HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım geçmiş olsun dikkat et kendine yahu hiçbişey senden ve yiğenimizden önemli değil bırak iste iznini iki gün sensiz olunca batmayacaklar ya sen yarın öbür gün doğum yapınca nasıl sensiz idare edeceklerse şimdi iki günde idare ediversinler

ayy canım benim kıyamam yaa.. Sabret canım bak yarıladın sayılır zamanı 6 da mı çıkıyosun sende işten ??

canlarım dediginiz cok dogru ama ofisi kapa git durumu olacak bu durumda zamanlama cok kotu su anda telefonalra kadar bana kaldı
evet 6 da cıkıyorum az kaldı ınsallah bıtıcek
kesınlıkle delıksız uyumalıyım dıycem ama artık ıcımdekı canavar ole cok uyutmuyor benı delı gıbı acıkıyorum hafta sonu hep 8 de uyandım acıktıgımdan

doktorum devam et dedi kürtajdan sonra çünkü bu vitamin desteğine gebelik başlamadan 3 ay öne başlanıp gebeliğin 3.ayına kadar devam ediliyor canım..bende heran gebe kalacağım için doktorum kesme devam et hamiş olunca 3.ayda bırakırsın dedi o yüzden devam ettim ama gidersem tekrar sorarım yinede..

doktorun bekle dediyse bekle ama tatlım çünkü aynı şeyi tekrar yaşarsan kendini toplamadan vücudun üzülürsün rahim yıpranır ne bileyim beklemek iyi zaman iyi gelir herşeye sadece sabır ve hayırlısını istemek aslında gerisi kendiliğinden gelecek sık sık mik mik olursada oooh değme keyfimize gelsin bebişler ondan sonra :) bende bekleyeceğim bu ay hergün full tıme devam :d kocişin canına minnet zaten :d Benim aklımda var ama aşırı takmıyorum yinede başka şeylere gidince kafam rahatlıyorum biraz bu ay akışına bırakmaya çalışacağım :)

bekliycem bende canımm haziran bası gibi tekrar baslarım calısmaya allah nasip ederde bi aksilik cıkmazsa insallah sende hala umut var bence tamamen baslamıs bi adet yok sonucta henüz ama olmazsada nisanda cok sıkı calısırsın mayısta gelir bebişin saglıkla gelsinde mayıs haziran olsun en güzeli takmaman kafanı dagıtıcak seylerle ilgilenmen zaten hersey kendiliginden olucak böylece cok da güzel olucak

özseeeerrr geçmiş olsun kuzum yaaaa dikkat et kendineee artık 2 kat fazla dikkatli ol canım yaa :26:

canım sen hani çörek otu çektirdim dedin ya onu öle sade mi yiyecektin. ? ne işe yarıyo öle sade yediğinde. yumurtlamaya mı yardım ediyo. benim bu hafta yumyum haftam ben yiyebilirmiyim ki ? :26:

canım sen hani çörek otu çektirdim dedin ya onu öle sade mi yiyecektin. ? ne işe yarıyo öle sade yediğinde. yumurtlamaya mı yardım ediyo. benim bu hafta yumyum haftam ben yiyebilirmiyim ki ? :26:

bçt için almıştım canım o kürde çörek otunun toz halinde olanını yemek gerekir diye okudum biyerde ama nerde okudum bilmiyorum
sen yumurtlama haftandaysan başla o zaman. benim sattan 18 gün geçti. zaten 14 gün sonra batım geliyo ben geç kaldım artık battan sonra başlayacağım çok pişman oldum keşke bu ay battan sonra hemen başlasaydım burnumu tıkayıp yeseydim bir gün yedim sonra midemi bulandırdı diye bıraktım keşke devam etseydim

ballı karışımından arada yiyorum ama çekilmişini de yemeye çalışayım bari..
hiiç üzülme canısı belkide bebeğin seninledir.. eğer bu ay olmassa da bidaki aya avuç avuç yersin. gizoşun jelden kullanır hoooop hamile kalırsııınn ki gizoşun aklından geçen sensin arkasından gelende sensin inşallah

evet bidahaki ay soğan suyuyla birlikte kullancam bu kürü ve gizoşun jeli sayesinde inşallah hergün mik mik sonra gelsin bebişler dolsun göbüşler inşallah aklından geçen arkasından gelen olur gizoşun ama daha 14 gün var batıma ve en ufak bi belirtim yok benim

canımmmm çok saolll teşekkür ederimmm erkenden öğrendim valla hissediyosun zaten ama emin olamıyosun eminde oldum Hayırlısı olsun herşeyin şimdide başka telaşlar sardı :):)
arkanızdan geliyorum bende ahah

göya onu bende yapıcaktım ama ben bidaki aya hem bi doktora gidicem hemde soğan suyu yapıcam .. dilerim ki hiçbirimiz için bunlara gerek kalmaz
ama daha 14 gün var diyosun. o daha minnak annesi nasıl öle taa 14 gün önceden belirti versin ki.. :) şindi ona da hak ver

canım ben biyerde bçt ve soğan kürünü aynı zamanda kullanmayın diye okudum hatta burdada sordum kızlar beraber kullanma dediler

canlarımmm ben geldim b*k gibi geçti sınavım zaten çalışmamştımki ne bekliyosam acebaaa
açlıktan bayılcam bi yemek yiyip geliyorummm

sağ ayağını sürü len arkandan bizde gelelim

ay ne bileyim geçen sefer hissetmiştim 15 gün kala ben bu ay kesin hamileyim dedim ota boka ağlar olmuştum ve hissettim yani ama bu ay domuz gibiyim daha ben ağlatırımda yine ağlamam

canım ben biyerde bçt ve soğan kürünü aynı zamanda kullanmayın diye okudum hatta burdada sordum kızlar beraber kullanma dediler

hadi yaaa bakalım ben çarşamba doktora gitcem iltihaplar ne alemde baksın hergün akıntım devam ediyo olmazsa sadece bçt yaparım o zaman zaten soğanı nasıl yaparım diye düşünüyodum

canlarımmm ben geldim b*k gibi geçti sınavım zaten çalışmamştımki ne bekliyosam acebaaa
açlıktan bayılcam bi yemek yiyip geliyorummm

hadi ye sen gözümde değilsin artık yeğenim ilk sırada şakka len şaka annesi iyi olsunda yeğenimde iyi olur nede olsa sen birincisin en birincisin. inşallah fırat gibi bi oğlun olur
süphaneke dinimiz amin
bildim dime.... bildim bildim yüs puan bana

soğan suyunu içmeyi tercih et derim cimcime şimdi senin linkini attığın soğan kürü başlığı varya onu okudum biraz çörek otu yiyipte kist oluşan yada var olan kistleri büyüyenler varmış muhakkakki şifalı ama soğan kürüyle kıyaslarsan soğan kürü daha faydalı deniliyor. bende etrafta hep soğan suyu duyuyorum hastanedede kadının biri geçen soğan iç kızım soğan iç diyodu

ben gidiyorum kızlar namazımı kılıyımda mesaim bitti evime gidip aptal boğazımı tutuyum bi ovu testi yapayım çok kaynatmayın kız gizoşş napar erkenci bebişimiz korkarım sabırsız bişi olcak erkenden çıkıp gelmese bari

ay ne bileyim yaaa kafam karıştı bak şimdi
soğan suyu içemem gibi geliyo ama içine bişeyler karıştırırsam yada iyice soğuduktan sonra yersem belki hissetmem o kadar. teyzem iltihap için içmiş çok zor oluyo burnumu tıkayıp bi yudumda içtim hep dedi. ben zaten koku konusunda çok hassasım bişey koksun asla yiyip içemem ama bebek için denemeye değer. tamam onu deneyelim

allahım hergün karar değiştiriyorum ne olur bunlara gerek kalmadan bebeğim gelsin :18:

yedim geldimmm

bence kür falan değil olay preseedmiş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…