulamadımm
özel çekimi mail atsana
çirkin betiyi bildinmi anacım. hah işte onu gör beni görmegüzellik iddiam yok ama beğenen beğenmiş
bilemiycem gizem bi yorum yapamıyorum değilmi arkadaşlar
Kız nasıl atıyım cd de kayıtlı Ipad'e yüklenmioki 2 saat
Gizemde çok güzel kızlar maşallahhhevet wipwouta katıldım son düzlük arife olarak Allam yaaa ama güzeldi hahaha bu aralar yayınlanıo show tv de wipeout 2 die mutlaka bizimkide çıkar tekrar :))) tarkanın sahnesine bile atladım orda resimler var görürsünüz hahaha ben biraz sıyrık bi tipim kızlar gitmediğim program kalmadı :))))) sıra evim şahanede inşallahhhhh
çatalzeytin canım ama kastamonuya 9 yaşındayken gitmiştim: )
güzelliğini bilemiycemde hoş sohbetinle sen heryerde hep beğenilirsin.kıskanç kocalardan dolayı pekde bişey demiyim ama face görmek isterdik sizide
başka neye katıldın onlara bakiyim
DD knorun sen daha bebekken yemek programı vardı ona katıldım , show daydı galiba bi mankenlik yarışması vardı ona katıldım ama son anda armağan çağlayanla kapıştığım için elendim benim yüzümden başka birini bulmak için uğraştılardı :)))) kanal d de yeni başlıcak bi program var şimdi ama 1 ayı geçti beklemedeyiz arkandayız die bi yarışma 7 arkadaş ona katıldık ama ne durumda şu anda bilgim yok :)
Ama bunların hepsi bekarkendi şimdi kenara çekildimmm eee koca olunca öle rahat hareket edemiosun :) zaten yeter yaşadım yaşıcamı şimdi evimin kadınıyımmDD
yarışma kalmamış zaten otur bencede
yarışma kalmamış zaten otur bencede
bilmiyorum denizimmm çok çalıştım bu ay olur inşşş
yemekteyiz
bana herşey yakışır
bugün ne giysem
popstar alaturka
survivor
bunlar kalmış bi
inş. kuşuummm inş. bat ni zaman
kızlaaar artık bende burdayım umutlarımız bir an önce çiçek açsın
artık bende anne olmayı istiyorum. deneme aşamasında ilk ayımız adetime 15 gün var henüz, fakat alt karın kısmımda gerginlik, sürekli gazlı olma hali, çabuk yorulma halsizlik, ve ilk defa hamur işi yaparken yumurtanın sarısı beni tiksindirdi şaşırdım birde iki üç gündür çok az miktarlarda kahve rengi akıntım oluyor dün akşamda uzanmış yatarken kasık bölgemin karıncalanması gibi birşey hissettim arada adet olucakmış gibi hafif ağrılarda var tabi ne bilim çok istediğim için psikolojikmi diyorum ama yinede değerli bilgilerinizi almak istedim arkadaşlar eğer hamileysem hemen nasıl anlarım lütfen
sizce?
11 nisan canımm
maşşallah canım katılmadığın yarışma kalmamışşDD cimcime survivordan geçen sene çağrıldım yeminle ama kocam otur oturduğun yere dedi bu senede fear factor başlıomuş extrem olarak börtü böceksiz ona çağırdılar onada doğal olarak gitmedim ama neden hep aranıorum endemol die bi şirket var ona kayıtlıydım ben ve wipeouttan ve önceki yarışmalardan tanıdıkları için öncelik bildikleri insanları çağırıolar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?