- 29 Kasım 2012
- 752
- 0
- 46
- 33
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.661
Türünün son örneğisin arkadaşım sen herhaldeYaa millet adetine 1 hafta kala bile test yapıyor sen 2 hafta geçmiş hala yapmamışsın Açık adres ver en yakınında olanımız gelsin yapsın baari
aynen ya güle güle bir hal oldum eşimde burda bana gülüyo neye gülyon diye :) olsun severim ben böyle çatlak insanları kafa dengim oluyo ya
sabah daha doru çıkıyo canım şurda sabaha ne kaldı bu arada bence çok ayakta kalma bende ilk hamile oldumu örendim daha çok yeniydi kanda çıkmıştı hiç bişey yokmuş gibi gezdim oyanadım mutluluhumu payşatım hep ayakta durdum ne olcak canım bişey olmaz dedim 7 gün sonra kese oluşurken tutunamadı onun üstüne bir yıl geçti hala yok hala yok
yok yönetmen!predictor,predictor.allah iyiliğini versin senin.
canım sağlık ocağı varda güvenemiyorum ki az öncede söyledim ya bi arkadaş 6 7 haftalıkken bile çıkmamış hastahanede öğrenmiş
evrim aynen en az 2 tane ayrı markalardan test al yarında sağlık ocağına ggit. vardır herhalde sağlık ocağı..
daha 24 yaşındasın ya takma sen o çevrendeki oksijensizleri bi çıkında beyninize hava girsin de sizene de anlatma kimseye özelini valla bak beni bi tanısan kapalı kutunun tekiyim eşime bile bişeyimi anlatmam asla ne anlatcam bee anlatınca noluyo sanki burası yetiyo bana
üzülme daha genciz güzeliz doğururz KİMENEEEEEEEE
canım benim doktorum antalyada merkezde özel 9 ay sonra hamile kalmassan teekrar gel dedi şuanlık bir sorun yok falan filan. benim kasım ayındada gebelik şüpem vardı düzenliydi adetlerim ozaman 10 gün gecikmişti test yaptım var gibi demişlerdi sonra sonucum bi anda 0.00 düştü kimyasal gebelikten şüpelendiler ama 1 ay daha adet olmadım burdaki doktora gittim tarlusal verdi adetin 3. günü gel dedi malesef gidemedim randevüler doluydu bu ayda gecikti işte 2 aydan beri böyleyim anlıcağın kafanı karıştırdım k.bakma canım bende dert cok.ben bide cok sakin bir insanımdır kafayı hiç birşey için yormam genelde çevremde bana nofrost dolabı gibisin derler ama giderek heycanlndım ya :)
Ben de inanmadım nedenseOvulasyon testleri sipariş ettim yanında da gebelik testi hediye. Yarın bir gün gelir sanırım artık hergün bir test kafayı bozarım
daha 24 yaşındasın ya takma sen o çevrendeki oksijensizleri bi çıkında beyninize hava girsin de sizene de anlatma kimseye özelini valla bak beni bi tanısan kapalı kutunun tekiyim eşime bile bişeyimi anlatmam asla ne anlatcam bee anlatınca noluyo sanki burası yetiyo bana
üzülme daha genciz güzeliz doğururz KİMENEEEEEEEE
yok yönetmen!predictor,predictor.allah iyiliğini versin senin.
progesteron muBugün arkadaşlar onun kolaylaştırdığını söylemişlerdi. Bir de mümkün olduğunca folik asit alın diyorlar..
prodüktör yapımcı demek ama bilemicem şimdi çocuğu o mu yapıyor acep
doru söylüyon canım anlatdıkça onlarada konuşcak mazeme çıkıyo amnnnn dedihin gibi boşver milleti inş boş veririm bu arda haftaya batım var bakalım ne olcak sonuç bellide umut fakirin ekmehimiş ya
senin gibileri devletin koruma altına alması lazım.soğukkanlı da laf mııı?bu topiktekilerin çoğu ben başta olmak üzere hangi testi neremize yapsak bilemiyorz artık.biri diyor ovülasyon testi yaptım çift çizgiyi gördüm.diğeri cevap veriyoroo hayırlı olsun bebişin.yani o kadar aştık testleri.canım tamam başına kötü şeyler gelmiş olabilir de 13 gün geçmiş.tekrar gebelik testi yap bareee,yoksa topikçe biz çatlıyycaazzzz meraktannnn.parası neyse ben yollıycam.git al şunu.hade canım.yoksa da bilelim.öyle 10 gün umut etmek de zor.
canım adetim 1 hafta gece yaptım azda olsa silik çıktı ama napim sonra akışına bıraktım bende :) antalyadayım canım yakın olan valla buyursun gelsin cok mutlu olurum yanlız eli boş gelmesin yanında testte getirsin :)
nihahaa gittigidiyordan mı ucuz ve 60 adet test varr...
aman yapsında kim nasıl yaparsa yapsınnnn biri yapsın amaa bebişim yafff
Eğer hamileysen, adet söktürücüden sonra hamile kalan 4. tanıdık olacaksın ve böylelikle adet söktürücülerin hamilelik üzerinde etkisi olduğuna dair bir tez yazacağım
anım bende duydum gercekten doğru bu herkeze etki yapmasada. hatta adet söktürücü bazı ilaçlarda ikiz bebek etkileri bile yazıyo :)
Yok ben herhalde umitliyim gelecekten 20+6 hediyeli olandan aldım bayağı da ucuzdu napim her seferinde çarşıya inip eczacıdan istemek zoruma gider diye toptan aldım inşallah 60lığa ihtiyaç duymam
TÖbee de kız ne demek yapsın da kim yaparsa yapsın
"Haydi hep beraber elele hamile kalıyoruz" başlığından sonra senin bu yazdığın da olay yaratmasın
cnm doktorun kim ben de Antalyadayım..
yaratırmı yaratırr yeni bir akım başlatıyorum ozamna
az önce doktordan geldim kızlar
sabah aradım 10:40 a randevu aldım bana söylemediler idrara sıkışık gel diye. doktora gittim hemşiresi idrara sıkışık gelmen lazımdı su iç sıkışmadan alamayız seni dedi.
ben ne kadar su içsemde idrara sıkışamıyorum zaten günde en fazla 3 defa gidebilirim neyse ben gittim 2 litre su içtim üzerine 3 fincan çay içtim ama yok benimki stresten içine kaçtı sanki
saat tam 12di hemşireye ben çok sıkıştım dedim aslında fazla sıkışmamıştım oda karnıma dokundu oo evet hemen alalım seni dedi oysaki o ellediği bebek değil göbekti
neyse girdim doktora anlattım böyle böyle 2 test yaptım pozitif diye. daha yarın son günün aslında 1 ay olmadan yapmışsın testi dedi bende benim adetim her ay 5 gün öne gelir dedim neyse doktor ultrasona soktu keseyi göremediiiiiiiii
ama sağolsun beni teselli etmeye çalıştı hep.
normalde en son idrarda çıkar ve evde yapılan testlerin doğruluk oranı %98 falandır senin 2 testinde de pozitif çıkmış belki çok erkendir dedi neyse kan ve idrar tahlili istedi
değerlerin 350 yi geçtiyse kan ve idrarda çıkar 1500 olmadan kese görünmez diye teselli etti beni neyse
sonra yarın öğleden sonra 4 gibi ararsan sonucu bildiririm gelmene gerek yok telefonla haberleşelim ona göre keseyi görmek için tarih veririm sana ama tahliller negatif çıkarsa dış gebelik deriz o zamanda hemen gelmen gerekebilir dedi
çok korkuyorum yaaa ya bide boş gebelikse
herkes hemşireler falan sıkma canını bazılarınınki 6 haftalıkken bile görünmüyo sen daha yenisin görünür dediler ama korkuyorum eşim falan çok heyecanlıydı hemen sordu ne dedi doktor diye bende hiç demedim kese görünmedi diye yarın belli olcak dedim.
bu arada doktor yasaklı ve yasak olmayan şeyleri söyledi ağır kaldırma stres ve üzüntüden uzak dur folik aside devam alkol ve sigaran uzak dur süt peynir tüket bol bol dedi
kızlar ne olur bana bişey söyleyin kötü bişey yoktur dimi
aa hadiya sevindim merkezden mi canım neresinden
nasıl bir akışmış canım seninki...13 güüünnn.valla ben 3 günü görsem tıpkı senin gibi hissedicem kendimi :sakin,sabırlı,soğukkanlıı.ama ben adete 3gün kala başlıyorum teste.bende acayiplik var tabe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?