HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım ya allh kimsenin yuvasını bozmasın çok kötü bişey farklı sebeblrden kavga edilse kendi aranızda hallolcak bişey olur.ama aile grdmi işin içine cık çıkabilirsen. sen ynede sakin ol sabret aileler bir raya gelsin en son çare güzelce konuşulsun.evlilikte anlaşma olmaz ama bi orta yolu bulunsun eşinle ailesi konusunda anlaşın..

haklısın aslında cnmm zaten bi sorun çksa doumda hemen sezeryana alıolarrr... ben yürüyüşümü yapıom ztn 1 haftadrr ama ne biliim gözüm korkmuş heraldeee senn bulantı fln bitti mi cnmm yaaa.. ben öğrüom ara araaa

resmen fikrimi değiştrdn yaaaaa tamm ben normal yapcam:)) yürüş fln yaparm kolaycacık doğar inşallahhh

tabiki normal doğumu tercih et canım biçok açıdan normal doğum daha iyi bildiklerimi söyliyim sana doğum anında çektiğin o acılarla bütün günahların dökülürmüş ve o doğum anında ilk beebk doğduğunda anneyle beebk arasında bağ oluşurmuş sezeryan olursan düşünsene ilk doğduğunda baygın olcaksın bebeğini göremiceksin ta neden sonra ayılcanda herşey bitmiş beebğin yıkanmış temizlenmiş giydirilmiş olarak yanına gelcek sen ilk doğduğu anda görmek istemezmisin başka bişeyde tacyaprağın dediği gibi normal doğumda doğum anında acı çekiyosun sezeryanda doğumdan sonra bebğinle geçirceğin güzel günlerini acı çekerek geçriyosun biyerimiz azıcık kesilse sonradan sonradan o uyuşukluk geçince nasıl acır düşünsene ki bu sezeryan ameliyat kesiği rabbim inş sezeryana mecbur bırakmasında inş normal doğum yaparsın sağlıkla bebişine kavuşursun

evet cnm günahların döküldüünü duymuştum bende normal isterm taby ama ne biliim çevremde 4 kişi doum yaptı hepsi sezaryenleee:18: bnde kötü bişi var sanıodum ama dediğim gbi yürüşlerimi yapıorm devam da edicem ztn doğumda rahat olur inşallahh bi sorun çıkarsada onlar sezeryana alıolar zatenn....... araştrmam lasım taby brazdaaa

Kis hepsi boyle bunlarin , benim adamda ayiydi ilk iki sene ben ne kavgalar ettim neler yaptim, pencere kapi can neler neler indirdim ama faydasi yok cnm .. Benim adamda eve gelmeden annesine giderdi evlerimiz hala karsilikli, benim ailemde yk burda zaten anneme anlatsam kadina derdinden hasta olur gelip goremiyor ha deyince bak 5 senede bir kere gelebildi ind ikinci doguma kismet olcak. Al karsina konus ama aranizin iyi oldugu sakin zamanda, konusmayla bgitmicek zaten olay bunu 1 sene bole tekrarlaya tekrarlaya sokucan kafasina, kavga aninda sinirle her aklindan geceni soyleme dogruda olsa unutulmuyor. Herseyi bilmek zorunda degiller, bende cok laf soledim, sen bana layik degilsin git bir take cek osu al her kose basinda aldatsin senide aklin basina gelsin, kimsde sana katlatmaz fln filan ama noldu yine bir siddeti tartismamiz olsun donup dolasip bu laflara gelir konu, heleki ailesiyle ilgili gram laf etme ben cok pismanim ona soyledigime.. Evet zerre kadar ic birinden haz etmiyorum yuzlerini gormiyim bana dokunamayan yilan bin yasasin ama oyle olmuyor ne yazikki .. Sabret yavas yavas isle beynini, bak benim cok sukur son 1.5 senedir fln coook daha rahat oncesne gore, ve benide savunur yeri geldiginde.. Bosanmak kolay ya sonrasi gecen zaman kimse omrunu geri vermiyor, ya calisican baskalarinin mutlulugu ile yetinicen yada evine sahip cikican, bosandikta sonra yeni bir iliski yeni bir aile cocuk fln filan bos insanin omru yetmiyor ne yazikki tabi bu benim gorusum yinede sen bilirsin.. Hakkinda hayirlisi diyelim ..

ewt ama o öfke sorunu sadece bnde yapıyor aptal şeyy manyak o bikeresndede elini duwara wurarak çatlattı çok çabuk snrleniyo 2 3 gn knşmuyoz snra yawşıyo düzlnce knuşuyorum tamam fln bnde salak gibi hemn unutrm herşeyi kvga ednce gene aynı değişmez o onun o anası olduğu sürece değişmez tek ewlat doğrmuş sanki bni kaynanam

canım ilk ewlndiğimz zamnları sürekli kvga ederdik babamdan çok çekinir saygılı ailem bir lafı yok ama bu knuda babamdan hiç korkmuyor sanki bi düşünse bn butun kvgalarımzda gidicem dedim giittim kpıdan söndüm buda dediki aa bu gidemez hep böle ypıyo o yzden bu sefer gitmek istiyorum ne olursa olsun ewt snra babam ondan uzkalşcak bunuda düşünüyorum..bnmkinin annesine düşkünlüğü farklı ne kadar anltsam anlamassınız görmeniz lazım bnmki dewdimi çok sewiyo biliyorum bni çokk sewiyo ama 1.plan her zman annesiii bn hep ikinci plndayım onlar bişi yptığında hatalılar biliyo ama bana sus tamam anlatıp bni doldurma demesini biliyo anası sinsice güler yüzle dolduruyo kç kere bnm yanımdada yptı ona sus anne dolduırma diyemiyor ama bnde buna deli oluyoum ona bni ezdirme bana nasıl ananı ezdirmiyorsann

olmuyo artık 2senedir sustum ağladım zırladım kavga ettim bi şkilde bu gnlere geldik artık yetr diyorum daha kç yaşındayım çktiğim yaşımdan fazla bi keresnde kynanam fln knştuk babamlara bni suçladı hiç oğlum hatalısın demedi babamnların ynında ağlttı bni şikayet etti eşim anne sus demedi bile bn daha npıyım ayılırım otururum ewmde diyorum 1 senedrde bebeğimz olmuyo wardır bndada bi hayr allh wermiyo diyorum sonumuzu göremiyorum bndan diyorum

o zamn akşam üstüne kadar bekle cnm da gelmezse eşine aldırrsın akşam yaparsınn inşallahh gelmezzz

evet tatlım bekleyeceğim akşam 5 e 6 ya kadar ondan sonra birşey olmazsa yinede ben pazara saat 5 gibi çıkacağım gelirken alırım olmazsam akşam yaparım işte..

evet yüyüyüş çok kolaylaştırıyormuş özellikle son aylarda çok fazla hatta abartılı yürüyüş yapanlar çok kolay doğum yapıyormuş birde hurma canım meryem suresinin mealini okursan kuranda bile geçiyor hurma ye canım ve doktor çok önemli doktorundan memnunmusun bilmiiyorum ama muhakkak iyi bi doktor bul bi arkadaşım doğum yaptığında çocuğu alıp gerisini ebelere bırakmış hanımefendinin eşiyle arası bozukmuş canı sıkkınmış kızın yazık kanaması durmamış az daha gidiyoru allah korudu

Canim benim 8-11 hafta arasi tavandi ulanti, kuma pek olmadi sadece kuru kuru ogurme ve azcik aci su geliyordu o zaman duzeliyordu biraz.. Son 3-4 gundurde cok sukur iyiyim.. Gacicek ins seninde 1 2 hafta daha az kaldi :)))

off off bilmiyorum cnaım yaa dedşklernde doğru bnde hiç birinden haz etmiyorum özellikle o kaynanamdan allh böle birini düşmanıma wermesin....ilk 1 sene yptığımız kavganın haddi hesabı yoktu 6 7 aydır iyiyz ama böle yptıkca o yptıları aklıma geliyor o kadar yıprandımkii 2 senede bıktım eğer kimse karşmasın aramız iyi olsun okdar iyiykii bi bebk gibi sewiyo bni ewmzde çok mutlu oluyoruz ama böle şeler annesi olduumu bildiğin hayvana dönüşüyor bugun dicem babamada ya o binadan tşıncaz uzağa yda boşncam bnm isteğim bu kadar daha orda otrmak istemiyorum onların yüzünü görmek itemiyorum uzakta olunca en azından duymam görmem böle daha ii olur olurmu yada onuda bilmiyorum

oyle deme canım ya allh hayırlısnı versin.. kaynanla evler cok mu yakın eşinle hç knuştun mu tasınmayı düşündnüzmü kaynanandan uzak yere.gerci eşin annesnedskün olunca kabulde etmez

oyle deme canım ya allh hayırlısnı versin.. kaynanla evler cok mu yakın eşinle hç knuştun mu tasınmayı düşündnüzmü kaynanandan uzak yere.gerci eşin annesnedskün olunca kabulde etmez

ewt ew almayı düşünüyrduk zaten bakalım eğer kbul ederse öle dicem aynı binadayız haynanamla

selam kızlaaar ben geldim pazara gittim pazarlığımı yaptım ütü masam yoktu onu aldım çarşamba günü için doktordan randevumu aldım dünde alışverişe gitmiştim geçen haftaki psikolojik bunalımını kocamın burnundan fitil fitil getiriyorum şuan

kızlar dün LCW ya girdim. kendime kendi grubumdan hiçbişey bulamadım XS bedenler bile çuval gibi durdu üstümde bende çocuk reyonuna gittim inanamazsınız 13-14 yaş grubundan 3 tane tshırt aldım eşim rezil ettin beni çocuk reyonundan giyiniyosun böyle kadınmı olur didi

Canim benim 8-11 hafta arasi tavandi ulanti, kuma pek olmadi sadece kuru kuru ogurme ve azcik aci su geliyordu o zaman duzeliyordu biraz.. Son 3-4 gundurde cok sukur iyiyim.. Gacicek ins seninde 1 2 hafta daha az kaldi :)))

dr um da öle söledi cnmm dayanmaya çalışıorumm.. bndede kusma 1 kere olduu ara ara öğürtü gelio. evden çıkınca unutuyorumm bulantımı psikolojikte oluo bazen bi tek evde öğürüom çnküü.. geçicek geçicekk inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…