- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.001
günaydın kızlaaaaaarrr nasılsınız bakalım..
sagol canım ıns bı an once atlatırım
amın cnm amın bıttı hakıkaten 2 sene ya :)
sorma canım kocamda yemek ıcın yer ayırtmıs su adada ertle dedım ben bolehayatta gıdeemem pazara kaldı
sende sıkma canını ya ınsallah anlarda duzelır bı an once
günaydın kızlaaaaaarrr nasılsınız bakalım..
iyiyiz şeker son heyecanlı bir kaç gün sen nasılsın?
günaydın cnımmm iiiz sen nasılsınnn
çok şükür canım bende iyiyim hadi bakalım heyecanla bekliyorum senin müjdeli haberini
çok şükür canım iyiyim bende. ağzımın tadı yok yaaaa niye acaba
alla alla nie acaba batına ne kadar warki hni hamilelik blirtisi olabilirmi acaba dicem ama
selam kızlar geldim nihayet sabah işlerim vardı sonrada geçmişi okuyum dedim anca girebildim ne var ne yoksunuz
Gunaydin kizlar, nailsiniz?
Burda hava yine berbat ruzgar ve y6agmur, benimde hic keyfim yok valla olesine geldim ise calismaya calisiyorum.. Sizde ne var ne yok bakalim ?
hoşgeldiniz kızçeler biz iyiyiz siz nasılsınız. taç yaprak mail attım sana.
iyidir işte ne olsun dün benim kocamda kozalaklığa terfi etti uyuz adam
2 yumurta tedavisi ve 1 yıl içinde 2 düşük Allah'ım hayırlısını versin.topiğe girebilmek ümidiyle
bende 10 dk kadar yattım ama inşallah yerlerini bulmuşlardırsonra kalkınca tabi nerdeyse hepsi aktı da gitti. bakalım elimden geldiğince yatmaya çalışcam :))
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRR
GİZOŞŞ DEĞERLERN ÇOK İİİ BEBİŞİN YAWAŞŞ YWAŞŞ BÜÜYÜYORRR:)
EBDAAA İDRAR YANMASI OLMUŞSUN BAK BNDE SÜREKLİ OLURUM ÖZELLİKLE AYAKLARI ÜŞÜTMİCEN BN YAZIN BİLE OLUYORUM AYDA BİR OLURUM WE ÇOKKK KÖTÜ BİŞİİİ BU Bİ HAP WAR ONU İÇERİM 1 TNE HEMN GECER ((piyeloseptyl)))HEM ÇOK UCUZ HMDE YARIM SAATE KESİYOO BN HEP ÇNTAMDA TAŞIRIM ALLH ŞİFA WERSİN CNIM
Günaydın kızlarrrr
Gizem tebrik ediyorum sağlıcakla da alırsın kucağına inşallahdarısı listede kalanlara hihihihih bat 12 nisan
herkese selam kaç günlerdir giremiyordum en son sayfaya bir baktım gizem hamile mi?Çokk güzel bir haber.Allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallah.Darısı tüm isteyenlerin başına olsun.
sen kendinize dikkat edersen kızmam tabisi
yeğenimiz büyüyo ayol tabiki iyi bişey
yok beaaaa ne hamileliği. Batıma 13 gün var bende bu 1 haftadır var hamileik olmasına imkan yok üşütmüşümdür belki
sabaha kadar yat bence :)
canımmmmm evet büyüyo bakalım :)
darısı başınıza inşş :)
allah arzı olsun canımmm aminnnn darısı sizlere :)
teşekkürler canımmm allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşş..
Günaydınnn yiiiivruuuummmmmmmm
günaydınnn yiiiivruuuummmmmmmm
olabilir tatlım dikkat et kendineee
günaydın şekerparem
Ay sanmıyorum ama zaten artık daha dikkatliyim
tbikidee heran herşeyy olabilirrrr
yarın doktora gitcem bakalım hepsinin nedeni belli olcak
yeni terfi ettiyse şanslısın benimki doğuştan kozalak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?