HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canımmmm benim bugun değer 106 çıktı.1)pazartesiye kese gözükürmüü ? 2)kese değer kaç olunca gözüküyo? 3)alttanmı bakıyolar karındanmıı ? teşekkürler :)

Son düzenleme:
canımmmm benim bugun değer 106 çıktı.1)pazartesiye kese gözükürmüü ? 2)kese değer kaç olunca gözüküyo? 3)alttanmı bakıyolar karındanmıı ? teşekkürler :)

Canim pazartesi bence biraz erken sinirda kalabilirsin , kese 1500 ve ustu min gozukuyor.. Ayrica annemde doktorumda dedi ilk 3 ay alttan bakilir zaten minicik karindan gozukmez.. Ben hala alttan baktiriyom daha saglikli kesin sonuc icinde..

Canim pazartesi bence biraz erken sinirda kalabilirsin , kese 1500 ve ustu min gozukuyor.. Ayrica annemde doktorumda dedi ilk 3 ay alttan bakilir zaten minicik karindan gozukmez.. Ben hala alttan baktiriyom daha saglikli kesin sonuc icinde..

anladım canım alttan baktırmanın bi zararı yoksa olur tabiki :)

Bebegım gozukur tabı :) senın bebıs azımle buyuyor 1200 den sonra dıyorlar ama doktorlar 1500 dıyor ben hep ustten baktırdım bı tek kalp atısında suphe duymustuk o gun hem ustten hem alttan baktı

ustten 5+3 ıken gozuktu pazartesı sen ne kadarlık olcan bakalım?

ayy taze cıcı anne ıcındekı heyecanı pır pır atan kalbını nasılda anlıyorum

canım ıkısınıde yapıyorlar hem alttan hem usten ama su da varkı benım bı kac arkadasım da alttan baktırdı sonrası sorun oldu kese yukarda ıse sorun olmuyor ama kese cok asagıda ıse tetıklıyormus bu yuzden aslında altan bakmak cok da ıı degıl
acelemız yok bır hafta gec goruruz bebısler saglıklı olsunda

ama bıde su var artık devlet hastanelerınde bıle yasaklamıslar alttan bakmayı hamılelerde gecen kan tahlılı ıcın gıttıgıme ogrenmıstım

değer kaçken karından görünür acaba ya çok heycanlıı :)

alttan korkarım ben o zamaaannnn

Slm kizlar pazartesi gunu calismaya basliyorum sabahtan beri evrak pesinde kostum cok sukur verdim ve geldim allah nasil buyuk yine yardim etti ilac gibi geldi valla hem kafami dagiticam hemde korunma surem goz acip kapayana kada gecicek insallah gizosum bence pztesi gorursun keseyi cunku hergun 2 kati articak yarin 200 persembe 400 cuma 800 cmtesi 1600 olucak zaten icini ferah tut ama oyle rahat ediceksen 22 sine al icinden nasil geliyosa kuzum :))

değer kaçken karından görünür acaba ya çok heycanlıı :)

alttan korkarım ben o zamaaannnn

canım 1200 dıyorlar ama doktor bıze 1500 ken gorunur demıstı her doktorun belkı farklıdır yorumu bılmıyorum ama bence gorursun pazartesı
ama sıkısık ol bıraz tmm mı :)

bu arada bence hanı rısklı bı durum gıbı bısı demezse ustten bakalım olmadı ıkı gun sonra gelım de sende ama dersekı bısıden suphelenıyorum ozaman mecbur acıcan :S

pazartesi göremezse ben deliririm heralde korkudan randevuyu 22sine alsammıı sizceee?

yok kız stres yapma bende ılk gıttım ıste 4hafta 3 gunluktum goremedık doktor haftaya gel dedı gormelyız dedı 5 hafta 3 ıken gorduk mınıcık kesemızı :)
senın sat ne zamandı

hayırlı olsun canım ne ısı bakalım yoktu sankı bole bır arayısın bırdn nasıl cıktı ıs
evet ıı olur hem ınsan evde kuruyorda kuruyor
cocuk olana kadar ıs ıı olur

canımmm hergünmü 2 katına çıkıyo 2 günde bir değilmiii ? hayırlı olsun yeni işin iyi olmuş bencedeee :)

tamammmmnapalımm ya stres bitmiyomuş :)

yok kız stres yapma bende ılk gıttım ıste 4hafta 3 gunluktum goremedık doktor haftaya gel dedı gormelyız dedı 5 hafta 3 ıken gorduk mınıcık kesemızı :)
senın sat ne zamandı

4 hafta 3 gün derken sat'tan hesaplıyosun dimi kuşuumm.benim sat 11 mart

Son düzenleme:

olmaz biz ne biliriz kutlamayı o gelsin başımızda gece yarısına kadar beklesin günü geceyi mundar etsinde sonra biz naparsak yapalım hayır anlamadığım böyle yapınca anlayışlı kaynana düşünceli kaynana oluyo ne güzel evlenme yıldönümünüzü bile kutluyo oluyo bi ben kötü niyetliyim zaten herşeyi kötüye çekiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…