- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.301
benim sat 7 mart idi.şimdide 6sında olmam lazım ama ben pazara kadar olmassam pazar yapıcam..
DD cimcime survivordan geçen sene çağrıldım yeminle ama kocam otur oturduğun yere dedi bu senede fear factor başlıomuş extrem olarak börtü böceksiz ona çağırdılar onada doğal olarak gitmedim ama neden hep aranıorum endemol die bi şirket var ona kayıtlıydım ben ve wipeouttan ve önceki yarışmalardan tanıdıkları için öncelik bildikleri insanları çağırıolar .
canım ben bugün olmam gerekiyor diye hesapladım daha olmadım belirti de yok gibi hiç sadece göğüslerim büyüdü üst kısımlarında acı var test yaptım silik çizgi çıktı hep bu ay umudum hem var hem yok :)
bende bekleyeceğim pazara kadar yine :)
byy canımmm....kızlr ben cıkıyom iki gün yokum bbbyyyy
canım bence de hamilesinnnnnn...:)kızlar zırt zırt çişim geliyoo yaa adet mi olcam? yoksaaaaaaaaaa başka bişey mi :) sizce??
bence hamilesin sen.
yarın sabah tekrar yap testini
inşallah hamilesindir canım yaaa
canım bence de hamilesinnnnnn...:)
canım inşallah yaayapacağım tekrar varsa çıkar çıkmazsa umudu kesip adeti bekleyeceğim..
sürekli çişim geliyor bugünhamilelikten olabilir mi acaba bugüne kadar yoktu ??
Evet canım bu bi belirti :)
yuuppiiiiiseviniyorum canım yaaa :)
kızlar zırt zırt çişim geliyoo yaa adet mi olcam? yoksaaaaaaaaaa başka bişey mi :) sizce??
canım inşallah yaayapacağım tekrar varsa çıkar çıkmazsa umudu kesip adeti bekleyeceğim..
sürekli çişim geliyor bugünhamilelikten olabilir mi acaba bugüne kadar yoktu ??
dur ben senin hevesini kaçıraymda heveslenme moralin bozulsun sonra yarın büyüüüüüüüük bi süprizle gel buraya
şekerim benimde 2 gündür aşırı çişim geliyo saysan 15 dk sürmüyo arası ama hamile olmama imkan yok ben üşüttüm diye yoruyorum
dur ben senin hevesini kaçıraymda heveslenme moralin bozulsun sonra yarın büyüüüüüüüük bi süprizle gel buraya
şekerim benimde 2 gündür aşırı çişim geliyo saysan 15 dk sürmüyo arası ama hamile olmama imkan yok ben üşüttüm diye yoruyorum
kızlar zırt zırt çişim geliyoo yaa adet mi olcam? yoksaaaaaaaaaa başka bişey mi :) sizce??
İhtimal herzaman vardır aklına gelip kazıcam bunu içimi kararttın beee sanki ilk denemede hamile kalan biziz
hadi hayırlısı olsun bakalım canım umarım hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?