HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım adetlerim düzensiz malesef gecen ay klomen ve adet söktürücü duphaston etkisiyle 34 günde adet oldum ve 18. gün yumurtladım polikistik var bende

canım adetlerim düzensiz malesef gecen ay klomen ve adet söktürücü duphaston etkisiyle 34 günde adet oldum ve 18. gün yumurtladım polikistik var bende

Canim o zaman ilemiyorum ama duzensizse adetlerin yumurtluyor olabilirsin, ovu tesi yap bakalim yumurtluyorsan birakirsin yoksa devam edersin sogam kuru cidden adeti duzene sokmada kistleri temizlemede bire birmis. Benim kuzende kullandi iki ay kisti misti kalmadi simdi en gec 1 2 gun gecikiyor adeti..

canımm hamilelik takviminde idrar kaçırmadan fln bahsedio oluo mu öle bişii yoksaa

Yok kis benim antremanlar saglamdi kaslar guclu masallah altima kacirma yok yani :))) Birde ozel bir fitness salonu buldum hamileler icin haftada bir gun gitmeyi dusunuyorum kaslari gelistirmek lazim dogumu kolaylastiriyormus..

inş banada faydası olur canım soğan suyu içip ilk ayında hamile kalan bi sürü insan duydum inş banada sebep olurda bende hemen hamile kalırım

Yok kis benim antremanlar saglamdi kaslar guclu masallah altima kacirma yok yani :))) Birde ozel bir fitness salonu buldum hamileler icin haftada bir gun gitmeyi dusunuyorum kaslari gelistirmek lazim dogumu kolaylastiriyormus..

normal doğum düşünüosun yani :))) çok cesaretlisin canm yaaa ben çok tırsıommmm

bde bulantılar bitti mi senin???

Mrb kızlarrrrr

2 3 gündür giremiyorum nasılsınızzzzzz

hamile olan warmıııı gizemin yakındı o ne durumda

beni sorarsanız çokkk kötüyümmm morel sıfır ya bn bu kocayı boşicem ya boşıcam bıktım artık bu gerizekalının anne düşkünlüğünden offf

gizem hamile canımmm

ne oldu ya boşama öle hemen hepsi annesine düşkün canınımı sıktı???

normal doğum düşünüosun yani :))) çok cesaretlisin canm yaaa ben çok tırsıommmm

bde bulantılar bitti mi senin???

Kis asil sezeryandan tirs, benim esimi arkadasi dogurdu sali gunu dun eve geldi hastaneden, bebek pozisyon degistirmedigi icin sezeryanla almak zorunda kalmislar, kis kesigi bir gosterdi, korktum valla ayricacok sanci oluyor dedi 5 gun yatti hastanede agri kesici fln ama simdi basladi diyor. Beni yengemde sezeryan olmustu oda hep derdi denie havuza girince hafif soguk suda hep sizliyor bazen iliskide bile agri yapiyor dedi .. Omur boyu cekmektense yarim saat katlancaz yavrularimiz icin bitcek gecicek ins.. Allah zor durumda birakmadikca sezeryan istemiyorm ben, bende korkuyorum ama elden ne gelir doganin kanunu, inss sonra saglikla buyutucez miniklerimizi .. Birde sezeryanla en fazla 3 cocuk diyorlar, ben zaten 3 cocukta fazla istemiyorum ama hayat bu dusun baslarina bir hal geldi yasamadilar, Allah ayirdi bizden nasil teselli bulucaz belki baska evlatlarimiz olur Allah onlara uzun omur verir, esimin dayisinin cocugu 17 yasinda trafik kazasinda oldu 5 sene sonra fln kadin 36 yasinda bir bebek daha yapti cok mutlular ynliz degiller bebek aileyi birbirine bagladi.. O yuzden birak hersey Allahtan ddogal yolla olabiliyorsa neden olmasin..

resmen fikrimi değiştrdn yaaaaa tamm ben normal yapcam:)) yürüş fln yaparm kolaycacık doğar inşallahhh

gizem hamile canımmm

Ne oldu ya boşama öle hemen Hepsi annesine düşkün canınımı sıktı???

yaaa çokkk sewindimmmy allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gizoşşşşşşşşşşşşş

Ya 2senelik ewliyim bunun annesinde düşknlüğü yetti btti artık usandım bu yzden kvga etmekten

herşyden önce bnden önce annesi gliyor ya tamam bn annesini sewmsin demiyorum sewsin aama bnide önce tutsun

dün pzar ne güzel ewmdeym çlışıyorum bir pzraım war.oda işe gtti aramz o kadar iyi tlle knştuk fln filan aşa dedesi glmiş işten gldi 5 dk aşa indi çıktı anamm kudurmuş aşa misfr glmiş sen nie inmiyrsun fln bn dedim nrden bilcem gdiğini bi 5 dk uğrasan görürsün nie uğriyim zaten hergn görüyorum onları bugunde ewmdeym pzrtesi zaten görcem tek torunu senmisin fln bğrıştık manyak kapıyı faln kııırdı ortada hiç bişi yok.

Hani işten glde bi yukaru npıyon hayatım dese dedmler glmiş hadi giyin aşa inelim dese zten inerim inmem demedim direk gldi bi surat birsürü kvga ne gerek war kapıları kırmaya dedim yetr bn seni dahaçekemicem senin bu anan sewdan yüzünden bir sürü kişiylede ewlensen seni bi karı çkmez dedim ananla ölcen sen dedim yapaynlız kalıcaksın kmse seni çekmicek dedim dün annemlere gidicektm gtmedim bugun gidicem babama anlatıcam onuda çağırıcak konuşalım anlaşalım halledelm hllolmuyrdsa dicem babama ben ayrlmak istiyorum 2senede ömrümü yedi

beynimin içindekileri yazdın valla ağzrna sağlık. bencede en mantıklısıı normal allhta nasip eder inşallh tatlım

resmen fikrimi değiştrdn yaaaaa tamm ben normal yapcam:)) yürüş fln yaparm kolaycacık doğar inşallahhh

Hayatim beslen evde kolay egzersizler fln yap ohh ne guzel sizin orda havalarda isisndi cik gunde yarim saat 1 saat yuru, Ilk dogurcak biz degiliz Allah dert veriyorsa dermanini dayanma gucunude verir. Bak kiz eve geldi bebis 5 gunluk mamayla karni doyuyor sutu az kizin doktor sezeryan olanlarda olur vucut simdi o bolgeyi ilestirmek icin calisiyor sut uretmiyor yeterince demis. Kizin ikinci dogumu 2 yasinda birde oglu var, ilki normal dogumdu kis yarim satte dogdu bitti dedi bu sfer zaten 7 gun gec gitti doguma bebegin son sansa kadar pozisyon degistirmesini beklemisler, degistirmeyincede esip alislar 13 saat surmus dogum, dogum aninda bisi hissetmedim ama sonrasi berbatti diyor..
Bosver sen Allah kolayligini verir ..

sanırım eşimde öfke kontrolsüzlüğü varr canm bu kadar ufak bişi için kapılar kırılmaz çnküü al karşına konuş güzelce ve kendini net ifade et anlıcaktr hatasını... erkeklern bazıları hakkaten çok saf olabiliolarr.. sen istesen parmağnda oynatrsn onuu:) çnkü biz kadınızzzzz

canım benim yaa sakin omaya çalış akşam bence tekrar bi konuş sonra baabna anlatırsın çünkü siz düzelirsiniz sonra ama ailen kocana karşı istemesede değişir sana bu yaptığını hiçbi zaman unutamazlar bence tekrar bi konuşmaya çalış canına tak ettiğini söyle anlatmaya çalış olmzmı ama herşeyden önce sakin ol sıkma canını hepsi anneisne düşkün kimi olur olmaz tartışma çıkarıyo kimi sessiz sessiz yapıo yapcağını bizde dün hafif bi tartışır gibi olduk sonra ben aman naparsan yap herşeye kızıyosun dedim surat yaptım konuşmadım kendi kendine düzeldi gece tabi ben düzelmedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…