HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

şekerim hiç denk gelemiyoruz.geldiler benim gelmeyesiceler.artık önümüzdeki aya kaldım.sen ne durumdasın

bende cumartesi bekliyordum en geç gelmezse var bişiler dedim ama cumartesi çok minik pembe geldi başka birşey yok tertemizdi taaaki bugün öğlene kadar bir saat önce filan yine öyle geldi sanırım adet başlıyor..ama niye geç oldu böyle stres yaptım belkide ondandır canım sanırım biz aynı ay olacağız hamiş :) çok güzel olar ozaman..zaten benim bu ay çalışma az olmuştu ama bu ay kısmetse her gün yapacağım çat çat çatlatacağız oohhhhh :):):):):)

bende sırt üstü yatınca cok mutlu oluyrum çünkü göğüslerim kçülüyo yuppiiii....

42 ye kürtajdan sonra düştüm canım yaa normalde çok yemek yerim ama metabolizmam çok hızlı çalışıyo normal insandan 4 kat fazla yemem lazım kilo almam için yani düşün
folacin kullanıyorum zaten ben 5 aydır. eşimde ilk zamanlaryede kilo al derdi şimdi bana zayıfsın diyenlere açıklamayı kendisi yapıyo yiyo ama yakıyo diye

Kis al bendende o kadar bazan xsler bile olmuyor, hersey burdaki develere gore yapilmis pantolan fln hep Tr gidisimde alip terziye veriyom boy icin cunku burda terzide yoK.. Birde benim ayak numaram 35 hep cocuk botu spor ayakkabisi fln topuklularimida babam ayakkabici model ciktikca bana ayirir.. Ama benim adam mutlu bundan ne guzel yari fiyatina cocuk reyonundan hallediyoz super hatunsuz masrafsizsin diyor ustune.. :)) Ayakkabi fln alirkende der hep gorevlilere nasil olur kucugu yok sindirellayi unutmussunuz ayip der..

ayy cimcime bende evlendiğimde 47 kiloydum keşke geri dönebilsem şöyle 49lara felan ama veremiyorum şuan 53 kiloyum boşver zayıflık en iyisi zaten zamanla alınıyo ve sonra geri veremiyosun ben en fazla 51 olmuştum hayatta aklıma gelmezdi buladar şişmanlıcağım biara 56yı görüyodum nerdeyse bide şu var lcw'nin bedenleri çok büyük zaten bende zayıf olmamama reğmen bazı kıyafetler özellikle etekler felan olmuyo bende alıyorum çocuk reyonundan üstelik dediğin gibi 15-16 büyük geliyo 13-14 alıyorum kocanın dediklerine aldırma yani lcw'de var sorun sende değil

olsun memik olsunda başka fazlalık olmasından iyidir benimde popo göğüs orantılı midede fazlalık var biraz xl giyiyorum :S

ciddimi kız ayıptr solemsi kaç klosun ben 72 yim memişlri saymassak 63 klo varmdr kesin şaka bi yana evlendkten sonra 13 klo aldım..

hergün yapmak ii güzel gizemde öyle hamiş kaldı ama bana öyle hergün yapmak cok zor geliyor.evet banada aynı zamanda olucakmışız gibi geliyor.inş da öyle olur

evet aslında evlilik yarar derler ama sana yaramamış anlaşılan. bende evlenmeden önce zayıftım tabii senin kadar değil. :) 10 ayda 10 kilo aldım :) benimde göğüslerim küçücüktü şimdi nasıl büyüdüler görme gitsin

Evet gogus olayi kotu sutyen takmasan dumduz Destekli bikinilerde gec kuruyor rahatsiz ediyor, o yuzden sik sik degistiriyorum .. Nacan anacim benim adam mutlu limonlariyla.. :))

ciddimi kız ayıptr solemsi kaç klosun ben 72 yim memişlri saymassak 63 klo varmdr kesin şaka bi yana evlendkten sonra 13 klo aldım..

aynen öyle evleneli 1,5 yıl oldu ama ben maşallah ilk evlendiğimde biraz anti depresan etkisiyle(3 ay kullanmıştım) biraz kürtajın etkisiyle 12 13 kilo aldım ve 78 kilo falanım oooof off

ohhh ne gzel yaa bende istyrum banane banane.... benim ablamda kürtaşdan sonra baya zayıflmıştı içini falan iyice temzlenmekten kaynalanıyo olsa gerek heralde ya. olsun canım şanslısın yne doğuundan sonra 60 ta olsan senin için süper olur.haftaya batım hamiş olmassam sıkı bi dyete başlıcam

ee yani baya gec.artık ovu günün bi etkisi olmazki...

o zaman nasip battan sonra yaparım artık :)

aynen benimde ayak numaram 36 ilk kez 38 numara converse giyiyorum. onunda kalıbı çok küçükmüş. eşim 36 giyiyorum diye 36 almıştı şehir dışından sonra geri gönderip 36,5 aldık oda olmadı 37-37,5 derken 38 e kadar çıktık meğersem o modellerin kalıbı çok darmış yani topuklular 36 converse 38 ikisi birbirini tutmuyo ama olsun benim tatlı canım sağolsun

hayatım benim boyumda var ama. o yüzden 52 bile göstermiyo bende. lcw da bi ceket beğendim ilk kez XS oldu ama onuda kararsız kalıp almadım eve geldik eşime dedim e neden almadın alsan ben sana niye aldınmı dicektim dedi uyuz oldum ilk defa kendi boyutlarımda bişey beğenmiştim oysaki kocam kendisi 4XL olduğu için beni hep minik görüyo ayı

off kızlar yaa kilo demeyin valla sinirlerim cok bozuluyo bende evlendigimde 52 kiloydum sonra 57 oldum sabitlendim ama hamilelikten sonra bütün bünyem sastı 65 kilo oldum su an ve rejime giremiyorum bi türlü sabah giriyorum aksam canım bişeyler istiyo yarın girerim diyip hop cıkıyorum hemennapıcam yaa 3 ayda kilo verip tekrar hamilelige hazırlanmam lazım ama nerdeee hedefim 55 allahım neden bebek gitti iştah gitmiyo diyodum bende bu folik plustan sanırım bide sigarayı bıraktım içmiyorum hiç baslasammı acaba:26:

hergün yapmak ii güzel gizemde öyle hamiş kaldı ama bana öyle hergün yapmak cok zor geliyor.evet banada aynı zamanda olucakmışız gibi geliyor.inş da öyle olur

canım hedefe giden yolda çekilen çile kutsaldır yapalım bu ay hergünde yazalım buraya tamam mı başka çare yok olur muhtemelen Allah yazdıysa :) sen hangi gün oldun adet canım??

canım bende dün anneme çörek otu aldım tozunu çekilmiş halde dedimde çekilmiş alma direk çörek otunu al kendin evde değirmenle çek dedi bi maddesi varmış çekilmiş halde durunca o madde uçuyormuş taze çekip içmek lazımmış canım değirmen dediğimde hani küçük evler için kahve karabiber değirmenleri felan oluyo ya onlar işimizi görür heralde bende çarşıya çıkınca alıyım diye düşünüyodum ama soğan yapıyorum diye vazgeçtim

canım hedefe giden yolda çekilen çile kutsaldır yapalım bu ay hergünde yazalım buraya tamam mı başka çare yok olur muhtemelen Allah yazdıysa :) sen hangi gün oldun adet canım??

ben dün adet oldum sabah sabah.yapalım valla yani inşallah.madem bu cocuk böyle gelicekse bizde böyle yaparız.

bana 7 sene önce gittiğim doktor evlenip hamile bile kalsan 55 kiloda doğum yaparsın senin kilo alman ıstakozunki gibi 7 senede yarım kilo demişti

bende değişiklik yapmadı evlilik

Evet gogus olayi kotu sutyen takmasan dumduz Destekli bikinilerde gec kuruyor rahatsiz ediyor, o yuzden sik sik degistiriyorum .. Nacan anacim benim adam mutlu limonlariyla.. :))

ay evet bizde geçen yaz arkadaslarıyla birlikte gittik denize benim bikinim yoktu gittiğimiz yerden aldık hiç kalmamış bedenler tam desteklilerde mecburen desteksiz aldım ay bi utandım bi utandım anlatamam herkesin karısı kafam kadar göğüs sahibi benimkiler mandalina kadar eşim adına utandım valla ama o halinden gayet memnundu :26: bu sene için kesinlikle tam destekli alcam bunlarla deniz çekilmez doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…