HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Bu ayda sen olursun merak etme bebisimmmm...sira. sendeee ve tabikii bizde

inşallah canım yaaa ama bu aydan pek umudum yok açıkçası çünkü tam anlamıyla çalışamadık hiç olursa çok büyük sürpriz olcak benim için ve arkadaslarımın demesiyle adam üstüme ceketini atsa hamile kaldığım tezi doğrulanacak.

teyzem ağzıma etti yaşın kaç senin vs bi ton şey aşırı moralim bozuldu şuan

hay o teyzenin ben. nolcakmış yaaa evlenmişsin yuvanı kurmuşsun ona neymiş omu bakacakmış moralini hiç bozma sen yaşın kaçsa kaç onamı kalmış ona soruptamı hamile kalcakmışsın sen ve eşin karar vermişsiniz bu sorumluluğu alabileceğinizi düşünmüşsünüz artık anne baba olmaya hazır olduğunuz hissetmişsiniz yapmışsınız semra kaynana gibi senin daha çişin gelmedi gelince ben sana söylerim hesabı anne olmaya hazır olunca ben sana söylerimmi dicekti acaba.
hiç bozma moralini bebeğimmmm. sen istedin ve bebeğin sana geldi Allah istediğini verdi gerisi hikaye.
sen şuan hamileliğin tadını çıkar bence

benim çıkma vaktim geldi kızlar sofrayı kurayım kocama iyi davranayım bu akşam mik mik akşamı bellimi olur belki bu akşam bizim göl maya tutuverir

eğer birine çok kızmışsanız ve beddua etmek istiyorsanı 'kıbleye dönüp ya rabbim sen bu asiyi en kısa zamanda SİSTİT eyle' demeniz yeterli olacaktır kızlarşu anda benim için dünyadaki en önemli olay işemekkkkAllah'ım ne pis bi hastalıkmış.günlerimi gereksiz yere tuvalette geçiriyorum.acısına da paha biçilemiyo yani

Allah seni ne etmeye emi bende ciddi ciddi bişey diyosun sandım çok geçmiş olsun canım.. kolay mı tabi yaa bendede bi kere olmuştu o.. Rabbim yaşatmasın valla. mide ağrısı, diş ağrısı bunlarda beddua için seçilesi öneriler

Kiz. O antibiyotik hemen ise yarardii...ablamda olmustu aksamina duzeltti....bez koy altina cocuk bezii geldikce yap altinaaa

kizlarr bobrek samcisini unutuyosunuzz bide dogum sancisiii ))

Son düzenleme:
Kizlarrr hamilik belirtisinde acabaa ayak kokusu var mi.. bsna heryer suan ayak kokusu gibi kokuyor..:))))) erkek ayagi kokusu...esimin kardesi var ayni onun ayanin kokusuuuu. beeehhh

Ebdaaaaa nasi baristin adamla kim yanastiiiii

ahah
geçmiş olsunnn bebeğiiimm :):)

Kiz. O antibiyotik hemen ise yarardii...ablamda olmustu aksamina duzeltti....bez koy altina cocuk bezii geldikce yap altinaaa

kizlarr bobrek samcisini unutuyosunuzz bide dogum sancisiii ))
anacım ne işe yaraması.okuldayken bayılacaktım nerdeyse.son ders izin aldım.altıma bi yapabilsem.sorun çişimi yapamıyorummmmmmmmmm.

Ebdaaaaa nasi baristin adamla kim yanastiiiii
canım,ben c.tesi gecesi çok rahatsızlandım.gece 4lere kadar uyuyamadım.kozalakta fark etti tabi.tuvalette yatacaktım neredeyse.gece 3te geldi odaya,iyi misin sen dedi.zaten betim benzim atmıştı.geldi hemen sarıldı.üstüme kalın bişeyler getirdi.çok özledim seni,bu kadar hasta olduğunu bilmiyordum falan dedi.hastaneye götüreyim hemen dedi.hastaneye gittik falan işte.spontane gelişti yaneama bugün tekrar doktora gittik.ilaçlar fayda etmedi diye.doktor iğne yazacaktı,ama gebelik riskini göze alamayız dedi.yoktur dedim,2 kere mik mik oldu diyemedim tabeadam ne bilsin biz küsmüştük,doğru düzgün şeys olamadı.ciproyu bile kullanma dedi.ama ben ruhumu teslim etmek üzereyim.kullanıyorum valla.kozalağım bile dedi yani kadar az şeyle çocuk mu olur diye.artık o da biliyor demek,çoookkk çalışmamız lazımmm çoookkk

allah seni yaaa manyak karı ay ne güldüm akşam akşam geçmiş olsun bitanem kendine dikkat et hemen düzelmeye bak 15 gün sonra maraton başlıyoooo

Kızlarrrr nerede sinizzzzzz örf canım sıkkın gögüs ucundaki ağrı hafifledi galiba bende ki umutlar galiba balon olup söndü (((((

başım çokk ağrıyooo

başına zıcayım senin
sen öğrendiğin gün böyle üzülüp başkasının dediklerini kafaya takmak içinmi hamile kalayım derken 449645312156498743 takla attın
kalk git kocana sarıl onunda kafası yerinde değildir baba olcak adamcık

Hayatim benide cok guldurdun valla , ben de bir kere olmustum, sabah kalktim yeni ise alindim ilk gunum hemde tuvalete bir gittim nasil yaniyor tisim var yapamiyom neyse girdim guzelce yikadim ciktim dedim belki alerji mantar fln .. Ayy ise gitmez olaydim zirt pirt tisim varmis sanki patlicam gibi bir gidiyom tuvalete iki damla birde yaniyor, mecburen ertesi gun gidemedim ise rapor aldim ilk gunden.. Bak bacak arana sicak su torbasi al yat.. bol bl su ic en buyuk ilaci tuvalete ciktikca azaliyor, evet aciyor ama cereside o , doktora fln gittin mi ilac kullaniyor musun bilmiyorum ama ben ilac kullandim 1 haftada gecmisti mutlaka doktora gorun daha ileri bir idrar yollari hastaligina yol acmadan.. Ayrica kizilcik ye cayini fln ic bire bir valla, birde kusburnu cayi fln cok faydali idrarindaki iltahabi sokturuyor..
Gecmis olsun canim ins iyilesirsin hemen..

hayırlı geceler kızlar benim adam gitti yattı yarın sabah erken kalkacakmış bende gidip yatayım yarın sabah görüşürüz öptüm kendinize çok iyi bakın

gizoş kafaya takıpta bebeğinide üzme Allah korusun bişey olursa hesabından ziyade vicdan azabından ağrır bu seferde başın. tamammı bebemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…