- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.621
Benim kendi d. gunum 19 aralikkk...yayyy burcuuuuu offf cok felsefikkk...ozgurlukcuuuu
ahha yerim senii yaaaaa :)
sağlıklı olsunda valla bişey istemem başkaa :)
muhtemel doğum 17 aralık gözküyo yeni yıla anne giricem yani :) çok teşekkür ederim hepinizi çokk seviyorummmmmm
canımm çokk saoll :)
göğüslerim zaten bi acaip oldu 1 hafta önce 4 gün aşırı başım döndü.onun dışında tek belirtim göğüslerimdi bariz belliydi.
gece kasıklarıma ince ince batma oldu sabah uyandım erken gebelik testi yaptım ilk dk çift çıktı kan verdim hemen 34.89 çıktı :):):)bu kadar canımcımmmm :)
tek net belirtim göğüslerimin etrafındakı kahverengi yer genişledi benek benek oldu üstü :)
ayy okuduk burcunu içimde tutup çıkarmicam ahahah
Canimmm benim yaa nasil sevindim anlatamam sanaa cok ihtiyacimiz vardj guzel bi habere nisanin acilisi geldi sonunda cok da guzel geldii:))o kadar emindim ki senin hamile oldugundan cok sukur yanilmadim :)) bol bol dinlen simdi de siki siki tutunsun bebisin annecigine saglikla kucagina al mutlu mutlu buyut tatlim benimm :)) ayg telefondan giriyorum halay da cekemiyorum yaa(
Alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, oley beeeeeeeee.....................
Hayirrr cok guzel bi burc bence benim kardesim dayim teyzem hepsi yay :)) ben aslanim cok iyi anlasiyorum senin burcun neydi kuzumm???
kızlar yaaaa şu an elimde bi test olasını çok isterdim yapmak için caN atıyorumm pffffyarın sabah kan vermeye gitcemmm işte beklemekten sıkıldım dün pembemsi nokta gelmişti bir tek o dupduru tertemiz şimdi, sade akıntı var okadar.. sıkıntı oldu yaaa hayırlısı yinede ne diim ki...
teşekkürler canım valla destekleriniz olmasaydı olmazdı çok değişik bi hismiş
valla bayadır halay çekmiyoduk kısmet banaymışşşş
valla yanılmadın eveeettttt
çok teşekkürler sende toparlan çabucak sıra sizde artık ben size destek olcam çok destek oldunuzz bana gerçektennn çok teşekkürleeer iyiki iyikiiii varsıınııızz:)
Canım arkadaşım hayırlı olsun Rabbim sağlık versin ikinize de54 54: 54 54 54 54:54
Canim vermedigin hataaa...sana git dedik....simdi belkude iki halay cekeceltik....hadi ins. yarinin haberide senden gelir
darısı başınıza hemennn gelsin bebişlerimiz sağlıklı turp gibiiiii
aa ciddenmi çok kötü şeyler yazıyo nettebaşak aşkım benimm eşim kova
kızlaaar biz geldikkkkk :)
hamileyimmmmmmm :)
Yok kuzum yaa cok tatli oluyolar esprili bir soyler 5 guler :)) kotu yanlarida vardir mutlaka ama iyi yanlari kapatiyo bak esrosa yaymis iste ne kadar da tatli :)))
Canım çok sevindim inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder..
kızlaaar biz geldikkkkk :)
hamileyimmmmmmm :)
inşş canımmm görcez artıkkk :)
Amin canımmmm seninde aynı şekilde çok saoll :)
Canim benimm sende daha dogrusu artik sizdee iyki varsiniz :))esin napti ogrenince nasil sevindi kim bilir yaa ne guzel duygular bunlarr allah hepimize yasatsin insallahh:)) bende biran once toparlanicam nasil sıkı calisicam anlatamam :))))
gizooooooooooooooooooooooş çoooooooooooooooooook sevindimmmmm,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasibetsin,Halaya geç mi kaldımmm:64
Ayy zaten o isterse kaplan burcu olsun yinede tatli olucak annesi kimmm :)) teyzesinin kuzusu fasulyecik yaa valla bu gece mutlu uyuycam cok guzel bi haber aldik moraller sifirdi mart ayinda nasil iyi geldi anlatamam :))
inan sevinçten gözlerim doldu,inşallah herşey yolunda gider keseyide görürsün ,kalp atışınıda duyarsıneşim gözleri doldu şakamı falan dedi inanamadı yeni idrak ediyo dahaben bu ay 1.5 hafta hergün aralıksız yaptım düşün :)
canııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok saollll geç kalmadın yarın diğer grup yeni öğrenmiş olcakk sabahkine gelirsin ahah
aşkımm çok teşekkürle ya valla sizin böyle konuşmalarınız heyecanınz nasıl mutlu eediyo beni anlatamam herkese yaşatsın Rabbim bu duyguyu hep birlikte büyütcezz inşşş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?