- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.481
Saol canimm... simdi bide firina borekleri attim mi bitti isimmm...
tac yaprakkkk.benimde ovl. testinde cift cizgi cikmadi bu ayyy .... umit varmi sence 2 gune 1 mik mik...devam. bat 18 nisannnn...
Kizar adamla alis verise gittik gelene kadar valla dokturmusunuz Allah muhabbetinizi arttirsin.. :))
Tuvaleti ve popo yikama lavobosunu aldik birde duvar sifonunu.. Ayin 15. de fayanslari alicaz m normal lavobaya karar veremedik bakalim begenicek misiniz?
Tuvalet
Záv
Taharat lavabosu
Záv
Fayaslar
Textile RAKO HOME
Dus fayaslarin oldugu yerdeki gibi olucak sayilir ama kosede uc tarafi duvar olucak altida direk fayas sadece duvara cam kapi monte edilecek. Kuvettide ayni dizays istiyoz ama biz kose kuvet sectik hem daha buyuk hepimiz bicir bicir yikaniriz ins.. :)))
canım hem geçmiş olsun hem de çağanın doğum günü kutlu olsun.resimlerinize bayıldımSaol canimm... simdi bide firina borekleri attim mi bitti isimmm...
tac yaprakkkk.benimde ovl. testinde cift cizgi cikmadi bu ayyy .... umit varmi sence 2 gune 1 mik mik...devam. bat 18 nisannnn...
hııı bu arada o kızın resimleri için baktım,o kadar aradım.kız mız yoktu.belki de ben bulamadım.zaten beni kıskandırıp delirtmeye bayılıyor.
Canim burda taharat muslugu yok kullanilmiyor, cogu evde taharat lavobosuda yok zaten isteyen aliyor ama bizim evde olmasi lazim.. tuvaletten kalkiyon ona oturuyon poponu yikiyon :))))
Bak asagidaki resimdeki gibi mesela yan yana konuluyor.. :) Bencede yer kapliyor ama taharatsiz olmaz napalim ..
CASANOVA | KOUPELNY a KUCHYN
canım,çarşamba gece 1 de face m olduğunu anlamış.face,twitter,kk,msn...vs çok kızıyor.evlendiğimizde ilk kavgamız da face yüzünden olmuştu.face m de erkek arkadaş nası ekli olurmuş falan.sonra anlaşmıştık.ikimizinde face i olmayacaktı.kapatmıştık.sonra ben aylar sonra face nin açık olduğunu gördüm.ne iş falan dedim?arada bir giriyormuş,donduruyormuş.o zaman bende açıcam dememe fırsat vermeden,bana sen açmayacaksın,görmiycem dedi.hatta kendinin bi aralar sürekli açıktı.sonra ben de açtım,ona söylemeden.5ay sonra bi arkadaş face de resmini gördüm falan deyince çakmış durumu.gecenin 1 de uykumdan uyandırdı.laptop ı kafama atacaktı neredeyse.facei açtırdı,baktı biraz.hemen kapatacaksın dedi,bağırdı çağırdı,boşanma sebebi olacakmış bu,kime neyi göstermeye çalışıyormuşum,kimle konuuyormuşum falan.ordaki resimleri de ben koymamıştım.beni etiketlemişler,onlar gözüküyordu.yoksa hiç resim falan eklememiştim.gene de sinirlendi.
kesinlikle yanına yaklaştırmıyor.vahşi kurt gibi yanına gidince dişlerini gösteriyor.ayrı uyuyoruz.yani düzeltmek istemiyor anlaşılan.barışmak için gittim işte,kovdu resmen.çokkk kırıldım bu sefer.artık ben de barışmak falan istemiyorum.kendini bi şey zannediyor ben yanına gittikçe.boşanacaksa da boşansın gerizekalı.milletin ne dertleri var.biz neyin davasını yapıyoruz.ama bu ona göre çok önemli.sanki ilk face i açıp,anlaşmayı bozan o değil.orasını söylettirmiyor bile.o erkekmişşşşşşşşşşşş.duyanda face de fuhuş yaptım sanır.tek bir etkinlik,tek bir foto paylaşmadım.sorun yaratmak istiyorsa evet büyük bir sorun işte.
kaçıp gidesim varrrrrrrrrrrrr...............
hııı bu arada o kızın resimleri için baktım,o kadar aradım.kız mız yoktu.belki de ben bulamadım.zaten beni kıskandırıp delirtmeye bayılıyor.
Ayy ne ilginç yaa olmayanlar yapıp kalkıyor o zaman?? :26:
Ya da sadece siliyorlar yıkama yok da bunlar enfeksiyon falan geçirmiyor mu acabaaaa :44:
Bu arada çok hoş olacak eminim fayanslarının rengi tam benim zevkim güle güle otur junior Jan'ı da güle güle çişe alıştırrr
Kizlaaar ekinciden haberi olan var mi adet oldu mu acaba ben hala olmadim:)) bekliyorum
bende senin resmini görmek istiyorum cimcimem özelden atarımm ....tabi mesaj kutunu silersenn gönderecemhoş buldum canım hayırdır neyin var
iyiyim çok şükür çarşamba akşamı maç oldu kazanılıp kazanılmadığı belli değil berabere kaldık sanırım sonra perşembe olmadı ama cuma sabahı oldu onu büyük ihtimal ben kazandım uzatmalarda iyi bi performans sergiledim kendi kendimi silkeledim sonra diktim yattım falan.
dün gecekide gayet başarılıydı 10 dk dikebildim ama ondan da umudum var.
bakalım önümüzdeki maçlara mı bakıciiz yoksa 9 ay sahalardan uzakmı kalıciiiz belli olacak 15 gün sonra
bu arada ben resimlerimi mailden attım isteyene dilersen özelden mail adresini yaz sanada atayım :)
canım bir yerde okumuştum adeti 7 gün geçmiş gelmeyince de eşiyle ilşkiye girmiş ve öyle hayatına devam etmiş 32 gün sonra hamile kaldığını öğrenmişkızlar ya birşey soracağım adet olmadan tekrar yumurtlamak mümkün müdür,arada bir kasıklarım ağrıyor
benim ki iyiymiş o zaman yaa . en azından bir şey demiyor ve burda okuduklarımı uyguladığım zaman yine kızlar mı söyledi diyor biraz geçen gün resimleşince kıskandı biraz bu ne ya işin,z mi yok diye hatta ebdaya kendi yolladı fotoyuayy kızlar valla benimki bi bilse yazdığımı buraya allah korusun geçen bişey araştırıyoduk bi baktım kadınlar kulubunu açmış hah al senin siteyi budum işte demezmi başımdan aşağı kaynar sular döküldü dedim bittiğim an bu andır meğerse daha önce sperm testi için bakmıştık ordan aklında kalmış
derdim illa facem falan olsun değildi.o açtıysa neden benim olmuyordu?gıcık olduğum şu:kendi face i var,bana asla göstermiyor kimler var ne yapıyor.şifre falan asla sordurtmaz,baskı yapıyormuşum.kendini hiç özgür hissetmiyormuş.asıl baskı yapan o.istediği gibi face de dolaşıyor,eski tlf numarasını kullanıyor.ben kadınım ya hiç bişeye hakkım yok,hesap soramam.şimdi düşündükçe iyice uyuz oldum.boşanacaksa da defolsun gitsin.kendinin hiç günahı yok sanki olayda?beni kıskandırmak için face de eski sevgilime baktım,yeni biriyle çıkıyormuş,Allahtan yakışıklı çocuk diyen dengesiz o.ben de sinirimden gidip face de o kızı görebilmek için camışın erkek bi arkadaşını ekledim.çünkü kız,o erkek arkadasıyla arkadas.o da resmi onun sayfasnda görmüş.eşiyle falan tanıştığım bir arkadası.işte sorun burda patladı.ben bir erkeğe nasıl davet gönderirmişim?onun karısı ona davet gönderiyormuymuş,bu ne anlama gelirmiş,onu rezil etmişim.gerçekten bencilin,garip birinin tekiyle evlenmişim.çok mutsuzummmmmmmmmmmm.
bende senin resmini görmek istiyorum cimcimem özelden atarımm ....tabi mesaj kutunu silersenn gönderecem
aaaa seninkide amma uzatmış yaaa valla insanın kırılmaması elinde değil allah yardımcın olsun senin canımm...valla canım çok sıkkınken güldürdün beni.zaten moralim sıfır.bi de üstüne sistit oldum galiba.nerden çıktıysa başıma.sabah camışa bi güzel kahvaltı hazırladım.tepsiyle odasına götürdüm.kapıdan resmen iterek kovdu beni.bizim işler sarpa sarıyor.Allah sonumuzu hayretsin.ama zor düzelecek gibi.gururum incindi öyle elimde tepsiyle ittirdi.çık hemen odadan.bidaha söylemiycem dedi.artık bi daha barışmak için denemiycem,çok kırıldım.
ayy canım çok üzüldüm.bebişinle seni yalnız mı bıraktı?erkeklerden nefret ediyorum.çok duygusuzlar...Amin canım ,hakkımızda hayırlısı.senin de benim de...Canım erkek milleti işte bak bende on gündür küsüs konuşmuyoruz o annesinde ben kendi annemde yim öküz erkeklerin geneli evlendikten sonra nasıl olsa benim diyorlar hep bildiklerini yapıorlar ama benim canıma tak etti daha önce annesinin yaptıklarını da anlatmıştım zaten .. Rabbim sonunuzu hayrettsin .. Ben bebeğim le yola devam edicem o böyle iste si kendi kaşındı yapacak bişey yok .. Üzme tatlı canı Nı boş ver canım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?