- 29 Kasım 2012
- 752
- 0
- 46
- 33
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.841
off kızlar yaa kilo demeyin valla sinirlerim cok bozuluyo bende evlendigimde 52 kiloydum sonra 57 oldum sabitlendim ama hamilelikten sonra bütün bünyem sastı 65 kilo oldum su an ve rejime giremiyorum bi türlü sabah giriyorum aksam canım bişeyler istiyo yarın girerim diyip hop cıkıyorum hemennapıcam yaa 3 ayda kilo verip tekrar hamilelige hazırlanmam lazım ama nerdeee hedefim 55 allahım neden bebek gitti iştah gitmiyo diyodum bende bu folik plustan sanırım bide sigarayı bıraktım içmiyorum hiç baslasammı acaba:26:
off kızlar yaa kilo demeyin valla sinirlerim cok bozuluyo bende evlendigimde 52 kiloydum sonra 57 oldum sabitlendim ama hamilelikten sonra bütün bünyem sastı 65 kilo oldum su an ve rejime giremiyorum bi türlü sabah giriyorum aksam canım bişeyler istiyo yarın girerim diyip hop cıkıyorum hemennapıcam yaa 3 ayda kilo verip tekrar hamilelige hazırlanmam lazım ama nerdeee hedefim 55 allahım neden bebek gitti iştah gitmiyo diyodum bende bu folik plustan sanırım bide sigarayı bıraktım içmiyorum hiç baslasammı acaba:26:
Usenenin cocugu olmazmisss ekinnnnnnnnn
kizlarrr alakasiz amaaa .face.de adlarini eklediklerim asagiyaaaa asagiyaaa karsisina nicklerinizi yazarisiniz katostirdim kim kim kim??????:))))))
ozlem ozturk:??????
niran: nice33
Hulyaaa: hsst mi
Gorkem: ????
Eberu caliskan: ?????
ben dün adet oldum sabah sabah.yapalım valla yani inşallah.madem bu cocuk böyle gelicekse bizde böyle yaparız.
1,73 canım boyum iyi kilo fazla durmuyor gibi ama almaya meyilliyim alıyorum yani bu sıra diyet yapmaya karar verdim :)
bana 7 sene önce gittiğim doktor evlenip hamile bile kalsan 55 kiloda doğum yaparsın senin kilo alman ıstakozunki gibi 7 senede yarım kilo demişti
bende değişiklik yapmadı evlilik
ay evet bizde geçen yaz arkadaslarıyla birlikte gittik denize benim bikinim yoktu gittiğimiz yerden aldık hiç kalmamış bedenler tam desteklilerde mecburen desteksiz aldım ay bi utandım bi utandım anlatamamherkesin karısı kafam kadar göğüs sahibi benimkiler mandalina kadar eşim adına utandım valla ama o halinden gayet memnundu :26: bu sene için kesinlikle tam destekli alcam bunlarla deniz çekilmez doğrusu
bende kesin kararverdim haftya adet gnüm hamle kalmasssm bu ayda kendmi dyete vercem dağıtcam kafamı çocuk pskolojsyle..
aslında iradem nasıl kuvvetlidir anlatamam ama kafamda bitmedigi sürece kesinlikle yapamıyorum yaptıgım zamanda 1 ayda 10kilo verdigimi bilirim yanii abartıpgerçekten istedkten sonra veriliyo canımya kafaya koydktan sonra bde sen gbi akşm yiyrum dynamyrum.. yarın başlcam dye dye alar gecti.ama sen resimlerde süper fit druyorsun canım ya
olsun o kadar göbekden hiç bişeycik olmaz bebek olucaz zaten kısa süre sonra orda dedigin gibihayatım kilon gayet iyi senin.. bundan fazlasını alma yeter.. :) bende 62 kiloyum. göbek biraz rahatsız ediyo ama oda bebek olunca hiiiç sıkıntım kalmıycak..sigaraya da tekrar başlasam mı diye düşünme zaten başlayamazsın ben bi içiyim diyorum sanki izmarit yutmuş gibi oluyorum. başlama kuzum sen az az sıksık ye
bende bırakıyım dedim tatlım ama doktor bırakma o bizim için çok önemli dedi yaa bırakma sende napalım bebişler gelsin bi dünyaya sıkı sıkı yaparız rejimlerimiziben 7 aydır kullanıyorum folic plusu acaba bıraksammı yaa onlar aldırıor kilo belkide iştah yapıphamiş olunca yine başlarım olmaz mı yaa
Canim çok sevindim bebeginle birlikte saglikli sihhatli uzun bir omur diliyorum. Her gununuz boyle guzel haberlerle dolsun insallah...kızlaaar biz geldikkkkk :)
hamileyimmmmmmm :)
bu ay adetim bitip hamiş olduğumu öğrenene kadar sıkı sıkı diyetimi yapcam silicem kafamdan şimdilik bebiş konusunu düşünmektende olmuyor çğnkü..olana kadar 7-8 kilo versem zaten hamiş olunca ilk 3 aydada 3 4 kilo veririrm sonra süper olurum Allahın izniyle hamiş kalırsamda doktorumun tavsiyesine uyarak beslenirsem çok sağlıklı olabilirm diye düşünüyorum :)
aslında iradem nasıl kuvvetlidir anlatamam ama kafamda bitmedigi sürece kesinlikle yapamıyorum yaptıgım zamanda 1 ayda 10kilo verdigimi bilirim yanii abartıphayatım boyunca incecik olamadım hep balık gibi poff yaa bende yiyip yiyip kilo almamak istiyorum esim de zayıf ona diyorum su an senin yerinde olsam dünyayı yarım ekmegin arasına koyar yerim iştahım cok acık cok tesekkür ederim tatlım ama artık o kadar da fit degilim 2 ayda yusyuvarlak oldum
olsun o kadar göbekden hiç bişeycik olmaz bebek olucaz zaten kısa süre sonra orda dedigin gibigecen aksam arkadaslarla cıktık içiyim dedim bende sigara ama gercekten kötü oldum bi daha da istemedi canım simdi evdeyim ondan da bu kadar kilo aldım bi işe baslıyım veririm heralde
bende bırakıyım dedim tatlım ama doktor bırakma o bizim için çok önemli dedi yaa bırakma sende napalım bebişler gelsin bi dünyaya sıkı sıkı yaparız rejimlerimizisenin kürtajdan sonra kacıncı ayın kuzum ??
aslında iradem nasıl kuvvetlidir anlatamam ama kafamda bitmedigi sürece kesinlikle yapamıyorum yaptıgım zamanda 1 ayda 10kilo verdigimi bilirim yanii abartıphayatım boyunca incecik olamadım hep balık gibi poff yaa bende yiyip yiyip kilo almamak istiyorum esim de zayıf ona diyorum su an senin yerinde olsam dünyayı yarım ekmegin arasına koyar yerim iştahım cok acık cok tesekkür ederim tatlım ama artık o kadar da fit degilim 2 ayda yusyuvarlak oldum
olsun o kadar göbekden hiç bişeycik olmaz bebek olucaz zaten kısa süre sonra orda dedigin gibigecen aksam arkadaslarla cıktık içiyim dedim bende sigara ama gercekten kötü oldum bi daha da istemedi canım simdi evdeyim ondan da bu kadar kilo aldım bi işe baslıyım veririm heralde
bende bırakıyım dedim tatlım ama doktor bırakma o bizim için çok önemli dedi yaa bırakma sende napalım bebişler gelsin bi dünyaya sıkı sıkı yaparız rejimlerimizisenin kürtajdan sonra kacıncı ayın kuzum ??
ben 7 aydır kullanıyorum folic plusu acaba bıraksammı yaa onlar aldırıor kilo belkide iştah yapıphamiş olunca yine başlarım olmaz mı yaa
bana da öyle dedi canım 3 ay korun sonra deneyin 6 ay olmazsa gelirsin dedi ama dedigin gibi nerde bende de o sabır denemeye baslıyım ilk ayda olmazsa karalar baglarım hemen öncelik kafaya takmamak ama nasıl olucak o nasılhaklısın olmadı devam ederim başka yol bulurum kilo vermek için bebişim için fedakarlık olsun oda ne yapalım :) 4.ayım benm bu ay canım ama iki aydır tutmadı yaa..gerçi doktor hemen takma kafaya 1 yıla kadar yolu var ama hemende olabiğlir dedi bekleme akışına bırak dedi de nerdeeeeee
evet yaa 5 kilo versem motive olup daha da veririm zaten yarın baslıyım ben en iyisi rejimebak ne gzel en büyük irade sgarayı brakmak bırakmışsın 1 ayda ble cok öğün ama az yiyip 5 klo verirsin 5 klo fazlalğın var bnce ya
yok anacım çalışınca da verilmiyo ki .gerçi benimde pek çalıştığım söylenemez ama masa başında olduğumdan pek kilo veremiyorum ama çokta alamıyorum garip bi olay ya.. en iyisi üstünde durmamak can boğazdan gelir deyip yemek ohh ne güzel valla yemek gibisiyok :)[/QU nasıl dogru söylüyosun kuzum yaa yemek yemek kadar güzel bişey yok su hayatta sabah kalkıp aksam yemege falan gidiceksek ne yicem diye düsünüp mutlu oluyorum o kadar yanii su an zaten beni tek mutlu eden sey yemek yemek o yüzden bırakamıyorum yemeyi ben hep cok kosturmalı işlerde calıstım bugüne kadar o yüzden yemek yemeyi unutup kilo veriyodum simdi baslarsam masa bası baslıcam gerci o nedenle de veremeyebilirim amaaann napıyım yaa bebeğim olsun da sonra veririm
gecmiş olsun canımm yaa ne kadar zordur hastayken işte olmak ama az kaldı cıkısına izin alamaman kötü olmus birazcık daha dayan aksam da hiç kalkmadan yat dinlen yarın dA daha kötü olursan rapor al bence bebeginden ve senden degerlimi yaniiKızlar beynıme oksıjen gıtmeyecek kadar hastayım ve ısyerınde ızınlı ve yurtdısı toplantıları oldugu ıcın ızın ısteyemıyorum ve eksık kadro yuzundende delı yogunum
kafamı ayakta tutmak ıcın verdıgım caba su anda tum evın halılarını tekbasına yıkamak ıcın verecegım caba ıle es deger
evıme gıtmek uyumak uyumak ıstıyorum
Kızlar beynıme oksıjen gıtmeyecek kadar hastayım ve ısyerınde ızınlı ve yurtdısı toplantıları oldugu ıcın ızın ısteyemıyorum ve eksık kadro yuzundende delı yogunum
kafamı ayakta tutmak ıcın verdıgım caba su anda tum evın halılarını tekbasına yıkamak ıcın verecegım caba ıle es deger
evıme gıtmek uyumak uyumak ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?