HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Saol canimm... simdi bide firina borekleri attim mi bitti isimmm...

tac yaprakkkk.benimde ovl. testinde cift cizgi cikmadi bu ayyy .... umit varmi sence 2 gune 1 mik mik...devam. bat 18 nisannnn...

Canim Cagan`in dogum gunu kutu olsun ocelikle Allah saglikli mtlu uzun omurler versin ..

Benimde hmile kaldigim ay hic cikmamisti cift cizgi ovu testinde ama tuttu cok sukur :)) Niye olmasin canim her zaman umut var sanki analarimiz ovu testiyle hamile kaldilar bakma iste o biraz bizim sbirsizligimizi aliyor.. sn bata 5 gun kalana kadar devam calismalara gec yumurtlama olur bisi lur bos gecme derim ve ben hic kalkmadim yataktan sabaha kadar yattim, dusa sakin girme hemen yat uyu ohhh tatli yorgunluk saba alirsin dusunu.. Hadi ins kardes gelir bu ay :)))

Kizlar ama hic yarum yapmadiniz begenmediniz mi fayas modelini ba daa satin almadik onagore dogru soyleyin :))

derdim illa facem falan olsun değildi.o açtıysa neden benim olmuyordu?gıcık olduğum şu:kendi face i var,bana asla göstermiyor kimler var ne yapıyor.şifre falan asla sordurtmaz,baskı yapıyormuşum.kendini hiç özgür hissetmiyormuş.asıl baskı yapan o.istediği gibi face de dolaşıyor,eski tlf numarasını kullanıyor.ben kadınım ya hiç bişeye hakkım yok,hesap soramam.şimdi düşündükçe iyice uyuz oldum.boşanacaksa da defolsun gitsin.kendinin hiç günahı yok sanki olayda?beni kıskandırmak için face de eski sevgilime baktım,yeni biriyle çıkıyormuş,Allahtan yakışıklı çocuk diyen dengesiz o.ben de sinirimden gidip face de o kızı görebilmek için camışın erkek bi arkadaşını ekledim.çünkü kız,o erkek arkadasıyla arkadas.o da resmi onun sayfasnda görmüş.eşiyle falan tanıştığım bir arkadası.işte sorun burda patladı.ben bir erkeğe nasıl davet gönderirmişim?onun karısı ona davet gönderiyormuymuş,bu ne anlama gelirmiş,onu rezil etmişim.gerçekten bencilin,garip birinin tekiyle evlenmişim.çok mutsuzummmmmmmmmmmm.

hııı bu arada o kızın resimleri için baktım,o kadar aradım.kız mız yoktu.belki de ben bulamadım.zaten beni kıskandırıp delirtmeye bayılıyor.

Saol canimm... simdi bide firina borekleri attim mi bitti isimmm...

tac yaprakkkk.benimde ovl. testinde cift cizgi cikmadi bu ayyy .... umit varmi sence 2 gune 1 mik mik...devam. bat 18 nisannnn...
canım hem geçmiş olsun hem de çağanın doğum günü kutlu olsun.resimlerinize bayıldımkeşke ben de partiye gelebilseydim.evde can sıkıntısından öldüm.odadan da çıkamıyorum.
ben bu ovülasyon testlerine güvenemiyorum artık.sen de hiç çift çıkmamış,cimcimede her gün çift.zaten ben bu ayı da boş geçirdim.zaten belki olmadığı iyi olmuştur.sonumuz hayra alamet değil çünkü.

hııı bu arada o kızın resimleri için baktım,o kadar aradım.kız mız yoktu.belki de ben bulamadım.zaten beni kıskandırıp delirtmeye bayılıyor.

Kis git sen yeni bir e-mail al yeni face ac kendine birkac cakma resim fln ekle netten buldugun .. Ucbes kisiyeole rast gele arakadaslik yolla ki listede arkadasin olsun.. Sonra git senin adami ekle sanki baska bir kizmissin gibi .. azcikta acik konus fln ben sozumu esirgemem neyi merak ediyorsam sorarim fln ama fazlada girme sulu sabunlu muhabbetlere.. Bakalim napicak seninki ? Ama bekle aradan 1 hafta 10 gun fln gecsin bu muabbet kapansin ki sen oldugunu dusunmesin.. birde face acik gordugun olurda tuvalete fln gittiginde alternatif e-mail adresi kaydet adamin facineki , bisiden suphelendigin an sifresini resetleyip bakarsin.. Ama sik sikta restleme anlamasin, ayrica facini acik gordugun an olursa yine kendi kiz arkadasina istek yolla sende onun acisindan durumlar ayni olsun.. Ne diyim arakadasim erkek milleti iste, uzme kendini isin zor anliyorum Allah yardimcin olsun ..

Ayy ne ilginç yaa olmayanlar yapıp kalkıyor o zaman?? :26:
Ya da sadece siliyorlar yıkama yok da bunlar enfeksiyon falan geçirmiyor mu acabaaaa :44:
Bu arada çok hoş olacak eminim fayanslarının rengi tam benim zevkim güle güle otur junior Jan'ı da güle güle çişe alıştırrr

canım sakin ol oluruna bırak biraz bakalım hiç sesini çıkarma he şuna da gelince senin face açtırmıyorsa o da açmayacak yok öyle birşey sakinleşsin oturun konuşun sıkma canını her evde zaman zaman olan şeyler bunlar içini ferah tut tatlım

Canım erkek milleti işte bak bende on gündür küsüs konuşmuyoruz o annesinde ben kendi annemde yim öküz erkeklerin geneli evlendikten sonra nasıl olsa benim diyorlar hep bildiklerini yapıorlar ama benim canıma tak etti daha önce annesinin yaptıklarını da anlatmıştım zaten .. Rabbim sonunuzu hayrettsin .. Ben bebeğim le yola devam edicem o böyle iste si kendi kaşındı yapacak bişey yok .. Üzme tatlı canı Nı boş ver canım ....

Canim cok tesekkur ederim, Alah izin verirse oglusuma yada kizima diyelim ordekli kurbagali tuvalet basliklarida almayi nasip eder ins Rabbim..

bende senin resmini görmek istiyorum cimcimem özelden atarımm ....tabi mesaj kutunu silersenn gönderecem

Son düzenleme:
benim ki iyiymiş o zaman yaa . en azından bir şey demiyor ve burda okuduklarımı uyguladığım zaman yine kızlar mı söyledi diyor biraz geçen gün resimleşince kıskandı biraz bu ne ya işin,z mi yok diye hatta ebdaya kendi yolladı fotoyu

ay seninkide ayrı bi alemmiş canım benimki en azından mailini ve şifresini kaydetmiş açabiliyorum ama onun yaptığı çok ayıp yaa hem eski sevgilisinden bahsediyor hemde sana kafa tutuyor boşversene hiç kafaya takma sen sonuna kadar haklısın ve senin hiçbir suçun yok bence. kişi kendinden bilirmiş işi kendisi yasak sularda yüzüyo demekki de seninde böyle bişey yapacağını düşünmüş. sakın geri adım atma hatasını çok yakında anlar...

bende senin resmini görmek istiyorum cimcimem özelden atarımm ....tabi mesaj kutunu silersenn gönderecem

sildim cnm

aaaa seninkide amma uzatmış yaaa valla insanın kırılmaması elinde değil allah yardımcın olsun senin canımm...

ayy canım çok üzüldüm.bebişinle seni yalnız mı bıraktı?erkeklerden nefret ediyorum.çok duygusuzlar...Amin canım ,hakkımızda hayırlısı.senin de benim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…