HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

teşekkür ederim bebişm biraz resimler vitrinde kalsın sonra slerimmmmmmmmm sizin resimleri baktıktan sonra hemen sildim aklınızda bişey kalmasın tatlımm ok mu?

haklısın canımm... ee nasıl bakalım yakışıklı mı oğluşum... yarın oğlumun doğum günü altta 3 yaz 11 ay yazmicak artık koskocaaaaaaaaaaa4 yaş yazacak..

kuzucumm hasta yaaa biraz atesi varrr.. naz yapyooo biraz onla ilgileneyimm öpüyorummm canlarımm

Son düzenleme:

çok yakışıklı paşa valla maşşallahh lokum gibiiii :)
geçmiş olsun canımmm öpüyorummm :)
nice nice senelere :)

Tşkler cimcimesultan

ayyyy çok konu kaçrmışım yne yaaaaa oku oku bitmio geçmişş böle olncada:)) ben dün bebeğimle buluştum yine maşallahh herşey yolunda dedi dr. sağlıkla hepimiz kavuşalım bebişlerimize inşallahhhh

senin pendikli olduğu konuşmuştuk hatta şifaya gidiyosun ben eşden kastamonuluyum sen neresinden ?

Kahverengilee ilerleyen haftalarda oluyor. emzirme doneminde tekrar rengi aciliyor. yani hamilelik belli olmafan kahverengi olmaz....

canım ben dünden beri ne diye bağırıyorum.millet uzaya çıktı benim facem yok demiyor muyum?ve ben adamla face yüzünden küsmedim mi????????????

ay ebdaaaa özürdilerim çok yaaa ayy ne aptalım kusura bakma kuşum yaaa dalga geçer gibi oldu valla şuan yerin dibine geçebilirim utancımdan:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…