HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ahha yerim senii yaaaaa :)
sağlıklı olsunda valla bişey istemem başkaa :)
muhtemel doğum 17 aralık gözküyo yeni yıla anne giricem yani :) çok teşekkür ederim hepinizi çokk seviyorummmmmm

Canimmm benim yaa nasil sevindim anlatamam sanaa cok ihtiyacimiz vardj guzel bi habere nisanin acilisi geldi sonunda cok da guzel geldii:))o kadar emindim ki senin hamile oldugundan cok sukur yanilmadim :)) bol bol dinlen simdi de siki siki tutunsun bebisin annecigine saglikla kucagina al mutlu mutlu buyut tatlim benimm :)) ayg telefondan giriyorum halay da cekemiyorum yaa (

Alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, oley beeeeeeeee.....................

kızlar yaaaa şu an elimde bi test olasını çok isterdim yapmak için caN atıyorumm pffff yarın sabah kan vermeye gitcemmm işte beklemekten sıkıldım dün pembemsi nokta gelmişti bir tek o dupduru tertemiz şimdi, sade akıntı var okadar.. sıkıntı oldu yaaa hayırlısı yinede ne diim ki...

valla yanılmadın eveeettttt
çok teşekkürler sende toparlan çabucak sıra sizde artık ben size destek olcam çok destek oldunuzz bana gerçektennn çok teşekkürleeer iyiki iyikiiii varsıınııızz:)

Alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, oley beeeeeeeee.....................

darısı başınıza hemennn gelsin bebişlerimiz sağlıklı turp gibiiiii

Hayirrr cok guzel bi burc bence benim kardesim dayim teyzem hepsi yay :)) ben aslanim cok iyi anlasiyorum senin burcun neydi kuzumm???

aa ciddenmi çok kötü şeyler yazıyo nettebaşak aşkım benimm eşim kova

Canim vermedigin hataaa...sana git dedik....simdi belkude iki halay cekeceltik....hadi ins. yarinin haberide senden gelir

valla yanılmadın eveeettttt
çok teşekkürler sende toparlan çabucak sıra sizde artık ben size destek olcam çok destek oldunuzz bana gerçektennn çok teşekkürleeer iyiki iyikiiii varsıınııızz:)

Canim benimm sende daha dogrusu artik sizdee iyki varsiniz :))esin napti ogrenince nasil sevindi kim bilir yaa ne guzel duygular bunlarr allah hepimize yasatsin insallahh:)) bende biran once toparlanicam nasil sıkı calisicam anlatamam :))))

Canim vermedigin hataaa...sana git dedik....simdi belkude iki halay cekeceltik....hadi ins. yarinin haberide senden gelir

haklısınız inşallah canım yaa gideceğim neyse o olsun artık kendimi kandırmıyorum bu ay günüm gerçekten 2 gün geçti var bu işte birşey çıksın ortaya ama bebişim varsa halay çekeriz tabi ooooohhhhhhhhh :) :)

darısı başınıza hemennn gelsin bebişlerimiz sağlıklı turp gibiiiii

aa ciddenmi çok kötü şeyler yazıyo nettebaşak aşkım benimm eşim kova

Yok kuzum yaa cok tatli oluyolar esprili bir soyler 5 guler :)) kotu yanlarida vardir mutlaka ama iyi yanlari kapatiyo bak esrosa yaymis iste ne kadar da tatli :)))

Yok kuzum yaa cok tatli oluyolar esprili bir soyler 5 guler :)) kotu yanlarida vardir mutlaka ama iyi yanlari kapatiyo bak esrosa yaymis iste ne kadar da tatli :)))

inşş canımmm görcez artıkkk :)

Canım çok sevindim inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder..

Amin canımmmm seninde aynı şekilde çok saoll :)

inşş canımmm görcez artıkkk :)

Amin canımmmm seninde aynı şekilde çok saoll :)

Ayy zaten o isterse kaplan burcu olsun yinede tatli olucak annesi kimmm :)) teyzesinin kuzusu fasulyecik yaa valla bu gece mutlu uyuycam cok guzel bi haber aldik moraller sifirdi mart ayinda nasil iyi geldi anlatamam :))

Canim benimm sende daha dogrusu artik sizdee iyki varsiniz :))esin napti ogrenince nasil sevindi kim bilir yaa ne guzel duygular bunlarr allah hepimize yasatsin insallahh:)) bende biran once toparlanicam nasil sıkı calisicam anlatamam :))))

eşim gözleri doldu şakamı falan dedi inanamadı yeni idrak ediyo dahaben bu ay 1.5 hafta hergün aralıksız yaptım düşün :)
gizooooooooooooooooooooooş çoooooooooooooooooook sevindimmmmm,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasibetsin,Halaya geç mi kaldımmm :64

canııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok saollll geç kalmadın yarın diğer grup yeni öğrenmiş olcakk sabahkine gelirsin ahah

Ayy zaten o isterse kaplan burcu olsun yinede tatli olucak annesi kimmm :)) teyzesinin kuzusu fasulyecik yaa valla bu gece mutlu uyuycam cok guzel bi haber aldik moraller sifirdi mart ayinda nasil iyi geldi anlatamam :))

aşkımm çok teşekkürle ya valla sizin böyle konuşmalarınız heyecanınz nasıl mutlu eediyo beni anlatamam herkese yaşatsın Rabbim bu duyguyu hep birlikte büyütcezz inşşş :)

inan sevinçten gözlerim doldu,inşallah herşey yolunda gider keseyide görürsün ,kalp atışınıda duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…