- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.821
şekerim hiç denk gelemiyoruz.geldiler benim gelmeyesiceler.artık önümüzdeki aya kaldım.sen ne durumdasın
aay bende giyiyorum eşimin tshırtlerini ama içinde kayboluyorum göğüs falan çıkmıyo onunkiler bile daha belli tshırtlerinin içindeben yatarken sütyenimi çıkarıyorum geceliğin içinde sadece 2 yumruk gibi bişii belli oluyo sırt üstü yatınca oda gidiyo
ooovv 42 kötüde 48 yne iyi tatlım ya hjç mi yemiyosun ymek yada kilomu almıyorsun..iştah açıcı vitmin haplrından alsan..folic plus u şiddetle tavsye ederim acayip iştah açıyo ben o ilaca ragmen çok hırslanmıştım 6 kilo verdim ama kullnmıysan tavsye ederim..
kızlar ben bugün öğütülmüş çörek otu aldım ama sizce çokmu geç kaldım bugün yemeye başlasam nasıl olur yani tamam baya geç kaldım ama hiç faydası olmazmıkiii:26:
bugün adetimin 18. günü
selam kızlaaar ben geldim pazara gittim pazarlığımı yaptım ütü masam yoktu onu aldım çarşamba günü için doktordan randevumu aldım dünde alışverişe gitmiştim geçen haftaki psikolojik bunalımını kocamın burnundan fitil fitil getiriyorum şuan
kızlar dün LCW ya girdim. kendime kendi grubumdan hiçbişey bulamadım XS bedenler bile çuval gibi durdu üstümde bende çocuk reyonuna gittim inanamazsınız 13-14 yaş grubundan 3 tane tshırt aldım eşim rezil ettin beni çocuk reyonundan giyiniyosun böyle kadınmı olur didi
47 desem
aslında epk memnun değilim yani kilo alsam iyi olur ne güzel 52 ye kadar çıkmıştım ama sonra yine çok verdim hatta şubatta 42 kiloydum bi ara ama şimdi çok şükür yine aldım. güzellikde alan almış satan satmış diye teselli buluyorum ama kilo alınca yüzüme bile bi güzelllik geliyo kanım canım geliyo ayol
olsun memik olsunda başka fazlalık olmasından iyidir benimde popo göğüs orantılı midede fazlalık var biraz xl giyiyorum :S
bende cumartesi bekliyordum en geç gelmezse var bişiler dedim ama cumartesi çok minik pembe geldi başka birşey yok tertemizdi taaaki bugün öğlene kadar bir saat önce filan yine öyle geldi sanırım adet başlıyor..ama niye geç oldu böyle stres yaptım belkide ondandır canım sanırım biz aynı ay olacağız hamiş :) çok güzel olar ozaman..zaten benim bu ay çalışma az olmuştu ama bu ay kısmetse her gün yapacağım çat çat çatlatacağız oohhhhh :):):):):)
olur tabi kıs
Allahtan göbek ve popo var bende. zeytin yutmuş solucan gibiyim göbekten dolayı ama olsun en azından bi çıkıntı var diye seviniyorum ona bile. popomda var allahtan ama göğüsler yok. bi arkadasımda böyle göğüslerinden şikayetçi silikon yaptırmayı düşünüyo ben onu düşünmedim düşünmemde ama keşke acık büyüseydi bide evlenince büyür derler 1 senedir yarım beden bile atamadım
valla işte arkadaşımın kızı var 11 yaşında o kendine 10-11 yaş grubundan aldı bende 13-14 yaş grubundan aldım bi tshırt aldık bir örnek hatta dedim benim olmayan pantolonları sana vereyim diye kız bi sevindi bi sevindi :)
iyi bişii evet ama bazen zor oluyo bak yaz geliyo denize gitcez ama bende göğüs yok küçük kız çocukları gibi papatya mı takcam sadece uçlarına
göğüsler sıfır yaaa o yüzden oluyo herbişey zaten aslında bi yandanda kötü yani
ciddimi kız ayıptr solemsi kaç klosun ben 72 yim memişlri saymassak 63 klo varmdr kesinşaka bi yana evlendkten sonra 13 klo aldım..
42 ye kürtajdan sonra düştüm canım yaa normalde çok yemek yerim ama metabolizmam çok hızlı çalışıyo normal insandan 4 kat fazla yemem lazım kilo almam için yani düşün
folacin kullanıyorum zaten ben 5 aydır. eşimde ilk zamanlaryede kilo al derdi şimdi bana zayıfsın diyenlere açıklamayı kendisi yapıyo yiyo ama yakıyo diye
ee yani baya gec.artık ovu günün bi etkisi olmazki...
Kis al bendende o kadar bazan xsler bile olmuyor, hersey burdaki develere gore yapilmis pantolan fln hep Tr gidisimde alip terziye veriyom boy icin cunku burda terzide yoK.. Birde benim ayak numaram 35 hep cocuk botu spor ayakkabisi fln topuklularimida babam ayakkabici model ciktikca bana ayirir.. Ama benim adam mutlu bundan ne guzel yari fiyatina cocuk reyonundan hallediyoz super hatunsuz masrafsizsin diyor ustune.. :)) Ayakkabi fln alirkende der hep gorevlilere nasil olur kucugu yok sindirellayi unutmussunuz ayip der..
ayy cimcime bende evlendiğimde 47 kiloydum keşke geri dönebilsem şöyle 49lara felan ama veremiyorum şuan 53 kiloyum boşver zayıflık en iyisi zaten zamanla alınıyo ve sonra geri veremiyosun ben en fazla 51 olmuştum hayatta aklıma gelmezdi buladar şişmanlıcağım biara 56yı görüyodum nerdeyse bide şu var lcw'nin bedenleri çok büyük zaten bende zayıf olmamama reğmen bazı kıyafetler özellikle etekler felan olmuyo bende alıyorum çocuk reyonundan üstelik dediğin gibi 15-16 büyük geliyo 13-14 alıyorum kocanın dediklerine aldırma yani lcw'de var sorun sende değil
off kızlar yaa kilo demeyin valla sinirlerim cok bozuluyo bende evlendigimde 52 kiloydum sonra 57 oldum sabitlendim ama hamilelikten sonra bütün bünyem sastı 65 kilo oldum su an ve rejime giremiyorum bi türlü sabah giriyorum aksam canım bişeyler istiyo yarın girerim diyip hop cıkıyorum hemenciddimi kız ayıptr solemsi kaç klosun ben 72 yim memişlri saymassak 63 klo varmdr kesinşaka bi yana evlendkten sonra 13 klo aldım..
aynen öyle evleneli 1,5 yıl oldu ama ben maşallah ilk evlendiğimde biraz anti depresan etkisiyle(3 ay kullanmıştım) biraz kürtajın etkisiyle 12 13 kilo aldım ve 78 kilo falanımoooof off
hergün yapmak ii güzel gizemde öyle hamiş kaldı ama bana öyle hergün yapmak cok zor geliyor.evet banada aynı zamanda olucakmışız gibi geliyor.inş da öyle olur
boy falan nasıl uzunsa onunda etksi vardır klonun
kızlar ben bugün öğütülmüş çörek otu aldım ama sizce çokmu geç kaldım bugün yemeye başlasam nasıl olur yani tamam baya geç kaldım ama hiç faydası olmazmıkiii:26:
bugün adetimin 18. günü
canım hedefe giden yolda çekilen çile kutsaldır yapalım bu ay hergünde yazalım buraya tamam mıbaşka çare yok olur muhtemelen Allah yazdıysa :) sen hangi gün oldun adet canım??
ohhh ne gzel yaa bende istyrum banane banane.... benim ablamda kürtaşdan sonra baya zayıflmıştı içini falan iyice temzlenmekten kaynalanıyo olsa gerek heralde ya. olsun canım şanslısın yne doğuundan sonra 60 ta olsan senin için süper olur.haftaya batım hamiş olmassam sıkı bi dyete başlıcam
evet aslında evlilik yarar derler ama sana yaramamış anlaşılan. bende evlenmeden önce zayıftım tabii senin kadar değil. :) 10 ayda 10 kilo aldım :) benimde göğüslerim küçücüktü şimdi nasıl büyüdüler görme gitsin
Evet gogus olayi kotu sutyen takmasan dumduzDestekli bikinilerde gec kuruyor rahatsiz ediyor, o yuzden sik sik degistiriyorum .. Nacan anacim benim adam mutlu limonlariyla.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?