- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.681
Kocalar siteyi bassın sonra hepimize kurşuna dizsinler
Bugün pilatese gittim kızlar acaba varsa bebek falan zararı olur mu??[/B]
HAdi bakalım inşallahh sende de yapmıştır bu etkiyi
Ben de mi alsam bu ay adetim düzenli ama
canım ben aslen sivaslıyım ama nerdeyse 20 yıldır antalyadayım.. dutlubahçe semti var orda oturyorum .. çevreyolunda yani.. bilir misin? sen ne taraftansın cnm?
anım antalyaya cok gelip gidiyoruz ama hiç duymadım kumlucada oturuyorum canım kemer yolunda finike falan bilirsin
evet cnm bilirim.. tüh yaa yakın olaydık iyi olurdu :))) ben merkezdeyim kuşum ...
görüşürüz canım ya allahın izniyle hamile kalsam kontröller için oraya gelcem olmpos hastahanesini biliyormusun? endevaya gittim kaç kere ordada cok ilgi var ama olmpos daha iyi diyolar oraya gecerim inşallh
cnm ben duymadım hiç o hastaneyi..ben sigorta acilin karşısındaki muhammet öztürk e gidiyorm ve çok memnunum çok sakin çok anlayışlı bir doktor...ve ilgileniyorlar hemen ulaşıyorsun 7 24...tavsiye ederim
sigortayı biliyorum ama hiç gitmedim. ben önceleri normal rahatsızlıklarımda araştırmaya giderdim ordanda cok memnunum kumlucadaki doktorlar gibi değiller yani
İnşallah canım gönlüne göre olsun umarım..Ben de isterdim ikizim olsun ikisi aradan çıksınkız ben bebeleri çok severim iz olsada olur1 buçuk yıl istemedim kesinikle şimdi baya istiyorum yani
çok saol canım ya gercekten sizlerle konusunca cok rahatlıyorum sadece gebelik konusu olmassa bile cok iyi geliyosunuz bana :) tam canım sırf sizler için yapçam testi haber veririm sizlere :) canım az önce dediğim gibi adetlerim düzenliydi 2 aydan beri boleyim daha doğrusu kasım ayından aralığa kadar olmamıştım hap kullandım 1 hafta demeden oldum adetimi bu ayda gelmedi işte
bende 2 yıılık evliyim bir yıl istemedik sonra bi düşük oldu şimdi milleti sustura bilene para ödülü koydum yaa
Alemsiniz güldürdünüz :)
yarın doktora gidiyorum kızlar dua nolur dua istiyorum.....
Ne icin canim. bat geldi mi senin[/QU
yok tatlım benim hormon testlerim yapılacak yumurtladımmı ona bakacaklar bu ay inşallah hormonlar normaldir ya da bu bal tarçın çörek ve incir kürü işe yaramıştır yarın yirmi birinci günüm şifa için dua istiyorum yani ...
yarın doktora gidiyorum kızlar dua nolur dua istiyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?