- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.381
Kiz sen hamile misinnnnn
Tamam askitom o zaman laptopa giriim oyle atim telefondayim simdi
Eki Görüntüle 677649 Eki Görüntüle 677650 Eki Görüntüle 677649 Eki Görüntüle 677650
geldimi acabaa
oğlusummmmm ve bennnnnnnnnnn
oooyyy maşşaalllaaah fırlamaya bak ya şu yakışıklılığa bakkkkkkkk
kıskanma çağanı seninde maşşallahın var ama onun kadar değilllçok tatlısınııızz Allah uzun ömürler versinn :)
teşekkür ederim bebişm biraz resimler vitrinde kalsın sonra slerimmmmmmmmm sizin resimleri baktıktan sonra hemen sildim aklınızda bişey kalmasın tatlımm ok mu?
haklısın canımm... ee nasıl bakalım yakışıklı mı oğluşum... yarın oğlumun doğum günü altta 3 yaz 11 ay yazmicak artık koskocaaaaaaaaaaa4 yaş yazacak..
kuzucumm hasta yaaa biraz atesi varrr.. naz yapyooo biraz onla ilgileneyimm öpüyorummm canlarımm
senin ki de amma nazlıyöış canım ya bizdede tam tersi hep eşim barışmaya çalışırbenimkinin öyle bir zayıf noktası yok anacım.çok iradelidir,yemezzzzzz
evet ya maşallah çok tatlılar ikisideoooyyy maşşaalllaaah fırlamaya bak ya şu yakışıklılığa bakkkkkkkk
kıskanma çağanı seninde maşşallahın var ama onun kadar değilllçok tatlısınııızz Allah uzun ömürler versinn :)
bu konuda pek bilgim yok ama bana kalırsa metforminle birlikte bal tarçın çörek otu yememelisin.
biri şeker düşürücü biri zaten sırf şeker.
zararı olur diyemem ama olmazda diyemem.
dilersen forumda pko lu bayanların topiği var orayada sorabilirsin sorunu. onlar daha iyi bilgi verebilir.
geçmiş olsun.
oğluşun çok tatlı maşallah yeğemime benzettim.özledim galibaEki Görüntüle 677655 Eki Görüntüle 677654 Eki Görüntüle 677653 Eki Görüntüle 677649 Eki Görüntüle 677650 Eki Görüntüle 677649 Eki Görüntüle 677650
geldimi acabaa
oğlusummmmm ve bennnnnnnnnnn
senin pendikli olduğu konuşmuştuk hatta şifaya gidiyosun ben eşden kastamonuluyum sen neresinden ?
ayy gül cicimm güüll güülll
minicik minicik toplar vaar onlarmıııııı
Memelerimizdeki büyümeye ek olarak başka değişiklikler de olacaktır. "Areola"(meme ucunun etrafındaki koyu renkli bölge) daha da koyulaşacak genişleyecek ve üzerinde koyu renkli pütürler oluşacaktır. Areoladaki bu koyulaşma doğum sonrasında azalır ancak tam olarak kaybolmaz. Areola üzerindeki küçük pütürler yağ (ter) bzleridir ve doğum sonrasında eski durumlarına dönerler. Meme üzerinde âdeta renkli bir harita oluşturan derialtındaki toplardamarlar (ki açık tenli kadınlarda çok daha belirgin biçimde görülürler) her türlü besin ve sıvının anneden bebeğe gitti bir taşınma sistemin göstergesi niteliğindedir. Bu durum doğum sonrasında ya da emzirme döneminin sonrasında normale döner.
ayyyy çok konu kaçrmışım yne yaaaaaoku oku bitmio geçmişş böle olncada:)) ben dün bebeğimle buluştum yine maşallahh herşey yolunda dedi dr. sağlıkla hepimiz kavuşalım bebişlerimize inşallahhhh
canım ben dünden beri ne diye bağırıyorum.millet uzaya çıktı benim facem yok demiyor muyum?ve ben adamla face yüzünden küsmedim mi????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?