HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

:):):):):) inşallah varsa ilan edeceğim büyük yankı kopartır burada :):) ama haklısın üşütüncede oluyor ama ben üşütmedim ki biliyorum kendimi ondan olsa kendimi kandırmam hiçç bebeğim :)

yaffff hamilesin işteeeee neyi anlamıyon göğüslerde damar varmı uçlara doğru

evet yaa adam ceketini atsa hamile kalıyomuşum meğer

ya onun hamile olduğunu biliyorum ikinci testi yarın sabah yapsın diye oyalamak için öyle dedim yoksa biz biliyoruz o anlayamadı hala hamile olduğunu

valla ilk denemede golllll artık goller bu aya olmadı mayısa bidaha ağzından negatif bişey duyarsam çok kızarm bide küserim

canım silik çizgi hemenmi çıktı saatler sonramı bide bugünde tekrar test yaptınmı ?

hemen çıkmadı canım pazartesi gününden beri iki günde bir test yaptım birde bu sabah yaptım aradan bir kaç saat geçince çıkıyor ama geçen ay da yapıyprdum onlar bir hafta durdu elimde atmadım tık yoktu hiç çizgi çıkmıyordu kiiii :)

evet ya bende testime saatler sonra bakıyordum yine kabak gibi tek çizgiydi şansın yüksek ama kesin hamilesin demek için bir kaç gün daha geçmesi lazım anlaşılan hadi bakalım açılışı senmi yapıcan yoksa

kahverengilerinde ikisinde de birer tanbe damar var mavii :)

geç döllenme olduysa ondan daha çıkmıyodur batın bugündü dimi sen yarın yap yarında böyle şüpheli olursa o zaman ertesi gün yine yap. dayanabilirsen pazar sabahı yap dicem ama dayanamazsın. benimde perşembeydi bat c.tesi yaptım anında çıkmıştı

hıımmmmm demekki erkek bebek

hadi yaa :) bunuda mı erkenden teşhis edebiliyoruz artık iyice geliştirdik burada kendimizi :)

dayanamam gibi görünüyor ama olmazsam sabredip pazar günü yaparım tatlım :2: şimdi de psikolojik mi bilmiyorum sağ kasığımda sancı dolanıyor :) dünde yanma olmuştuu :)

ben anlamam ya pazar günü test yok pazar ben burda değilim ya yarın bi daha dene yada pazartesiyi bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…