- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.361
valla iyi fikir tatlım.bugün de sabredeyim de yarın mesaj atayım bare bana da yemek söylesin.bugün o bana mesaj atmış.sağlık ocağından bana ilaç alabilirsen al demiş.aynı evde mesajlaşıyoruz.dünden beri görüşmedik hiçee şimdi haftasonu evdesiniz okul yok illaki barışırsınız.git sor dışardan bugün ne söylicekse sanada söylesin
keşkeeee.ama biz kavga etmeyiz etmeyiz,edince de barışmak büyük problem oluyor.kendi haline bıraktım beyefendiyi.ayy canım yaa uzatmasanız keşke birden düzeliverse aranız yaa
Gizem bu kadar abartılacak bir konu olmadığını dusunmemle birlikte, olayı buraya nasıl getirdiğini anlamış değilim.
valla iyi fikir tatlım.bugün de sabredeyim de yarın mesaj atayım bare bana da yemek söylesin.bugün o bana mesaj atmış.sağlık ocağından bana ilaç alabilirsen al demiş.aynı evde mesajlaşıyoruz.dünden beri görüşmedik hiç
keşkeeee.ama biz kavga etmeyiz etmeyiz,edince de barışmak büyük problem oluyor.kendi haline bıraktım beyefendiyi.
Gizem bu kadar abartılacak bir konu olmadığını dusunmemle birlikte, olayı buraya nasıl getirdiğini anlamış değilim.
Peki bundan sonra espri yapacağımda ya da birşey paylasqcagimda senin onayından geçireceğim sanırım..
Her neyse kusura bakmayın ebda ve gizem. Iyi akşamlar iyi ve KALITELI muhabbetler size..
çok komiksiniz valla ben olsam hiç dayanamam
sitem etmeye hakkın olduğunu sanmam.ısrarla şakanı devam ettireceğine,zamanında açıklama yapsan iş bu kadar büyümeyecekti.Gizem bu kadar abartılacak bir konu olmadığını dusunmemle birlikte, olayı buraya nasıl getirdiğini anlamış değilim.
Peki bundan sonra espri yapacağımda ya da birşey paylasqcagimda senin onayından geçireceğim sanırım..
Her neyse kusura bakmayın ebda ve gizem. Iyi akşamlar iyi ve KALITELI muhabbetler size..
dur ya insanı gaza getirme.ben de hiç dayanamam da,bu ilk oluyor.hep ben barışmaya gidiyorum,bu sefer biraz sabredeyim dedim.ama yumurtlama günleri kaçıyoooo.şimdi gitsem barışsam da mik mik olmaz zaten.bizimki kız gibi nazlıdır.barışınca da 1 gün ciddi olur,noluyooosaaçok komiksiniz valla ben olsam hiç dayanamam
dur ya insanı gaza getirme.ben de hiç dayanamam da,bu ilk oluyor.hep ben barışmaya gidiyorum,bu sefer biraz sabredeyim dedim.ama yumurtlama günleri kaçıyoooo.şimdi gitsem barışsam da mik mik olmaz zaten.bizimki kız gibi nazlıdır.barışınca da 1 gün ciddi olur,noluyooosaayeni çıkıyoruz sanki bu ay boşa gitti valla.bi dolu da ilaç yuttum.
dur ya insanı gaza getirme.ben de hiç dayanamam da,bu ilk oluyor.hep ben barışmaya gidiyorum,bu sefer biraz sabredeyim dedim.ama yumurtlama günleri kaçıyoooo.şimdi gitsem barışsam da mik mik olmaz zaten.bizimki kız gibi nazlıdır.barışınca da 1 gün ciddi olur,noluyooosaayeni çıkıyoruz sanki bu ay boşa gitti valla.bi dolu da ilaç yuttum.
herneyse yeterince keyfimiz kaçtığına göre konuyu değişebilirizz
ayy dün bir derdim varda hayat ne kadar boş diye bi konu açmışlar.elizzsa adlı üye vefat etmiştir vs vs..23 yaşındaymış 1 yaşında kızı varmış damar kanseri gece nasıl uyudum bilmiyorum o kadar üzüldümkii..
ayyy gizem naptın yaa nekadr kötü bişey bu yaaa rabbim cennetinde ağırlasın geride kalanlarınada dayanma gücü versin inş
benimkinin öyle bir zayıf noktası yok anacım.çok iradelidir,yemezzzzzzkız sende direk sadete gel koynuna girerek barış kocanın ve hemen her erkeğin zayıf noktasını kullan hem dil dökmek zorundada kalmamış olursun
canım ben dünden beri ne diye bağırıyorum.millet uzaya çıktı benim facem yok demiyor muyum?ve ben adamla face yüzünden küsmedim mi????????????ben çıkıyorum kızlar köfte hazırlamıştım onları kızartayım kociş gelir yarım saate kadar sabah görüşmek üzere ebdaaa barış kocanla yap bu gece mik mikiiii öpüldünüz şekerler
canım ben dünden beri ne diye bağırıyorum.millet uzaya çıktı benim facem yok demiyor muyum?ve ben adamla face yüzünden küsmedim mi????????????
ben pazar derim ama bakarsın yarın yaparım belli mi olur :) ama içimden bir ses kırmızı diyor yaa..
kızlar zırt zırt çişim geliyoo yaa adet mi olcam? yoksaaaaaaaaaa başka bişey mi :) sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?