- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.401
günaydınlarrrrr
günaydın canımmmm
günaydın kızlaaarrrrrrr
günaydın canım.aman üzülüp ne yapacan zaten. kendini strese sokmaktan başka bir yapmazsın . mutluluğun daim olsun tatlım sebebinide boşver araştırmasabah sabah eşim sinirlerimi bozup beni kendine karşı kışkırtmış olsada içimde bugün bi mutluluk heyecan var heyecanın sebebini biliyorumda mutluluğu anlayamadım hayırlara gelsin inş
Günaydın kızlar süper bir güneşli günden:)
Anneme.gidiyoruz kahvaltıya bekliyor çörekler yapılmış:))
Hsst hayırdır canım sıkma canını heyecanın tadını çıkar)
Anneme.gidiyoruz kahvaltıya bekliyor çörekler yapılmış:))
Hsst hayırdır canım sıkma canını heyecanın tadını çıkar)
günaydın canım.aman üzülüp ne yapacan zaten. kendini strese sokmaktan başka bir yapmazsın . mutluluğun daim olsun tatlım sebebinide boşver araştırma
Soğan suyunu ben de yapıyorum 11 gün oldu ve acaip kahve akıntı geliyor birkaç gündür de belim kasığım ağrıyor yumurtluyor muyum ne :) devam et sen de iki hafta
Sağol şekerim. Aman sıkma canını. Benimki de ihmaldir öyle napcan işte erkek milleti:))
Pazartesi öğrenirsiniz işte
Geçen hafta arkadaşımın okuldan öğretmen arkadaşları kaza geçirdi nişanlı vefat etti kızcağız
O olaydan sonra artık çok ileriyi dusunmemeye anı yaşamaya bakıyorum...
Sen de tadını çıkar mutlulugunun da sebebi neymiş merak ettim
Soğan suyunu ben de yapıyorum 11 gün oldu ve acaip kahve akıntı geliyor birkaç gündür de belim kasığım ağrıyor yumurtluyor muyum ne :) devam et sen de iki hafta
Günaydın kızlaaarrrnasılsınıızzz ?? yaw o soğan suyunu bende yapsam.. benim önümüzdeki haftam yumurtlama haftam işe yararmı ki ? çocuk filn için engel değil demi ? o gelen akıntılar filn sıkıntı yaratmaz demi ?
hsst canım sen hiiiç takma kocanı yaa o erkek milleti zaten test vermeye çekiniyolar bide böle yapıyolar. okurken ben bile sinir oldum ama ne yalan söliimama sen takma şekerim bugünün tadını çıkarr
Yok bişi cimcimem bu arada sana şu ovulasyon testini soracaktım.
Diyorsun ya hep pozitif, sen ilaç falan aldın mı bu ay? Ben geçen ay klomen ve iğneden 2 hafta neredeyse çift çizgi görmüştüm :44:
Eki Görüntüle 677563 Eki Görüntüle 677564
ilki ebdaya diğeri bana attığı resim canım..sence noluyo :)
Eki Görüntüle 677655 Eki Görüntüle 677654 Eki Görüntüle 677653 Eki Görüntüle 677649 Eki Görüntüle 677650 Eki Görüntüle 677649 Eki Görüntüle 677650
geldimi acabaa
oğlusummmmm ve bennnnnnnnnnn
Tşkler cimcimesultan
ayyyy çok konu kaçrmışım yne yaaaaa:
25:oku oku bitmio geçmişş böle olncada:)) ben dün bebeğimle buluştum yine maşallahh herşey yolunda dedi dr. sağlıkla hepimiz kavuşalım bebişlerimize inşallahhhh
canım ben dün netten baktım sağolsun cimcimede araştırmış hatta direk kendine sormuş saraçoğlunun gebelik için engel değilmiş ama gebeliği öğrendiğin zaman hemen bırakman gerekiyomuş bide adetin bittikten sonra 4. gün yada en geç 7. gün başlanılması gerekiyomuş ama saraçoğlunun sitesinde adet bittikten sonraki 2-3. gün başlanılması en uygun zaman diyo benim 5. günüm bugün başladım ben hayırlısı bakalım inş şifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?