- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.601
hihi :):)
saoll canımcımmmmm Allah herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı bebişler :)Aminnn Allah razı olsunnn:)
ayyyy inşallahhKız zehra o ilacın teste etkisi yoksa bir konu vardı sökdürücü vermiş doktor sonra hamile olduğunu öğrenmiş falan. Senin ovulasyon hamilelikten olmasın belirti var mi??
Amiinnn canım çok teşekkür ederimmmm darısı başınıza inş en yakın zamanda :)canımmmmm tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh....
yok ya beklicem sevinmez zaten eşimin ailesi aralarıda kötü umrumdada değil açıkcası sende takma önemli olan bizim huzurumuz.ben kendi aileme söylerim belki keseyi gördükten sonra :)
kayınvalidende tam dayaklıkmış valla evlilik dışı bebeği kabul ediyolar anladıkda sen gelinini nasıl önemsemessin anlamıyorum ya takma keyfine bak evinde huzurlu ol doğuncada çok yüz verme sevdirme herkese.
şimdi ayın 15ine randevu aldım bi doktora deniye deniye seccem artık doktoru yapcak bişey yok.15i iyimi ayınn ?bugün değer 34.89du bata 4 gün var canımmm
Bence guzel 10 var daha benim bat 3 fln gun gectikten sonra yanlis hatirlamiyorsam kan testi yaptirmistim 2805 cikmisti .. Ins sende once kesecigini sonra kalp atisi derken bir bakmissin dogum zamani gelmis, bende ilk kez gorcem cuma gunu haret ediyormus artik bebis en son 8+4 te gormustum bebisi ..
Ayy cok tatli heyecanlar bunlar, Rabbim isteyen inanan herkeye nasip etsin.. Gizosum seninde yolculuk basladi Allah guzel saglikli gebelik kolay dogum versin ins..
erken gebelik testi yaptım ondan normalde çıkmazdı bence :):) ye teyzesi ye ama minicik daha doymassınnn
annem ben 10 yaşındayken vefat etti canım babam başkasıyla evli 6 ay burdalar 6 ay marmariste yazlıktalar.20 nisanda marmarise gtcekler.tek yardımcı teyzemle ananem biraz bekliyip kalp atışını duyup öyle söylemeyi düşündüm heveslendiririm bi aksilik çıkar kimse üzülmesin diye hayırlısı olsun herşeyinn..:)
ay canım evet yaaa şimdide kese görülcekmi kalp duyulcakmı bunun telaşı sardı :)
Aminnn :) inş canımm hepimize Allah sağlıklı bebekler kolay bi süreç nasip etsinn..
karnımda kasılmalar sancılar oluyo normal dimiii
kızlaaar biz geldikkkkk :)
hamileyimmmmmmm :)
hımm anladım, dmekki sen bebişi iyice hissetmişsin o da seni bekletmemiş göstermiş kendini..maaşallah
durumu anlıyorum canım haklısın o zaman keseyi kalp atışını duyduktan sonra söylersin sende birinin bi hayır duasını alırsın işin rast gider inş..Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çooooooookk sevindiimm yaaa..
tebrikler canım rabbim kucağına almayıda nasib etsin
canıım ben girdim nesrinden kendimi değiştimmmm :)girer düzeltirim seninkini :)neeessssrrriiinnn..hoşgelddiinnn...
nasılsın?? ben kaldım nisan a( tabloda beni değiştirimisin 4 mayıs diye sana zahmet
aminn canım çok saolun gerçektennnn destekleriniz sayesinde oldu iyiki varsınızzzz :)
aminnn canım benimmm aminnn darısı başınaaa :)
canıım ben girdim nesrinden kendimi değiştimmmm :)girer düzeltirim seninkini :)
Canim benim battan 5 gun once kahverengi lekelenmem bile olmustu bat zamani kesildi . 6 haftaya kadar fln bebek daha rahime anca geciyor o yuzden olabilir sancin endiselenme ama yormada kendini cok egilme dolaplara fln uzanma agir kaldirma bebbis rahime yerlesmedi henuz cok dikkat et... benim bulantim 8-10 haftaar arasi en coktu ama dayanilmick gibide degildi cok sukur gunde 3 4 kez fln cikardim oda cikarma sayilmaz boyle ogurme istegi oluyor azcik aci su geliyor duruluyor miden.. Salan sucuk sarkuteriden uzak dur etleri mutlaka iyi pismis ye.. Vitamin kullaniyormusun bilmiyorum ama ben kullandik bulantiyi azaltir diyolar hem ozellikle B vitamini eksikligi olanlarda daha cok bulanti oluyormus. Benim ilacim bir tane ama komplex folik asit demir iyor E A B hepsini iceriyor. Tr de belki baska isimdedir ama adi Calibrum .
Hadi bakalim bebisinizi mutlu mutlu buyutun ins.. :)))
Aaaaaa cok sevindim bi ayin acilisi sendennnnn...hadi bakalimmmm presrd yaramis kuzumaaaaa.. ayyyy cokkk sevindimmmaaa..soktayimmmm
canoooooooo çoookkk çook sevindim niye bilmyorum ama heycanlandım ve gözlerim dolduallah sağlıklı kucağna almayı nasip eder inşallah seni ve bebişini coook öpüyrum :49
canım çok sevinirim valla..inş hamiş yazmakta sana kısmet olur diyelim o zaman
evet tatlımmm teyze oluyosun esroşummmm kardeş geliyo çağanaaÇokkk saol canımmmm benimmmm darısı başınıza inş :)
Allah razı olsunnn kuşummmmm bende duyduğum an laboranta sarıldım hastanedeAminnn canımmmm sizlere nasip etsin bian önceeeee :)
aminnn aminnnnn :)
düzeltcem canım birazdan
Aaaayyy cok heyecanlandimmmm...caganin kardesini yerim ben.....minigimbenimm... kixin olursaaliriz belki senin gibi siron olacaksa.... muhtemel dogum gununee...hamilelik takvimi yaptinmi tel.den giriyorum goremiyorummm...ayicim icme sogmiyor....inannnki cok sevinfiiiiiimmmm
evet tatlımmm teyze oluyosun esroşummmm kardeş geliyo çağanaaÇokkk saol canımmmm benimmmm darısı başınıza inş :)
Allah razı olsunnn kuşummmmm bende duyduğum an laboranta sarıldım hastanedeAminnn canımmmm sizlere nasip etsin bian önceeeee :)
aminnn aminnnnn :)
düzeltcem canım birazdan
ahha yerim senii yaaaaa :)
sağlıklı olsunda valla bişey istemem başkaa :)
muhtemel doğum 17 aralık gözküyo yeni yıla anne giricem yani :) çok teşekkür ederim hepinizi çokk seviyorummmmmm
Gizeeeeeeeeeeeeeeeeem yawruuuuuuum, süpersin bebeğim yaaa....
Ne oldu ne bitii kısaca anlat kuzum, ne vakittir yoktum ben, geçmişte çok fazla, okuyamıyacam.
Anlat hadi anlat nası öğrendin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?