HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Adetin gectiyse nasıl olsun yumurtlama. Ya da ilacı bilmiyorum tam olarak. Sen bir yan etkilerini arastrsqna lh hormonu içeriyor mumus

merhba kızlar bi yorgunum bi yorgunum sormayın dün gece eve geldik başımıza gelmeyen kalmadı. denzlye bi gttik araba bozuldu 3 saat yol ortasnda kaldık tamrci geldi yola devam ettk bdaha bozuldu hava da nasıl sıcak anlatamam yani anlıcagnız sadece 2 saatmiz orda gecti geri kaln saatler yolda geçti hep.. ekinci üzme tatlı canını canım hayırlısı olsun.. inşallh dger aya nasip olur..

dün adet günümdü canım istediğim çizgi artık net kırmızı çizgi ama yok işte demekki adet olacağım ben yaa hala olmadım neyi bekliyor bilmiyorum..
nasıl canım hem çift çizgiyi gördüm diyosun hemde adet olmayı bekliyorum diyorsun ben mi yanlış anladım yoksa..

canım adet olmayıp yumurlayan dahi varmış kk da bir sayfada okumuştum hatta onunla hamile dahi kalmış..
hatta sen yine mik mikle şansını dene çünkü onlar ilişkiye devam etmişler adeti gelmemiş 7 gün sonra devam etmişler çalışmalara ve hamile kalmışşş

nasıl canım hem çift çizgiyi gördüm diyosun hemde adet olmayı bekliyorum diyorsun ben mi yanlış anladım yoksa..

canım 3 gün önce yaptığım testte silik çizgi vardı dün yaptığımda ise çıkmadı canım adette yok o yüzden kafam karıştı.. idrarı hiç bekletmeden yapıyorum testi bi alakası var mı acaba ????

canım adet olmayıp yumurlayan dahi varmış kk da bir sayfada okumuştum hatta onunla hamile dahi kalmış..

ayy canım bu benim içinde güzel birşeyyy :) mutlu oldum diyebilirim,işi şansa bırakmamak gerek demekki bende hala olmadım,arada bir kasıklarım ağrıyor bu durum acaba benim içinde geçerli olabilir mi diye düşünüyorum,ağzından bal damlıyor valla :) bendede bi isteksizlik olmuştu adet olmayınca acil ve yoğun istek olsun hemen o zaman

canım ben sana da demiştim ama sen o zaman okumadın galiba tabiki de senin içinde geçerlidi benim de 5 gün geçikmişti bende olmazsam devam diyordum o sabah adet oldum bennn

canım acaba senin ki kimyasal gebelik mi oldu benim de batın 4. gününe kadar silik kırmızı çıkmıştı sonra adet oldum dktr kimyasal gebelik demişti yada çok istediğimiz için beyinde salgılıyormuş hamilelik hormonlarını. ama inşallah senin kin de tekrar çıkar

artık her ihtimal olabilir diyoruz kabul ediyoruz nasip herşey canım oda olabilir valla allah bilir işte ne diyelim bekleyeceğim vardır birşeyler sağ kasığımda ara ara sızı oluyor..

canım ben sana da demiştim ama sen o zaman okumadın galiba tabiki de senin içinde geçerlidi benim de 5 gün geçikmişti bende olmazsam devam diyordum o sabah adet oldum bennn

tatlım görmemişim kusura bakma,benim11 gün oldu bat geçeli ama hala ses yok bu hafta doktora gideceğim,yarın önce sağlık ocagında tsh ımı ölçtürüp ondan sonra gideceğim hayırllısı artık

kızlarrr zannedersem farlutal ovulasyon testini pek etkilemiyooo aacaba yumurtladımmı kiii

sistitle mücadele halindeyim.dün gece berbattı.10 dk da bir wc deydim.monural saşe içtim.bugün de antibiyotiğe başladım cipro.yoksa daha da ilerleyecek.bi de bol su içiyorum.ama çıkarması çokkkk zor oliiii.yanıyorum yanıyorummm.

Gecmis olsun sari sekerim antibiyotik yarin etkisini gosyerir normale donersin.

gizosuu merak ettimm...ne dicek acabaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…