- 29 Kasım 2012
- 752
- 0
- 46
- 33
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.781
yaaa çokkk sewindimmmy allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gizoşşşşşşşşşşşşş
Ya 2senelik ewliyim bunun annesinde düşknlüğü yetti btti artık usandım bu yzden kvga etmekten
herşyden önce bnden önce annesi gliyor ya tamam bn annesini sewmsin demiyorum sewsin aama bnide önce tutsun
dün pzar ne güzel ewmdeym çlışıyorum bir pzraım war.oda işe gtti aramz o kadar iyi tlle knştuk fln filan aşa dedesi glmiş işten gldi 5 dk aşa indi çıktı anamm kudurmuş aşa misfr glmiş sen nie inmiyrsun fln bn dedim nrden bilcem gdiğini bi 5 dk uğrasan görürsün nie uğriyim zaten hergn görüyorum onları bugunde ewmdeym pzrtesi zaten görcem tek torunu senmisin fln bğrıştık manyak kapıyı faln kııırdı ortada hiç bişi yok.
Hani işten glde bi yukaru npıyon hayatım dese dedmler glmiş hadi giyin aşa inelim dese zten inerim inmem demedim direk gldi bi surat birsürü kvga ne gerek war kapıları kırmaya dedim yetr bn seni dahaçekemicem senin bu anan sewdan yüzünden bir sürü kişiylede ewlensen seni bi karı çkmez dedim ananla ölcen sen dedim yapaynlız kalıcaksın kmse seni çekmicek dedim dün annemlere gidicektm gtmedim bugun gidicem babama anlatıcam onuda çağırıcak konuşalım anlaşalım halledelm hllolmuyrdsa dicem babama ben ayrlmak istiyorum 2senede ömrümü yedi
Hayatim beslen evde kolay egzersizler fln yap ohh ne guzel sizin orda havalarda isisndi cik gunde yarim saat 1 saat yuru, Ilk dogurcak biz degiliz Allah dert veriyorsa dermanini dayanma gucunude verir. Bak kiz eve geldi bebis 5 gunluk mamayla karni doyuyor sutu az kizin doktor sezeryan olanlarda olur vucut simdi o bolgeyi ilestirmek icin calisiyor sut uretmiyor yeterince demis. Kizin ikinci dogumu 2 yasinda birde oglu var, ilki normal dogumdu kis yarim satte dogdu bitti dedi bu sfer zaten 7 gun gec gitti doguma bebegin son sansa kadar pozisyon degistirmesini beklemisler, degistirmeyincede esip alislar 13 saat surmus dogum, dogum aninda bisi hissetmedim ama sonrasi berbatti diyor..
Bosver sen Allah kolayligini verir ..
gitmicem test almayaadet olcam galiba yaa çok sinir oldum...
resmen fikrimi değiştrdn yaaaaa tamm ben normal yapcam:)) yürüş fln yaparm kolaycacık doğar inşallahhh
gitmicem test almayaadet olcam galiba yaa çok sinir oldum...
öle ağrı fln olurr normal o sen git allll
tabiki normal doğumu tercih et canım biçok açıdan normal doğum daha iyi bildiklerimi söyliyim sana doğum anında çektiğin o acılarla bütün günahların dökülürmüş ve o doğum anında ilk beebk doğduğunda anneyle beebk arasında bağ oluşurmuş sezeryan olursan düşünsene ilk doğduğunda baygın olcaksın bebeğini göremiceksin ta neden sonra ayılcanda herşey bitmiş beebğin yıkanmış temizlenmiş giydirilmiş olarak yanına gelcek sen ilk doğduğu anda görmek istemezmisin başka bişeyde tacyaprağın dediği gibi normal doğumda doğum anında acı çekiyosun sezeryanda doğumdan sonra bebğinle geçirceğin güzel günlerini acı çekerek geçriyosun biyerimiz azıcık kesilse sonradan sonradan o uyuşukluk geçince nasıl acır düşünsene ki bu sezeryan ameliyat kesiği rabbim inş sezeryana mecbur bırakmasında inş normal doğum yaparsın sağlıkla bebişine kavuşursun
yaaa çokkk sewindimmmy allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gizoşşşşşşşşşşşşş
Ya 2senelik ewliyim bunun annesinde düşknlüğü yetti btti artık usandım bu yzden kvga etmekten
herşyden önce bnden önce annesi gliyor ya tamam bn annesini sewmsin demiyorum sewsin aama bnide önce tutsun
dün pzar ne güzel ewmdeym çlışıyorum bir pzraım war.oda işe gtti aramz o kadar iyi tlle knştuk fln filan aşa dedesi glmiş işten gldi 5 dk aşa indi çıktı anamm kudurmuş aşa misfr glmiş sen nie inmiyrsun fln bn dedim nrden bilcem gdiğini bi 5 dk uğrasan görürsün nie uğriyim zaten hergn görüyorum onları bugunde ewmdeym pzrtesi zaten görcem tek torunu senmisin fln bğrıştık manyak kapıyı faln kııırdı ortada hiç bişi yok.
Hani işten glde bi yukaru npıyon hayatım dese dedmler glmiş hadi giyin aşa inelim dese zten inerim inmem demedim direk gldi bi surat birsürü kvga ne gerek war kapıları kırmaya dedim yetr bn seni dahaçekemicem senin bu anan sewdan yüzünden bir sürü kişiylede ewlensen seni bi karı çkmez dedim ananla ölcen sen dedim yapaynlız kalıcaksın kmse seni çekmicek dedim dün annemlere gidicektm gtmedim bugun gidicem babama anlatıcam onuda çağırıcak konuşalım anlaşalım halledelm hllolmuyrdsa dicem babama ben ayrlmak istiyorum 2senede ömrümü yedi
ama pembemsi birşey geldi biraz önce :s((((
sanırım eşimde öfke kontrolsüzlüğü varr canm bu kadar ufak bişi için kapılar kırılmaz çnküüAl karşına konuş güzelce ve kendini net ifade et anlıcaktr hatasını... Erkeklern bazıları hakkaten çok saf olabiliolarr.. Sen istesen parmağnda oynatrsn onuu:) çnkü biz kadınızzzzz
canım benim yaa sakin omaya çalış akşam bence tekrar bi konuş sonra baabna anlatırsın çünkü siz düzelirsiniz sonra ama ailen kocana karşı istemesede değişir sana bu yaptığını hiçbi zaman unutamazlar bence tekrar bi konuşmaya çalış canına tak ettiğini söyle anlatmaya çalış olmzmı ama herşeyden önce sakin ol sıkma canını hepsi anneisne düşkün kimi olur olmaz tartışma çıkarıyo kimi sessiz sessiz yapıo yapcağını bizde dün hafif bi tartışır gibi olduk sonra ben aman naparsan yap herşeye kızıyosun dedim surat yaptım konuşmadım kendi kendine düzeldi gece tabi ben düzelmedim ama
canım ya allh kimsenin yuvasını bozmasın çok kötü bişey farklı sebeblrden kavga edilse kendi aranızda hallolcak bişey olur.ama aile grdmi işin içine cık çıkabilirsen. Sen ynede sakin ol sabret aileler bir raya gelsin en son çare güzelce konuşulsun.evlilikte anlaşma olmaz ama bi orta yolu bulunsun eşinle ailesi konusunda anlaşın..
o zamn akşam üstüne kadar bekle cnm da gelmezse eşine aldırrsın akşam yaparsınn inşallahh gelmezzz
evet cnm günahların döküldüünü duymuştum bende normal isterm taby ama ne biliim çevremde 4 kişi doum yaptı hepsi sezaryenleee:18: bnde kötü bişi var sanıodum ama dediğim gbi yürüşlerimi yapıorm devam da edicem ztn doğumda rahat olur inşallahh bi sorun çıkarsada onlar sezeryana alıolar zatenn....... araştrmam lasım taby brazdaaa
haklısın aslında cnmm zaten bi sorun çksa doumda hemen sezeryana alıolarrr... ben yürüyüşümü yapıom ztn 1 haftadrr ama ne biliim gözüm korkmuş heraldeeesenn bulantı fln bitti mi cnmm yaaa.. ben öğrüom ara araaa
ama pembemsi birşey geldi biraz önce :s((((
Kis hepsi boyle bunlarin , benim adamda ayiydi ilk iki sene ben ne kavgalar ettim neler yaptim, pencere kapi can neler neler indirdim ama faydasi yok cnm .. Benim adamda eve gelmeden annesine giderdi evlerimiz hala karsilikli, benim ailemde yk burda zaten anneme anlatsam kadina derdinden hasta olur gelip goremiyor ha deyince bak 5 senede bir kere gelebildi ind ikinci doguma kismet olcak. Al karsina konus ama aranizin iyi oldugu sakin zamanda, konusmayla bgitmicek zaten olay bunu 1 sene bole tekrarlaya tekrarlaya sokucan kafasina, kavga aninda sinirle her aklindan geceni soyleme dogruda olsa unutulmuyor. Herseyi bilmek zorunda degiller, bende cok laf soledim, sen bana layik degilsin git bir take cek osu al her kose basinda aldatsin senide aklin basina gelsin, kimsde sana katlatmaz fln filan ama noldu yine bir siddeti tartismamiz olsun donup dolasip bu laflara gelir konu, heleki ailesiyle ilgili gram laf etme ben cok pismanim ona soyledigime.. Evet zerre kadar ic birinden haz etmiyorum yuzlerini gormiyim bana dokunamayan yilan bin yasasin ama oyle olmuyor ne yazikki .. Sabret yavas yavas isle beynini, bak benim cok sukur son 1.5 senedir fln coook daha rahat oncesne gore, ve benide savunur yeri geldiginde.. Bosanmak kolay ya sonrasi gecen zaman kimse omrunu geri vermiyor, ya calisican baskalarinin mutlulugu ile yetinicen yada evine sahip cikican, bosandikta sonra yeni bir iliski yeni bir aile cocuk fln filan bos insanin omru yetmiyor ne yazikki tabi bu benim gorusum yinede sen bilirsin.. Hakkinda hayirlisi diyelim ..
ewt ama o öfke sorunu sadece bnde yapıyor aptal şeyy manyak o bikeresndede elini duwara wurarak çatlattı çok çabuk snrleniyo 2 3 gn knşmuyoz snra yawşıyo düzlnce knuşuyorum tamam fln bnde salak gibi hemn unutrm herşeyi kvga ednce gene aynı değişmez o onun o anası olduğu sürece değişmez tek ewlat doğrmuş sanki bni kaynanam
canım ilk ewlndiğimz zamnları sürekli kvga ederdik babamdan çok çekinir saygılı ailem bir lafı yok ama bu knuda babamdan hiç korkmuyor sanki bi düşünse bn butun kvgalarımzda gidicem dedim giittim kpıdan söndüm buda dediki aa bu gidemez hep böle ypıyo o yzden bu sefer gitmek istiyorum ne olursa olsun ewt snra babam ondan uzkalşcak bunuda düşünüyorum..bnmkinin annesine düşkünlüğü farklı ne kadar anltsam anlamassınız görmeniz lazım bnmki dewdimi çok sewiyo biliyorum bni çokk sewiyo ama 1.plan her zman annesiii bn hep ikinci plndayım onlar bişi yptığında hatalılar biliyo ama bana sus tamam anlatıp bni doldurma demesini biliyo anası sinsice güler yüzle dolduruyo kç kere bnm yanımdada yptı ona sus anne dolduırma diyemiyor ama bnde buna deli oluyoum ona bni ezdirme bana nasıl ananı ezdirmiyorsann
olmuyo artık 2senedir sustum ağladım zırladım kavga ettim bi şkilde bu gnlere geldik artık yetr diyorum daha kç yaşındayım çktiğim yaşımdan fazla bi keresnde kynanam fln knştuk babamlara bni suçladı hiç oğlum hatalısın demedi babamnların ynında ağlttı bni şikayet etti eşim anne sus demedi bile bn daha npıyım ayılırım otururum ewmde diyorum 1 senedrde bebeğimz olmuyo wardır bndada bi hayr allh wermiyo diyorum sonumuzu göremiyorum bndan diyorum
oyle deme canım ya allh hayırlısnı versin.. kaynanla evler cok mu yakın eşinle hç knuştun mu tasınmayı düşündnüzmü kaynanandan uzak yere.gerci eşin annesnedskün olunca kabulde etmez
şekerim neleredesin bu ara hiç görüşemiyoruz????nasılsın neler yaparsın
Canim benim 8-11 hafta arasi tavandi ulanti, kuma pek olmadi sadece kuru kuru ogurme ve azcik aci su geliyordu o zaman duzeliyordu biraz.. Son 3-4 gundurde cok sukur iyiyim.. Gacicek ins seninde 1 2 hafta daha az kaldi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?