HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

benim sat 7 mart idi.şimdide 6sında olmam lazım ama ben pazara kadar olmassam pazar yapıcam..

canım ben bugün olmam gerekiyor diye hesapladım daha olmadım belirti de yok gibi hiç sadece göğüslerim büyüdü üst kısımlarında acı var test yaptım silik çizgi çıktı hep bu ay umudum hem var hem yok :)
bende bekleyeceğim pazara kadar yine :)

oha yani oha
kocam beni çarşıya pazara göndermiyo seninki seni survıvor a gönderseydi yeminle isyan çıkarırdım

bence hamilesin sen.
yarın sabah tekrar yap testini
inşallah hamilesindir canım yaaa

kızlar zırt zırt çişim geliyoo yaa adet mi olcam? yoksaaaaaaaaaa başka bişey mi :) sizce??

canım inşallah yaa yapacağım tekrar varsa çıkar çıkmazsa umudu kesip adeti bekleyeceğim..
sürekli çişim geliyor bugün hamilelikten olabilir mi acaba bugüne kadar yoktu ??

yuuppiiiii seviniyorum canım yaaa :)

dur ben senin hevesini kaçıraymda heveslenme moralin bozulsun sonra yarın büyüüüüüüüük bi süprizle gel buraya

şekerim benimde 2 gündür aşırı çişim geliyo saysan 15 dk sürmüyo arası ama hamile olmama imkan yok ben üşüttüm diye yoruyorum

İhtimal herzaman vardır aklına gelip kazıcam bunu içimi kararttın beee sanki ilk denemede hamile kalan biziz

:):):):):) inşallah varsa ilan edeceğim büyük yankı kopartır burada :):) ama haklısın üşütüncede oluyor ama ben üşütmedim ki biliyorum kendimi ondan olsa kendimi kandırmam hiçç bebeğim :)

İhtimal herzaman vardır aklına gelip kazıcam bunu içimi kararttın beee sanki ilk denemede hamile kalan biziz

evet yaa adam ceketini atsa hamile kalıyomuşum meğer

ya onun hamile olduğunu biliyorum ikinci testi yarın sabah yapsın diye oyalamak için öyle dedim yoksa biz biliyoruz o anlayamadı hala hamile olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…