- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.801
selam kızlaaar ben geldim pazara gittim pazarlığımı yaptım ütü masam yoktu onu aldım çarşamba günü için doktordan randevumu aldım dünde alışverişe gitmiştim geçen haftaki psikolojik bunalımını kocamın burnundan fitil fitil getiriyorum şuan
Kızlar dün lcw ya girdim. Kendime kendi grubumdan hiçbişey bulamadım xs bedenler bile çuval gibi durdu üstümde bende çocuk reyonuna gittim inanamazsınız 13-14 yaş grubundan 3 tane tshırt aldım eşim rezil ettin beni çocuk reyonundan giyiniyosun böyle kadınmı olur didi
ewt ew almayı düşünüyrduk zaten bakalım eğer kbul ederse öle dicem aynı binadayız haynanamla
selam kızlaaar ben geldim pazara gittim pazarlığımı yaptım ütü masam yoktu onu aldım çarşamba günü için doktordan randevumu aldım dünde alışverişe gitmiştim geçen haftaki psikolojik bunalımını kocamın burnundan fitil fitil getiriyorum şuan
kızlar dün LCW ya girdim. kendime kendi grubumdan hiçbişey bulamadım XS bedenler bile çuval gibi durdu üstümde bende çocuk reyonuna gittim inanamazsınız 13-14 yaş grubundan 3 tane tshırt aldım eşim rezil ettin beni çocuk reyonundan giyiniyosun böyle kadınmı olur didi
ohh valla ne güzel :) olur öyle kadın hemde çok iyi olur eminim sende öylesin tatlım bende öyle olmak isterdim kıymetini bil
ne güzel ya bende bu gdişle koca karı reyonundan giyincem ole bi reyon bulursam
valla işte arkadaşımın kızı var 11 yaşında o kendine 10-11 yaş grubundan aldı bende 13-14 yaş grubundan aldım bi tshırt aldık bir örnek hatta dedim benim olmayan pantolonları sana vereyim diye kız bi sevindi bi sevindi :)
iyi bişii evet ama bazen zor oluyo bak yaz geliyo denize gitcez ama bende göğüs yok küçük kız çocukları gibi papatya mı takcam sadece uçlarına
Göğüsler sıfır yaaa o yüzden oluyo herbişey zaten aslında bi yandanda kötü yani
ne güzel ya bende bu gdişle koca karı reyonundan giyincem ole bi reyon bulursam
valla işte arkadaşımın kızı var 11 yaşında o kendine 10-11 yaş grubundan aldı bende 13-14 yaş grubundan aldım bi tshırt aldık bir örnek hatta dedim benim olmayan pantolonları sana vereyim diye kız bi sevindi bi sevindi :)
iyi bişii evet ama bazen zor oluyo bak yaz geliyo denize gitcez ama bende göğüs yok küçük kız çocukları gibi papatya mı takcam sadece uçlarına
göğüsler sıfır yaaa o yüzden oluyo herbişey zaten aslında bi yandanda kötü yani
zaten yeni nesillerin yani bizim yaş grubumuzdaki 20 liklerin göğüs problemi var canım zayıf veya kilolu olmakla değişmiyor bu küçük göğüsler genelde..ama zayıf olmak güzel birşey bende çaba gösteriyorum :)
kadın reyonunda çok beğendiğim bi tshırt vardı rengi falan çok hoşuma gitti tarzıda bana uygundu ama xs bulamadım sadece M L XL ve XXL kalmış haliyle alamadım çok üzüldüm sonra alt kata arkadasımın yanına indim oda kızına bişeyler bakıyodu aha dedim bu bana göre sonra aldım gittim kabinlere giydim inan bol bile geldi geri gidip bi küçük bedenini aldım
görevli kızlar yaşıma iannmadı 28 yaşındayım diyorum daha 20 gösteriyosun diyolar ya ne 20 si ben evliyim bakın buda kocam diyorum abiniz sanmıştık dediler yarıldım gülmekten eşim bozuldu tabi
ne olçak bu halimiz sen göğsün yok dye şikyetcisin bende göğüslerim çok byük dye şikayetçiyim ya vücdüma baksan bacak kalça yok koca göğüslerim beni oldugumdan kilolu gösteriyo. allh nasip ederde hamile kaldıktan sonra memişlr büyürse küçültrmyi bile düşünyorum ya.asçık sana takviyemi yapsak ne
hahahhahahahhaYok canım okadar da değil güldüm yaa
heheee ay kız o derece zayıfmısın ama yakışana yakışıyodur canım sen güzellğinden klondan mutluysan gerisi tırttttt... salla gitsinn kaç kilosinki şeker
evet canım hiç görüşemedik gerçekten ne zamandır ama ben buralardayım sen yoksun yaa :) ne oldu geldimi kırmızılar ??
olur tabi kıs
Allahtan göbek ve popo var bende. zeytin yutmuş solucan gibiyim göbekten dolayı ama olsun en azından bi çıkıntı var diye seviniyorum ona bile. popomda var allahtan ama göğüsler yok. bi arkadasımda böyle göğüslerinden şikayetçi silikon yaptırmayı düşünüyo ben onu düşünmedim düşünmemde ama keşke acık büyüseydi bide evlenince büyür derler 1 senedir yarım beden bile atamadım
belki çouktan sonra büyürler ya. ya bende zevk için yada cok küçük dye slikon yaptrmam ama inan büyük olması çokkötü bişi.bazen eşimin tşörtlrini falan gyiyorum çokardıktan sonra bde ne göreyim ikitane kocaman top izi var genşlemiş tşhört hehhee eşim bi gülüyo iyice makarası oluyrum
47 desem
aslında epk memnun değilim yani kilo alsam iyi olur ne güzel 52 ye kadar çıkmıştım ama sonra yine çok verdim hatta şubatta 42 kiloydum bi ara ama şimdi çok şükür yine aldım. güzellikde alan almış satan satmış diye teselli buluyorum ama kilo alınca yüzüme bile bi güzelllik geliyo kanım canım geliyo ayol
kız valla sinir oluyom artık memikler byük olunca adam akıllı birsey bulamıyorumm.normalde memkler olmasa medyum giycem ama l bazen xl ye kadar cıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?