HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Türünün son örneğisin arkadaşım sen herhalde Yaa millet adetine 1 hafta kala bile test yapıyor sen 2 hafta geçmiş hala yapmamışsınAçık adres ver en yakınında olanımız gelsin yapsın baari

canım adetim 1 hafta gece yaptım azda olsa silik çıktı ama napim sonra akışına bıraktım bende :) antalyadayım canım yakın olan valla buyursun gelsin cok mutlu olurum yanlız eli boş gelmesin yanında testte getirsin :)

anım ya allahım tez zamanda kavuştursun inşallah hayırlısıyla

doru söylüyon canım anlatdıkça onlarada konuşcak mazeme çıkıyo amnnnn dedihin gibi boşver milleti inş boş veririm bu arda haftaya batım var bakalım ne olcak sonuç bellide umut fakirin ekmehimiş ya

cnm doktorun kim ben de Antalyadayım..

Ben de inanmadım nedense Ovulasyon testleri sipariş ettim yanında da gebelik testi hediye. Yarın bir gün gelir sanırım artık hergün bir test kafayı bozarım

nihahaa gittigidiyordan mı ucuz ve 60 adet test varr...

hee başına kakıyorlar söyleyince uyuslarr kendi huylarına bakmadan...

yok yönetmen!predictor,predictor.allah iyiliğini versin senin.

kızım koca yandan yandan okuyunca hızlı yazmak ğrunu oluyor böyle teknik aksaklıklar artık kısuruma bakmicenizzz...

aman yapsında kim nasıl yaparsa yapsınnnn biri yapsın amaa bebişim yafff

canım saol para için :) tam alcam yapcam bugün ama eve gec gelirim gece yapcam o yüzden haber veriririm sizlere :)dua edin ne olur ya

nasıl bir akışmış canım seninki...13 güüünnn.valla ben 3 günü görsem tıpkı senin gibi hissedicem kendimi :sakin,sabırlı,soğukkanlıı.ama ben adete 3gün kala başlıyorum teste.bende acayiplik var tabe.

nihahaa gittigidiyordan mı ucuz ve 60 adet test varr...
aman yapsında kim nasıl yaparsa yapsınnnn biri yapsın amaa bebişim yafff

Yok ben herhalde umitliyim gelecekten 20+6 hediyeli olandan aldım bayağı da ucuzdu napim her seferinde çarşıya inip eczacıdan istemek zoruma gider diye toptan aldım inşallah 60lığa ihtiyaç duymam
TÖbee de kız ne demek yapsın da kim yaparsa yapsın
"Haydi hep beraber elele hamile kalıyoruz" başlığından sonra senin bu yazdığın da olay yaratmasın

Eğer hamileysen, adet söktürücüden sonra hamile kalan 4. tanıdık olacaksın ve böylelikle adet söktürücülerin hamilelik üzerinde etkisi olduğuna dair bir tez yazacağım

anım bende duydum gercekten doğru bu herkeze etki yapmasada. hatta adet söktürücü bazı ilaçlarda ikiz bebek etkileri bile yazıyo :)

yaratırmı yaratırr yeni bir akım başlatıyorum ozamna

cnm tasalanma... ben de yarın görmeye gitcem keseyi.. ama sen sanki biraz erken mi gittin? kan değerini biliyormusun 1500 olmadan görünmüyor biliyorsun.. bekle cnm birkaç gün Allah'tan hayırlısını iste anormal bişi olsa çoktan ağrı sancı kanama olurdu...bekle bakalım..yarın git bi kan ver bence özelde bir yerde değerine bir bak.. 1500 olmadıysa endişe etme derim

en iyisi böyle ama canım ya sitres nereye kadar cevremdekinlere genelde dua ettiriyorum sadece sırf dua ettiriyorum diye stres yapıyom sanıyolar bazıları sakinim ama raht olun sizlerde inatlaştıkca bebişlerde inatlaşıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…