- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.501
ayy canım çok üzüldüm.bebişinle seni yalnız mı bıraktı?erkeklerden nefret ediyorum.çok duygusuzlar...Amin canım ,hakkımızda hayırlısı.senin de benim de...
Evet annesini seçti kendi bilir ben bebeğim le yoluna devam ederim .. Şimdi çok pişman yalvarıyor ama iş işten geçti bir kere .. Âmin canım inşallah en hayırlısını veriri Rabbim ...
canım hem geçmiş olsun hem de çağanın doğum günü kutlu olsun.resimlerinize bayıldımkeşke ben de partiye gelebilseydim.evde can sıkıntısından öldüm.odadan da çıkamıyorum.
ben bu ovülasyon testlerine güvenemiyorum artık.sen de hiç çift çıkmamış,cimcimede her gün çift.zaten ben bu ayı da boş geçirdim.zaten belki olmadığı iyi olmuştur.sonumuz hayra alamet değil çünkü.
Evet annesini seçti kendi bilir ben bebeğim le yoluna devam ederim .. Şimdi çok pişman yalvarıyor ama iş işten geçti bir kere .. Âmin canım inşallah en hayırlısını veriri Rabbim ...
kimse yokmuuuuuuuuu :97:
Canim Hurrem seyrediyom ben netten ..
kis asil seni sormali daha yaptirmadin mi kan testi fln ? Benim haberim yok cnm ins ikinizde hamissinizdir..
ben her ay günü günüme olurum aslında ama olmadım hala garip olan testlerde çizgi istediğim gibi çıkmıyorne oluyor anlamıyorum saati bile şaşmayan adet gelemedi bi türlüü :):)
neden bu erkekler zamanında hatalarını anlamaz.her şey bittikten sonra değeri kalır mı?ama sen şimdi iki kişilik düşünmelisin.sadece çocuk için her şey affedilemez elbette ama affedilecek bir yanı varsa tekrar düşün derim.babasız bir çocukla yola devam etmek zor.kendini affettirmesine izin ver istersen.Allah yardımcınız olsun canım.Evet annesini seçti kendi bilir ben bebeğim le yoluna devam ederim .. Şimdi çok pişman yalvarıyor ama iş işten geçti bir kere .. Âmin canım inşallah en hayırlısını veriri Rabbim ...
kaç gündür yapıyorsun hep silik çizgi çıkıyor.hamilesin işte.nazlanma,halaya başla.ben her ay günü günüme olurum aslında ama olmadım hala garip olan testlerde çizgi istediğim gibi çıkmıyorne oluyor anlamıyorum saati bile şaşmayan adet gelemedi bi türlüü :):)
tatlım,durum hala aynı.koşuya çıktı bi ara.dışardan yemek almış.zaten ben de yemek yapmıyorum,sabah ki kahvaltı meselesinden sonra.hatta sinirimden olan tüm yemekleri çöpe döktüm.zaten yemiyordu.yarın sabahtan arkadasıma gidicem kahvaltıya.akşama kadar da gelmiycem.yoksa evde sinirden ve sıkıntıdan çatlıycam.umrumda değil,ben artık barışmayı denemiycem.annem noldu yaaa nasıl oldunuz devammı küslüğe :26:
yaaa bu sistit nerden çıktı?deliricem.çok çişim varmış gibi sürekli.yanıyorum yanıyorummmmgidiyorum wc ye,az bişi yap gel,yap gel.nası geçicekkkkkk bu yaf?sanki derdim yokmuş gibi bi de hastalık çıktı kader,ağlarını ördü
tatlım,durum hala aynı.koşuya çıktı bi ara.dışardan yemek almış.zaten ben de yemek yapmıyorum,sabah ki kahvaltı meselesinden sonra.hatta sinirimden olan tüm yemekleri çöpe döktüm.zaten yemiyordu.yarın sabahtan arkadasıma gidicem kahvaltıya.akşama kadar da gelmiycem.yoksa evde sinirden ve sıkıntıdan çatlıycam.umrumda değil,ben artık barışmayı denemiycem.
insan sorun yaratmak istiyorsa her şeyi bahane edebilir.bu kadar saçma bir nedeni bu kadar büyütmek...ve kendini sonsuz haklı görmek.onun bay doğru olmasından, benim bayan yanlış olmamdan bıktım artık.dünyada hep bir taraf haklı olur mu ya?hep kendini haklı çıkarır.kendisi kalbin kadar temiz bir sayfadırher işte bir hayır vardır benimde tam yumurtlama dönemimde küslük girdi mik mik tam anlamıyla olmadı olduysada yalap şap biişey oldu halbuki çok hazırlanmıştım demekki bu ay hayırlı değilmiş benim için. senin içinde öyle canım
hay allah yaa durduk yere neden böyle oldunuz :/ sende çık kafanı dağıt belki arar yarın nerdesin diye şimdi evdesin hep gözünün önündesin diye surat yapıyodur yarın uyanır işe:26:
insanların arasına bir dargınlık girdimi de hep kötü şeyler arka arkaya geliyor yani hiç iyiyi düşünemiyorsun inşallah bu dargınlık çok uzun sürmez yaaainsan sorun yaratmak istiyorsa her şeyi bahane edebilir.bu kadar saçma bir nedeni bu kadar büyütmek...ve kendini sonsuz haklı görmek.onun bay doğru olmasından, benim bayan yanlış olmamdan bıktım artık.dünyada hep bir taraf haklı olur mu ya?hep kendini haklı çıkarır.kendisi kalbin kadar temiz bir sayfadır
hoşgeldin canımKızlar. Ben geldiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?