- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.641
benim daha istediğimden kimsenin haberi bile yok olursada plansızdı dicem zaten çok erken diyo herkes kimene sanki :|
sevgili güzin abla,hazır elin değmişken benim problemlerimle de ilgilensen azıcık((
bende 2 yıılık evliyim bir yıl istemedik sonra bi düşük oldu şimdi milleti sustura bilene para ödülü koydum yaa
.60: herkes biz gibim meraklı değil şekerim...
yahu ebdacım sen beni öldüreceksin.. çook gülüyorum mesajlarına ....
günün insanı evrimmmmmmmmm kendi çatlamadı ama bizi çatlattıııı :)
canım benim doktorum antalyada merkezde özel 9 ay sonra hamile kalmassan teekrar gel dedi şuanlık bir sorun yok falan filan. benim kasım ayındada gebelik şüpem vardı düzenliydi adetlerim ozaman 10 gün gecikmişti test yaptım var gibi demişlerdi sonra sonucum bi anda 0.00 düştü kimyasal gebelikten şüpelendiler ama 1 ay daha adet olmadım burdaki doktora gittim tarlusal verdi adetin 3. günü gel dedi malesef gidemedim randevüler doluydu bu ayda gecikti işte 2 aydan beri böyleyim anlıcağın kafanı karıştırdım k.bakma canım bende dert cok.ben bide cok sakin bir insanımdır kafayı hiç birşey için yormam genelde çevremde bana nofrost dolabı gibisin derler ama giderek heycanlndım ya :)
çok saol canım ya gercekten sizlerle konusunca cok rahatlıyorum sadece gebelik konusu olmassa bile cok iyi geliyosunuz bana :) tam canım sırf sizler için yapçam testi haber veririm sizlere :) canım az önce dediğim gibi adetlerim düzenliydi 2 aydan beri boleyim daha doğrusu kasım ayından aralığa kadar olmamıştım hap kullandım 1 hafta demeden oldum adetimi bu ayda gelmedi işte
Vallahi ya de de onu de.. Benim de vardı böyle bir arkadaşım, idrar testinde pozitif çıkmış, karne alınacak gün memleketine gidecek diyor ki artık tatilden dönünce kan testi yaptırırımKızım dedim manyak mısın ya tehlikeliyse yolculuğa çıkmaman gerekirse? Neyse artık ikna ettim de gitti yaptı şükür iyidi değerleri
Benim de adetim geçsin 2 hafta test yapmıcam
mesela predictor canım kan testiyle eşdeğer
hala sabah mı yapiiim diyo yaf!sen merak etmiyorsan biz ediyoruz.13 gün geçmiş.şimdi yapsan bile çıkacak zaten.en iyisi 2 tane al.birini bizim için şimdi yap,diğerini de kendin sabah mı 2-3 ay sonra mı yaparsın artık bilemem..
Eğer hamileysen, adet söktürücüden sonra hamile kalan 4. tanıdık olacaksın ve böylelikle adet söktürücülerin hamilelik üzerinde etkisi olduğuna dair bir tez yazacağım
sizene de size hesapmı vercem özelim bu benim de allahım ya sinir oluyorum şu insanlara :| kaç yaşındasınki bu kadar üstüne geliyolar ya sinirlendm valla
sen miiiii töbeee inanmammm vallahii inannmaaammmm
evrim aynen en az 2 tane ayrı markalardan test al yarında sağlık ocağına ggit. vardır herhalde sağlık ocağı..
ay valla güldürme ya boğazlarım şiş arkadaşım gülemiyorum içimde kalıyo
24 yaşındayım canım ama çok kalabalık bi çvrem var bizimkiler genelde erken evlenip erken dohurur çevre öyle yani ben de tık yok sülalede mübarek bi ben kalmışım dohurmayan 19 yaşındakiler dohurmuş banene erkenden evlenip dohurduysa kızın dyom ama ahhh çevre geniş olunca artık beni görünce üzülme gençsin tüp bebek yaparsın hiç olmadı evlat edinirsin falan yapıyolar eşim hiç takmıyo çok destekçi bana ama ben etkileniyom
Canim bundan onceki doktorumda oyleydi, hayati bir tehlike olmadikca sistemli calisiyorlar hesapta.. Burda devlet ozel farketmiyor hatta pek ozel hastanede yok sayili koca sehirde zaten devlet daha iyi ve hizli .. Bakalim zaten bebis haberim hayirlisiyla gelsin devlet hastanesine en gec 3 aylik olmadan once kayit yaptirman gerekiyor yoksa doguma kabul etmiyorlar, ozelde dogum yapman lazim, oda hem pahali hemde hastaneler o kadar kapsamli degil .. Napalim Rabbim sabrini versinde bekleriz artik ..
senin gibileri devletin koruma altına alması lazım.soğukkanlı da laf mııı?bu topiktekilerin çoğu ben başta olmak üzere hangi testi neremize yapsak bilemiyorz artık.biri diyor ovülasyon testi yaptım çift çizgiyi gördüm.diğeri cevap veriyoroo hayırlı olsun bebişin.yani o kadar aştık testleri.canım tamam başına kötü şeyler gelmiş olabilir de 13 gün geçmiş.tekrar gebelik testi yap bareee,yoksa topikçe biz çatlıyycaazzzz meraktannnn.parası neyse ben yollıycam.git al şunu.hade canım.yoksa da bilelim.öyle 10 gün umut etmek de zor.
prodüktör mü ne bi ilaç varmış hamileliği kolaylaştırıyoemuş neydi adı bak unuttum şimdi...
prodüktör mü ne bi ilaç varmış hamileliği kolaylaştırıyoemuş neydi adı bak unuttum şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?