HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Valla. aluskanlik yapiyor burasi. evtim halaa heyecanla seni bekliyorum. yarin da baya bi bakamam 3 fers yapacazsonra da toplanti var. ardindan alisverise cikacam. anca aksambakarim.

canım ya cook özür dilerim aldıramadım eşime testi eve gelirken soledimde dinlemedi ya yarın söz alcam dedide. yarına kadar sabretcez rtık k.bakmayın ne olur

canim ya su tabloda ismimi gormek bile beni cok heyecanlandirdi,cok tesekkur ederim.biliyorsunuz biz de bir calisma yok henuz;ama nedense regl belirtim de yok.ustelik ilk defa goguslerimde az da olsa agri hissediyorum.psikolojik heralde.yani sizlerle beraber ben de heyecan icindeyim.insallah Rabbim hepinize hayirlisiyla bebis versin.dualarim sizinle.hayirli geceler...

cnm senn geri sayım bitmiş hayırlı olsunn:)) kırmızılar gelmez inşşş.... tablomuz senn haberinle de şenlenirr

sayende biz de çok rahatladık canımmmmm!herkesin aklı senin teste kaldı.sabaha da yapmazsan gelme topikeee.gerim gerim gerildim valla.

kız he valllaaa yaaa biz 1 günde geçsin hemen teste dayanıyoruz...

inş hamiş kalınca bende gülücem canım hep baraber gülicez inş denemedhim yöntem kalmadı gebelik için bi amuda kalmadım onuda yapacammmm

yapacaz yapacaz yakında yapacaz...

yarın doktora gidiyorum kızlar dua nolur dua istiyorum.....

canım allahım gönlüne göre versin muradını versin.. amin...

piskolojikte olabilir ama inşl. değildir gerçektir diyorum periiciiimmm

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

günaydın şekerim naparsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…