HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canımm hamile olabilirsin ne zamandı bat??daha bata varsa da yumurtluyosundurinsallah hamilesindir de bi halay da sana cekeriz

benim işler karışık normalde 30 günde 1 adet oluyorum ama son 2 seferdir tam 45 günde 1 adet oluyorum.Bu ay 14 martta adet oldum.ve adetimden itibaren 16. gün (1 nisan) çift çizgiyi yakaladım.ve 2 nisan da da çift çizgiydi ve 2 nisan akşamı 21:00-21:30 civarlarında felaket sancım oldu.ertesi gün de çizgi silikleşmişti.Bu arada 31 mart pazar günü ilişki oldu.3 nisan salı günü ilişki oldu .aslında umutluyum ama şimdi düşününce gizoş gibi çok çalışmammışım dersimi :S :S offfff pazartesi salı kavgalıydıkkkk poffffff o yüzden olamadı mik mik :)

canım muhtemelen 2 nisanda yumurtlamışsın. 3 nisanda da çalışmışsın. şansın var yani. inşaal Rabbim gönlüne göre versin...sen çalışmışsın gerisi Allaha kalmış bişey nasipse olacak merak etme canım...unutma herşeyi kontrol edemeyiz...

olcak olduktan sonra hergünde yapsan aynı 1 günde yapsan aynı canım dur bakalım daha 6 gün geçmiş bekle biraz daha bence şimdiden başlama bişeler aramaya çıldırırsın yoksa
bu sırada erken gebelik testi alabilirsin ama ben battan 4 gün önce onun sayesinde öğrendim normal testle yapıyorum hala çıkmıyo :)

hiç belli olmaz canımm sen yinede olabilicek günleri degerlendirmişsin son 2 seferdir adet düzeninin bozulma sebebi artık bu ay hamile kalıcak olmandı belki de bu ay 14 nisanda olman lazım yanii normalde 6 gün var öylemii?? bugünden itibaren hep ölç bakalım düsmezse tam 14.de test yaparsın vee cift cizgiyi görürsün insallah

ayyy gizemim inş benimde bebişim tutmuştur bu sabah bende aynen senin gibi birden kalktım :) dereceye sarıldım akşamdan ole bi düşüncem yoktu tek belirtim iştahım çok açılddıııı gögüs uçlarım acıyor birde ateşim arttı bi,rde canım hiç mik mik istemiyor dün adam sırnaştı bende döndüm kıçımı yattım :)

inşş tutmuştur kuşummmm :)
göğsüne bak göğsüne etrafındaki kahverengiler genişleyip yayıldımı ?
beni bi gör varya evdeki südyenlerin hiçbiri olmuyo ki göğsüm 75ti benim dün aldım 85 tam oldu yıllardır minik memelerle yaşayınca sanki göğsümde bişey taşıyomuş gibi oldum
en büyük belirtimde göğüslerim başkada belirtim olmamıştı zaten geçen hafta bikaç gün aralıksız başım dünmüştü bidee

şekerim ya olucak oldukdan sonra 1kerede bile olur.üzme tatlı canını.gecen arkadaş diyorki eşi bebek istemiyormuş.condomları delmiş öyle hamile kalmış.olucak olduktan sonra herşekilde olur.

canlarım hepinizeeee çok teşekkür ederim moral oldunuz bana Rabbi'm herkesin gönlüne göre versin.inş yavrularımıza Allah'ın izniyle kavuşuruz.Bugünden itibaren sabahları ateş ölçeceğim bakalım inş müjdeli haberi veririm

herkes yorumu yapmış ama bende aynısını yapıcaamm.. :) yumyum haftam geçtiğine göre hamile olabilirsin canım. sen ölçmeye devam et. eğer değilsen zaten BAT'tan 3 gün önce düşmeye başlıyomuş. inşallah hamilesindir

inşallah şekerim ya sendende gelir güzel haber..bissürü bissürü hamiş olur inşallah bu ay cok mutlu oluruz

bakın bir topikte rastladımm ;

Şimdi limonu görebileceğiniz şeffaf bir kaba (afedersiniz) idrarınızı yapın ve üstüne bildiğimiz yarım limonu damla damla üstüne sıkın.
limon eğer dibe çökerse var
limon eğer yüzeyde kalırsa yok demekmiş.

kızlaaar biz geldikkkkk :)
hamileyimmmmmmm :)

hiiiiiiiii canııııııııııııımmmmmmm çok sevindim yaaaaaaa oooooooooooffffff inana kendim hamile kalmışım gibi heyecanlandım şimdiiiii
Rabbim kucağına alıp emzirmeyi ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. darısı başıma
ay çok sevindim yaaaaa

hihihiiiii çokk saol canımmmmmmm benimmmmm teşekkürler sıra sizde ve sendeeee :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…