- 13 Nisan 2012
- 1.870
- 146
- 363
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.561
Adetinin kaçıncı günü Zehra??
Adetin gectiyse nasıl olsun yumurtlama. Ya da ilacı bilmiyorum tam olarak. Sen bir yan etkilerini arastrsqna lh hormonu içeriyor mumus
nasıl canım hem çift çizgiyi gördüm diyosun hemde adet olmayı bekliyorum diyorsun ben mi yanlış anladım yoksa..dün adet günümdü canım istediğim çizgi artık net kırmızı çizgi ama yok işte demekki adet olacağım ben yaa hala olmadım neyi bekliyor bilmiyorum..
canım adet olmayıp yumurlayan dahi varmış kk da bir sayfada okumuştum hatta onunla hamile dahi kalmış..kızlaar kızlar bi bakınn lütfennn ben farlutal içiyorum ovulasyon testimde 2 çizgi varrr yumurtladımmı acabaaa
hatta sen yine mik mikle şansını dene çünkü onlar ilişkiye devam etmişler adeti gelmemiş 7 gün sonra devam etmişler çalışmalara ve hamile kalmışşşcanım adet olmayıp yumurlayan dahi varmış kk da bir sayfada okumuştum hatta onunla hamile dahi kalmış..
hatta sen yine mik mikle şansını dene çünkü onlar ilişkiye devam etmişler adeti gelmemiş 7 gün sonra devam etmişler çalışmalara ve hamile kalmışşş
nasıl canım hem çift çizgiyi gördüm diyosun hemde adet olmayı bekliyorum diyorsun ben mi yanlış anladım yoksa..
canım adet olmayıp yumurlayan dahi varmış kk da bir sayfada okumuştum hatta onunla hamile dahi kalmış..
canım ben sana da demiştim ama sen o zaman okumadın galiba tabiki de senin içinde geçerlidi benim de 5 gün geçikmişti bende olmazsam devam diyordum o sabah adet oldum bennnayy canım bu benim içinde güzel birşeyyy :) mutlu oldum diyebilirim,işi şansa bırakmamak gerek demekki bende hala olmadım,arada bir kasıklarım ağrıyor bu durum acaba benim içinde geçerli olabilir mi diye düşünüyorum,ağzından bal damlıyor valla :) bendede bi isteksizlik olmuştu adet olmayınca acil ve yoğun istek olsun hemen o zaman
canım acaba senin ki kimyasal gebelik mi oldu benim de batın 4. gününe kadar silik kırmızı çıkmıştı sonra adet oldum dktr kimyasal gebelik demişti yada çok istediğimiz için beyinde salgılıyormuş hamilelik hormonlarını. ama inşallah senin kin de tekrar çıkarcanım 3 gün önce yaptığım testte silik çizgi vardı dün yaptığımda ise çıkmadı canım adette yok o yüzden kafam karıştı.. idrarı hiç bekletmeden yapıyorum testi bi alakası var mı acaba ????
canım acaba senin ki kimyasal gebelik mi oldu benim de batın 4. Gününe kadar silik kırmızı çıkmıştı sonra adet oldum dktr kimyasal gebelik demişti yada çok istediğimiz için beyinde salgılıyormuş hamilelik hormonlarını. Ama inşallah senin kin de tekrar çıkar
canım ben sana da demiştim ama sen o zaman okumadın galiba tabiki de senin içinde geçerlidi benim de 5 gün geçikmişti bende olmazsam devam diyordum o sabah adet oldum bennn
ya yoksa hamiş misin?çabuk söle....sabredin akşama öğrenceksiniiz inşşş:)
Kız zehra o ilacın teste etkisi yoksa bir konu vardı sökdürücü vermiş doktor sonra hamile olduğunu öğrenmiş falan. Senin ovulasyon hamilelikten olmasın belirti var mi??
sistitle mücadele halindeyim.dün gece berbattı.10 dk da bir wc deydim.monural saşe içtim.bugün de antibiyotiğe başladım cipro.yoksa daha da ilerleyecek.bi de bol su içiyorum.ama çıkarması çokkkk zor oliiii.yanıyorum yanıyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?