- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.461
cnım hormon testi bugün veriyorsun yarın çıkıyor yani en geç salı gidebilirim az daha sabır diyorum ama sadece diyorum yanicanım perşembeyi beklemeden benc bi doktora git çünkü adet tarihinden itibaren baya bi zaman geçmiş geç döllenme bile olsa şimdiye zaten belli olur istersen tekrar bi test yap ve çıkmazsa git doktora hemen pazartesi ki bişey varsa ona göre hemen çaresine bakmaya başlarsın biran önce adet olup diğer ayın çalışmasına başlayabilesin
kızlar sabahtan beridir sürekli tuvalete gidiyorum midemde bulanıyo sanırım ben ilişki olmadan hamile kalcam bu ay
valla canım çok sıkkınken güldürdün beni.zaten moralim sıfır.bi de üstüne sistit oldum galiba.nerden çıktıysa başıma.sabah camışa bi güzel kahvaltı hazırladım.tepsiyle odasına götürdüm.kapıdan resmen iterek kovdu beni.bizim işler sarpa sarıyor.Allah sonumuzu hayretsin.ama zor düzelecek gibi.gururum incindi öyle elimde tepsiyle ittirdi.çık hemen odadan.bidaha söylemiycem dedi.artık bi daha barışmak için denemiycem,çok kırıldım.
Sezgi canım adetin 3. günü başladım. Kimisi 7. gün diyor kimi 3. gün. Benm ablam 2 ay yaptı 3. gün başlamıştı 3.5 sene gördüğü tedavileri bıraktığı anda kaldıGünaydın kızlaaarrrnasılsınıızzz ?? yaw o soğan suyunu bende yapsam.. benim önümüzdeki haftam yumurtlama haftam işe yararmı ki ? çocuk filn için engel değil demi ? o gelen akıntılar filn sıkıntı yaratmaz demi ?
hsst canım sen hiiiç takma kocanı yaa o erkek milleti zaten test vermeye çekiniyolar bide böle yapıyolar. okurken ben bile sinir oldum ama ne yalan söliimama sen takma şekerim bugünün tadını çıkarr
taharat lavabosu ne kız
Burdaki gibi değil herhalde popo yıkama lavabosu yok bizde
valla canım çok sıkkınken güldürdün beni.zaten moralim sıfır.bi de üstüne sistit oldum galiba.nerden çıktıysa başıma.sabah camışa bi güzel kahvaltı hazırladım.tepsiyle odasına götürdüm.kapıdan resmen iterek kovdu beni.bizim işler sarpa sarıyor.Allah sonumuzu hayretsin.ama zor düzelecek gibi.gururum incindi öyle elimde tepsiyle ittirdi.çık hemen odadan.bidaha söylemiycem dedi.artık bi daha barışmak için denemiycem,çok kırıldım.
Canim burda taharat muslugu yok kullanilmiyor, cogu evde taharat lavobosuda yok zaten isteyen aliyor ama bizim evde olmasi lazim.. tuvaletten kalkiyon ona oturuyon poponu yikiyon :))))
canım,çarşamba gece 1 de face m olduğunu anlamış.face,twitter,kk,msn...vs çok kızıyor.evlendiğimizde ilk kavgamız da face yüzünden olmuştu.face m de erkek arkadaş nası ekli olurmuş falan.sonra anlaşmıştık.ikimizinde face i olmayacaktı.kapatmıştık.sonra ben aylar sonra face nin açık olduğunu gördüm.ne iş falan dedim?arada bir giriyormuş,donduruyormuş.o zaman bende açıcam dememe fırsat vermeden,bana sen açmayacaksın,görmiycem dedi.hatta kendinin bi aralar sürekli açıktı.sonra ben de açtım,ona söylemeden.5ay sonra bi arkadaş face de resmini gördüm falan deyince çakmış durumu.gecenin 1 de uykumdan uyandırdı.laptop ı kafama atacaktı neredeyse.facei açtırdı,baktı biraz.hemen kapatacaksın dedi,bağırdı çağırdı,boşanma sebebi olacakmış bu,kime neyi göstermeye çalışıyormuşum,kimle konuuyormuşum falan.ordaki resimleri de ben koymamıştım.beni etiketlemişler,onlar gözüküyordu.yoksa hiç resim falan eklememiştim.gene de sinirlendi.ayyyy canım yaa kıyamamkonuyu bilmiyorum ama anladığım kadarıyla sizde kırgınsınız. bizde öyleydik neredeyse 1 haftadır. yumurtlama günlerim boşa geçti hep. taki dün akşama kadar. dün akşam biraz yumuşadı aramız. ama hala soğuğuz.
neden sana bu kadar kızdıki. odadan kovmak ne demek. neden böyle bişey yaptı yaaa. inşallah anlar hatasınıda gönlünü almak için çabalar.
ne komikCanim burda taharat muslugu yok kullanilmiyor, cogu evde taharat lavobosuda yok zaten isteyen aliyor ama bizim evde olmasi lazim.. tuvaletten kalkiyon ona oturuyon poponu yikiyon :))))
Bak asagidaki resimdeki gibi mesela yan yana konuluyor.. :) Bencede yer kapliyor ama taharatsiz olmaz napalim ..
CASANOVA | KOUPELNY a KUCHYN
ay oda zor senin için yaaa. biz senede 10-15 gün çekerken zorlanıyoruz sen yıllardır öylesin. valla hergün takdir ediyorum seni Allah kolaylık versin sana
canım,çarşamba gece 1 de face m olduğunu anlamış.face,twitter,kk,msn...vs çok kızıyor.evlendiğimizde ilk kavgamız da face yüzünden olmuştu.face m de erkek arkadaş nası ekli olurmuş falan.sonra anlaşmıştık.ikimizinde face i olmayacaktı.kapatmıştık.sonra ben aylar sonra face nin açık olduğunu gördüm.ne iş falan dedim?arada bir giriyormuş,donduruyormuş.o zaman bende açıcam dememe fırsat vermeden,bana sen açmayacaksın,görmiycem dedi.hatta kendinin bi aralar sürekli açıktı.sonra ben de açtım,ona söylemeden.5ay sonra bi arkadaş face de resmini gördüm falan deyince çakmış durumu.gecenin 1 de uykumdan uyandırdı.laptop ı kafama atacaktı neredeyse.facei açtırdı,baktı biraz.hemen kapatacaksın dedi,bağırdı çağırdı,boşanma sebebi olacakmış bu,kime neyi göstermeye çalışıyormuşum,kimle konuuyormuşum falan.ordaki resimleri de ben koymamıştım.beni etiketlemişler,onlar gözüküyordu.yoksa hiç resim falan eklememiştim.gene de sinirlendi.
kesinlikle yanına yaklaştırmıyor.vahşi kurt gibi yanına gidince dişlerini gösteriyor.ayrı uyuyoruz.yani düzeltmek istemiyor anlaşılan.barışmak için gittim işte,kovdu resmen.çokkk kırıldım bu sefer.artık ben de barışmak falan istemiyorum.kendini bi şey zannediyor ben yanına gittikçe.boşanacaksa da boşansın gerizekalı.milletin ne dertleri var.biz neyin davasını yapıyoruz.ama bu ona göre çok önemli.sanki ilk face i açıp,anlaşmayı bozan o değil.orasını söylettirmiyor bile.o erkekmişşşşşşşşşşşş.duyanda face de fuhuş yaptım sanır.tek bir etkinlik,tek bir foto paylaşmadım.sorun yaratmak istiyorsa evet büyük bir sorun işte.
kaçıp gidesim varrrrrrrrrrrrr...............
canım,çarşamba gece 1 de face m olduğunu anlamış.face,twitter,kk,msn...vs çok kızıyor.evlendiğimizde ilk kavgamız da face yüzünden olmuştu.face m de erkek arkadaş nası ekli olurmuş falan.sonra anlaşmıştık.ikimizinde face i olmayacaktı.kapatmıştık.sonra ben aylar sonra face nin açık olduğunu gördüm.ne iş falan dedim?arada bir giriyormuş,donduruyormuş.o zaman bende açıcam dememe fırsat vermeden,bana sen açmayacaksın,görmiycem dedi.hatta kendinin bi aralar sürekli açıktı.sonra ben de açtım,ona söylemeden.5ay sonra bi arkadaş face de resmini gördüm falan deyince çakmış durumu.gecenin 1 de uykumdan uyandırdı.laptop ı kafama atacaktı neredeyse.facei açtırdı,baktı biraz.hemen kapatacaksın dedi,bağırdı çağırdı,boşanma sebebi olacakmış bu,kime neyi göstermeye çalışıyormuşum,kimle konuuyormuşum falan.ordaki resimleri de ben koymamıştım.beni etiketlemişler,onlar gözüküyordu.yoksa hiç resim falan eklememiştim.gene de sinirlendi.
kesinlikle yanına yaklaştırmıyor.vahşi kurt gibi yanına gidince dişlerini gösteriyor.ayrı uyuyoruz.yani düzeltmek istemiyor anlaşılan.barışmak için gittim işte,kovdu resmen.çokkk kırıldım bu sefer.artık ben de barışmak falan istemiyorum.kendini bi şey zannediyor ben yanına gittikçe.boşanacaksa da boşansın gerizekalı.milletin ne dertleri var.biz neyin davasını yapıyoruz.ama bu ona göre çok önemli.sanki ilk face i açıp,anlaşmayı bozan o değil.orasını söylettirmiyor bile.o erkekmişşşşşşşşşşşş.duyanda face de fuhuş yaptım sanır.tek bir etkinlik,tek bir foto paylaşmadım.sorun yaratmak istiyorsa evet büyük bir sorun işte.
kaçıp gidesim varrrrrrrrrrrrr...............
ne komikvalla yurt dışında ben 1 hafta çantamda pet şişe suyla dolaştım,yani kendi suyumu kendim yarattım.çiş kokuyor her yer.valla yurt dışında yaşamak zor.tuvalete bile rahat rahat gidemiyorsun anacım.7/24 tuvalette su kesilmiş gibin
Olsun kiz yeni banyom bitince bu sorunda cozulmus olcak nasilsa .. :)))
Kizlar cagan dun ateslendi.. ilac falan verdima artik yari doktorum...neyse sabah bidaha verdim ilacini simdi iyi...dogum gunu var keratanin..arkadaslar gelecek. bide kizkari var...gelinim olur kendisi.... sabahtan beri ev temizle pasta borek yap yoruldum valla...sizler naptinizz...heyecanliii. hamilemiymissss
kolay gelsin canım senin işin bitmez bu arada o canavarın gözünden belli uzun süre kardeş yapamazsınız siz felfecir okuyo gözleri maşallah
heyecanlıdan haber yok daha ama ben rüyamda hamile gördüm onu
Saol canimm... simdi bide firina borekleri attim mi bitti isimmm...
tac yaprakkkk.benimde ovl. testinde cift cizgi cikmadi bu ayyy .... umit varmi sence 2 gune 1 mik mik...devam. bat 18 nisannnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?