HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sabah sabah eşim sinirlerimi bozup beni kendine karşı kışkırtmış olsada içimde bugün bi mutluluk heyecan var heyecanın sebebini biliyorumda mutluluğu anlayamadım hayırlara gelsin inş

sabah sabah eşim sinirlerimi bozup beni kendine karşı kışkırtmış olsada içimde bugün bi mutluluk heyecan var heyecanın sebebini biliyorumda mutluluğu anlayamadım hayırlara gelsin inş
günaydın canım.aman üzülüp ne yapacan zaten. kendini strese sokmaktan başka bir yapmazsın . mutluluğun daim olsun tatlım sebebinide boşver araştırma

Günaydın kızlar süper bir güneşli günden:)
Anneme.gidiyoruz kahvaltıya bekliyor çörekler yapılmış:))
Hsst hayırdır canım sıkma canını heyecanın tadını çıkar)

hayır ay sinir etti sabah sabah teste gitcek ya bugün okadar sordum sanah uyanabilirmisin kaça alıyım randevuyu diye 8.20ye al uyanırım yetişirim dedi sabah belki 50kez aardım uyandırabilmek için beyfendi 8.10da uyandı ee hadi acele ette bari çok geç kalmadan yetiş dedim adam 9.35te evden çıktım diye arıyo ya zaten geç kalmışın bide ne diye evde oyalanıyosun doktoru aradım doktorda bunu beklemiş ameliyata gitmiş 11e ertelemiş randevuyu 11dede benimkinin yurtdışından misafirleri geliyo toplantısı var pazartesiye kalcak pazarteside test için uygun olmucak çünkü 5gün geçmiş olcak sinir oldum iyice artık sekreter kıza söyledim gelsin test için ben yardımcı olurum testini verir sonucu için pazartesi gellir dedi bende kızdım beyfendi şimdi trip atıyo bana

Günaydın kızlar süper bir güneşli günden:)
Anneme.gidiyoruz kahvaltıya bekliyor çörekler yapılmış:))
Hsst hayırdır canım sıkma canını heyecanın tadını çıkar)

oh oh afiyet bal şeker olsun bende öğlen gidiyimde bende kocama yapıyım akşama barışsın benle

Sağol şekerim. Aman sıkma canını. Benimki de ihmaldir öyle napcan işte erkek milleti:))
Pazartesi öğrenirsiniz işte
Geçen hafta arkadaşımın okuldan öğretmen arkadaşları kaza geçirdi nişanlı vefat etti kızcağız
O olaydan sonra artık çok ileriyi dusunmemeye anı yaşamaya bakıyorum...
Sen de tadını çıkar mutlulugunun da sebebi neymiş merak ettim

allah rahmet eylesin öyle hayat bi varmış bi yokmuş dünyevi şeylerle okadar meşguluzki sadece hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünyaya sarılıyoruz yarın ölecekmişiz gibi öteki dünyaya hazırlık yok hiç Allahım geride kalanlarına dayanma gücü versin inş

mutluluğumun bi sebebi yok canım öylesine sebepsiz

Soğan suyunu ben de yapıyorum 11 gün oldu ve acaip kahve akıntı geliyor birkaç gündür de belim kasığım ağrıyor yumurtluyor muyum ne :) devam et sen de iki hafta

zaten soğan suyuna başlayınca içinde kötü ne varsa akarmış eğer kist felan varsa kanama oluyomuş kanamayla atılıyomuş rabbim şifa verir de inş faydasını görürüz

Günaydın kızlaaarrr nasılsınıızzz ?? yaw o soğan suyunu bende yapsam.. benim önümüzdeki haftam yumurtlama haftam işe yararmı ki ? çocuk filn için engel değil demi ? o gelen akıntılar filn sıkıntı yaratmaz demi ?
hsst canım sen hiiiç takma kocanı yaa o erkek milleti zaten test vermeye çekiniyolar bide böle yapıyolar. okurken ben bile sinir oldum ama ne yalan söliim ama sen takma şekerim bugünün tadını çıkarr

canım ben dün netten baktım sağolsun cimcimede araştırmış hatta direk kendine sormuş saraçoğlunun gebelik için engel değilmiş ama gebeliği öğrendiğin zaman hemen bırakman gerekiyomuş bide adetin bittikten sonra 4. gün yada en geç 7. gün başlanılması gerekiyomuş ama saraçoğlunun sitesinde adet bittikten sonraki 2-3. gün başlanılması en uygun zaman diyo benim 5. günüm bugün başladım ben hayırlısı bakalım inş şifa olur

ayy benimki aşırı galesiz yaa buarada 8,35te çıkmış evden yanlışlıkla 9,35 yazmışım ama olsun yinede 25dakika evde oyalanıyo bende bazen geç kalıyorum ama en geç 10 dakika içinde evden çıkmış oluyorum ve kıyafetlerini felanda çorabına varana kaadr akşamdan hazırladım amaan takmıyorum kızarsa kızsın sonuçta ben haklıyım hem kaç gündür mik mik yok o dayanamaz bugün sırnaşır zaten

kızlar bu soğanın suyunu değilde közlenmişiniz yesek ? benim bir tanıdıgım kistten ameliyat olacakken suyunu değilde közleyerek yemiş kistler yok olmuş siz ne dersiniz.Suyunu zor içiyorum midem bulanıyor,benim adet hala yok şimdi yemeye başlasam nasıl bir etki yapar ki acaba

Gunaydin Kizlar :))

Nasilsiniz bakalim, dun is yerinde ilk gundu raporda sonra cok yogundu giremedim hic , birde dun patrona soyledim cok sevindi hatta bizim takimdan bir kiz daha hamismis .. Dogurma mevsimi herhalde diyor dedim gel azcik surtun sende dogur bir tane guluyor yok istemem diyor.. :)) Ama ilk soyledim benim gozler doldu baktim onunkide dolmus agladin valla sarildik gulduk .. Cok guzel karsiladi simdi sabah bulantilarin fln olur kendini iyi hssetmezsen ara gec gelirsin fln dedi, cok sukur atlatik yani soylemis oldum is yerindekilere ..

Veee bu sabah cok guzel basladi mik mikle uyandim, aylar sonra valla :))))) Kizlar mik miklerin kiymetini bilin bol bol yapabildiginiz kadar mikmiklesin valla ..

Yok bişi cimcimem bu arada sana şu ovulasyon testini soracaktım.
Diyorsun ya hep pozitif, sen ilaç falan aldın mı bu ay? Ben geçen ay klomen ve iğneden 2 hafta neredeyse çift çizgi görmüştüm :44:

yok canım ben hiç ilaç kullanmıyorum kullanmadımda.

Eki Görüntüle 677563 Eki Görüntüle 677564

ilki ebdaya diğeri bana attığı resim canım..sence noluyo :)

bi şaka yapmak istemiş ama açıklamayı zamanında yapmayınca haliyle sizi sinirlendirmiş haklı olarak. :|

canımmm maşallah oğlun 4 yaşında ama sokakta görsem sarkacağım taşlar listesine adını yazdırdın tebrik ederim
oğlunla eşinle ve ikinci çocuğunla mutlu bir ömür diliyorum :))

Tşkler cimcimesultan

rica ederim canım

canım iyi olmanıza çok sevindim rabbim dahada iyi etsin inşallah.

hayatım araştırdım evet ama direk kendisine soran ben değilim linkinide vermiştim bu sitede kızın biri sormuş yanlış olmasın düzelteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…