- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.901
ya lütfennnn mayıs gülü olalım bizzzz tatlım.bayır gülü gibino kozalakları mangalda yakmalı
benimkide psikoljik çöküntüden silkelendi ama benim yımırta günlerim geçti kendi kendime gurk bastım oturdum kıçımın üstüne
nasip bize mayıs kaldı hayatım bizz senle mayıs gülü olcaz
kozalak ımmm benim deyip üstüne atlıycam,merak etme senbarıştığınıza şükret mayıs torbayamı girdi en azından barışmışsınız yaaa mayısa sakın kavga etmeyin lütfennnn :|
ya lütfennnn mayıs gülü olalım bizzzz tatlım.bayır gülü gibinpozitif düşünücezzzzi,mayısa çiçek açıcaz inş.
yapılacakları sıralıyorum.
1.yımırtlama haftasında kocalar ne derse desin haklıdır,sevimlidir,bitanedir,ilkesi benimsenecek.surat dahi yapılmayacak.
2.grinin elli tonu 3 set alınıp,baş ucuna konacak.
3.preseed jel alınacak,itinayla sıkılacak.
4.yılmadan usanmadan her gün mik mik yapılacak.(istemeyen,nazlanan kocalara sen gözünü kapat,ben hallederim denilecek.iş başa düştüyse vazife mutlaka sonlandırılacak)
5.ayaklar havaya dikilip en az 10 dk yatılacak.
kızzzz gzmmmm başka bi taktik neyin yok mu?türk kahvesi,yakı yapıştırma,soğan kürü,incir kürü,btç klmnoöprsştuüvyzzzzzzzzzzzz
kozalak ımmm benim deyip üstüne atlıycam,merak etme sen
kızlarrr offf işten çık şimdi de dershaneye gittt hiç istemiyorum evime gtmek istiyorummmm içimde bir sıkıntı var :S Allah'ım hayır etsin şu okulumda bir bitse pofff ya sıkıldım artık şu sınavlardan şu derslerden :S
somon balığı ne işe yarıyor canım?bak ben o kısmı atlamışım.afrodizyak etkisi falan mı?bizim kozalak balığı pek sevmez.ben en iyisi bi aşure kaynatiiimmmmaynen şekerim 22 nisan bat günüm tahminen 28 nisanda biter sonrasını ver elini mik mik. pamuklara sarıp bal kaymakla beslerim onu ben yeterki içinden geleni esirgemesin benden
muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcut anacım
kocalara somon yedirmek lazım bak gizoş her hafta somon yedi haliyle kocası üstünden inmedi bizde mayısta her hafta somon alıyoruz
ne dershanesi ne okulu kıs
somon balığı ne işe yarıyor canım?bak ben o kısmı atlamışım.afrodizyak etkisi falan mı?bizim kozalak balığı pek sevmez.ben en iyisi bi aşure kaynatiiimmmmbenim bat da 22 Nisan.
ohaaa o adam harbi dangalakmış kaynar kazana atılası var ayol allahtan benimki annesinin adını koymaz hiçde anacı değil zaten
ya lütfennnn mayıs gülü olalım bizzzz tatlım.bayır gülü gibinpozitif düşünücezzzzi,mayısa çiçek açıcaz inş.
yapılacakları sıralıyorum.
1.yımırtlama haftasında kocalar ne derse desin haklıdır,sevimlidir,bitanedir,ilkesi benimsenecek.surat dahi yapılmayacak.
2.grinin elli tonu 3 set alınıp,baş ucuna konacak.
3.preseed jel alınacak,itinayla sıkılacak.
4.yılmadan usanmadan her gün mik mik yapılacak.(istemeyen,nazlanan kocalara sen gözünü kapat,ben hallederim denilecek.iş başa düştüyse vazife mutlaka sonlandırılacak)
5.ayaklar havaya dikilip en az 10 dk yatılacak.
kızzzz gzmmmm başka bi taktik neyin yok mu?türk kahvesi,yakı yapıştırma,soğan kürü,incir kürü,btç klmnoöprsştuüvyzzzzzzzzzzzz
canımmmm sıra bizde
asıl mesele gün aşırı yapmak değil asıl mesele hergün yapıp preseedle gücüne güç katmakmış yeğen
evet canım somonun afrodizyak etkisi var cinsel gücü arttırıyo gizemde bilmeden yaptı hep
benimki et olsunda çiğ bile yer balığıda seviyo ben battan sonra her hafta yapcam kesinlikle
tamam işte biz senle birlikte hamile kalcaz bak gör
ayy sorma düşünsede kızımın adı hatice o ne ya bebeğe hatice denrmi 55 yaşında bebek gibi
var ilişki sırasında beline çok yüksek bi yastık koyup öyle ilişkiye girin kocan biraz yorulur ama oldun bide pozisyon benim bu ay hep aynıydı bacak omza spermler ileri hahahah
somon balığı ne işe yarıyor canım?bak ben o kısmı atlamışım.afrodizyak etkisi falan mı?bizim kozalak balığı pek sevmez.ben en iyisi bi aşure kaynatiiimmmmbenim bat da 22 Nisan.
hiç bilmeden hemde kolay diye haftada 3 somon yapıyodum resmen
canım inşşş dediğin gibi olur.ağzından bal damlıyor.ümidi bile güzelse gerçeği nasıl bir mutluluktur acaba?evet canım somonun afrodizyak etkisi var cinsel gücü arttırıyo gizemde bilmeden yaptı hep
benimki et olsunda çiğ bile yer balığıda seviyo ben battan sonra her hafta yapcam kesinlikle
tamam işte biz senle birlikte hamile kalcaz bak gör
bak sen şu kirli çıkıya daha ne cevherler var dökül bakalım bak ebda ve bana taktik lazım bebişin arkadaşsız kalsın istemiyosan bizim gelmemiş bebişlerimize ön ayak ol
gzmmm bebişin adını koryon villus koyhem unisex olur hem havalı nerden mi çıktı bu?hamilelik imzanda yazıyor.imzanı yesinlerrrrrrrrrrrrr.benim niye imzammm yokkk leeeaaannn
Koryon villus artık tamamen oluşmuştur. Amniyotik kese, amniyotik boşluk, göbek kordonu ve yolk kesesi de kendi gelişimini tamamlamıştır.
bende diyorum adam nasıl hergün mik mike dayandı 1 ayda 30 defa yapar be
anacım bak haftada 1 değil 3 tane olcakmış günleri belirler çalışmalara başlarız artıkın
eee kimin takipçisiyiz.topiğin en ateşli ve en azimli hatununun.kılavuza güvendik bakem sonuç ne olcek?aklıma geldikçe yazcamsiz hamile kalmassanız doğurmam valla
ooofff ne diyo diyorum bu yine
çok güldüm ya delimisiniz siz
valla hepsini yaparsanız bunların Allahın izniyle 5iz doğurursunuz
hemen gidip 1kilo kabak çekirdeği alıyoruz cimcimeee.ben bunu bilmiyordum.sanki kabak çekirdeği zararlı diye kalmış aklımda.işe yarıyorsa alalım,çitler çitler,gelir mik miklerrrİyi bir cinsellik için mantar, somon balığı, kuru baklagiller, fındık, fıstık, badem, ceviz ve özellikle kabak çekirdeğini sofranızdan eksik etmeyin
eee kimin takipçisiyiz.topiğin en ateşli ve en azimli hatununun.kılavuza güvendik bakem sonuç ne olcek?
canım inşşş dediğin gibi olur.ağzından bal damlıyor.ümidi bile güzelse gerçeği nasıl bir mutluluktur acaba?
aklıma geldikçe yazcamsiz hamile kalmassanız doğurmam valla
ooofff ne diyo diyorum bu yine
çok güldüm ya delimisiniz siz
valla hepsini yaparsanız bunların Allahın izniyle 5iz doğurursunuz
6.haftada 3 defa somon pişirilecek.(adam kusmasın leeenn bu seferde)
7.belin altına çok yüksek bir yastık konup mik mikleşilecek,bacak omza pozisyonu kutsal kabul edilecek
hemen gidip 1kilo kabak çekirdeği alıyoruz cimcimeee.ben bunu bilmiyordum.sanki kabak çekirdeği zararlı diye kalmış aklımda.işe yarıyorsa alalım,çitler çitler,gelir mik miklerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?