- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.341
Allahım bak yaaa neden inanmıyorsunuz mavili benim işte
Kızlar size kocamla nişan resmimi koyuyum niye inanmıyor bu gizemmmmm deyin banaaaa
Eki Görüntüle 677511
Hmm doğru dur dolu dolu şeylerle uğraşayım ben bir test yapayım o zaman Gizemcim söylediğin iyi olduiyimisn sen ya uğraşcak bşka bişeyin yokmu canım:):) boş boş şeylerle uğrşyosun iyi çok yakışıyosnz o zaman
offfffffffff çok sıkılıyorum.yemek de yiyemiyorum.camışımın halleri bi yandan bu ilaç bi yandan
iyimisn sen ya uğraşcak bşka bişeyin yokmu canım:):) boş boş şeylerle uğrşyosun iyi çok yakışıyosnz o zaman
Hmm doğru dur dolu dolu şeylerle uğraşayım ben bir test yapayım o zaman Gizemcim söylediğin iyi oldu
yok canım.barışmamız için benim gidip yalvarmamı bekliyor.hiç uğraşmak istemiyorum.dün gece de salonda uyumuş zaten.biraz barışmaya gönlü olsa yatak odasında uyurdu.barışmadınızmııı:44:
noluyo laaaaaaannnnnn:44:
Eki Görüntüle 677563noluyo laaaaaaannnnnn:44:
hiç komik değilsin.gece gece ödümü patlattın.
Eki Görüntüle 677563 Eki Görüntüle 677564
ilki ebdaya diğeri bana attığı resim canım..sence noluyo :)
yok canım.barışmamız için benim gidip yalvarmamı bekliyor.hiç uğraşmak istemiyorum.dün gece de salonda uyumuş zaten.biraz barışmaya gönlü olsa yatak odasında uyurdu.triplerde.kıçı kafasına yapışmış
yok canım.barışmamız için benim gidip yalvarmamı bekliyor.hiç uğraşmak istemiyorum.dün gece de salonda uyumuş zaten.biraz barışmaya gönlü olsa yatak odasında uyurdu.triplerde.kıçı kafasına yapışmış
Ebdaa sen neden resimlerimi herkese dağıtıyorsunnn ama olmadııııı
Yaa gerçek resmimi de gönderdim de mi niye bu kadar abarttınız anlamadım???
sana attığı bari biraz sevimli.diğeri nedir anacım öleeeeEki Görüntüle 677563 Eki Görüntüle 677564
ilki ebdaya diğeri bana attığı resim canım..sence noluyo :)
sana attığı bari biraz sevimli.diğeri nedir anacım öleeeeeşek tepmişe döndüm.yani korkum ben de ona resim yolladım.kimdir nedir bilmem etmem,güvenip kimlerle resim paylaştım dedim.esefle kınıyorum seni
hiç yalvaramam,havamda değilimallahım ya noluyo bu heriflere anlamadım bahar çarpıntı yaptı heralde bunlardane yalvarcaksın ya hahh beklesin o dahaa
hiç yalvaramam,havamda değilim
hiç yalvaramam,havamda değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?