HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hihihiiiii çokk saol canımmmmmmm benimmmmm teşekkürler sıra sizde ve sendeeee :):)

inşallah canımmmmmm çok istiyorum bu ay biliyosun ama nasip tabi ben senin kadar hergün çalışmadım zaten senin bu ay olmasaydı bende çalışmayı bırakcaktım senin olmamasına imkan yoktu yani

o ne demek be söylemek içinmi :44:

ya hamile olduğunu ilk öğrendiğin an aklından kim geçtiyse ardından o da hamile kalırmış öyle duydum sen aklından kimi geçirdin hamile olarak onu merak ettim :26:

doğruyu söyliyim ilk sana mail attım kocamdan bile önce senin haberin oldu dün sabah 9da :)

kızlar topiğimizin en genç annesini tebrik ediyorummmmmmmmm..bayadır girmiyordum ama gizoşumun haberini duyunca girmek istedim hemen..canım arkadaşım sağlıkla gelsin bebeğin. şimdi anlat bakalım nasıl oldu, belirtiler neydi, çalışmalar kaç güne birdi?

gizoşum hamişlik takvimi de yaparmış

maşallah minnakınla sana

Darısı diğer tüm canla başla çalışan tüm hatunların ve benim başımaaaa

20sinden 29'una kadar hergün çalışma oldu tek belirtim kocaman olan memelerim ahah
teşekkürlerrr canımmmm benimm çok saolll :)

gizoşum hamişlik takvimi de yaparmış

maşallah minnakınla sana

Darısı diğer tüm canla başla çalışan tüm hatunların ve benim başımaaaa

çok şımardım valla 2 gündür
Aminnnn canım benimmmmmm hemenn gelsin bebişlerinizz inşş :)

hiç çıkmak istemiyorum ama çıkmam lazımm
kargoya gidicem leptopu bilgisayarcıya bırakıcamm ofis 2010 yüklencek..
sınavım var bugün 3te ve ben kitabı açmadım

maşallah gizoşa bakın hele enerjik hatun hergün ohhh maşallah öyle yapsam koltuk değneğiyle yürümem gerekir

Bu arada bu memiş büyümesi mutlak belirtimi bende hiç öyle bişi yok ta gerçi umudum da yok yani hee hamişte oluyomu ?

bilmem canımmm ben ordan anladım uçları kocaman oldu resmen benim göğsüm değil dicem burda durmasalar
iyim canım ne olsun

canım çok sevindim topiğin genç annesi inşallah kucagınada almayı nasip etsin allahım

çok saoll canımmm inş darısı başınıza Allah razı olsun hepinizdennn :)

ooyyyyy geçiren organına kurban
inşallah canım benimmmmm.
eşinin ilk tepkisi ne oldu
kaynanan ne dedi
ayyyyy çok sevindim ve heyecanlandım sanki ben taşıyorum şuan o bebeği

eşim ağladı inanamadı
daha sizden başka kimsenin haberi yok ailelere söylemicem nazarları değer uğursuzların.kendi aileme söylicem sadece haftaya amaeşimin tarafa kalp duyulduktan sonra söylerim belki ahhadün çok fena kavga ettiler ne söylicem ya onlara salak hepsi :|

mutlak belirti olacağını sanmıyorum...ona kalırsa benimkiler de büyüdü ve acıyo ama gel gör ki hamile değilim:)

ooyy kıyamam benimki gibi 18 saat uyursan tabi bütün hastalıklar seni bulur dememiş en azından
millet 3 aylık olana kadar ailelerine söylemiyo nazardeğmesin diye sende öyle yap

öyle yapcam canımmm doğuma gelmezler valla 3 aylıkken öğrendik doğsun 3 aylıkken geliriz derleeer ayy sinir oldum şimdi

zaten söyleme bence de hemen. bi sürü insanın gözü değer. neden geç söyledin derlerse de üstüne gördüm dersin hahahahaha:)

öyle yapcam canımmm doğuma gelmezler valla 3 aylıkken öğrendik doğsun 3 aylıkken geliriz derleeer ayy sinir oldum şimdi

senden uzak dursunlarda isterlerse 3 sene sonra gelsinler canım. sen sinirini bozma artık çok daha dikkat etmen gerekir sinir stres yok sana artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…