HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar bi şey sorucam benim adetim 3 gün geç geldi 8 gün oldum 2 gün yogun diyer günler azaldı cuma günü bitti ama bu ay çok belirtim vardı hemen hemen hepsini yaşadım karnım şişti miydem bulanıyodu felan sorun adetim bitti ama bu belirtiler hala devam ediyo karnım ve alt kısmı çok şiş sert ne yapmalıyım adetten önce yaptığım testler negatiff nbana yardımcı olurmusunuz böyle yaşayanlar oldumu ???????????

Belki psikolojikv olabilir. istersen bi kan testi ver ama 8 gun adet oldum diyosun. hamile olsaydin 2 gun falan surerdi en faxla kanama.. sen normal adet olmussun bence. . bide mide bulantisi hemen cikmaz 6-8 haftalarda basliyo... hersey burnuna kokuyor.

bende pikolojik dedim ama hepsi daha adetime 10 gün varken oluştu kendi kendine saymadığım çok belirtim var bide adetim 2 gün yoğundu diyer günler az yani kesilme aşamasıydı adet gibi deyidi.

canım benimde senin ki gibi oldu dktr gittim kistim ve yumurta tembelliği varmış onlarda şişlik yapıyor karnın da

kızlaar kızlar bi bakınn lütfennn ben farlutal içiyorum ovulasyon testimde 2 çizgi varrr yumurtladımmı acabaaa

istediğim çizgi derkene

Silik bile çıksa hamilelik %70 oluyomuş bence sen hemen kan testine git canım hem yoksada en azından için içini kemirmez

dün adet günümdü canım istediğim çizgi artık net kırmızı çizgi ama yok işte demekki adet olacağım ben yaa hala olmadım neyi bekliyor bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…