HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayy kızlar valla benimki bi bilse yazdığımı buraya allah korusun geçen bişey araştırıyoduk bi baktım kadınlar kulubunu açmış hah al senin siteyi budum işte demezmi başımdan aşağı kaynar sular döküldü dedim bittiğim an bu andır meğerse daha önce sperm testi için bakmıştık ordan aklında kalmış

kızlar sabahtan beridir sürekli tuvalete gidiyorum midemde bulanıyo sanırım ben ilişki olmadan hamile kalcam bu ay

aynen valla benimkide bilmiyo bilse canıma okur :26:

canım geçen ay bide bu ay gecikti geçen ay tsh'ım yüksek çıkmıştı ama şuan normale döndü,herşey norml şuan,en geç 24 martta olmam gerekiyordu hala gelmedi yani,

aynen öyle tatlım

alla alla yaa çok ilginç peki söktürücü kullandınmı. hamile olman imkansızmı korundunuzmu. olurmu olur belki tedavi olurken kalmış olabilirsin.

kızlar sabahtan beridir sürekli tuvalete gidiyorum midemde bulanıyo sanırım ben ilişki olmadan hamile kalcam bu ay

üşütmüş olabilirmisin canım benimde bu ara öyle hatta sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrım var dün akşam bacaklarımı içime çekip öyle uyumak zorunda kaldım benimde mide bulantım oluyo sabahları ve sürekli wc ye gidiyorum bende

yok canım soğan suyu içtim ya sabah ondan odu heralde bide üzerine iki fincan çay içtim bide yumurtalı ekmek yedim zaten normalde yemek yiyince midem bulanır ee okadar sıvı tüketincede tuvalete çıkmam normal

canım bu ay kullanmak istemedim olursam kendiliğinden adet oluyum dedim çünkü vücudumu yıpratmak istemedim,geçen ay progestan kullanmıştım,evlendiğimizden beri korunmuyoruz canım düşünmedimde zaten korunmayı,ama battan3 gün sonra kan testi yaptırdım o zaman çıkmadı,daha zaman geçtikten sonra tekrar çıkar mı bilmiyorum, 10 gün oldu bat geçeli

yok canım soğan suyu içtim ya sabah ondan odu heralde bide üzerine iki fincan çay içtim bide yumurtalı ekmek yedim zaten normalde yemek yiyince midem bulanır ee okadar sıvı tüketincede tuvalete çıkmam normal

allaaaah ne bulduysan yemişsin,karman çorman olmuş miden

,
bide bide bide maşallah yemediğin bişey kalmamış

bat ne zaman demiştin sen. eğer 24 şubatta olduysan adet yine 24 martı beklemeliymişsin doktorlar öyle hesaplıyomuş 1 aylık süreci. geç döllenme olduysa çıkmaması normal. şimdi 1 aylık sürece göre kaç gün geçmiş oluyor

ben şubatın22sinde olmuştum cnaım 28 çektiği için 2 gün ekledim üzerine bu durumda 24 martta olmam gerekiyordu,battan 10 gün geçmiş şimdi,yani son adetimden bu yana 40 gün olmuşş,kafam karışık,bir topikte birinin adetinin58. günü hamiş oldugunu öğrendiğini yamıştı birisi ,ama benim kan tahlilinde çıkmadığı için umudum yok yani,karışık bir durum

allaaaah ne bulduysan yemişsin,karman çorman olmuş miden

sabah içtiğin soğan suyu şifa içindi sonraki çay o kötü tad gitsin diyeydi sonraki çay sabah çayımdı yumurtalı ekmekte hem sabah hem öğle yani bugünkü tüm günlük yemeğimdi niye öyle obur muameels yaptınızda küstüm valla çok alındım

yok tatlım alınma biz sana obur dermiyiz ama maaşallah iki öğününde hakkını vermişsin afiyet olsun

ben olsam hazır umudumda yokken tekrar kan testi yapardım. sonucunda da ya doktoruma gösterir söktürücü veya başka bişey alırdım yada sürprizle gelen mutluluğun tadını çıkarırdım :))

aaa aşk olsun yumurtalı ekmeğin üstüne bişii yememişsin o alındıya şimci
şaka yapıyoruz kıssss sevdiğimizden

söktürücüm hazır canım :) aile hekimize yazdırmıştım ama yinede beklemek istedim ama sancılı bir bekleyiş bu,en geç perşembe herşeyi öğrenirim :)ptesi sağlık ocağında tshıma baktıracağım sonuçlarımı alıp gideceğim doktora iyice incelesin beni nedir bu böyle

canım perşembeyi beklemeden benc bi doktora git çünkü adet tarihinden itibaren baya bi zaman geçmiş geç döllenme bile olsa şimdiye zaten belli olur istersen tekrar bi test yap ve çıkmazsa git doktora hemen pazartesi ki bişey varsa ona göre hemen çaresine bakmaya başlarsın biran önce adet olup diğer ayın çalışmasına başlayabilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…