HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

tatlım en belirgin belirtilerin nelerdi???????????? idrar testi de yaptın mı sen cnm?

Aminnn tatlisim aminn hepimize yasatsin teyzeler anneler kocaman bi aile olarak beraberce buyutelim miniklerimizi :))

erken gebelik testi yaptım erken gösteren idrar testi yani 4 gün kala bugün öğrendim ilk idrarda.en belirgin belirtimde göğsümün etrafındaki kahverengi yer yayla gibi kocaman oldu ve göğsüm tam bir füze

benimde öyle valla kocaman oldular kahverengilerde büyüdü ama uçları acımıyorda genel olarak acı var işte canım.. süper yaa sen baya erken öğrenmiş oldun gerçekten :) bende varsa yarın öğreneceğim

aynen öyle canımcımmmmmm sen toparlandaa önce senin sağlığınn :)

Bana sorsan o kadar hazirim ve toparlandim ki hemen baslayabilirim :))ama teyzeligimi yasiycam azcik annelige var daha haziran basi gibi baslicam full performansla:)) o zamana kadar da daha birsuru kez teyze olucaz haberleri gelicek insallah subattan kendim icin cok umutluydum ve oldu.hatta topigimizin adi bile oyleydi :)) simdi de nisandan sizin icin cok umutluydum vee seninle beraber umutlarim katlandi iyice bu ay cok guzel gecicek insallah :))

Kızlar bende kendimden umutluyum bu ay inşallah Rabbim benim ve tüm isteyen arkadaşlarımın yüzünü güldürür cimcime bana bu ay gizem ve senden umutluyum demiştiiii inş cimcimem haklı çıkarır gizosss canım çok sevindim ya bana da moral oldu inan

hadi inşş vardır canımmm :)
inşallah canım hep böyle pozitif ol önümzdeki ay kendiliğinden gelir seninki iyice iyileş sen yinede yeğenlerin olur bissürüüü sonra bizimkiler abla abi olur seninkineee
inşş haklı çıkar canımmmmm umarım seninkide geliiir bu ayy :)

Kız gizemmmmm tebrik ederim canımm zaten sabah o heyacanla gelişinden anlamıştık hemen imzasını da yapmış kuzucuğunnn uzun zamandır halay çekemiyordukkkk

valla çıtlatıp biraz gittim sizesaoll canımmm benimm darısı başınızaaa

Gizosss hamile tatlım onu kutluyoruzzzz

yaaaaa ben nasıl kaçırırım bu haberiii
gizeeeeeeeemmmmm kuzuuuum nasıl öğrendin yaaa hiç geçmişi okumadan daldım bende böle. canım benim hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin.. çok çalışmıştın zaten Rabbim mükafatını verdi

öğrendim sabah canım idrarla sonra kanla erken gebelik testi yaptım biliyosun göğüslerin durumunuda
Aminnn canımmm çokkkkk saolllllllll darısı başınıza inşş en kısa zamandaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…