- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.041
inşallah canım ama ben hamile değilimki ne yerleşcek içime
canımmmm benim bugun değer 106 çıktı.1)pazartesiye kese gözükürmüü ? 2)kese değer kaç olunca gözüküyo? 3)alttanmı bakıyolar karındanmıı ? teşekkürler :)
Canim pazartesi bence biraz erken sinirda kalabilirsin , kese 1500 ve ustu min gozukuyor.. Ayrica annemde doktorumda dedi ilk 3 ay alttan bakilir zaten minicik karindan gozukmez.. Ben hala alttan baktiriyom daha saglikli kesin sonuc icinde..
canımmmm benim bugun değer 106 çıktı.1)pazartesiye kese gözükürmüü ? 2)kese değer kaç olunca gözüküyo? 3)alttanmı bakıyolar karındanmıı ? teşekkürler :)
Canim pazartesi bence biraz erken sinirda kalabilirsin , kese 1500 ve ustu min gozukuyor.. Ayrica annemde doktorumda dedi ilk 3 ay alttan bakilir zaten minicik karindan gozukmez.. Ben hala alttan baktiriyom daha saglikli kesin sonuc icinde..
Bebegım gozukur tabı :) senın bebıs azımle buyuyor 1200 den sonra dıyorlar ama doktorlar 1500 dıyor ben hep ustten baktırdım bı tek kalp atısında suphe duymustuk o gun hem ustten hem alttan baktı
ustten 5+3 ıken gozuktu pazartesı sen ne kadarlık olcan bakalım?
ayy taze cıcı anne ıcındekı heyecanı pır pır atan kalbını nasılda anlıyorum
canım ıkısınıde yapıyorlar hem alttan hem usten ama su da varkı benım bı kac arkadasım da alttan baktırdı sonrası sorun oldu kese yukarda ıse sorun olmuyor ama kese cok asagıda ıse tetıklıyormus bu yuzden aslında altan bakmak cok da ıı degıl
acelemız yok bır hafta gec goruruz bebısler saglıklı olsunda
ama bıde su var artık devlet hastanelerınde bıle yasaklamıslar alttan bakmayı hamılelerde gecen kan tahlılı ıcın gıttıgıme ogrenmıstım
değer kaçken karından görünür acaba ya çok heycanlıı :)
alttan korkarım ben o zamaaannnn
pazartesi göremezse ben deliririm heralde korkudan randevuyu 22sine alsammıı sizceee?
Slm kizlar pazartesi gunu calismaya basliyorum sabahtan beri evrak pesinde kostum cok sukur verdim ve geldim allah nasil buyuk yine yardim etti ilac gibi geldi valla hem kafami dagiticam hemde korunma surem goz acip kapayana kada gecicek insallah gizosum bence pztesi gorursun keseyi cunku hergun 2 kati articak yarin 200 persembe 400 cuma 800 cmtesi 1600 olucak zaten icini ferah tut ama oyle rahat ediceksen 22 sine al icinden nasil geliyosa kuzum :))
Slm kizlar pazartesi gunu calismaya basliyorum sabahtan beri evrak pesinde kostum cok sukur verdim ve geldim allah nasil buyuk yine yardim etti ilac gibi geldi valla hem kafami dagiticam hemde korunma surem goz acip kapayana kada gecicek insallah gizosum bence pztesi gorursun keseyi cunku hergun 2 kati articak yarin 200 persembe 400 cuma 800 cmtesi 1600 olucak zaten icini ferah tut ama oyle rahat ediceksen 22 sine al icinden nasil geliyosa kuzum :))
canım 1200 dıyorlar ama doktor bıze 1500 ken gorunur demıstı her doktorun belkı farklıdır yorumu bılmıyorum ama bence gorursun pazartesı
ama sıkısık ol bıraz tmm mı :)
bu arada bence hanı rısklı bı durum gıbı bısı demezse ustten bakalım olmadı ıkı gun sonra gelım de sende ama dersekı bısıden suphelenıyorum ozaman mecbur acıcan :S
yok kız stres yapma bende ılk gıttım ıste 4hafta 3 gunluktum goremedık doktor haftaya gel dedı gormelyız dedı 5 hafta 3 ıken gorduk mınıcık kesemızı :)
senın sat ne zamandı
Selamcanımmm hergünmü 2 katına çıkıyo 2 günde bir değilmiii ? hayırlı olsun yeni işin iyi olmuş bencedeee :)
tamammmmnapalımm ya stres bitmiyomuş :)
4 hafta 3 gün derken sat'tan hesaplıyosun dimi kuşuumm.benim sat 11 mart
Selam
Özser sat derken ?
pazartesi göremezse ben deliririm heralde korkudan randevuyu 22sine alsammıı sizceee?
Başlangıcı bat bitişi satmı bunun Alla Allahhhhhhh 2. yi doğrcam neredeyyse bir öğrenemedimmi neson adet tarihi :)
haylısı olsun kuşumm inşş yerleşiyrdur bebeğinn ağrıların sebebi o olsun sadece bşşka hiç bişi olmasınnnnn
annaaa kaynanaya bak ewlilik yıldönümünü tebrik etmeyemi glcek miş hahaha allahım yarabbım etmişin etcen kadar almıs seni bırak gerisinide biz kutlıyalım beeeeeeee
Hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın cicim.Allah tamamına erdirsin işallah sağlıkla kucağına al ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?