HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kız zehra o ilacın teste etkisi yoksa bir konu vardı sökdürücü vermiş doktor sonra hamile olduğunu öğrenmiş falan. Senin ovulasyon hamilelikten olmasın belirti var mi??
ayyyy inşallahh kız ne bilim belirtide yok gibi ama pek iş yapasım yok halsizlik var biraz.

Bence guzel 10 var daha benim bat 3 fln gun gectikten sonra yanlis hatirlamiyorsam kan testi yaptirmistim 2805 cikmisti .. Ins sende once kesecigini sonra kalp atisi derken bir bakmissin dogum zamani gelmis, bende ilk kez gorcem cuma gunu haret ediyormus artik bebis en son 8+4 te gormustum bebisi ..

Ayy cok tatli heyecanlar bunlar, Rabbim isteyen inanan herkeye nasip etsin.. Gizosum seninde yolculuk basladi Allah guzel saglikli gebelik kolay dogum versin ins..

ay canım evet yaaa şimdide kese görülcekmi kalp duyulcakmı bunun telaşı sardı :)
Aminnn :) inş canımm hepimize Allah sağlıklı bebekler kolay bi süreç nasip etsinn..
karnımda kasılmalar sancılar oluyo normal dimiii

hımm anladım, dmekki sen bebişi iyice hissetmişsin o da seni bekletmemiş göstermiş kendini..maaşallah
durumu anlıyorum canım haklısın o zaman keseyi kalp atışını duyduktan sonra söylersin sende birinin bi hayır duasını alırsın işin rast gider inş..Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çooooooookk sevindiimm yaaa..

Canim benim battan 5 gun once kahverengi lekelenmem bile olmustu bat zamani kesildi . 6 haftaya kadar fln bebek daha rahime anca geciyor o yuzden olabilir sancin endiselenme ama yormada kendini cok egilme dolaplara fln uzanma agir kaldirma bebbis rahime yerlesmedi henuz cok dikkat et... benim bulantim 8-10 haftaar arasi en coktu ama dayanilmick gibide degildi cok sukur gunde 3 4 kez fln cikardim oda cikarma sayilmaz boyle ogurme istegi oluyor azcik aci su geliyor duruluyor miden.. Salan sucuk sarkuteriden uzak dur etleri mutlaka iyi pismis ye.. Vitamin kullaniyormusun bilmiyorum ama ben kullandik bulantiyi azaltir diyolar hem ozellikle B vitamini eksikligi olanlarda daha cok bulanti oluyormus. Benim ilacim bir tane ama komplex folik asit demir iyor E A B hepsini iceriyor. Tr de belki baska isimdedir ama adi Calibrum .

Hadi bakalim bebisinizi mutlu mutlu buyutun ins.. :)))

aminn canım çok saolun gerçektennnn destekleriniz sayesinde oldu iyiki varsınızzzz :)

tebrikler canım rabbim kucağına almayıda nasib etsin

aminnn canım benimmm aminnn darısı başınaaa :)
neeessssrrriiinnn..hoşgelddiinnn...
nasılsın?? ben kaldım nisan a ( tabloda beni değiştirimisin 4 mayıs diye sana zahmet
canıım ben girdim nesrinden kendimi değiştimmmm :)girer düzeltirim seninkini :)

canım çok sevinirim valla..inş hamiş yazmakta sana kısmet olur diyelim o zaman

canımmm çok teşekkür ederim folik asit kullanıyodum devam ediyim haftaya doktor belki başka bişey verir.
çok teşekkür ederimmmmmm mutlu mutlu büyütelimmm inşş :)

Aaaaaa cok sevindim bi ayin acilisi sendennnnn...hadi bakalimmmm presrd yaramis kuzumaaaaa.. ayyyy cokkk sevindimmmaaa..soktayimmmm

evet tatlımmm teyze oluyosun esroşummmm kardeş geliyo çağanaa Çokkk saol canımmmm benimmmm darısı başınıza inş :)

canoooooooo çoookkk çook sevindim niye bilmyorum ama heycanlandım ve gözlerim doldu allah sağlıklı kucağna almayı nasip eder inşallah seni ve bebişini coook öpüyrum :49

Allah razı olsunnn kuşummmmm bende duyduğum an laboranta sarıldım hastanedeAminnn canımmmm sizlere nasip etsin bian önceeeee :)

canım çok sevinirim valla..inş hamiş yazmakta sana kısmet olur diyelim o zaman

aminnn aminnnnn :)
düzeltcem canım birazdan

Aaaayyy cok heyecanlandimmmm...caganin kardesini yerim ben.....minigimbenimm... kixin olursaaliriz belki senin gibi siron olacaksa.... muhtemel dogum gununee...hamilelik takvimi yaptinmi tel.den giriyorum goremiyorummm...ayicim icme sogmiyor....inannnki cok sevinfiiiiiimmmm
esime bile soyledimmmm..forumdan sevdigim bi arkadasim hamileymisss diyeeee...sen heyecanini bize sattin bende haberi verecek birini aradim...esime dedim artik...ayyyy valllaaa cok heyecanlandimmm...

Son düzenleme:

ahha yerim senii yaaaaa :)
sağlıklı olsunda valla bişey istemem başkaa :)
muhtemel doğum 17 aralık gözküyo yeni yıla anne giricem yani :) çok teşekkür ederim hepinizi çokk seviyorummmmmm

Gizeeeeeeeeeeeeeeeeem yawruuuuuuum, süpersin bebeğim yaaa....
Ne oldu ne bitii kısaca anlat kuzum, ne vakittir yoktum ben, geçmişte çok fazla, okuyamıyacam.
Anlat hadi anlat nası öğrendin??

ahha yerim senii yaaaaa :)
sağlıklı olsunda valla bişey istemem başkaa :)
muhtemel doğum 17 aralık gözküyo yeni yıla anne giricem yani :) çok teşekkür ederim hepinizi çokk seviyorummmmmm

Benim kendi d. gunum 19 aralikkk...yayyy burcuuuuu offf cok felsefikkk...ozgurlukcuuuu

Son düzenleme:
Gizeeeeeeeeeeeeeeeeem yawruuuuuuum, süpersin bebeğim yaaa....
Ne oldu ne bitii kısaca anlat kuzum, ne vakittir yoktum ben, geçmişte çok fazla, okuyamıyacam.
Anlat hadi anlat nası öğrendin??

canımm çokk saoll :)

göğüslerim zaten bi acaip oldu 1 hafta önce 4 gün aşırı başım döndü.onun dışında tek belirtim göğüslerimdi bariz belliydi.
gece kasıklarıma ince ince batma oldu sabah uyandım erken gebelik testi yaptım ilk dk çift çıktı kan verdim hemen 34.89 çıktı :):):)bu kadar canımcımmmm :)
tek net belirtim göğüslerimin etrafındakı kahverengi yer genişledi benek benek oldu üstü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…