- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.541
Günaydın kızlar
Niğde yollarında düğüne gidiyoruz az doktureyim:))
kızlar bi şey sorucam benim adetim 3 gün geç geldi 8 gün oldum 2 gün yogun diyer günler azaldı cuma günü bitti ama bu ay çok belirtim vardı hemen hemen hepsini yaşadım karnım şişti miydem bulanıyodu felan sorun adetim bitti ama bu belirtiler hala devam ediyo karnım ve alt kısmı çok şiş sert ne yapmalıyım adetten önce yaptığım testler negatiff nbana yardımcı olurmusunuz böyle yaşayanlar oldumu ???????????
Günaydın kızlar
hadiii çok öenmliii ya şu kkya titret butonu falan yapsınlaarrrr
Hayirdir gizosummmm... noldu ne bu siddet bu celalll
Belki psikolojikv olabilir. istersen bi kan testi ver ama 8 gun adet oldum diyosun. hamile olsaydin 2 gun falan surerdi en faxla kanama.. sen normal adet olmussun bence. . bide mide bulantisi hemen cikmaz 6-8 haftalarda basliyo... hersey burnuna kokuyor.
Evet esra senin eski memleket:) sen de benim herifin memlekette çalışıyorsun :))
Sağol canimmmm dokturürüm :))
ohh iyi döktür canım bizim yerimeze de oynaaaGünaydın kızlar
canım benimde senin ki gibi oldu dktr gittim kistim ve yumurta tembelliği varmış onlarda şişlik yapıyor karnın dakızlar bi şey sorucam benim adetim 3 gün geç geldi 8 gün oldum 2 gün yogun diyer günler azaldı cuma günü bitti ama bu ay çok belirtim vardı hemen hemen hepsini yaşadım karnım şişti miydem bulanıyodu felan sorun adetim bitti ama bu belirtiler hala devam ediyo karnım ve alt kısmı çok şiş sert ne yapmalıyım adetten önce yaptığım testler negatiff nbana yardımcı olurmusunuz böyle yaşayanlar oldumu ???????????
Gunaydin kizlar, herkese iyi pazarlar..
Burda yine kar yagiyor sanki yaz hic gelmicek( benim yerime gidin baharin tadini cikarin ...
yaa neden kimse yokkkk
Gunaydin kizlar, herkese iyi pazarlar..
Burda yine kar yagiyor sanki yaz hic gelmicek( benim yerime gidin baharin tadini cikarin ...
Canim 351 sayfaya bak istersen ben naptim belirtilerim neydi anlatmistim detayli ..Günaydın canım nbr ya birşey soracağımmm sen hamileliğinde ne gibi belirtiler yaşadın
istediğim çizgi derkene
Silik bile çıksa hamilelik %70 oluyomuş bence sen hemen kan testine git canım hem yoksada en azından için içini kemirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?