- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.421
Gunaydin Kizlar :))
Nasilsiniz bakalim, dun is yerinde ilk gundu raporda sonra cok yogundu giremedim hic , birde dun patrona soyledim cok sevindi hatta bizim takimdan bir kiz daha hamismis .. Dogurma mevsimi herhalde diyor dedim gel azcik surtun sende dogur bir tane guluyor yok istemem diyor.. :)) Ama ilk soyledim benim gozler doldu baktim onunkide dolmus agladin valla sarildik gulduk .. Cok guzel karsiladi simdi sabah bulantilarin fln olur kendini iyi hssetmezsen ara gec gelirsin fln dedi, cok sukur atlatik yani soylemis oldum is yerindekilere ..
Veee bu sabah cok guzel basladi mik mikle uyandim, aylar sonra valla :))))) Kizlar mik miklerin kiymetini bilin bol bol yapabildiginiz kadar mikmiklesin valla ..
günaydın kızlaaaaarrr hayırlı günler herkese.
nasılsınız bakalım
günaydın kızlaaaaarrr hayırlı günler herkese.
nasılsınız bakalım
kızlar bu soğanın suyunu değilde közlenmişiniz yesek ? benim bir tanıdıgım kistten ameliyat olacakken suyunu değilde közleyerek yemiş kistler yok olmuş siz ne dersiniz.Suyunu zor içiyorum midem bulanıyor,benim adet hala yok şimdi yemeye başlasam nasıl bir etki yapar ki acaba
Gunaydin Kizlar :))
Nasilsiniz bakalim, dun is yerinde ilk gundu raporda sonra cok yogundu giremedim hic , birde dun patrona soyledim cok sevindi hatta bizim takimdan bir kiz daha hamismis .. Dogurma mevsimi herhalde diyor dedim gel azcik surtun sende dogur bir tane guluyor yok istemem diyor.. :)) Ama ilk soyledim benim gozler doldu baktim onunkide dolmus agladin valla sarildik gulduk .. Cok guzel karsiladi simdi sabah bulantilarin fln olur kendini iyi hssetmezsen ara gec gelirsin fln dedi, cok sukur atlatik yani soylemis oldum is yerindekilere ..
Veee bu sabah cok guzel basladi mik mikle uyandim, aylar sonra valla :))))) Kizlar mik miklerin kiymetini bilin bol bol yapabildiginiz kadar mikmiklesin valla ..
canım ben dün netten baktım sağolsun cimcimede araştırmış hatta direk kendine sormuş saraçoğlunun gebelik için engel değilmiş ama gebeliği öğrendiğin zaman hemen bırakman gerekiyomuş bide adetin bittikten sonra 4. gün yada en geç 7. gün başlanılması gerekiyomuş ama saraçoğlunun sitesinde adet bittikten sonraki 2-3. gün başlanılması en uygun zaman diyo benim 5. günüm bugün başladım ben hayırlısı bakalım inş şifa olur
ayy benimki aşırı galesiz yaa buarada 8,35te çıkmış evden yanlışlıkla 9,35 yazmışım ama olsun yinede 25dakika evde oyalanıyo bende bazen geç kalıyorum ama en geç 10 dakika içinde evden çıkmış oluyorum ve kıyafetlerini felanda çorabına varana kaadr akşamdan hazırladım amaan takmıyorum kızarsa kızsın sonuçta ben haklıyım hem kaç gündür mik mik yok o dayanamaz bugün sırnaşır zaten
günaydın cnaım hoşgeldin,hasta ve çok muallakta
Gunaydin canim, sen nasilsin persembe aksami mac kazanilmistir ins :))
Bu arada resimlesmisiniz bakamadim sayfalar cok uzundu, bende bilgisayardan girince resmimizi atiyim size bari :)))
benimde 5. günüm bende başlayım o zaman..
8:35 olsada bu hafifletici sebep değil malesef :) boşver kızsın tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır
Taç Yaprak :)
işyerindekilerle paylaştığın iyi olmuş.. bak geç gelebilme izni bile çıkmış ne güzelo mikmiklerin kıymetini düşünmüyo değilim bende ama bebeğimiz gelsin biraz ara verip tekrar başlarız bizde senin gibi.
Cimcime Sultaaannn :)
Günaydınlar olsun şekerpare nasılsın bakalımm ?sanada bi soru yöneltiyim o zaman bu soğan suyunu içince koku filn olmuyo ama demi ? :26:
benimde 5. günüm bende başlayım o zaman..
8:35 olsada bu hafifletici sebep değil malesef :) boşver kızsın tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır
Taç Yaprak :)
işyerindekilerle paylaştığın iyi olmuş.. bak geç gelebilme izni bile çıkmış ne güzelo mikmiklerin kıymetini düşünmüyo değilim bende ama bebeğimiz gelsin biraz ara verip tekrar başlarız bizde senin gibi.
Cimcime Sultaaannn :)
Günaydınlar olsun şekerpare nasılsın bakalımm ?sanada bi soru yöneltiyim o zaman bu soğan suyunu içince koku filn olmuyo ama demi ? :26:
ben sen sormuştun diye hatırladım canım yanlış anlaşılma için kusura bakma
hoş buldum canım hayırdır neyin var
iyiyim çok şükür çarşamba akşamı maç oldu kazanılıp kazanılmadığı belli değil berabere kaldık sanırım sonra perşembe olmadı ama cuma sabahı oldu onu büyük ihtimal ben kazandım uzatmalarda iyi bi performans sergiledim kendi kendimi silkeledim sonra diktim yattım falan.
dün gecekide gayet başarılıydı 10 dk dikebildim ama ondan da umudum var.
bakalım önümüzdeki maçlara mı bakıciiz yoksa 9 ay sahalardan uzakmı kalıciiiz belli olacak 15 gün sonra
bu arada ben resimlerimi mailden attım isteyene dilersen özelden mail adresini yaz sanada atayım :)
ağır grip canım,akşamları sürekli ateşleniyorum,birazda başım ağrıyor,kırmızılar halen yok buda her zaman olmasada moralimi bozuyor,hayırlısı diyorum
canım ben cevap veriyim taze tecrübeyle daha sabah içtim çünkü ben soğan yediğim zaman ertesi gün bile kokusunu hissedip rahatsız olabilen biri olmama rağmen sabah suyunu içtikten sonra herhangi bi koku olmadı canım
iyiyim çok şükür canımm soğan suyu ben denemedim ama zaten soğan bende hararet yapıyo kendisinide yiyemiyorum. soğan suyu evet kokuyomuş zaten kaynatıncada kokusu oluyo ama bir dikişte burnunu tıkayıp iç sonra ardından hemen bi küp şeker ye o zaman kokuyu almazsın benim ablam öyle yaptı o zayıflamak için içmişti ama
geçmiş olsun canım doktora gitsene neden gelmedi kırmızılar hala
teyzemde zayıflamak için içiyodu ama o kaynatmadan direk şeker atıyonda kendi suyunu bırakıyoya öle içiyodu. kendi içerdi kokardı ama ev daha fena kokardı. ondan sordum bu da öle bi koku yaratıyomu diye..
canım bu hafta bekleyip öyle gidiyim dedim çarşamba yada perşembe günü gideceğim,15 gün kadar önce memleketimde ablamın doktoruna gittim o herşey normal demişti ama hala gelmedi bilemiyorum,kafam karışık biraz,soğan suyu içeyim diyorum ama o da geçen aya kullandım3-4 gün midemi bulandırdı,közleyip yesem diyorum öyle daha çok yiyebilirim bilemiyorum, doktora gidince hemen yazarım buraya , kociş bilgisayara oturunca zaten hemen yine mi kadınlar kulübü diyor
ablam kaynatıp içiyodu seda sayan formülüymüşbakalım sen iç bende seni takip ederim 15 gün sonra kırmızılar gelirse
seninki iyi biliyomuş benimki bilmiyo bilse burayıda yasaklar
bende göstermiyordum bi gün buradaki sohbette yazılanlara acayip gülüyordum,ne o diye başıma gelince gördü,yasaklıyacam artık diyor ama yapmaz bilgi alıyorum ben burdansonra diyor ki ordan öğrendiklerini bende uygulama diyor
sarılalım sıkı sıkıiyiyim çok şükür canımm soğan suyu ben denemedim ama zaten soğan bende hararet yapıyo kendisinide yiyemiyorum. soğan suyu evet kokuyomuş zaten kaynatıncada kokusu oluyo ama bir dikişte burnunu tıkayıp iç sonra ardından hemen bi küp şeker ye o zaman kokuyu almazsın benim ablam öyle yaptı o zayıflamak için içmişti ama
ne kusuru kııııız gel bi sarıliimbu arada resimlerini aldım cevap ta yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?