HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

herşeyi biliyosunuz aslında
ovulasyonda çift çizgiyi aşırı silik ayın 20sinde gördüm o gün başladım.hergün hergün hergünnnnn26-27sinde çizgi koyulaştı akıntı arttı yine hergünn hergünn çizgi tamamen 29unda silindi.
yani aralıksız 9 gün hergün mikmik oldu :)silkeleme yine 9 gün boyunca hep oldu canımmm preseed almıştım onu kullandım biliyosunn öyle yanii :)

Son düzenleme:

Usenenin cocugu olmazmisss ekinnnnnnnnn

kizlarrr alakasiz amaaa .face.de adlarini eklediklerim asagiyaaaa asagiyaaa karsisina nicklerinizi yazarisiniz katostirdim kim kim kim??????:))))))
ozlem ozturk:??????

niran: nice33

Hulyaaa: hsst mi

Gorkem: ????

Eberu caliskan: ?????

Son düzenleme:

açık kalmış bence canımmmm
günaydınnn kuşummmm :)

cok haklısın ama üşengec ben.ama bu ay bende kararlıyım.alıcam o jelden arkadaşta sende kalınca demekki vardır bi hikmet.yastık ayarlıcam kendime.bu ay ben önce dr gidicem kontrole zaten.

canım sende bunun bir örneğisin tabiki önce allah nasip etmiştir ama onunda faydası olmuş demekki

günaydınn kızlarrdün gece güzel haberle uyuyunca bugün de güzel uyandımm güzeller güzeli taze anne nasılsınn gizosumm??sen dün dedin ya 15inde gidince keseyi görürmüyüm acaba diye aksam hesapladım ben 1500ün üstünde olucak degerin fasülyemizi görürsün büyük ihtimalle az kaldı valla 1 haftacık sadece kızlarr siz nasılsınız hepiniz iyisinizdir insallah bol bol hamileyim diyee gelen olsun bugünle beraber tüm hafta bereketli gecsin insallah

cok haklısın ama üşengec ben.ama bu ay bende kararlıyım.alıcam o jelden arkadaşta sende kalınca demekki vardır bi hikmet.yastık ayarlıcam kendime.bu ay ben önce dr gidicem kontrole zaten.

bence bu ay o jelle deneyip doktora sonra git bende gitcektim bunu deniyim sonra giderim dedim bu jel başka bişey cidden
canım sende bunun bir örneğisin tabiki önce allah nasip etmiştir ama onunda faydası olmuş demekki

mutlaka canımmm hayırlısı ya şimdide başka telaşlar sarıyo insanı telaşın hiç bitmiyo oohhh diye rahatlayamadım yani çok mutluyum ama korkuyorum tabiki..

anaaaa süper haber oley be.....
bu halay da benden kuzucuğa
hayırlı olsun

teşekkürler canımmmm çokkk saol:)
Allah herkese nasip etsin çabucakk inşş :)

canlarım günaydınn,

geçmişi okumaktan yazamadım :) gizosum taze annişim nasılsın?
arkadaslar bırsey sormak istiyorum .Ben bu ay hem ateş ölçme yontemını hemde ovulasyon kullanıyordum 1 hafta ateş ölçtüm ve sonra devam etmedim.Bu 1 hafta boyunca ateşim 36.3 36.1 36.2 arasında gezip geldiii.Bu sabah ölçeyim dedim ateş 36.6sizce bu ateş yükselmesi neden?

ayy yerim ben seniiiiiii oturup onumu hesapladınnn duygulandım çok

iyiyimm cicim sen nasılsınnnn ?
yumurtlama günlerinde kaçtı ateşinnn ?

canımm hamile olabilirsin ne zamandı bat??daha bata varsa da yumurtluyosundurinsallah hamilesindir de bi halay da sana cekeriz

gizem harika bi haber tebrikler canı pazartesiye bu güzel haberle başlamak acayip motive etti allah tamamına erdirsin canımmm

gizem harika bi haber tebrikler canı pazartesiye bu güzel haberle başlamak acayip motive etti allah tamamına erdirsin canımmm

Aminnnn kuşummm Allah isteyen herkese yaşatsın inş :)
ya işye salak gibi sadece 1 hafta ateş ölçmeye başladım sonra bıraktım poffff :S keşke bırakmasaydım hala yumurtluyo olamam dımı?
tavukmusuunnnnsanmam yumurtladığınıııı uuf çok merak ettim şimdi bi ovulasyon yapsanaa ateşin neden bu kadar arrtmış inşş bebektendir dur ben bi ateşimi ölçiyim kaç çıkcak

ayy yerim ben seniiiiiii oturup onumu hesapladınnn duygulandım çok
hesapladım tabii hesaplamazmıyım hiç sakın kendine bos endiseler yaratma kuzucumm hersey yolunda gidicek hiçbişey olmucak saglıkla dogucak hep böyle düsün bide sunu düsün ve kendini sıkma sen ne kadar düsünürsen düsün endiselenirsen endiselen hersey olucagına varıcak cok zor biliyorum insan cok isteyince endisesi de cok oluyo ama kendine yapıyosun ne yapıyosan stresten en güzel zamanlarının degerini bilemiyosun kendine hep iyi örnekleri al hersey cok güzel olucakk

reglinemi yakınsın ovulayonamı şekerim. ona göre değişir. eğer regline yakınsan ve ateşin düşmez bu değerde kalırsa hamilesin şekerim...

söz pozitif olcam canımmm siz olmasanız napardımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…