- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.701
canımm hamile olabilirsin ne zamandı bat??daha bata varsa da yumurtluyosundurinsallah hamilesindir de bi halay da sana cekeriz
teşekkürler canımmmm çokkk saol:)
Allah herkese nasip etsin çabucakk inşş :)
benim işler karışık normalde 30 günde 1 adet oluyorum ama son 2 seferdir tam 45 günde 1 adet oluyorum.Bu ay 14 martta adet oldum.ve adetimden itibaren 16. gün (1 nisan) çift çizgiyi yakaladım.ve 2 nisan da da çift çizgiydi ve 2 nisan akşamı 21:00-21:30 civarlarında felaket sancım oldu.ertesi gün de çizgi silikleşmişti.Bu arada 31 mart pazar günü ilişki oldu.3 nisan salı günü ilişki oldu .aslında umutluyum ama şimdi düşününce gizoş gibi çok çalışmammışım dersimi :S :S offfff pazartesi salı kavgalıydıkkkk poffffff o yüzden olamadı mik mik :)
benim işler karışık normalde 30 günde 1 adet oluyorum ama son 2 seferdir tam 45 günde 1 adet oluyorum.Bu ay 14 martta adet oldum.ve adetimden itibaren 16. gün (1 nisan) çift çizgiyi yakaladım.ve 2 nisan da da çift çizgiydi ve 2 nisan akşamı 21:00-21:30 civarlarında felaket sancım oldu.ertesi gün de çizgi silikleşmişti.Bu arada 31 mart pazar günü ilişki oldu.3 nisan salı günü ilişki oldu .aslında umutluyum ama şimdi düşününce gizoş gibi çok çalışmammışım dersimi :S :S offfff pazartesi salı kavgalıydıkkkk poffffff o yüzden olamadı mik mik :)
Amin canım darısı tüm isteyenlere inşallah. azmettin başardın....
hiç belli olmaz canımm sen yinede olabilicek günleri degerlendirmişsin son 2 seferdir adet düzeninin bozulma sebebi artık bu ay hamile kalıcak olmandı belki de bu ay 14 nisanda olman lazım yanii normalde 6 gün var öylemii?? bugünden itibaren hep ölç bakalım düsmezse tam 14.de test yaparsın vee cift cizgiyi görürsün insallahbenim işler karışık normalde 30 günde 1 adet oluyorum ama son 2 seferdir tam 45 günde 1 adet oluyorum.Bu ay 14 martta adet oldum.ve adetimden itibaren 16. gün (1 nisan) çift çizgiyi yakaladım.ve 2 nisan da da çift çizgiydi ve 2 nisan akşamı 21:00-21:30 civarlarında felaket sancım oldu.ertesi gün de çizgi silikleşmişti.Bu arada 31 mart pazar günü ilişki oldu.3 nisan salı günü ilişki oldu .aslında umutluyum ama şimdi düşününce gizoş gibi çok çalışmammışım dersimi :S :S offfff pazartesi salı kavgalıydıkkkk poffffff o yüzden olamadı mik mik :)
Aminnnn kuşummm Allah isteyen herkese yaşatsın inş :)
tavukmusuunnnnsanmam yumurtladığınıııı uuf çok merak ettim şimdi bi ovulasyon yapsanaa ateşin neden bu kadar arrtmış inşş bebektendir dur ben bi ateşimi ölçiyim kaç çıkcak
ayyy gizemim inş benimde bebişim tutmuştur bu sabah bende aynen senin gibi birden kalktım :) dereceye sarıldım akşamdan ole bi düşüncem yoktu tek belirtim iştahım çok açılddıııı gögüs uçlarım acıyor birde ateşim arttı bi,rde canım hiç mik mik istemiyor dün adam sırnaştı bende döndüm kıçımı yattım :)
benim işler karışık normalde 30 günde 1 adet oluyorum ama son 2 seferdir tam 45 günde 1 adet oluyorum.bu ay 14 martta adet oldum.ve adetimden itibaren 16. Gün (1 nisan) çift çizgiyi yakaladım.ve 2 nisan da da çift çizgiydi ve 2 nisan akşamı 21:00-21:30 civarlarında felaket sancım oldu.ertesi gün de çizgi silikleşmişti.bu arada 31 mart pazar günü ilişki oldu.3 nisan salı günü ilişki oldu .aslında umutluyum ama şimdi düşününce gizoş gibi çok çalışmammışım dersimi :s :s offfff pazartesi salı kavgalıydıkkkk poffffff o yüzden olamadı mik mik :)
canlarım günaydınn,
geçmişi okumaktan yazamadım :) gizosum taze annişim nasılsın?
arkadaslar bırsey sormak istiyorum .Ben bu ay hem ateş ölçme yontemını hemde ovulasyon kullanıyordum 1 hafta ateş ölçtüm ve sonra devam etmedim.Bu 1 hafta boyunca ateşim 36.3 36.1 36.2 arasında gezip geldiii.Bu sabah ölçeyim dedim ateş 36.6sizce bu ateş yükselmesi neden?
canlarım hepinizeeee çok teşekkür ederim moral oldunuz bana rabbi'm herkesin gönlüne göre versin.inş yavrularımıza allah'ın izniyle kavuşuruz.bugünden itibaren sabahları ateş ölçeceğim bakalım inş müjdeli haberi veririm
kızlaaar biz geldikkkkk :)
hamileyimmmmmmm :)
Ben hamileyim huuuuuuuu :)
hiiiiiiiii canııııııııııııımmmmmmm çok sevindim yaaaaaaa oooooooooooffffff inana kendim hamile kalmışım gibi heyecanlandım şimdiiiii
Rabbim kucağına alıp emzirmeyi ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. darısı başıma
ay çok sevindim yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?