- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.721
bebeğim mailini şimdi okudum cevap yazdım inan çok sevindim darısı başıma.
şimdi söyle bakalım ilk aklından kim geçti
biz cok iyiyiz canımmm dün aksam cok güzel haber aldık gizemden ay sonuna kadar da daha coook haber alıcaz insallah sen nasılsın ??günaydın canlar nasılsınız
hihihiiiiiçokk saol canımmmmmmm benimmmmm teşekkürler sıra sizde ve sendeeee :):)
o ne demek be söylemek içinmi :44:
biz cok iyiyiz canımm sen nasılsın?günaydın kızlaaaaar nasılsınız bakalım
varmı yeni müjdeli haberler
inşallah canımmmmmm çok istiyorum bu ay biliyosun ama nasip tabi ben senin kadar hergün çalışmadım zaten senin bu ay olmasaydı bende çalışmayı bırakcaktım senin olmamasına imkan yoktu yani
ya hamile olduğunu ilk öğrendiğin an aklından kim geçtiyse ardından o da hamile kalırmış öyle duydum sen aklından kimi geçirdin hamile olarak onu merak ettim :26:
doğruyu söyliyim ilk sana mail attım kocamdan bile önce senin haberin oldu dün sabah 9da :)
kızlar topiğimizin en genç annesini tebrik ediyorummmmmmmmm..bayadır girmiyordum ama gizoşumun haberini duyunca girmek istedim hemen..canım arkadaşım sağlıkla gelsin bebeğin. şimdi anlat bakalım nasıl oldu, belirtiler neydi, çalışmalar kaç güne birdi?
gizoşum hamişlik takvimi de yaparmış
maşallah minnakınla sana
Darısı diğer tüm canla başla çalışan tüm hatunların ve benim başımaaaa
inşallah arkandan hemen bende hamile kalırım şekerim çok sağol. aklındanda hamile kalsın diye ilk ben geçtiysem tamamdır bu iş
20sinden 29'una kadar hergün çalışma oldutek belirtim kocaman olan memelerim ahah
teşekkürlerrr canımmmm benimm çok saolll :)
çok şımardım valla 2 gündür
Aminnnn canım benimmmmmm hemenn gelsin bebişlerinizz inşş :)
iyim canım ne olsunbiz cok iyiyiz canımmm dün aksam cok güzel haber aldık gizemden ay sonuna kadar da daha coook haber alıcaz insallah sen nasılsın ??
canım çok sevindim topiğin genç annesi inşallah kucagınada almayı nasip etsin allahımBen hamileyim huuuuuuuu :)
hamilesin şuan o zaman kesinn çünkü bunu hep geçiriyorum
maşallah gizoşa bakın hele enerjik hatun hergünohhh maşallah öyle yapsam koltuk değneğiyle yürümem gerekir
Bu arada bu memiş büyümesi mutlak belirtimi bende hiç öyle bişi yok ta gerçi umudum da yok yani hee hamişte oluyomu ?
iyim canım ne olsun
canım çok sevindim topiğin genç annesi inşallah kucagınada almayı nasip etsin allahım
ooyyyyy geçiren organına kurban
inşallah canım benimmmmm.
eşinin ilk tepkisi ne oldu
kaynanan ne dedi
ayyyyy çok sevindim ve heyecanlandım sanki ben taşıyorum şuan o bebeği
maşallah gizoşa bakın hele enerjik hatun hergünohhh maşallah öyle yapsam koltuk değneğiyle yürümem gerekir
Bu arada bu memiş büyümesi mutlak belirtimi bende hiç öyle bişi yok ta gerçi umudum da yok yani hee hamişte oluyomu ?
eşim ağladı inanamadı
daha sizden başka kimsenin haberi yok ailelere söylemicem nazarları değer uğursuzların.kendi aileme söylicem sadece haftaya amaeşimin tarafa kalp duyulduktan sonra söylerim belki ahha dün çok fena kavga ettiler ne söylicem ya onlara salak hepsi :|
ooyy kıyamam benimki gibi 18 saat uyursan tabi bütün hastalıklar seni bulur dememiş en azından
millet 3 aylık olana kadar ailelerine söylemiyo nazardeğmesin diye sende öyle yap
öyle yapcam canımmm doğuma gelmezler valla 3 aylıkken öğrendik doğsun 3 aylıkken geliriz derleeer ayy sinir oldum şimdi
öyle yapcam canımmm doğuma gelmezler valla 3 aylıkken öğrendik doğsun 3 aylıkken geliriz derleeer ayy sinir oldum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?