HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ahahh daha sizinkileri çekcez bu ay bereket dolu olcakkk :)
teşekkürler canımcımmmmm :)
gizemmm gezmedeydim eşime hadi bir an önce gidelim dedim hemen açıp kutlamayı bekliyordum nasıl heyacanlandıysam ne oldu kim hamile dedi senin adın onda preesed kullanan dedim öyle tanıyor seni o da çok sevindi en azından başka bir umut doğdu :)

öğrendim sabah canım idrarla sonra kanla erken gebelik testi yaptım biliyosun göğüslerin durumunuda
Aminnn canımmm çokkkkk saolllllllll darısı başınıza inşş en kısa zamandaaa :)

çook sevindim canım benim yaa. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallahh
bugün bizimde mevlidimiz vardı annemlerde. yiğenim kırklandı ona mevlid okuttuk. kucağıma aldım sevdim Rabbim hepimize nasip etsin nasıl güzel duygu ama birazda yorucu tabiii yatmadan gireyim bi kızlar ne yapmış dedim iyi ki girmişim mutlu haberle uyurum ben şimdi çıkıyorum.. yarın ayrıntılarıyla anlat bekliyorum. ne hissettin. ne yaptın. eşine ve diğerlerine nasıl söledin eşinin tepkisi ne olduu hepiciğini anlat sen ben yarın açtığımda okurum.. hepinize iyi geceler öpüyorum hepinizii

iyi geceleeer kızlaaaar sabaha görüşürüüüüzzzz :)
şuna bakale öğrenmeden önce gece 1 lere kadar netteydi şimdi hemencik kaçıyorr
şakaa şaka tabiki canım tekrarden tebrik edrimmm son kez bir halay daha çekeyimde bende kaçayımmm

iyi geceler herkeseeee

Hepinize iyi geceler kizlar ins minisleriniz sizledir bizimkilerde saglikli mutludur guzel guzel uyuyalim beraber..
Guzel br hafta basi oldu ins bu ay bol bol mutlu haberler aliriz, hepiniz iyiki varsiniz valla ben bu topigin uguruyla hamiskaldim ve burdan ayrilamaiyorumda. Dualarim hep sizinle..

Hepinize iyi geceler, tatli ruyalar ..

tavsiye ediyorum canım preseedi :)

tamamm canım analtıcam yarınnn iyi geceleeer :)

şuna bakale öğrenmeden önce gece 1 lere kadar netteydi şimdi hemencik kaçıyorr
şakaa şaka tabiki canım tekrarden tebrik edrimmm son kez bir halay daha çekeyimde bende kaçayımmm

iyi geceler herkeseeee

aşkolsuunnnn
Çok yoruldum bugün bide sınavım var yarın canım ama uyku tutmadııı :)

şimdi napmam lazım benim beynim durmuş gibi
ailelere 2 ay sonra söylicez çünkü danışcağım kimse yok :)

bu haberr harika canmm bnmm çok sevndm gözün aydınn ben sana demiştim bu ay 12 cden vurdun dieeeeeeee rabbim sağlıkla kucağına versin bebeğini cnmmm bu ikon sanada çok yakıştıııııııı

bu haberr harika canmm bnmm çok sevndm gözün aydınn ben sana demiştim bu ay 12 cden vurdun dieeeeeeee rabbim sağlıkla kucağına versin bebeğini cnmmm bu ikon sanada çok yakıştıııııııı

evet canımmm demiştinnnnnn
Aminnn hepimizinkini inşş hayatımmm çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmm :)

nasıl yaa gizem hamilemisin yaaa inanamıyorum yaa çok sevindim canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inş valla çok sevindim yaaa

Günaydın kizlarrrr pazartesi sendromu başladı yineee
Gizem tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım benim allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cok sevindim senin adına.cok mutlu oldum ..........................ayın ilk gebişini hep birlikte kutluyourz...

nasıl yaa gizem hamilemisin yaaa inanamıyorum yaa çok sevindim canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inş valla çok sevindim yaaa

canımmm çok teşekkürlerrr Amin inşş Allah herkese nasip etsin:)

Günaydın kizlarrrr pazartesi sendromu başladı yineee
Gizem tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
teşekkürler darısı başınaa :)

canım benim allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cok sevindim senin adına.cok mutlu oldum ..........................ayın ilk gebişini hep birlikte kutluyourz...

Amin canımmm Allah sizede nasip etsin bir an önce çok teşekkürler.preseedi düşünün bencee

gizem yahu birlite öğrenecektik ama benim test yapmama gerek kalmadan adet geldi.hayırlısı olsun demek senin fasulye abi abla olmak istemiş :d şekerim bu ay bendemi alsam preseedi diye düşünüyorum

gizem yahu birlite öğrenecektik ama benim test yapmama gerek kalmadan adet geldi.hayırlısı olsun demek senin fasulye abi abla olmak istemiş :d şekerim bu ay bendemi alsam preseedi diye düşünüyorum

canım noldu anlamadım dün sabah birden uyandım erkenden test yap dedi sanki biri robot gibi tuvalate yürüdüm test yaptım falan değişikti bi akşam önce test yapmak falan yoktu aklımda yanii:)
valla ben ovulasyonun 1 hafta öncesinden 2.çizgi gidene kadar HERGÜN yaptım gün aşırı falan değil yanii.mutlaka sebep oolmuştur hem arkadaşın hem ben tesaadüf olamaz bana kalırsa :)

gercekten senin adına cok sevindim bu ay sen cok calıştık valla hakettin.bende bu ay tüyoları senden alıcam.üşenmesem aslında mikmik yapmaya....am alıcam o jelden bende.

günaydın kızlar,Gizoş şu preseedi biraz anlatabilir misin biraz,nerden almıştın bende bi bakıyım :)

canım gg'dan aldımm 100 tl.
ilişkiden hemen önce içine enjekte edip ilişkiye giriyosun.spermlerin ilerlerken ölmemesini sağlıyo.bizim zevk suyu dediğimiz vajinayı kayganlaştıran sıvıda asit olduğu için spermleri çok daha kolay ve kısa sürede öldürüyomuş.preseed'i asit oranı sıfır olan kayganlaştırıcı olarak düşünebilirsin yani.ondanmı oldu tesadüfmü öylemi denk geldi bilmiyorum Allah nasip etti oldu ama ben tavsiye ediyorum çünkü çok okudum ilk denemede kullanıp hamile kalanları :)
gercekten senin adına cok sevindim bu ay sen cok calıştık valla hakettin.bende bu ay tüyoları senden alıcam.üşenmesem aslında mikmik yapmaya....am alıcam o jelden bende.

2 hafta sık dişini hergün yap sabah yıkan üşenme üşenirsen nasıl olucak acaba
bide ben preseedi sıkarkan enjektöre hava alıyodum birazda havayıda sıkınca iyice içe gidiyo jel..ilişkiye girerken bile belimin altında baya yüksek yastık vardı sabaha kadarda öyle yattım hatta.

Son düzenleme:
Günaydın kızlaarr..
çok uykum var yaa biri beni yatağıma yatırsınn

ee gizemcim anlat hadi bakalım noldu nasıl oldu :) ovu.de çifti gördükten sonra hep çalıştın mı :) kaç gün çift gördün çifti ?? :26:

Gunaydinnnnnlaaarrrrr... sabah sabah ruyamda atraksiyonlu bir smerikan filminin icindeydim. birinden kaciyoruz 6 kisi falaniz..bizi yakalamaya calisoyor adam...para falan sakliyor biz ona sahit oluyoruz falsnfilan...totom acik ta kalmadi amaaaa...

giziosummmm caniiiiimmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…