HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hadi yaa olsun ileşte git en azından tadını çıkrtmış olursun böle hsta hsta ne yediğinden ne içtiğinden nede yıldönümnden hiççç bir şey anlamssın inşş inşş
günaydın kızlaaaaaarrr nasılsınız bakalım..

günaydın cnımmm iiiz sen nasılsınnn

selam kızlar geldim nihayet sabah işlerim vardı sonrada geçmişi okuyum dedim anca girebildim ne var ne yoksunuz

2 yumurta tedavisi ve 1 yıl içinde 2 düşük Allah'ım hayırlısını versin.topiğe girebilmek ümidiyle

selam kızlar geldim nihayet sabah işlerim vardı sonrada geçmişi okuyum dedim anca girebildim ne var ne yoksunuz

Gunaydin kizlar, nailsiniz?

Burda hava yine berbat ruzgar ve y6agmur, benimde hic keyfim yok valla olesine geldim ise calismaya calisiyorum.. Sizde ne var ne yok bakalim ?

hoşgeldiniz kızçeler biz iyiyiz siz nasılsınız. taç yaprak mail attım sana.

bende 10 dk kadar yattım ama inşallah yerlerini bulmuşlardır sonra kalkınca tabi nerdeyse hepsi aktı da gitti. bakalım elimden geldiğince yatmaya çalışcam :))

sabaha kadar yat bence :)

canımmmmm evet büyüyo bakalım :)
darısı başınıza inşş :)
Günaydın kızlarrrr
Gizem tebrik ediyorum sağlıcakla da alırsın kucağına inşallah darısı listede kalanlara hihihihih bat 12 nisan

Allah arzı olsun canımmm Aminnnn darısı sizlere :)
herkese selam kaç günlerdir giremiyordum en son sayfaya bir baktım gizem hamile mi?Çokk güzel bir haber.Allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallah.Darısı tüm isteyenlerin başına olsun.

teşekkürler canımmm Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşş..
sen kendinize dikkat edersen kızmam tabisi

yeğenimiz büyüyo ayol tabiki iyi bişey

günaydınnn yiiiivruuuummmmmmmm

yok beaaaa ne hamileliği. Batıma 13 gün var bende bu 1 haftadır var hamileik olmasına imkan yok üşütmüşümdür belki

olabilir tatlım dikkat et kendineee

aminnn inşşşşşşş tazeeee anneee

yarın doktora gitcem bakalım hepsinin nedeni belli olcak

Yaa bende persembe ve cuma gidicem doktora, persembe kendi doktoruma cumada dogum yapicam yere gididcem.. Cok heyecanli bebis haret etmeye azini acip kapamaya baslamis ole diyor ekim anneleri.. Ben en son 8+4 te gormustum bebisi persembe 13+1 olcak :)) Zaman hizla geciyor kizlar bir bakmisim ins bebis kolarimda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…