- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.981
hadi hayırlı uğurlu olsun yavru kuşummmmmmmm
KIZLAAAAAAR değerim 34.82'den(pazar günü) 106'ya yükselmiş iyi bişey sanırım buu
Kiz sabah aksama can mi dayanirrr....iki gune bir ysp.. ben dun iflas bauragimi cektim. bat 18 nisan...artik yoksa nefret edecegim mik miktennn.. dun olacakti olamadi....cagan gec yatiyo bende cok yoruluyorummm.
canımmm inş sağlıklı olsunda farketmez kız erkek :)
inşş sizede Allah nasip eder en kısa zamanda canımmmmmm :)teşekkür ederim canım.. izinden gelmeye çalışıyoruz bakalımm
değerinde çok güzel ilerliyo maşallah.. daha da yükselir zamanlan
ama ama dayanırıski bizzSenin gibi yakışıklı bir oğlumuz yada güzeller güzeli prensesimiz için katlanmak zorundayız.. :) bugün bide akşam olur . ertesi sabah olur sonra olmaz. sonra bida olur bida bida bidaaa ohhh sonra gelsin bebikleerrr
tabiki canım orası ole ama benim gonlumde mesela hep bir kız bebek hayalı yatar ama sankı ılk bebısım erkek olacak gıbı esımın 2 ablası var 2sininde 2ser tane erkek cocugu var :) artık aıleye bır kız gerek :)
canımm yaa hani herkesin aynı sıkıntısı varya ilişkiden sonra yatıyosun hiiç akan kokan bişey yok ama kalkınca akmaya başlıyo.sen şimdi taze annişsin ya bilirsin. sende de öle ayağa kalkınca akma oldu mu gene ?? :26:
özseeeerrr geçmiş olsun kuzum yaaaa dikkat et kendineee artık 2 kat fazla dikkatli ol canım yaa :26:
eğer birine çok kızmışsanız ve beddua etmek istiyorsanı 'kıbleye dönüp ya rabbim sen bu asiyi en kısa zamanda SİSTİT eyle' demeniz yeterli olacaktır kızlarşu anda benim için dünyadaki en önemli olay işemekkkk Allah'ım ne pis bi hastalıkmış.günlerimi gereksiz yere tuvalette geçiriyorum.acısına da paha biçilemiyo yani
inşş sizede Allah nasip eder en kısa zamanda canımmmmmm :)
tabiki oluyo canımm ben bunu sormuştum hatta spermler gidiyo akan meni demişti doktor meninin içindeki sperm zaten o kadar hızlıymışki biz kalkana kadar kaç kere gider ulaşır yerine.ayrıca orda bi depo yok tabiki akcak demişti.ayağa kalktığım an sanki çiş yapıyomuş gibi foş foş gidiyodu ama ben hiç kalkmadım yerimden sabah aktı hepsi gece altıma yapcak bile olsam gitmedim tuvalete hiç
bende 10 dk kadar yattım ama inşallah yerlerini bulmuşlardırsonra kalkınca tabi nerdeyse hepsi aktı da gitti. bakalım elimden geldiğince yatmaya çalışcam :))
özserrr canımm napıyosun minik bebeişimizz nasılll sennn nasılsınnn
ben normal de hep hemen kalkar adamdan once dus alırdım :) ona da derdım cabuk dus al diye.şimdi adam bakıoyr gırmıyormsun ben kalkmadan hemen uzerımı gıyınıyorum malak gibi sabaha kadar yatıyorum :) adam da sasırıo anında dus alan ben neler yapıyorum :) eee bebik sevdası neler yaptırıyor ınsana
sagol canımmm hastayım sanırım hamılelık nezlesı oldum agzımla burnum yer degıstırdıustelık bugun evlılık yıldonumumuz bebıs de cok sukur ıı sanırım 11 gundur gormuyorum yavrumu merak da etmıyorum desem yalan olur
sen nasılsın duzelttnmı kocayla arayı?
sagol canımmm hastayım sanırım hamılelık nezlesı oldum agzımla burnum yer degıstırdıustelık bugun evlılık yıldonumumuz bebıs de cok sukur ıı sanırım 11 gundur gormuyorum yavrumu merak da etmıyorum desem yalan olur
sen nasılsın duzelttnmı kocayla arayı?
aynen neler neler yapıyoruz :) benimkide diyo kalkmıyomusun diye sen git ben kalkarım diyorum o gelene kadar belim havada yatıyorum :) ne yapalım bebeğimiz için herşeyi deniyoruz. gerçi asıl gerçeği hep unutuyoruz. biz ne yaparsak yapalım Rabbim vermeyince olmaz ama biz kullarıda çaba göstermeli sonra Rabbimden istemeli ve sonucumuzu beklemeliyizz :))
çokk çokk 2 li yıllar geçirin inşallah canım. sağlıkla sevdiklerinle bebişinizlee
kızmazmısın banaiyiyim şuannn takmıyorum kimseyii onlara sorcaktım sanki ya :)
timaaam bebeğimmmm
KIZLAAAAAAR değerim 34.82'den(pazar günü) 106'ya yükselmiş iyi bişey sanırım buu
anacım ne işe yaraması.okuldayken bayılacaktım nerdeyse.son ders izin aldım.altıma bi yapabilsem.sorun çişimi yapamıyorummmmmmmmmm.
canım,ben c.tesi gecesi çok rahatsızlandım.gece 4lere kadar uyuyamadım.kozalakta fark etti tabi.tuvalette yatacaktım neredeyse.gece 3te geldi odaya,iyi misin sen dedi.zaten betim benzim atmıştı.geldi hemen sarıldı.üstüme kalın bişeyler getirdi.çok özledim seni,bu kadar hasta olduğunu bilmiyordum falan dedi.hastaneye götüreyim hemen dedi.hastaneye gittik falan işte.spontane gelişti yaneama bugün tekrar doktora gittik.ilaçlar fayda etmedi diye.doktor iğne yazacaktı,ama gebelik riskini göze alamayız dedi.yoktur dedim,2 kere mik mik oldu diyemedim tabe adam ne bilsin biz küsmüştük,doğru düzgün şeys olamadı.ciproyu bile kullanma dedi.ama ben ruhumu teslim etmek üzereyim.kullanıyorum valla.kozalağım bile dedi yani kadar az şeyle çocuk mu olur diye.artık o da biliyor demek,çoookkk çalışmamız lazımmm çoookkk
geçmiş olsun özsercim,dikkat et kendine
aynen neler neler yapıyoruz :) benimkide diyo kalkmıyomusun diye sen git ben kalkarım diyorum o gelene kadar belim havada yatıyorum :) ne yapalım bebeğimiz için herşeyi deniyoruz. gerçi asıl gerçeği hep unutuyoruz. biz ne yaparsak yapalım Rabbim vermeyince olmaz ama biz kullarıda çaba göstermeli sonra Rabbimden istemeli ve sonucumuzu beklemeliyizz :))
çokk çokk 2 li yıllar geçirin inşallah canım. sağlıkla sevdiklerinle bebişinizlee
yaa çokkk geçmiş olsun canımm benimmm kendine çokkk dikkat et emiii.rabbim şifaa wersinnn..
ya bugun evlilk yıldönümü demek hasta hasta'da çekilmez ama npıcaksın..
oyy 11nde bile o büyümüştürr bebişimizzz sağlıklı sıhattlidir inşşşş:):)ewt ya merak etmezmi insann :)
ya waala arayı düzelmedim daha da düzeltmeyede niyetim yok dün babamlara gidelim dedim g..yemedi yattı uyudu gitmedi biliyor sonunun ne olacağını rezil olacağını birde gece ayalarını ayaklarıma değdiriyo öküssssssssssss bi wurunca nasıl çektiğini bilemedi sırnaşıyor brde kolaydı öle yapıp yapıp sinirini bnden çıakrıp 2 gün sonra karının koynuna grmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?