- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.861
Kızlar beynıme oksıjen gıtmeyecek kadar hastayım ve ısyerınde ızınlı ve yurtdısı toplantıları oldugu ıcın ızın ısteyemıyorum ve eksık kadro yuzundende delı yogunum
kafamı ayakta tutmak ıcın verdıgım caba su anda tum evın halılarını tekbasına yıkamak ıcın verecegım caba ıle es deger
evıme gıtmek uyumak uyumak ıstıyorum
gecmiş olsun canımm yaa ne kadar zordur hastayken işte olmak ama az kaldı cıkısına izin alamaman kötü olmus birazcık daha dayan aksam da hiç kalkmadan yat dinlen yarın dA daha kötü olursan rapor al bence bebeginden ve senden degerlimi yanii
ayy canım benim kıyamam yaa.. Sabret canım bak yarıladın sayılır zamanı 6 da mı çıkıyosun sende işten ??
canım geçmiş olsun dikkat et kendine yahu hiçbişey senden ve yiğenimizden önemli değil bırak iste iznini iki gün sensiz olunca batmayacaklar ya sen yarın öbür gün doğum yapınca nasıl sensiz idare edeceklerse şimdi iki günde idare ediversinler
evet aklından ilk sen geçtin yana döne seni arıyodudoğruyu söyliyim ilk sana mail attım kocamdan bile önce senin haberin oldu dün sabah 9da :)
canım 7 ay fazla değilmi doktoruna sordunmu sana belki kürtajdan dolayı devam ettirmiş olabilir ama sormadıysan bi sor devam ediyimmi diye çünkü bende 2 kutu kullandım işte yaklaşık 3.5ay felan doktor yeter bırak artık dedi
bana da öyle dedi canım 3 ay korun sonra deneyin 6 ay olmazsa gelirsin dedi ama dedigin gibi nerde bende de o sabır denemeye baslıyım ilk ayda olmazsa karalar baglarım hemen öncelik kafaya takmamak ama nasıl olucak o nasıldünya turuna cıkmak istiyorum hiç görmedigim yerleri gezip kafamı dagıtmak ama öyle işlemiş ki beynime bebek istegi oraya da götürürüm saglıksız beynimi kafaya takma hemen olucak diyemicem bebegim olmuyo biliyorum ama olucak onu bil 2 ayda tutmadı deme zamanı degildir sen cok iste pozitif ol saglıklı ne zaman olucaksa o zaman olsun insallah da yakında olsun
bekliycem bende canımm haziran bası gibi tekrar baslarım calısmaya allah nasip ederde bi aksilik cıkmazsa insallah sende hala umut var bence tamamen baslamıs bi adet yok sonucta henüz ama olmazsada nisanda cok sıkı calısırsın mayısta gelir bebişin saglıkla gelsinde mayıs haziran olsundoktorun bekle dediyse bekle ama tatlım çünkü aynı şeyi tekrar yaşarsan kendini toplamadan vücudun üzülürsün rahim yıpranır ne bileyim beklemek iyi zaman iyi gelir herşeye sadece sabır ve hayırlısını istemek aslında gerisi kendiliğinden gelecek sık sık mik mik olursada oooh değme keyfimize gelsin bebişler ondan sonra :) bende bekleyeceğim bu ay hergün full tıme devam :d kocişin canına minnet zaten :dBenim aklımda var ama aşırı takmıyorum yinede başka şeylere gidince kafam rahatlıyorum biraz bu ay akışına bırakmaya çalışacağım :)
canım sen hani çörek otu çektirdim dedin ya onu öle sade mi yiyecektin. ? ne işe yarıyo öle sade yediğinde. yumurtlamaya mı yardım ediyo. benim bu hafta yumyum haftam ben yiyebilirmiyim ki ? :26:
bçt için almıştım canım o kürde çörek otunun toz halinde olanını yemek gerekir diye okudum biyerde ama nerde okudum bilmiyorum
sen yumurtlama haftandaysan başla o zaman. benim sattan 18 gün geçti. zaten 14 gün sonra batım geliyo ben geç kaldım artık battan sonra başlayacağım çok pişman oldum keşke bu ay battan sonra hemen başlasaydım burnumu tıkayıp yeseydim bir gün yedim sonra midemi bulandırdı diye bıraktım keşke devam etseydim
ballı karışımından arada yiyorum ama çekilmişini de yemeye çalışayım bari..
hiiç üzülme canısı belkide bebeğin seninledir.. eğer bu ay olmassa da bidaki aya avuç avuç yersin. gizoşun jelden kullanır hoooop hamile kalırsııınnki gizoşun aklından geçen sensin arkasından gelende sensin inşallah
Gizemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm juniorunu yerim senin :)
sende mı anne oldun kız artık ıcınde bı can var mınacık ay cok sevındım ve erkenden ogrenmıs olmanada cok sasırdım
nasılda demıs ben buradayım annecım dıye ayy cıcı anne taze anne ıı bak yavruna
cok mutlu musmutlu oldumrabbım saglıklı hayırlı evlat eylesın rızkıyla bol nesesıyle gelsın ınsallah
yuvanıza sana mutluluk kaynagı olsun ınsallah...
ikide halayımı cektım ohh miss iyi bak yavruna hee teyzecıklerı kızar sonra sana
evet bidahaki ay soğan suyuyla birlikte kullancam bu kürü ve gizoşun jeli sayesinde inşallah hergün mik mik sonra gelsin bebişler dolsun göbüşlerinşallah aklından geçen arkasından gelen olur gizoşun ama daha 14 gün var batıma ve en ufak bi belirtim yok benim
evet bidahaki ay soğan suyuyla birlikte kullancam bu kürü ve gizoşun jeli sayesinde inşallah hergün mik mik sonra gelsin bebişler dolsun göbüşlerinşallah aklından geçen arkasından gelen olur gizoşun ama daha 14 gün var batıma ve en ufak bi belirtim yok benim
canımmmm çok saolll teşekkür ederimmm erkenden öğrendim valla hissediyosun zaten ama emin olamıyosun eminde oldum Hayırlısı olsun herşeyin şimdide başka telaşlar sardı :):)
arkanızdan geliyorum bende ahah
göya onu bende yapıcaktım ama ben bidaki aya hem bi doktora gidicem hemde soğan suyu yapıcam .. dilerim ki hiçbirimiz için bunlara gerek kalmaz
ama daha 14 gün var diyosun. o daha minnak annesi nasıl öle taa 14 gün önceden belirti versin ki.. :) şindi ona da hak ver
canım ben biyerde bçt ve soğan kürünü aynı zamanda kullanmayın diye okudum hatta burdada sordum kızlar beraber kullanma dediler
canlarımmm ben geldim b*k gibi geçti sınavım zaten çalışmamştımki ne bekliyosam acebaaa
açlıktan bayılcam bi yemek yiyip geliyorummm
sağ ayağını sürü len arkandan bizde gelelim
ay ne bileyim geçen sefer hissetmiştim 15 gün kala ben bu ay kesin hamileyim dedim ota boka ağlar olmuştum ve hissettim yani ama bu ay domuz gibiyim daha ben ağlatırımda yine ağlamam
hadi yaaa bakalım ben çarşamba doktora gitcem iltihaplar ne alemde baksın hergün akıntım devam ediyo olmazsa sadece bçt yaparım o zaman zaten soğanı nasıl yaparım diye düşünüyodum
hadi ye sen gözümde değilsin artık yeğenim ilk sıradaşakka len şaka annesi iyi olsunda yeğenimde iyi olur nede olsa sen birincisin en birincisin . inşallah fırat gibi bi oğlun olur
süphaneke dinimiz amin
bildim dime.... bildim bildim yüs puan bana
soğan suyunu içmeyi tercih et derim cimcime şimdi senin linkini attığın soğan kürü başlığı varya onu okudum biraz çörek otu yiyipte kist oluşan yada var olan kistleri büyüyenler varmış muhakkakki şifalı ama soğan kürüyle kıyaslarsan soğan kürü daha faydalı deniliyor. bende etrafta hep soğan suyu duyuyorum hastanedede kadının biri geçen soğan iç kızım soğan iç diyodu
ay ne bileyim yaaa kafam karıştı bak şimdi
soğan suyu içemem gibi geliyo ama içine bişeyler karıştırırsam yada iyice soğuduktan sonra yersem belki hissetmem o kadar. teyzem iltihap için içmiş çok zor oluyo burnumu tıkayıp bi yudumda içtim hep dedi. ben zaten koku konusunda çok hassasım bişey koksun asla yiyip içemem ama bebek için denemeye değer. tamam onu deneyelim
allahım hergün karar değiştiriyorum ne olur bunlara gerek kalmadan bebeğim gelsin :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?