HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hadi hayırlı uğurlu olsun yavru kuşummmmmmmm

KIZLAAAAAAR değerim 34.82'den(pazar günü) 106'ya yükselmiş iyi bişey sanırım buu

teşekkür ederim canım.. izinden gelmeye çalışıyoruz bakalımm
değerinde çok güzel ilerliyo maşallah.. daha da yükselir zamanlan

Kiz sabah aksama can mi dayanirrr....iki gune bir ysp.. ben dun iflas bauragimi cektim. bat 18 nisan...artik yoksa nefret edecegim mik miktennn.. dun olacakti olamadi....cagan gec yatiyo bende cok yoruluyorummm.

ama ama dayanırıski bizz Senin gibi yakışıklı bir oğlumuz yada güzeller güzeli prensesimiz için katlanmak zorundayız.. :) bugün bide akşam olur . ertesi sabah olur sonra olmaz. sonra bida olur bida bida bidaaa ohhh sonra gelsin bebikleerrr

canımm yaa hani herkesin aynı sıkıntısı varya ilişkiden sonra yatıyosun hiiç akan kokan bişey yok ama kalkınca akmaya başlıyo. sen şimdi taze annişsin ya bilirsin. sende de öle ayağa kalkınca akma oldu mu gene ?? :26:

inşş sizede Allah nasip eder en kısa zamanda canımmmmmm :)

ben hiçbişey hisstemiyorumm cinsiyet konusunda

tabiki oluyo canımm ben bunu sormuştum hatta spermler gidiyo akan meni demişti doktor meninin içindeki sperm zaten o kadar hızlıymışki biz kalkana kadar kaç kere gider ulaşır yerine.ayrıca orda bi depo yok tabiki akcak demişti.ayağa kalktığım an sanki çiş yapıyomuş gibi foş foş gidiyodu ama ben hiç kalkmadım yerimden sabah aktı hepsi gece altıma yapcak bile olsam gitmedim tuvalete hiç

özseeeerrr geçmiş olsun kuzum yaaaa dikkat et kendineee artık 2 kat fazla dikkatli ol canım yaa :26:

sorma canım ya dıkkat edıyorum ama dun bıde okudum hamılelık nezlesı dıye bırsey varmıs acaba omu oldum dıye dusunuyorum :S

allah ıyılıgını vermesın senın bende cıddı cıddı okudum kahkaha ıle guldum deli

bende 10 dk kadar yattım ama inşallah yerlerini bulmuşlardır sonra kalkınca tabi nerdeyse hepsi aktı da gitti. bakalım elimden geldiğince yatmaya çalışcam :))

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRR

GİZOŞŞ DEĞERLERN ÇOK İİİ BEBİŞİN YAWAŞŞ YWAŞŞ BÜÜYÜYORRR:)

EBDAAA İDRAR YANMASI OLMUŞSUN BAK BNDE SÜREKLİ OLURUM ÖZELLİKLE AYAKLARI ÜŞÜTMİCEN BN YAZIN BİLE OLUYORUM AYDA BİR OLURUM WE ÇOKKK KÖTÜ BİŞİİİ BU Bİ HAP WAR ONU İÇERİM 1 TNE HEMN GECER ((piyeloseptyl)))HEM ÇOK UCUZ HMDE YARIM SAATE KESİYOO BN HEP ÇNTAMDA TAŞIRIM ALLH ŞİFA WERSİN CNIM

Son düzenleme:
bende 10 dk kadar yattım ama inşallah yerlerini bulmuşlardır sonra kalkınca tabi nerdeyse hepsi aktı da gitti. bakalım elimden geldiğince yatmaya çalışcam :))

ben normal de hep hemen kalkar adamdan once dus alırdım :) ona da derdım cabuk dus al diye.şimdi adam bakıoyr gırmıyormsun ben kalkmadan hemen uzerımı gıyınıyorum malak gibi sabaha kadar yatıyorum :) adam da sasırıo anında dus alan ben neler yapıyorum :) eee bebik sevdası neler yaptırıyor ınsana

herkese selam kaç günlerdir giremiyordum en son sayfaya bir baktım gizem hamile mi?Çokk güzel bir haber.Allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallah.Darısı tüm isteyenlerin başına olsun.

özserrr canımm napıyosun minik bebeişimizz nasılll sennn nasılsınnn

sagol canımmm hastayım sanırım hamılelık nezlesı oldum agzımla burnum yer degıstırdı ustelık bugun evlılık yıldonumumuz bebıs de cok sukur ıı sanırım 11 gundur gormuyorum yavrumu merak da etmıyorum desem yalan olur

sen nasılsın duzelttnmı kocayla arayı?

aynen neler neler yapıyoruz :) benimkide diyo kalkmıyomusun diye sen git ben kalkarım diyorum o gelene kadar belim havada yatıyorum :) ne yapalım bebeğimiz için herşeyi deniyoruz. gerçi asıl gerçeği hep unutuyoruz. biz ne yaparsak yapalım Rabbim vermeyince olmaz ama biz kullarıda çaba göstermeli sonra Rabbimden istemeli ve sonucumuzu beklemeliyizz :))

çokk çokk 2 li yıllar geçirin inşallah canım. sağlıkla sevdiklerinle bebişinizlee

yaa çokkk geçmiş olsun canımm benimmm kendine çokkk dikkat et emiii.rabbim şifaa wersinnn..

ya bugun evlilk yıldönümü demek hasta hasta'da çekilmez ama npıcaksın..

oyy 11nde bile o büyümüştürr bebişimizzz sağlıklı sıhattlidir inşşşş:):)ewt ya merak etmezmi insann :)

ya waala arayı düzelmedim daha da düzeltmeyede niyetim yok dün babamlara gidelim dedim g..yemedi yattı uyudu gitmedi biliyor sonunun ne olacağını rezil olacağını birde gece ayalarını ayaklarıma değdiriyo öküssssssssssss bi wurunca nasıl çektiğini bilemedi sırnaşıyor brde kolaydı öle yapıp yapıp sinirini bnden çıakrıp 2 gün sonra karının koynuna grmeyi

Son düzenleme:

aynen canım Rabbi m inş vesile kılar bize

kızmazmısın banaiyiyim şuannn takmıyorum kimseyii onlara sorcaktım sanki ya :)

timaaam bebeğimmmm

KIZLAAAAAAR değerim 34.82'den(pazar günü) 106'ya yükselmiş iyi bişey sanırım buu

sen kendinize dikkat edersen kızmam tabisi

yeğenimiz büyüyo ayol tabiki iyi bişey

her şerde bi hayır varmış demekki bak hasta olman kötü tabiki çok geçmş olsun ama barışmanıza vesile oldu hemde o geldi hahahaah ama sinir oldum daha doğrusu sinir oluyorum erkeklerin hepsine illa hastamı olman lazım yanına gelmesi için tam kozalak bunların hepsi neyse gözünaydın canım hastalığında inş hemen geçer küslüğünüzde bidaha tekrarlanmaz inş bomba gibi son sürat devam edersiniz çalışmalara

geçmiş olsun özsercim,dikkat et kendine

sagol canım ıns bı an once atlatırım

amın cnm amın bıttı hakıkaten 2 sene ya :)

sorma canım kocamda yemek ıcın yer ayırtmıs su adada ertle dedım ben bolehayatta gıdeemem pazara kaldı
sende sıkma canını ya ınsallah anlarda duzelır bı an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…