- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.641
Kiz Gizos esinde yaninda miydi sonucu aldiginda ne dedi napti, yada nasil soyledin ?
eşim gözleri doldu şakamı falan dedi inanamadı yeni idrak ediyo dahaben bu ay 1.5 hafta hergün aralıksız yaptım düşün :)
canııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok saollll geç kalmadın yarın diğer grup yeni öğrenmiş olcakk sabahkine gelirsin ahah
aşkımm çok teşekkürle ya valla sizin böyle konuşmalarınız heyecanınz nasıl mutlu eediyo beni anlatamam herkese yaşatsın Rabbim bu duyguyu hep birlikte büyütcezz inşşş :)
inan sevinçten gözlerim doldu,inşallah herşey yolunda gider keseyide görürsün ,kalp atışınıda duyarsın
eşim gözleri doldu şakamı falan dedi inanamadı yeni idrak ediyo dahaben bu ay 1.5 hafta hergün aralıksız yaptım düşün :)
canııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok saollll geç kalmadın yarın diğer grup yeni öğrenmiş olcakk sabahkine gelirsin ahah
aşkımm çok teşekkürle ya valla sizin böyle konuşmalarınız heyecanınz nasıl mutlu eediyo beni anlatamam herkese yaşatsın Rabbim bu duyguyu hep birlikte büyütcezz inşşş :)
tatlım en belirgin belirtilerin nelerdi???????????? idrar testi de yaptın mı sen cnm?
Aminnn tatlisim aminn hepimize yasatsin teyzeler anneler kocaman bi aile olarak beraberce buyutelim miniklerimizi :))
erken gebelik testi yaptım erken gösteren idrar testi yani 4 gün kala bugün öğrendim ilk idrarda.en belirgin belirtimde göğsümün etrafındaki kahverengi yer yayla gibi kocaman oldu ve göğsüm tam bir füze
Yok kuzum yaa cok tatli oluyolar esprili bir soyler 5 guler :)) kotu yanlarida vardir mutlaka ama iyi yanlari kapatiyo bak esrosa yaymis iste ne kadar da tatli :)))
aynen öyle canımcımmmmmm sen toparlandaa önce senin sağlığınn :)
Ayyyy cok tesekkur ederim bebisim..teveccuhunuzzz.... espirili.ozgurlukcu lider ruhluuu tammmbenn)))
annaa burası nasıl kalabalık öyle.. nasılsınız şekerler..ne var ne yok ??
Kız gizemmmmm tebrik ederim canımm zaten sabah o heyacanla gelişinden anlamıştık hemen imzasını da yapmış kuzucuğunnn uzun zamandır halay çekemiyordukkkkAmiinnn canım çok teşekkür ederimmmm darısı başınıza inş en yakın zamanda :)
Hicc iltifat degil tatlim gercekler cok severim yaylari :))
benimde öyle valla kocaman oldular kahverengilerde büyüdü ama uçları acımıyorda genel olarak acı var işte canım.. süper yaa sen baya erken öğrenmiş oldun gerçekten :) bende varsa yarın öğreneceğim
inşallah canım hep böyle pozitif ol önümzdeki ay kendiliğinden gelir seninkiBana sorsan o kadar hazirim ve toparlandim ki hemen baslayabilirim :))ama teyzeligimi yasiycam azcik annelige var daha haziran basi gibi baslicam full performansla:)) o zamana kadar da daha birsuru kez teyze olucaz haberleri gelicek insallah subattan kendim icin cok umutluydum ve oldu.hatta topigimizin adi bile oyleydi :)) simdi de nisandan sizin icin cok umutluydum vee seninle beraber umutlarim katlandi iyice bu ay cok guzel gecicek insallah :))
inşş haklı çıkar canımmmmm umarım seninkide geliiir bu ayy :)Kızlar bende kendimden umutluyum bu ay inşallah Rabbim benim ve tüm isteyen arkadaşlarımın yüzünü güldürür cimcime bana bu ay gizem ve senden umutluyum demiştiiii inş cimcimem haklı çıkarır gizosss canım çok sevindim ya bana da moral oldu inan
Kız gizemmmmm tebrik ederim canımm zaten sabah o heyacanla gelişinden anlamıştık hemen imzasını da yapmış kuzucuğunnn uzun zamandır halay çekemiyordukkkk
Gizosss hamile tatlım onu kutluyoruzzzz
yaaaaaben nasıl kaçırırım bu haberiii
gizeeeeeeeemmmmm kuzuuuum nasıl öğrendin yaaa hiç geçmişi okumadan daldım bende böle. canım benim hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin.. çok çalışmıştın zaten Rabbim mükafatını verdi
heyçandan halay çekmeyi unuddum
hayırlı olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?