- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.921
Gizemmm sayfalara geri dönemiorumm hammilemisinn kızzzz
evet canımm :)Darısı başına inş :)
heee önce kitapları okursun,sonra bel altı yaparsın.iki işe birden yarasın.o kadar para vericez.çok amaçlı kullanalım baregerçeği çooooooookkkkk başka bi mutluluk canım bana ucundan azcık yaşattı Allah ım. inşallah devamı gelir mayısta
tamam tut sen içinde dişli çıksın çocuk
aynen şekerim ama bende yüksek yastıkta yok ben artık kitapları kullancam
kıs benimki kabak çekirdeği sevmiyo ama ceviz fındık fıstık çok sever ben kabaktan yana sıkıntılıyım cevizle kapatcam arayı
töbeee de kız yumurtalık yok edilir mi?Ayyyyy çok sevindimmmm halaayyyyy :) hangi sayıyla çıkıo bilmiorum halayı ama çekiorumm)) Allah kucağınada almayı nasip etsin kuzummm maşallah maşallaahhhh :))) ay çok mutlu oldum yaaa
Darısı başımızada benim adet yine kahverengi başladı yumurtalığı yokedemedik sanırımoff yaaa
heee önce kitapları okursun,sonra bel altı yaparsın.iki işe birden yarasın.o kadar para vericez.çok amaçlı kullanalım bare
aşure yap aşureeee
töbeee de kız yumurtalık yok edilir mi?
zaar sırrı kitapla,somondakıs benimki aşure de yemez nutelladan başka tatlı yemiyo nutellaya bişimi karıştırsam acep
hemen bu akşam alıyorum kitapları işin sırrı onlarda heralde
zaar sırrı kitapla,somondaher akşam mik mike can mı dayanır
laf aramızda ben regl bittikten 3-4 gün sonra günaşırı,yımırtlama haftası her gün yapmayı planlıyorum.ama şu da gerçek ben her ay planlıyorum hep bi şey çıkıyor.yok proje,yok küslük yok misafir yok vırt yok zırtttt.niyet ettim her gün mik miğeee diyeyim.
ayy benimki söylemiş herkese ya deli oldum 2 ay söylemicektik güya.bende aradım babamlara ananemlere haber verdimmm
bende her seferinde söylicem silkelesin diyorum ama hiç silkeletemiyorum aman kuzum biz hamile kalalımda plan program orda kalsın
babana nasıl söyledin leeeeennnn
babamın eşine söyledim işte o söyledi babam aradı ben bu yaşta dede olamam falan dedi güldü dalga geçti kapadı
canlarım günaydınn,
geçmişi okumaktan yazamadım :) gizosum taze annişim nasılsın?
arkadaslar bırsey sormak istiyorum .Ben bu ay hem ateş ölçme yontemını hemde ovulasyon kullanıyordum 1 hafta ateş ölçtüm ve sonra devam etmedim.Bu 1 hafta boyunca ateşim 36.3 36.1 36.2 arasında gezip geldiii.Bu sabah ölçeyim dedim ateş 36.6sizce bu ateş yükselmesi neden?
günaydın canlar nasılsınız
aaa bak ben bunu düşünmemiştim o zaman aldırayım sen kendini hazır hissedince de bana deseydinyakıs nasıl sevinmişlerdir şimdi yaaaa maşallah allah devamını versin inşallah
darısı başımaaaaaaa bende babamı arayıp dede oluyosun demek istiyoruuuuuummmmmmm
aaa bak ben bunu düşünmemiştim o zaman aldırayım sen kendini hazır hissedince de bana deseydinyakıs nasıl sevinmişlerdir şimdi yaaaa maşallah allah devamını versin inşallah
darısı başımaaaaaaa bende babamı arayıp dede oluyosun demek istiyoruuuuuummmmmmm
heee önce kitapları okursun,sonra bel altı yaparsın.iki işe birden yarasın.o kadar para vericez.çok amaçlı kullanalım bare
aşure yap aşureeee
Hamile olabilirsinnn canimm
Nerelrrdesin nesrinc meraklandik...
kizlarrrr ben geldim okuldan hemen bi tepsi boregi yaptim attim. firina...yemek derdi beni gerdi. eee simdi gecmisi okiim..gizosum canimmmm nasilsin taze hamisimizzz
Amaan. canimm yorgunlukk iste... bata 10 gun var iki gune 1 mik mik bizim...bugun. mik mik gunu....ama cok yorgunumm...adam kici dogrultamadii hastaliktann surekli yap sonra banyo. afam eridi gittti.))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?