HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

dün adet günümdü canım istediğim çizgi artık net kırmızı çizgi ama yok işte demekki adet olacağım ben yaa hala olmadım neyi bekliyor bilmiyorum..
Aaa kiz seni merak ediyodum... hemen niye kan vermedin..bi topik vardi markasini bilmiyorum ama o test hep dilikte olsacift cizgi gosyeriyomus gebeluk testi..sen en iyisi kan ver. canim..
Ee kızlar ne var ne yok kim var kim yokk...

Aaa kiz seni merak ediyodum... hemen niye kan vermedin..bi topik vardi markasini bilmiyorum ama o test hep dilikte olsacift cizgi gosyeriyomus gebeluk testi..sen en iyisi kan ver. canim..

MİRATECH TESTİN ADI SİNİR OLUYORUM 3 TANE YAPTIM SİLİK ÇIKIYORDU ADETE DOĞRU SİLİK BİLE DEĞİLDİ YOKTU NERDEYSE.. EMİN OLAMADIĞIM İÇİN KAN VERMEDİM BEKLESEM DAHA İYİ GİBİ GELDİ BENM ADET GEÇMEZ NORMALDE HİÇ KÜRTAJDAN SONRA 3 AYDIR TAM 30 GÜNDE BİR OLDUM BU AY YOK İŞTE :s AMA BU TESTLER KİMİSİNDE ADET GEÇMEDEN İŞARET VERMİYORMUŞ BENİM ADET DAHA YENİ GEÇTİ ONUNLA İLGİSİ OLABİLİR Mİ ACABA?? ADETİM GEÇİNCE TEST YAPMADIM HENÜZ CANLAR..

gizemm nasıl öğrendin canım kan mı verdin ne güzel Allah tamamına erdirsin inşallah :)

göğüslerden anlamıştım zaten ama tabi yoktur ya falan diyodum.gece kasığıma ince ince batmalar oldu sabah 9da uyandım tesadüf bi test yapiym dedim çift çizgi çıktı ilk dk.da silik sonra eşimle acile gittik kan verdim 34.89 daha çok minik :)
bat'a 4 gün kala öğrendim yani idrardada kandada :)

Allah razı olsun canımm sağolasın Allah isteyen herkese nasip etsin.test yaptınmııııı ?

dün yapmıştım çizgi çıkmadı ama adette olmadım hiç belirtimde kalmadı adete yönelik..sadece göğüslerim genel itibariyle acıyor ve şiş sadece bu var canım bazende sağ kasığımda hafif sancılar oluyor :) sence durumum ne var mı fikrin??

Bebeğim valla bişey diyemiyorum.belki geç döllenmedir daha çıkmaması normal adetin geçti sonuçta umarım olmazsınn.benimde göğüslerim aşırı şiş ve kasık sancım var hafif ama 2 sn falan sürüyo.göğsünün etrafındaki kahverengilik genişledimi ben en çok bundan anladım

kızlaaar biz geldikkkkk :)
hamileyimmmmmmm :)

Canimmmm cok sevindim, hosgeldiniz fasulyenle.. :)) Allah saglikli guzel hamilelik versin ins kucaginada alirsin hayirlisiyla.. Tebrik ederim canim senide esinide hadi simdi dikkat etme zamani kendine, ohhh cok sukur guzel haber aldik uzunca aradan sonra..

Haydi kizlar kanla tescilli gizosun halayina..

Tebrikler canim

teşekkürler canım valla destekleriniz olmasaydı olmazdı çok değişik bi hismiş
valla bayadır halay çekmiyoduk kısmet banaymışşşş

teşekkürler canım valla destekleriniz olmasaydı olmazdı çok değişik bi hismiş
valla bayadır halay çekmiyoduk kısmet banaymışşşş

aannaaammm sayfayı bi açtım hamiş haberiii...
anam Allah ım çook sevindim çookk..canım tebrik ederim..Allah sağlıklsa kucağına almayı nasip etsin inş..

:64

şimdi napmam lazım benim beynim durmuş gibi
ailelere 2 ay sonra söylicez çünkü danışcağım kimse yok :)

Canim bence iki ay bekleme bekleyemezsinde zaten eminim :))
Once bekle degerin 1500 gecince adetin 5-6 gun gecsin doktoruna git keseni gor o zaman soyle ailelere baskalarina daha sonra soylersin.. Benimde kimsem yok annemle haftada bir birkac dk telde konusuyoz nasilsin iyimisin dinlen fln derken oyle geciyor, zaten bende soramiyom edisilenmesin meraklanmasin diye, esimin anasi desen ben burda 3 ay oldu hamileyim hala esimin kardesinin sevgilisini soruyor hamile olursun ins ine bebek severiz diye, kiz hamile haberini verdiginde nasil ustune dusmuslerde ben 2 hafta raporlu evdeydim ayni bahcedeyiz bir kere bir ihtiyacin varmi diye calmadi kapimi ustelik esim rica etti otobus sik gecmiyor burcuyu doktora birakabilir misin diye yok anca tramway duragina birakti.. Sen hic merak etme Allahim bize guc kuvvet saglik versin ins biz kendimiz buyuturuz bebeklerimizi cok sukur elimiz ayamiz tutuyor , bebislerde ins saglikli dogarlar birlikte burda buyuturuz nolcak..

ooyyy yesin teyzesii o miniği..bin maaşallah size..
seninki yavrun erkenden hbr vermiş ne güzel..gelişide güzel olsun inş

hihi :):)
saoll canımcımmmmm Allah herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı bebişler :)Aminnn Allah razı olsunnn:)

amin canım darısı bizim gibi bebik isteyenlere..aileler nerde uzaktalar mı? neden söylemiyceksiniz? annen yardımcı olurdu belki

yok ya beklicem sevinmez zaten eşimin ailesi aralarıda kötü umrumdada değil açıkcası sende takma önemli olan bizim huzurumuz.ben kendi aileme söylerim belki keseyi gördükten sonra :)
kayınvalidende tam dayaklıkmış valla evlilik dışı bebeği kabul ediyolar anladıkda sen gelinini nasıl önemsemessin anlamıyorum ya takma keyfine bak evinde huzurlu ol doğuncada çok yüz verme sevdirme herkese.
şimdi ayın 15ine randevu aldım bi doktora deniye deniye seccem artık doktoru yapcak bişey yok.15i iyimi ayınn ?bugün değer 34.89du bata 4 gün var canımmm

erken gebelik testi yaptım ondan normalde çıkmazdı bence :):) ye teyzesi ye ama minicik daha doymassınnn
annem ben 10 yaşındayken vefat etti canım babam başkasıyla evli 6 ay burdalar 6 ay marmariste yazlıktalar.20 nisanda marmarise gtcekler.tek yardımcı teyzemle ananem biraz bekliyip kalp atışını duyup öyle söylemeyi düşündüm heveslendiririm bi aksilik çıkar kimse üzülmesin diye hayırlısı olsun herşeyinn..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…