- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.881
dünyalar güzeli arkadaşım,tebrik ederim.çoookkk sevindim.rabbim sağlıkla,mutlulukla kucağına alacağın günleri de nasip etsin.kızlaaar biz geldikkkkk :)
hamileyimmmmmmm :)
dünyalar güzeli arkadaşım,tebrik ederim.çoookkk sevindim.rabbim sağlıkla,mutlulukla kucağına alacağın günleri de nasip etsin.
dünden çakmıştım zaten.helal olsun,preesed dedin her gün mik mik dedin hallettin.azmin elinden bişey kurtulamaz.seni örnek almak lazım.ahanda söylüyorum,preesed satış patlaması yapacak.hııı bi de demek ki neymişşşş,her gün mik mik yapınca sperm kalitesi düşmüyormuş.mik mikler 2 katına çıksınnnn
Allah'ım topikte isteyen herkessss gizemden sonra hamiş kalsın inşşşşş.
gzmmmm duanı eksik etme,aklından bizleri de geçir....
yedim geldimmm
bence kür falan değil olay preseedmiş valla
dünyalar güzeli arkadaşım,tebrik ederim.çoookkk sevindim.rabbim sağlıkla,mutlulukla kucağına alacağın günleri de nasip etsin.
dünden çakmıştım zaten.helal olsun,preesed dedin her gün mik mik dedin hallettin.azmin elinden bişey kurtulamaz.seni örnek almak lazım.ahanda söylüyorum,preesed satış patlaması yapacak.hııı bi de demek ki neymişşşş,her gün mik mik yapınca sperm kalitesi düşmüyormuş.mik mikler 2 katına çıksınnnn
Allah'ım topikte isteyen herkessss gizemden sonra hamiş kalsın inşşşşş.
gzmmmm duanı eksik etme,aklından bizleri de geçir....
tabi mik miklerin 2katına çıkması için öncelikle şahsım adına bizim kozalakla tam da ne hikmetse yumurtlama günlerine denk gelen küslükleri yaşamamam gerek.bak ne oldu?yımırtalar gittiii,kavga bitti biz de.anam bıktım hep yımırtaya denk geliyoooodoktora gittik bugün sistit için.doktor gebelik ihtimalin varsa ilaç kullanamazsın dedi.çıkınca bile eşim o kadar az şeyle (şey diyor mik mike) bebiş falan olmaz dedi.biliyo kozalak iş işten geçti...
tabi mik miklerin 2katına çıkması için öncelikle şahsım adına bizim kozalakla tam da ne hikmetse yumurtlama günlerine denk gelen küslükleri yaşamamam gerek.bak ne oldu?yımırtalar gittiii,kavga bitti biz de.anam bıktım hep yımırtaya denk geliyoooodoktora gittik bugün sistit için.doktor gebelik ihtimalin varsa ilaç kullanamazsın dedi.çıkınca bile eşim o kadar az şeyle (şey diyor mik mike) bebiş falan olmaz dedi.biliyo kozalak iş işten geçti...
cünyır fırat geliyo sonunda. göbek adını preseed koyarsın artık bak ben gizem koycam erkek olursada kocanınkini koyarım
canımmmm sıra bizde
asıl mesele gün aşırı yapmak değil asıl mesele hergün yapıp preseedle gücüne güç katmakmış yeğen
eneeeee bildikk yüsss puan bizekızsa eylül erkekse kaan
eylül preseed ahhaha
barıştık bebemmm.yımırta ne zaman gitti,biz adamla barıştık.barışmasak da olurdu yaneçokkkçokkkk teşekkür ederim hayatımmmmmmmm Allah razı olsunnnnn :)
valla evet hergün yapın bencede düşmez kalite falanhep aklımdasızınız emin oll :)
barıştınızmı siizz ?
yaaa gizosss bi,rşey soracagım sen hergün mik miki nasıl başardın ya biz hafta içi 1 gün yapsak 2. gün adam yorgunum diyor doğal olarak bende surat asıyom al sana sonra kavga aynı ebdanın mesele barısana dek yumurtlama kaçıyor tüyo ver bebeğim :)
neymişş o isimleeeer:44:benim 2 ismim var ikiside unisex ne olursa olsun işim şansa kalmadı fix isimlerim hazır tabi ikiz olursa bal kaymak olur
sana cevap vercem derken soğanları yaktım yine elde kalan son soğanlarımda kömür oldu
neymişş o isimleeeer:44:
benim nohut gibi
barıştık bebemmm.yımırta ne zaman gitti,biz adamla barıştık.barışmasak da olurdu yanene güzel yemek,temizlik derdi yoktu.
göbüşündeki meleğinle hep aklından geçir,bize de yaşatsın rabbim bu mutluluğu.isteyen herkese,istediği vakitte inşşşş.
görkem ve güneş
aynı senin nohut gibi sen geldin zaten hemen aklıma ama allahtan ben soğanda farkettim durumu
olay yumurtlamadan 1 hafta önce başlayıp yumurtlama zamanı bitene kadar hergün yapmak bence.ayakları dik silkele 10 gün hergün mikmik yaptık ya ölü gibiydim artık ahahha
heppp aklımda dualarımdasınız canımmmmm Allah sizlerede versin en kısa zamanda inşşş Aminn :)
cankuşummm battan 10 gün önce diyosunda batı nereden anlıcaz 10 gün snra olacağımız ?
ben tavuk yedim şimdi salata bide.akşam geç gelir benimki ohh yemek derdi yok
güneşş çok güzel isimmmm görkemde idare eder
ben ikisinide çok beğeniyorum kesin kararlıyım ama bakalım bi olsunda tohum efendi ne dicek
mesaj kutun ne alemde
gördüm şimdi.ayy teyzemin iş yerinde bi arkadaşı var esra hamile 7 aylık kocası tutturmuş annemin adını koycam diye anneside yaşıyo yani adıda sevil.neyse kız zaten nefret ediyo kayınvalidesinden sevmediği birinin ismini koymak istemiyo haliyle.doğuruyo falan derken kız daha hastadeyken adam gidip kimlğini çıkartıyo anasının adını koyuyo.ben kesinn boşardım nasıl sinir oldum adama ya tanısam boğardım heralde.bunu nye anlattım onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?