HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kizlar Allah iyiliginizi vermesin dokturmusunuz yine.. Valla benim ogleden sonra uctu isler, 10 dk icinde cikiyorum.. Aksam evden gorusuruz , bu arada kustu7m size faceler resimler fln kimse bni cegirmiyor (

Hadi bol muhabbetler iyi taktikle hergun mikmikle anca hamis kalinir kizlar bende ole oldum durmak sizlanmak yok zaten sonra 9 ay tatil :)

evet canımm :)Darısı başına inş :)

Ayyyyy çok sevindimmmm halaayyyyy :) hangi sayıyla çıkıo bilmiorum halayı ama çekiorumm )) Allah kucağınada almayı nasip etsin kuzummm maşallah maşallaahhhh :))) ay çok mutlu oldum yaaa
Darısı başımızada benim adet yine kahverengi başladı yumurtalığı yokedemedik sanırım off yaaa

heee önce kitapları okursun,sonra bel altı yaparsın.iki işe birden yarasın.o kadar para vericez.çok amaçlı kullanalım bare
aşure yap aşureeee

töbeee de kız yumurtalık yok edilir mi?

heee önce kitapları okursun,sonra bel altı yaparsın.iki işe birden yarasın.o kadar para vericez.çok amaçlı kullanalım bare
aşure yap aşureeee

kıs benimki aşure de yemez nutelladan başka tatlı yemiyo nutellaya bişimi karıştırsam acep

hemen bu akşam alıyorum kitapları işin sırrı onlarda heralde

töbeee de kız yumurtalık yok edilir mi?

:)))))))))))) ay güldüm deli çatlamayan yumurtam demek istedim )) geçen aydan kalma )) kistemi dönüştü nedir anlamadım yaa mis gibi adet olurdum 2 dir kahverengi çamur benim bebişim olmıcak galiba (( yaş mı geçti nedir benden büyük küçük herkes doğurdu çevremde ben kaldım kabak gibi ama napıım maya tutmuo Allahım en iyisini bilir ( kurban olduğum o ne diyim herşeyin hayırlısı dimi

kıs benimki aşure de yemez nutelladan başka tatlı yemiyo nutellaya bişimi karıştırsam acep

hemen bu akşam alıyorum kitapları işin sırrı onlarda heralde
zaar sırrı kitapla,somondaher akşam mik mike can mı dayanır
laf aramızda ben regl bittikten 3-4 gün sonra günaşırı,yımırtlama haftası her gün yapmayı planlıyorum.ama şu da gerçek ben her ay planlıyorum hep bi şey çıkıyor.yok proje,yok küslük yok misafir yok vırt yok zırtttt.niyet ettim her gün mik miğeee diyeyim.

bende her seferinde söylicem silkelesin diyorum ama hiç silkeletemiyorum aman kuzum biz hamile kalalımda plan program orda kalsın

ayy benimki söylemiş herkese ya deli oldum 2 ay söylemicektik güya.bende aradım babamlara ananemlere haber verdimmm

babana nasıl söyledin leeeeennnn

babamın eşine söyledim işte o söyledi babam aradı ben bu yaşta dede olamam falan dedi güldü dalga geçti kapadı

aaa bak ben bunu düşünmemiştim o zaman aldırayım sen kendini hazır hissedince de bana deseydinya kıs nasıl sevinmişlerdir şimdi yaaaa maşallah allah devamını versin inşallah

darısı başımaaaaaaa bende babamı arayıp dede oluyosun demek istiyoruuuuuummmmmmm

Hamile olabilirsinnn canimm
günaydın canlar nasılsınız

Nerelrrdesin nesrinc meraklandik...

kizlarrrr ben geldim okuldan hemen bi tepsi boregi yaptim attim. firina...yemek derdi beni gerdi. eee simdi gecmisi okiim..gizosum canimmmm nasilsin taze hamisimizzz

Bu ayda sen olursun merak etme bebisimmmm...sira. sendeee ve tabikii bizde

teyzem ağzıma etti yaşın kaç senin vs bi ton şey aşırı moralim bozuldu şuan

Amaan. canimm yorgunlukk iste... bata 10 gun var iki gune 1 mik mik bizim...bugun. mik mik gunu....ama cok yorgunumm...adam kici dogrultamadii hastaliktann surekli yap sonra banyo. afam eridi gittti.))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…