- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.021
yarın doktora gitcem bakalım hepsinin nedeni belli olcak
Yaa bende persembe ve cuma gidicem doktora, persembe kendi doktoruma cumada dogum yapicam yere gididcem.. Cok heyecanli bebis haret etmeye azini acip kapamaya baslamis ole diyor ekim anneleri.. Ben en son 8+4 te gormustum bebisi persembe 13+1 olcak :)) Zaman hizla geciyor kizlar bir bakmisim ins bebis kolarimda..
benimkide doğuştan öyle ama odundu şimdi artık yetişti büyüdü kozalak vermeye başladı tam oldu yani onun yüzünden aç kaldım dün sinirimden bişey yemedim şimdide başım çatlıyo ağrıdan
bende yarın doktora gitcem hem eşimin spermleri göstercez kozalak spermi nasıl oluyomuş bi baksın hemde benim yumurtalara bakcak ne durumdalar diye inş soğan suyu daha şimdiden etkisini göstermiş olur
Kizlar oncelikle merhaba nasilsiniz,coktandir giremiodum,suanda telden giriyorum,benim sizlere bi sorum olcak,gecen ay adetim 7 gun gecikti,bu ayda bat tarihini hesaplamamistim,gecen gun iliskiden sonra karnimin alt tarafinda acayip agri oldu,midem bulandi,bugunde iliski oldu ayni agri yine var,bat tarihim 16 nisana geliyo gecikmezse gecen ayki gbi,simdi bu agrinin nedeni ne olabilir? Lutfen yardim edin:-( hatta bi duzeltme yapayim bu agri iliski sirasinda basliyor ve iliskiden sonra bir iki saat suruyor offfff
inşallah canım inşallah herşey yoluna girer. bende bi muayene olmak istiyorum neden bütün testlerim pozitif merak ettim hemde ağrım arttı bu ara. yine bişey olmasından korkuyorum gideyimde aklımda bişey kalmasın
ne güzel ya.ben ilk öğrendiğimde anneme söylemiştim oda babama söylemişti.babamın eşine söyledim işte o söyledi babam aradı ben bu yaşta dede olamam falan dedi güldü dalga geçti kapadı
onlar ne karışıyoteyzem ağzıma etti yaşın kaç senin vs bi ton şey aşırı moralim bozuldu şuan
bende bu ay bu taktiği kullanayım öyleyseolay yumurtlamadan 1 hafta önce başlayıp yumurtlama zamanı bitene kadar hergün yapmak bence.ayakları dik silkele 10 gün hergün mikmik yaptık ya ölü gibiydim artık ahahha
heppp aklımda dualarımdasınız canımmmmm Allah sizlerede versin en kısa zamanda inşşş Aminn :)
inşallah herşey yolunda gider göz açıp kapayana kadar bebeğin gelir kollarına
ya ne umursamaz oluyo bu adamlar hep kendileri haklı bi kadında çıkıp demiyo kızarsam bağırır çağırır trip atarım diye hep alttan alan biziz onlar zeytinyağıyla yıkandı sanki hiç alta indikleri yok
bişey değildir inş kuşummm
neden ağrın varki acaba yoksa yerleşyomuu bebişşşş
inşallah canım inşallah herşey yoluna girer. bende bi muayene olmak istiyorum neden bütün testlerim pozitif merak ettim hemde ağrım arttı bu ara. yine bişey olmasından korkuyorum gideyimde aklımda bişey kalmasın
ikimizde inş güzel sonuçlarla mutlu döneriz hastaneden canım sen kaçta gideceksin ben sabah gitcem inş öğleye gelmiş olurum
kızlar girip çıkıyorum yazamıyorum bişey bi yandan ders çalışıyorum çünküüüü
kızlar girip çıkıyorum yazamıyorum bişey bi yandan ders çalışıyorum çünküüüü
haylısı olsun kuşumm inşş yerleşiyrdur bebeğinn ağrıların sebebi o olsun sadece bşşka hiç bişi olmasınnnnnyarın doktora gitcem bakalım hepsinin nedeni belli olcak
valla ben kızınca kızıyorum trip atıyorum sinir oluyorum adamın umrunda değil niye kızıyosun niye sinirleniyosunda diyo bide bişey yapmamış gibi insanın dikine dikine normalde her akşam dersi var eve 10'da gelir bu hafta dersler bitti akşam dersleri yok bende seviniyorum ne güzel akşam rahat rahat beraber geçircez diye tam ben işten çıkcağım saatte evden çıktı 8.buçukta geldi neymiş öğrencisi askere gidecekmiş daha geçende öğle yemeği yediler askere gidecek diye geç gelmem dedi 8buçukta geldi hiçbişey yok gibi davranıyo sarıldı marıldı yüz vermedim sinirden yanına bile girmedim başka odalarda bişeylerle uğraştım 9buçuktada ben yatıyorum dedim ee niye yatıyomuşum konuşmucakmıymışım iyi dedi bişey demedi bende gittim odama yattım ya insan bi gelir bi konuşur bi özürdiler geç kaldım diye yok akşama kadar yattı akşam gezdi sabaha kadarda dizi izledi sabaha karşı yattı hayır bide gündüzden konuştuk dedim benim bugün canım çok sıkkın moralim bozuk diye insan bi ilgilenir ya canım sıkkın diye bi sürpriz yapar ama nerde bizimki bırak sürprizi eve bile gelmiyo bugünde doğum günü neymiş bugün annesine gidecekmişiz hoş ben gitmesem zaten kaynanam hemen çıkar gelir sanki oğluna çok değer veriyo ya bütün özel günlerde tepemde evlenme yıldönümümde bile aramışta ee baban evde olsaydı size gelcektik tebrik etmeye diyo düşüncesiz bak yine sinir oldum bende karar verdim bişey yapmıcam bugün öyle otursun kutlamayımda görsün gününü nasılsa anası kutlar onun doğum gününü
11:10 geçe randevum. ben muhtemelen 2-3 gibi gelirim. inşallah dediğin gibi güzel sonuçlarla döneriz :))
özele bak
haylısı olsun kuşumm inşş yerleşiyrdur bebeğinn ağrıların sebebi o olsun sadece bşşka hiç bişi olmasınnnnn
inşallah canım ama ben hamile değilimki ne yerleşcek içime
hamile olabilmen ve bunu öğrenebilmen için önce bi izin verde yerleşsin sonra sen öğrenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?