HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

esracım oğluşun nasıl oldu.inşallah iyidir. doğum günüde bitti doğumgünü nasıl geçti kızlarla çok oynadı mıoğluşun

Erkegin fazla kus duraninida bi ablamin kocasinda gordum. bide senin esinde gordum... ama seni gaza getirmek istemiyorum ama.sonuna kadar haklisin... ama onun bazi seyleri de yanlis degil..erkek her zaman daha korumaci kollayici kiskanctir... hatasi uslubunda olmus tek tarafli bakmis olaya...kizdigim nokta esinde su: benim olabilir ama senin olamaz...haa benim kinin sifresini al bak dese bir nebze...dedigim gibi hakli yerleri de var ama konusma sekli cok yanlis olmus..
Sanirim o da seni deli gibi kiskandigindandir...eee sende kiskanilmacak degilsin tatlimmmm
biz esimle 4 sene ciktik..ayni ilde olmadogimiz halde kiyafetime karisir onu bunu giymicekson detdi
.bende gieymezdim..ama nolduuu evlendik.. biraz kiskanclik azaldi...cocuk oldu simdi eskiye gore baya iyi...hii baskalarinin eslerine gore hala cok kiskamc ama eskiye gore iyi... bukolsuz bluz bile giyemiyorum ki kendisii izmirli...

yani bu sureci iyi dwgerlendir..kriz yonetimuni iyi yap...ya ipler cok daha gerilir yada cok daha iyi olur...muhakkak kpnusarak halledinnn yada seviserek :) ne bilimmm artik sec birinii

Son düzenleme:
esracım oğluşun nasıl oldu.inşallah iyidir. doğum günüde bitti doğumgünü nasıl geçti kızlarla çok oynadı mıoğluşun

Partidde iyiydi. sonra parka goturduk havalar cok guzel...eve geldik atesi yukselmeye basladi...ilac verdim.artik dr suz yurutuyorum...simdi uyudu...cok saol canim dusunmussun

mervede faceyen attmis mesaj tesekkur ederim dogum gunumuzu kutlayan herkese...

4 sene once bugun hastanede dunyanin eutlu insaniydim...kizlar hepimize nadip etsin tekrar tekrar...anne baba koca sevgidi hep bossssss...insanin en mutlu oldugu gundogum yaptigi gun....en sevdigi insan ise yavrusu...esimi cok seviyorum ben hatta cpcugim olsa bile ben seni daha cok severim derdimofff ama. yoooo hic bisey onun yerini alamazz cani acisa etinden et kopar annenin... fazla duygusala baglafmm...

iyi geceleerr kızlaar :)
eve yeni geldimm bütünn gün ananemle teyzemleydim.akşam mağazadakiler eşim falan mangala gittik yeni geldik.benimki yine annesyle birbirine girdi arabada gelirken.şimdi babasıyla konuşuyolar dışarda.sizi öyle bi yüz üstü bırakcamki şaşırcaksınız falan dedi bu iş artık kabak tadı veriyo eşimi huzursuz ettikleri için bende mutsuzum keşke böyle olmasaydı o huzurlu olsaydıda biz hergün annesine gitseydik

selm kızlaar,nasılsınız? ya buradaki konularla alakası yok ama size birşey danışacağım fikir verirseniz sevinirim,Çok sevdiğim ve samimi oldugum bir komsum var, duymuşsunuzdur "selam" diye bir sinema gelmiş bugün ona gidelim dedi,eşlerimiz aynı günlerde çalışıyor aynı günlerde evdeler, eşim bugün çalışıyor ve gitmemi istemedi , eşimin arkadaşı da bugün pikniğe gidelim (çalıştıkları yerde piknik alanı var) sende aralarda gelirsin demiş,bende sinemaya gidelim diyen komşuma "eşim ben arken geliyorum nöbetten geç kalırsınız,geç geldiğim gün olsaydı git derdim dedi" ve izin vermedi dedim,komşum bozuldu ssanırım sesinden öyle anladım ve biraz tepkili bir şekilde sizbilirsiniz saçma bir film olsa söylemezdim zaten dedi.Alındı sanırım ama ben komşumla iyi olacağım diye eşimle aramı bozamam kş dimi.Sizce doğru bir tepki mi verdi.Ben pek dışarı çıkmıyorum urfadayım,biraz karışık buralar,o komşum bir yere gideceği zaman beni çağırır faln,ama böyle saçma birşey yüzünden kırılması doğru mu sizcede.Emin değilim ama kırıldığını hissettim,birazda alıngan biri çünkü offffff hiç sevmediğim şeyler böyle arada kalmak,hepte beni buluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…