HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ohh valla ne güzel :) olur öyle kadın hemde çok iyi olur eminim sende öylesin tatlım bende öyle olmak isterdim kıymetini bil

ne güzel ya bende bu gdişle koca karı reyonundan giyincem ole bi reyon bulursam

ohh valla ne güzel :) olur öyle kadın hemde çok iyi olur eminim sende öylesin tatlım bende öyle olmak isterdim kıymetini bil

valla işte arkadaşımın kızı var 11 yaşında o kendine 10-11 yaş grubundan aldı bende 13-14 yaş grubundan aldım bi tshırt aldık bir örnek hatta dedim benim olmayan pantolonları sana vereyim diye kız bi sevindi bi sevindi :)
iyi bişii evet ama bazen zor oluyo bak yaz geliyo denize gitcez ama bende göğüs yok küçük kız çocukları gibi papatya mı takcam sadece uçlarına
göğüsler sıfır yaaa o yüzden oluyo herbişey zaten aslında bi yandanda kötü yani

zaten yeni nesillerin yani bizim yaş grubumuzdaki 20 liklerin göğüs problemi var canım zayıf veya kilolu olmakla değişmiyor bu küçük göğüsler genelde..ama zayıf olmak güzel birşey bende çaba gösteriyorum :)

ne güzel ya bende bu gdişle koca karı reyonundan giyincem ole bi reyon bulursam

kadın reyonunda çok beğendiğim bi tshırt vardı rengi falan çok hoşuma gitti tarzıda bana uygundu ama xs bulamadım sadece M L XL ve XXL kalmış haliyle alamadım çok üzüldüm sonra alt kata arkadasımın yanına indim oda kızına bişeyler bakıyodu aha dedim bu bana göre sonra aldım gittim kabinlere giydim inan bol bile geldi geri gidip bi küçük bedenini aldım
görevli kızlar yaşıma iannmadı 28 yaşındayım diyorum daha 20 gösteriyosun diyolar ya ne 20 si ben evliyim bakın buda kocam diyorum abiniz sanmıştık dediler yarıldım gülmekten eşim bozuldu tabi

ne olçak bu halimiz sen göğsün yok dye şikyetcisin bende göğüslerim çok byük dye şikayetçiyim ya vücdüma baksan bacak kalça yok koca göğüslerim beni oldugumdan kilolu gösteriyo. allh nasip ederde hamile kaldıktan sonra memişlr büyürse küçültrmyi bile düşünyorum ya.asçık sana takviyemi yapsak ne

giyinikken iyi oluyo tam destek sütyen kullanıyorum baya büyük gibi duruyolar ama soyununca iş değişiyo
düünde gelinliğin göğüs kısmına 2 kat sünger koydurdum içine tam destek straplez sütyen giydim içine hayalet sütyen diktim onun içinede silikon dolgu diktim ablam adam gece seni geri getirir kandırdınız beni bu kız değil erkek diye adam hayal kırıklığına uğrıcak zavallı dedi

heheee ay kız o derece zayıfmısın ama yakışana yakışıyodur canım sen güzellğinden klondan mutluysan gerisi tırttttt... salla gitsinn kaç kilosinki şeker

olur tabi kıs
Allahtan göbek ve popo var bende. zeytin yutmuş solucan gibiyim göbekten dolayı ama olsun en azından bi çıkıntı var diye seviniyorum ona bile. popomda var allahtan ama göğüsler yok. bi arkadasımda böyle göğüslerinden şikayetçi silikon yaptırmayı düşünüyo ben onu düşünmedim düşünmemde ama keşke acık büyüseydi bide evlenince büyür derler 1 senedir yarım beden bile atamadım

heheee ay kız o derece zayıfmısın ama yakışana yakışıyodur canım sen güzellğinden klondan mutluysan gerisi tırttttt... salla gitsinn kaç kilosinki şeker

47 desem
aslında epk memnun değilim yani kilo alsam iyi olur ne güzel 52 ye kadar çıkmıştım ama sonra yine çok verdim hatta şubatta 42 kiloydum bi ara ama şimdi çok şükür yine aldım. güzellikde alan almış satan satmış diye teselli buluyorum ama kilo alınca yüzüme bile bi güzelllik geliyo kanım canım geliyo ayol

belki çouktan sonra büyürler ya. ya bende zevk için yada cok küçük dye slikon yaptrmam ama inan büyük olması çokkötü bişi.bazen eşimin tşörtlrini falan gyiyorum çokardıktan sonra bde ne göreyim ikitane kocaman top izi var genşlemiş tşhört hehhee eşim bi gülüyo iyice makarası oluyrum

aay bende giyiyorum eşimin tshırtlerini ama içinde kayboluyorum göğüs falan çıkmıyo onunkiler bile daha belli tshırtlerinin içinde ben yatarken sütyenimi çıkarıyorum geceliğin içinde sadece 2 yumruk gibi bişii belli oluyo sırt üstü yatınca oda gidiyo

ooovv 42 kötüde 48 yne iyi tatlım ya hjç mi yemiyosun ymek yada kilomu almıyorsun..iştah açıcı vitmin haplrından alsan..folic plus u şiddetle tavsye ederim acayip iştah açıyo ben o ilaca ragmen çok hırslanmıştım 6 kilo verdim ama kullnmıysan tavsye ederim..

Son düzenleme:
kız valla sinir oluyom artık memikler byük olunca adam akıllı birsey bulamıyorumm.normalde memkler olmasa medyum giycem ama l bazen xl ye kadar cıkıyorum

olsun memik olsunda başka fazlalık olmasından iyidir benimde popo göğüs orantılı midede fazlalık var biraz xl giyiyorum :S

kızlar ben bugün öğütülmüş çörek otu aldım ama sizce çokmu geç kaldım bugün yemeye başlasam nasıl olur yani tamam baya geç kaldım ama hiç faydası olmazmıkiii:26:
bugün adetimin 18. günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…