- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.321
:):):):):) inşallah varsa ilan edeceğim büyük yankı kopartır burada :):) ama haklısın üşütüncede oluyor ama ben üşütmedim ki biliyorum kendimi ondan olsa kendimi kandırmam hiçç bebeğim :)
evet yaa adam ceketini atsa hamile kalıyomuşum meğer
ya onun hamile olduğunu biliyorum ikinci testi yarın sabah yapsın diye oyalamak için öyle dedim yoksa biz biliyoruz o anlayamadı hala hamile olduğunu
canım silik çizgi hemenmi çıktı saatler sonramı bide bugünde tekrar test yaptınmı ?
kızlr ben cıkıyom iki gün yokum bbbyyyy
inşallah canım yaa :) istiyoruz gerçekten birde kürtajdan sonra insan daha da hassas oluyor bu konuda hayırlısı bakalım
yaffff hamilesin işteeeee neyi anlamıyon göğüslerde damar varmı uçlara doğru
hemen çıkmadı canım pazartesi gününden beri iki günde bir test yaptım birde bu sabah yaptım aradan bir kaç saat geçince çıkıyor ama geçen ay da yapıyprdum onlar bir hafta durdu elimde atmadım tık yoktu hiç çizgi çıkmıyordu kiiii :)
valla ilk denemede golllll artık goller bu aya olmadı mayısa bidaha ağzından negatif bişey duyarsam çok kızarm bide küserim
kahverengilerinde ikisinde de birer tanbe damar var mavii :)
kahverengilerinde ikisinde de birer tanbe damar var mavii :)
tamam söz bundan sonra pozitif düşünüp mutlu olcam
secret oku sen düşünce gücüyle hayatını yönlendirDelirdim iyice
ben çıkıyorum kızlar hepinize hayırlı akşamlar. Allah a emanet olun öpüldünüz
hıımmmmm demekki erkek bebek
geç döllenme olduysa ondan daha çıkmıyodur batın bugündü dimi sen yarın yap yarında böyle şüpheli olursa o zaman ertesi gün yine yap. Dayanabilirsen pazar sabahı yap dicem ama dayanamazsın. Benimde perşembeydi bat c.tesi yaptım anında çıkmıştı
hadi yaa :) bunuda mı erkenden teşhis edebiliyoruz artık iyice geliştirdik burada kendimizi :)
dayanamam gibi görünüyor ama olmazsam sabredip pazar günü yaparım tatlım:2: şimdi de psikolojik mi bilmiyorum sağ kasığımda sancı dolanıyor :) dünde yanma olmuştuu :)
ben anlamam ya pazar günü test yok pazar ben burda değilim ya yarın bi daha dene yada pazartesiyi bekle
ben pazar derim ama bakarsın yarın yaparım belli mi olur :) ama içimden bir ses kırmızı diyor yaa..
evet ilkini görmeyeydim iyiydi gece gece neden kandırdın bizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?