HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım ben aslen sivaslıyım ama nerdeyse 20 yıldır antalyadayım.. dutlubahçe semti var orda oturyorum .. çevreyolunda yani.. bilir misin? sen ne taraftansın cnm?

anım antalyaya cok gelip gidiyoruz ama hiç duymadım kumlucada oturuyorum canım kemer yolunda finike falan bilirsin

evet cnm bilirim.. tüh yaa yakın olaydık iyi olurdu :))) ben merkezdeyim kuşum ...

görüşürüz canım ya allahın izniyle hamile kalsam kontröller için oraya gelcem olmpos hastahanesini biliyormusun? endevaya gittim kaç kere ordada cok ilgi var ama olmpos daha iyi diyolar oraya gecerim inşallh

kızlar ben kaçar eve geldiğimde inşallah sizlere güzel haber veririm bu arada kızlar allahın 99 adının her birinde farklı anlamlar var biliyosunuzdur. günlük YA SAMED getirin normalde 181 tane ama ben 1000 tane falan çekiyorum. dilediğin niyetlendiğin dualar kabu oluyo bilgilendirmek istedim

görüşürüz canım ya allahın izniyle hamile kalsam kontröller için oraya gelcem olmpos hastahanesini biliyormusun? endevaya gittim kaç kere ordada cok ilgi var ama olmpos daha iyi diyolar oraya gecerim inşallh

cnm ben duymadım hiç o hastaneyi..ben sigorta acilin karşısındaki muhammet öztürk e gidiyorm ve çok memnunum çok sakin çok anlayışlı bir doktor...ve ilgileniyorlar hemen ulaşıyorsun 7 24...tavsiye ederim

cnm ben duymadım hiç o hastaneyi..ben sigorta acilin karşısındaki muhammet öztürk e gidiyorm ve çok memnunum çok sakin çok anlayışlı bir doktor...ve ilgileniyorlar hemen ulaşıyorsun 7 24...tavsiye ederim

sigortayı biliyorum ama hiç gitmedim. ben önceleri normal rahatsızlıklarımda araştırmaya giderdim ordanda cok memnunum kumlucadaki doktorlar gibi değiller yani

sayende biz de çok rahatladık canımmmmm!herkesin aklı senin teste kaldı.sabaha da yapmazsan gelme topikeee.gerim gerim gerildim valla.

iyi gecelr kızlar benim kociş işten gelmeden son kez bakıyım dedim uçmus sayfalar oku oku zor bitirdim :) burdaki sohbete bayılıyorum yaa hepiniz süpersiniz

Valla. aluskanlik yapiyor burasi. evtim halaa heyecanla seni bekliyorum. yarin da baya bi bakamam 3 fers yapacazsonra da toplanti var. ardindan alisverise cikacam. anca aksambakarim.

kızlar ne olur kızmayın bana benim hiç bir suçum yok kocayı götüremedim eczaneye yarın alcam söz dedi ama şuan gedemem diyo ya yol üstünden bakalım alalım dedim ı ııı dinlemiyoo... arbayı alcam çaktırmadan alıp gelcemde polis molis yakalnırım diye korkuyorum ehliyet olsa ah şu ehliyet çoktan alır gelirdim (( :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…