HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

küstüm işte ben gidiyorum hıh
şaka maka mesaim bitti çok şükür ve bugün bi işimde yok evime gidip bi uyuyum dinleniyimde akşam kocacım için hazırlanıyım adam sevinsin öpüldünüz şekertolar

cnım hormon testi bugün veriyorsun yarın çıkıyor yani en geç salı gidebilirim az daha sabır diyorum ama sadece diyorum yani

valla canım çok sıkkınken güldürdün beni.zaten moralim sıfır.bi de üstüne sistit oldum galiba.nerden çıktıysa başıma.sabah camışa bi güzel kahvaltı hazırladım.tepsiyle odasına götürdüm.kapıdan resmen iterek kovdu beni.bizim işler sarpa sarıyor.Allah sonumuzu hayretsin.ama zor düzelecek gibi.gururum incindi öyle elimde tepsiyle ittirdi.çık hemen odadan.bidaha söylemiycem dedi.artık bi daha barışmak için denemiycem,çok kırıldım.
kızlar sabahtan beridir sürekli tuvalete gidiyorum midemde bulanıyo sanırım ben ilişki olmadan hamile kalcam bu ay

ayyyy canım yaa kıyamam konuyu bilmiyorum ama anladığım kadarıyla sizde kırgınsınız. bizde öyleydik neredeyse 1 haftadır. yumurtlama günlerim boşa geçti hep. taki dün akşama kadar. dün akşam biraz yumuşadı aramız. ama hala soğuğuz.
neden sana bu kadar kızdıki. odadan kovmak ne demek. neden böyle bişey yaptı yaaa. inşallah anlar hatasınıda gönlünü almak için çabalar.

Sezgi canım adetin 3. günü başladım. Kimisi 7. gün diyor kimi 3. gün. Benm ablam 2 ay yaptı 3. gün başlamıştı 3.5 sene gördüğü tedavileri bıraktığı anda kaldı.
Zaten yumurtlamaya başlayınca bitiyor süresi o yüzden de gebeliğe engel olmaz sanırım..
Bugün zaten kan geldi benden ama yumurtlama mı yoksa mikmikte zedelendi mi sbah bilmemmm:44:

Bu ay paso zevkine yapıyorum yapınca kalkıyorum hiç yatma falan yok teğet geçerim herhaldee

[video=youtube;JrPnQ-Ps0OU]http://www.youtube.com/watch?v=JrPnQ-Ps0OU[/video]
Yıldız Tilbe sevenlere gelsin bendennnn

Kizar adamla alis verise gittik gelene kadar valla dokturmusunuz Allah muhabbetinizi arttirsin.. :))

Tuvaleti ve popo yikama lavobosunu aldik birde duvar sifonunu.. Ayin 15. de fayanslari alicaz m normal lavobaya karar veremedik bakalim begenicek misiniz?

Tuvalet
Záv

Taharat lavabosu
Záv

Fayaslar
Textile RAKO HOME

Dus fayaslarin oldugu yerdeki gibi olucak sayilir ama kosede uc tarafi duvar olucak altida direk fayas sadece duvara cam kapi monte edilecek. Kuvettide ayni dizays istiyoz ama biz kose kuvet sectik hem daha buyuk hepimiz bicir bicir yikaniriz ins.. :)))

taharat lavabosu ne kız
Burdaki gibi değil herhalde popo yıkama lavabosu yok bizde

Canim burda taharat muslugu yok kullanilmiyor, cogu evde taharat lavobosuda yok zaten isteyen aliyor ama bizim evde olmasi lazim.. tuvaletten kalkiyon ona oturuyon poponu yikiyon :))))

Bak asagidaki resimdeki gibi mesela yan yana konuluyor.. :) Bencede yer kapliyor ama taharatsiz olmaz napalim ..

http://www.siko-koupelny.cz/casanova/serie/

Son düzenleme:

Seninadam camiss degil anam katirmis bu inaaattt halaaaa. mi kussunuzz

Canim burda taharat muslugu yok kullanilmiyor, cogu evde taharat lavobosuda yok zaten isteyen aliyor ama bizim evde olmasi lazim.. tuvaletten kalkiyon ona oturuyon poponu yikiyon :))))

ay oda zor senin için yaaa. biz senede 10-15 gün çekerken zorlanıyoruz sen yıllardır öylesin. valla hergün takdir ediyorum seni Allah kolaylık versin sana

canım,çarşamba gece 1 de face m olduğunu anlamış.face,twitter,kk,msn...vs çok kızıyor.evlendiğimizde ilk kavgamız da face yüzünden olmuştu.face m de erkek arkadaş nası ekli olurmuş falan.sonra anlaşmıştık.ikimizinde face i olmayacaktı.kapatmıştık.sonra ben aylar sonra face nin açık olduğunu gördüm.ne iş falan dedim?arada bir giriyormuş,donduruyormuş.o zaman bende açıcam dememe fırsat vermeden,bana sen açmayacaksın,görmiycem dedi.hatta kendinin bi aralar sürekli açıktı.sonra ben de açtım,ona söylemeden.5ay sonra bi arkadaş face de resmini gördüm falan deyince çakmış durumu.gecenin 1 de uykumdan uyandırdı.laptop ı kafama atacaktı neredeyse.facei açtırdı,baktı biraz.hemen kapatacaksın dedi,bağırdı çağırdı,boşanma sebebi olacakmış bu,kime neyi göstermeye çalışıyormuşum,kimle konuuyormuşum falan.ordaki resimleri de ben koymamıştım.beni etiketlemişler,onlar gözüküyordu.yoksa hiç resim falan eklememiştim.gene de sinirlendi.
kesinlikle yanına yaklaştırmıyor.vahşi kurt gibi yanına gidince dişlerini gösteriyor.ayrı uyuyoruz.yani düzeltmek istemiyor anlaşılan.barışmak için gittim işte,kovdu resmen.çokkk kırıldım bu sefer.artık ben de barışmak falan istemiyorum.kendini bi şey zannediyor ben yanına gittikçe.boşanacaksa da boşansın gerizekalı.milletin ne dertleri var.biz neyin davasını yapıyoruz.ama bu ona göre çok önemli.sanki ilk face i açıp,anlaşmayı bozan o değil.orasını söylettirmiyor bile.o erkekmişşşşşşşşşşşş.duyanda face de fuhuş yaptım sanır.tek bir etkinlik,tek bir foto paylaşmadım.sorun yaratmak istiyorsa evet büyük bir sorun işte.
kaçıp gidesim varrrrrrrrrrrrr...............

ne komikvalla yurt dışında ben 1 hafta çantamda pet şişe suyla dolaştım,yani kendi suyumu kendim yarattım.çiş kokuyor her yer.valla yurt dışında yaşamak zor.tuvalete bile rahat rahat gidemiyorsun anacım.7/24 tuvalette su kesilmiş gibin

Hayatim senin adamda abartmis ama klasik Turk mantigi :)) Bende bir suru kiz var diye bizimkinn yok okul arakadasi yok su yok bu olmaz dedim kapatican face si ikimizde kapattik sonra tek face actik ikimizin adina sonra birileri surekli cekce bisi onderiyor ben anlamiyom turkce desen o sonra gene ayri ayri actik faceleri.. Ama benim adaminki bilgisayarda girince kayitli otomatik aciliyor, bakiyorum aradas listesine animadigim yada tipini begenmedigim kizlari erkekleri olsun haftada bir tane fln anlamicak yavas yavas sildim.. hep takip ediyom kim ne gondermis napmis durum temiz yani :)))

Sende boyle bir cozum uydur sonucta o senin haberlesme hakkin evlendin diye kimse alamaz elinden hem bu kadar cok abartmanin anlamiyok insanin zikri neyse baskasinada fikri odur , o napiyor kendi fasiyle sanal sex yapiyor herhaldeki herkesikendi gibi zanedip seninkini kapattiriyor, hesapta seni korucak soyle once kendini korumayi ogrensin artik kiskancligida asmis sizinki .. Uzulme sakin bir face yuzunden bosucaksan hic bekleme demek bu kadar onemsemiyorsun beni fln de, derdimiz yokken bos yere dert cikariyorsun canin skildi herhalde , gel bebis yapalim o zaman sklmaz birdaha fln de .. Tatli tatli kirmadan birbirinizi kiradan halledin bence sorunu, is uzayinca baska seyler giriyor arayaole bile olmasa soylenen sozler unutulmuyor her en kucuk tartismada onune konuyor kavga buyuyor.. Canim uzmeyin bos seyler icin birbirinizi ..

Kizlar cagan dun ateslendi.. ilac falan verdima artik yari doktorum...neyse sabah bidaha verdim ilacini simdi iyi...dogum gunu var keratanin..arkadaslar gelecek. bide kizlari var...gelinim olur kendisi.... sabahtan beri ev temizle pasta borek yap yoruldum valla...sizler naptinizz...heyecanliii. hamilemiymissss

Son düzenleme:

canım benimkide aynı kafadan. daha nişanlandığımız akşam kapattırdı faceyi aynı hesap işte erkekler çokmuş ekleyen oluyomuş millet benim resimlerime bakarmış olmazmış onun karısı olcak kadının resimlerine kimse bakmasınmış. bana kapattırdı ama kendisi hala kullanıyo kendi hesabını. bitane fotomuz yok eklediği sadece bi arkadası düğününde çekmişti onu koymuş kendi albümüne etiketlemiş öylelikle ikimizin resmi oldu kız evlendiğimi daha yeni duyanlar var benim :/ ben arada diyorum bana kızıyon sen niye kapatmıyon diye benim şifrem hazır istediğin zaman gir bak diyo bende benimkide hazır olcak sende bakarsı ndesemde nuh diyo peygamber demiyo. msn falan hak getire eski adresimi kapattım yeni adres aldım sadece kızlar var oda saysan 10 kişi anca vardır. tlf numaramı bile değiştirdi ama kendisi hala aynı bekar hayatındaki gibi devam ediyo. benimde bi arkadas fotoları eklemiş faceye banada başkası söyledi hemen yanında açtırdım bak benim haberim yok eklemiş falan diye allahtan baya kalabalığız ondan bişey demedi.
ya bu sanal ortam her evlilikte sorun yaratıyor anlaşılan. en iyisi sen başka bi isimle al face onada kapattım de başka isimle al hiçbi şekilde foto koyma ayarlarından da etiketlenmeyi falan kaldır...
bu kadar sinir yapılacak bi sorun göremiyorum ben neden bu kadar afâki tepkiler veriyor anlamadım. bırak üstüne gitme üstüne gittikçe tepesine çıkıyolar adamın kaçan kovalanır misali. sen umursama haklı olduğunu ve asıl özür dilemesi gerekenin kendisi olduğunu anlasın. bu kadar basit konuda boşanmayı düşünüyosa zaten bişey söylenmez benimkide aynı hesap çekirdek kabuğuna kızıp boşanmaktan bahsediyodu bi ara. ama bilmiyo gerzekler erkeğin boşanırız demesi bile nikahı düşürüyo. sen üstüne gitme haklı davanda devam et bence. baktın daha kötüye gidiyo bi mektup yaz yada mesaj at. bende benzer bişey yaşadım zamanında hiçbi şekilde dinlemiyo beni tamam bitti diyo başka bişey demiyo hiç sesimi çıkarmadım konuşmadım sonra ona bi msj attım 35 msj uzunluğunda. haliyle cevap verdi o içindekileri kustu ben kustum sonra baktım herşey normale dönmüş. yüzyüze konuşmak bu durumlarda pek iyi olmuyor canım sinirini senden çıkarıyor ama yanında değilken siniri geçiyo yanına gelene kadar...
takma kafaya canım benim yaaa

aynen biz gecen sene hırvatistanda her çişten sonra duşa girer olmuştuk yosun tutmadan döndüğümüze şükrettik bu sene nasıl olacak bakalım

Olsun kiz yeni banyom bitince bu sorunda cozulmus olcak nasilsa .. :)))

ben bu konudan kocama bahsetmiim en iyisi yoksa çok psikolojisi bozulcak yine

kolay gelsin canım senin işin bitmez bu arada o canavarın gözünden belli uzun süre kardeş yapamazsınız siz felfecir okuyo gözleri maşallah

heyecanlıdan haber yok daha ama ben rüyamda hamile gördüm onu

Son düzenleme:
kolay gelsin canım senin işin bitmez bu arada o canavarın gözünden belli uzun süre kardeş yapamazsınız siz felfecir okuyo gözleri maşallah

heyecanlıdan haber yok daha ama ben rüyamda hamile gördüm onu

Saol canimm... simdi bide firina borekleri attim mi bitti isimmm...

tac yaprakkkk.benimde ovl. testinde cift cizgi cikmadi bu ayyy .... umit varmi sence 2 gune 1 mik mik...devam. bat 18 nisannnn...

Saol canimm... simdi bide firina borekleri attim mi bitti isimmm...

tac yaprakkkk.benimde ovl. testinde cift cizgi cikmadi bu ayyy .... umit varmi sence 2 gune 1 mik mik...devam. bat 18 nisannnn...

ben düne kadar yaptım testi bugün bıraktım artık yapmıcam adet biteli 9 gün oldu yumurtladıysam yumurtladım artık 2 günde bir mik mik benimde batım 18 nisan ama ben 22 nisan yazdırdım uzağı bekleyeyimde stres yapmayayım diye kıs aynı anda hamile kalırız belki bellimi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…