- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.741
zaten söyleme bence de hemen. bi sürü insanın gözü değer. neden geç söyledin derlerse de üstüne gördüm dersin hahahahaha:)
senden uzak dursunlarda isterlerse 3 sene sonra gelsinler canım. sen sinirini bozma artık çok daha dikkat etmen gerekir sinir stres yok sana artıkın
hadi kaçtım bennn öptümmm hepiniziii çokkkk seviyorummmmmmmmmmm :)[/QUO
bizde seni ay pardon siziseviyoruz cicim
ama yaa bende istiyorum o aşağıdaki takvimden koyabilmek yaaa rabbim noooolurrsun en kısa zamanda hayırlısıyla bizede nasip et bu mutluluğu bu duyguyu yaşamayı noooollluuuurrrrrrrr... hamilelerin duası kabul olurmuş gizem bak bunu çıkarma aklından
bizde seni ay pardon siziseviyoruz cicim
ama yaa bende istiyorum o aşağıdaki takvimden koyabilmek yaaa rabbim noooolurrsun en kısa zamanda hayırlısıyla bizede nasip et bu mutluluğu bu duyguyu yaşamayı noooollluuuurrrrrrrr... hamilelerin duası kabul olurmuş gizem bak bunu çıkarma aklından
Gunaydin Kizlar , herkese guzel bol mujdeli haftalar ins..
Kizlar dun gece ruyamda denizde bogustum dalgalarda nasil yoruldum sonra kendimi bir biraktim bisey beni kiyiya cekti .. Bir yrumlayin hele cok bogustum, yoruldum valla :))
canım diyadin.netten baktım
"denizde yüzdügünü gören kimse, icinde bulundugu bir isten cikmaya calisir. bu isten cikmasi icin cekecegi zahmet, yüzmedeki cektigi zahmet kadardir.bu isin kolayligi ise denizden sahile olan uzakligi ve yakinligi nisbetincedir. eger yüzerek denizden cikarsa o isin icinden de cikar."
ben geçen ay batın 18. gününde yumurtladım yani 18. gün çift çizgiyi gördüm ve o hafta aşırı kasıklarınm ağrıdı yürürken bile batıyodu bu ayda bugün adetimin 12. günü ve kasıklarımda geçenki yumurtladığımdaki gibi sancı var yine batıyo yürürken soğan suyu içiyorum ya bugün 3. günüm acaba napsam bıraksammiki yoksa devam etsem ve yumurtluyosam eğer zararı olurmuki bi akıl verin nolur
kızlaaaaar günaydın :) bugün hala gelen giden yok bendeee ooohhhhh :)
gnaydın tatlım dün test falan yapçam dyordun yaptınmı sabah
diğer güzel haberde senden mi gelicek yoksaa
kiz git bi kan ver test yaptir, hic meraklanmiyon masallah :))
yapmadım canım gidip almam lazım çıkamadım daha :) ama çıkarsam kesin alacağım..
inşallah canım ben bu ay geç yumurtladım galiba döllenme geç oldu sanırım çünkü benim hesapladığım gün yumurtlasaydım şimdiye evde yaptığım idrar tesleti pozitif çıkması gerekiyordu :) ama adet geçti artık varsa çıkar :)
çok merak ediyorum stres oldum ama hava bugün feci yağmurluydu sabah uykuya yenik düştüm kan testini bugün vermem daha ama idrar yaparım tatlım
yapmadım canım gidip almam lazım çıkamadım daha :) ama çıkarsam kesin alacağım..
inşallah canım ben bu ay geç yumurtladım galiba döllenme geç oldu sanırım çünkü benim hesapladığım gün yumurtlasaydım şimdiye evde yaptığım idrar tesleti pozitif çıkması gerekiyordu :) ama adet geçti artık varsa çıkar :)
çok merak ediyorum stres oldum ama hava bugün feci yağmurluydu sabah uykuya yenik düştüm kan testini bugün vermem daha ama idrar yaparım tatlım
diğer güzel haberde senden mi gelicek yoksaa
Kis hadi git yap yap yap :)) Valla ben cok merak ediyom kac gun gecikti simdi ?
canımmm bence sen hamılesın zaten :) neyı zorluyosun anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?