- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.961
hayırlı geceler kızlar benim adam gitti yattı yarın sabah erken kalkacakmış bende gidip yatayım yarın sabah görüşürüz öptüm kendinize çok iyi bakın
gizoş kafaya takıpta bebeğinide üzme Allah korusun bişey olursa hesabından ziyade vicdan azabından ağrır bu seferde başın. tamammı bebemm
kızlar ii geceler.benim ovulasyon testi gene pozitif.farlutalı dün bıraktım.hatta daha koyu bugün.
Ilacin etkisi olabilir.cift cizgii..catlatma ignedi olanlarda hep oyle cikiyomus
Canım dün akşam aynısı bana da oldu. Ilişki bitince sürmedi çok ama. Resmen karnimin altına sancı giriyordu.. Eşime dedim bırak artık..Yumurtlama gunumdu dün ondan olabilir diye düşündüm..senin de öyle olmasın..Kizlar oncelikle merhaba nasilsiniz,coktandir giremiodum,suanda telden giriyorum,benim sizlere bi sorum olcak,gecen ay adetim 7 gun gecikti,bu ayda bat tarihini hesaplamamistim,gecen gun iliskiden sonra karnimin alt tarafinda acayip agri oldu,midem bulandi,bugunde iliski oldu ayni agri yine var,bat tarihim 16 nisana geliyo gecikmezse gecen ayki gbi,simdi bu agrinin nedeni ne olabilir? Lutfen yardim edin:-( hatta bi duzeltme yapayim bu agri iliski sirasinda basliyor ve iliskiden sonra bir iki saat suruyor offfff
Kizlar oncelikle merhaba nasilsiniz,coktandir giremiodum,suanda telden giriyorum,benim sizlere bi sorum olcak,gecen ay adetim 7 gun gecikti,bu ayda bat tarihini hesaplamamistim,gecen gun iliskiden sonra karnimin alt tarafinda acayip agri oldu,midem bulandi,bugunde iliski oldu ayni agri yine var,bat tarihim 16 nisana geliyo gecikmezse gecen ayki gbi,simdi bu agrinin nedeni ne olabilir? Lutfen yardim edin:-( hatta bi duzeltme yapayim bu agri iliski sirasinda basliyor ve iliskiden sonra bir iki saat suruyor offfff
ah canım analık zor tabi buda hamişlikte olan bir belirti işte :) katlanmak lazım inşallah tez zamanda geçer canımmm
başına zıcayım senin
sen öğrendiğin gün böyle üzülüp başkasının dediklerini kafaya takmak içinmi hamile kalayım derken 449645312156498743 takla attın
kalk git kocana sarıl onunda kafası yerinde değildir baba olcak adamcık
hayırlı geceler kızlar benim adam gitti yattı yarın sabah erken kalkacakmış bende gidip yatayım yarın sabah görüşürüz öptüm kendinize çok iyi bakın
gizoş kafaya takıpta bebeğinide üzme Allah korusun bişey olursa hesabından ziyade vicdan azabından ağrır bu seferde başın. tamammı bebemm
Gunaydin kizlar..Gizemcim tebrik ederim,Allahim kucagina almayida nasip etsin,darisida tum isteyenlere...
çok tatlısın ya valla hahagünaydınnnnlarr canlarım ama kimsecikler yokkk herkes nerelere gitti gizos bugün kan verecekti galiba canım benim sakın hiçbirşeye üzme kendini sadece bebeğine odaklan inan senin yerinde olmak isteyen o kadar insan var ki :) şanslısın canım tadını çıkar hamileliğin naz yap kocana :) hiç bişey yapma :) şaka şaka hasta rolü oynama ama azıcıkta şımarrr
Günaydın güzel anne adayları...mutlu bir sabah olsun hepimiz için güzel sonla da bitsin inşallah
gizem kadar istikrarlı olmasakta bugün çalışmalar başladık beyimlenbugün sabah akşam yarın sabah derken öle öle 27 nisana kadar çalışcaz bakalım.. bu hafta pazartesiye kadar sıkı bi çalışma yapmamız lazım.. inşallah Rabbim bu ay gönderir meleğimizi bize..
Günaydın güzel anne adayları...mutlu bir sabah olsun hepimiz için güzel sonla da bitsin inşallah
gizem kadar istikrarlı olmasakta bugün çalışmalar başladık beyimlenbugün sabah akşam yarın sabah derken öle öle 27 nisana kadar çalışcaz bakalım.. bu hafta pazartesiye kadar sıkı bi çalışma yapmamız lazım.. inşallah Rabbim bu ay gönderir meleğimizi bize..
Canım dün akşam aynısı bana da oldu. Ilişki bitince sürmedi çok ama. Resmen karnimin altına sancı giriyordu.. Eşime dedim bırak artık..Yumurtlama gunumdu dün ondan olabilir diye düşündüm..senin de öyle olmasın..
aaa baş ağrısı belirtimii ne kadar ilginç ne alakaymış acebaaa
kızmazmısın banaiyiyim şuannn takmıyorum kimseyii onlara sorcaktım sanki ya :)
timaaam bebeğimmmm
Aminn canımm teşekkürleeer :)
çok tatlısın ya valla hahaüzülmüyorum canımmm çok teşekkürler destekleriniz içinn :)
hadi hayırlı uğurlu olsun yavru kuşummmmmmmm
KIZLAAAAAAR değerim 34.82'den(pazar günü) 106'ya yükselmiş iyi bişey sanırım buu
Cok iyicanim degerinnn... cunku daha bat gunun gelmedi eee bide yukselis hizida iyii
İyi birşey elbetteki bebeğim :) bebeğin günden güne büyüyor serpiliyorrrr ve annesi gibi çok güzel bir kız olacak :)
yumurtlama günlerinde bu şekilde ağrılar olabiliyor kimisinde az kimisinde fazla benimde çok ağrım olur ilişkidede olabiliyor
Günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın ?? o ağrı ara ara bana da olur. mide bulantısı da yaşarım ilişki esnasında. kimileri o bulantı ilişkiyi düşündüğünüz için oluyodur filan diyo ama onla alakası yok. neden bulandığını da hala çözmüş değilim :) o dediğin ağrıda yumyum haftanda olduğun için hatta yumyumun çatladığı için olmuş olabilir. inşallah iyi sonuçlar alırsın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?