- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.661
gizemmm gezmedeydim eşime hadi bir an önce gidelim dedim hemen açıp kutlamayı bekliyordum nasıl heyacanlandıysam ne oldu kim hamile dedi senin adın onda preesed kullanan dedim öyle tanıyor seni o da çok sevindi en azından başka bir umut doğdu :)ahahh daha sizinkileri çekcez bu ay bereket dolu olcakkk :)
teşekkürler canımcımmmmm :)
öğrendim sabah canım idrarla sonra kanla erken gebelik testi yaptım biliyosun göğüslerin durumunuda
Aminnn canımmm çokkkkk saolllllllll darısı başınıza inşş en kısa zamandaaa :)
şuna bakale öğrenmeden önce gece 1 lere kadar netteydi şimdi hemencik kaçıyorriyi geceleeer kızlaaaar sabaha görüşürüüüüzzzz :)
sabahta böyleydin gidemiyordun değil miiyi geceleeer kızlaaaar sabaha görüşürüüüüzzzz :)
gizemmm gezmedeydim eşime hadi bir an önce gidelim dedim hemen açıp kutlamayı bekliyordum nasıl heyacanlandıysam ne oldu kim hamile dedi senin adın onda preesed kullanan dedim öyle tanıyor seni o da çok sevindi en azından başka bir umut doğdu :)
çook sevindim canım benim yaa. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallahh
bugün bizimde mevlidimiz vardı annemlerde. yiğenim kırklandı ona mevlid okuttuk. kucağıma aldım sevdim Rabbim hepimize nasip etsin nasıl güzel duygu ama birazda yorucu tabiiiyatmadan gireyim bi kızlar ne yapmış dedim iyi ki girmişim mutlu haberle uyurum ben şimdi çıkıyorum.. yarın ayrıntılarıyla anlat bekliyorum. ne hissettin. ne yaptın. eşine ve diğerlerine nasıl söledin eşinin tepkisi ne olduu hepiciğini anlat sen ben yarın açtığımda okurum.. hepinize iyi geceler öpüyorum hepinizii
şuna bakale öğrenmeden önce gece 1 lere kadar netteydi şimdi hemencik kaçıyorr
şakaa şaka tabiki canım tekrarden tebrik edrimmm son kez bir halay daha çekeyimde bende kaçayımmm
iyi geceler herkeseeee
şimdi napmam lazım benim beynim durmuş gibi
ailelere 2 ay sonra söylicez çünkü danışcağım kimse yok :)
bu haberr harika canmm bnmm çok sevndm gözün aydınn ben sana demiştim bu ay 12 cden vurdun dieeeeeeeerabbim sağlıkla kucağına versin bebeğini cnmmm bu ikon sanada çok yakıştıııııııı
sabah idrar testini gözüne sokup uyandırdım zaten ahahah
Kandan sonrada gittim geldim pozitif dedim sarıldık falan filan extra bişey olmadı yani bende şaşırdım bekliyodum ama beklemiyodum aslında değişiktim
nasıl yaa gizem hamilemisin yaaa inanamıyorum yaa çok sevindim canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inş valla çok sevindim yaaa
teşekkürler darısı başınaa :)Günaydın kizlarrrr pazartesi sendromu başladı yineee
Gizem tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım benim allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cok sevindim senin adına.cok mutlu oldum ..........................ayın ilk gebişini hep birlikte kutluyourz...
canımmm çok teşekkürlerrr amin inşş allah herkese nasip etsin:)
teşekkürler darısı başınaa :)
amin canımmm allah sizede nasip etsin bir an önce çok teşekkürler.preseedi düşünün bencee
gizem yahu birlite öğrenecektik ama benim test yapmama gerek kalmadan adet geldi.hayırlısı olsun demek senin fasulye abi abla olmak istemiş :d şekerim bu ay bendemi alsam preseedi diye düşünüyorum
canım noldu anlamadım dün sabah birden uyandım erkenden test yap dedi sanki biri robot gibi tuvalate yürüdüm test yaptım falan değişikti bi akşam önce test yapmak falan yoktu aklımda yanii:)
valla ben ovulasyonun 1 hafta öncesinden 2.çizgi gidene kadar HERGÜN yaptım gün aşırı falan değil yanii.mutlaka sebep oolmuştur hem arkadaşın hem ben tesaadüf olamaz bana kalırsa :)
günaydın kızlar,Gizoş şu preseedi biraz anlatabilir misin biraz,nerden almıştın bende bi bakıyım :)
gercekten senin adına cok sevindim bu ay sen cok calıştık valla hakettin.bende bu ay tüyoları senden alıcam.üşenmesem aslında mikmik yapmaya....am alıcam o jelden bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?